hordol 24.03.11, 22:52 ale ludzie nie są tacy głupi i wiedzą ze ceny zywnosc oraz innych produktów i usługi od czasu objecia wladzy przez tuska znacznie spadły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumm naswiecie nie ma kryzysu benzyna leje sie z kranu 24.03.11, 22:55 wszyscy sa milonerami , nie ma chorób , wszedzie pokój , a tusk wyżarł cukier Odpowiedz Link Zgłoś
hummer A Akcyza rośnie :) 24.03.11, 23:00 blumm napisał: > wszyscy sa milonerami , nie ma chorób , wszedzie pokój , a tusk wyżarł cukier Odpowiedz Link Zgłoś
hordol co mi tam swiat 24.03.11, 23:00 ja se zyje na zielonej wyspie i mam tanio Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: naswiecie nie ma kryzysu benzyna leje sie z 24.03.11, 23:15 Milionerami to bylismy za Wałęsy, ale Donald jak widać jest ambitny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 24.03.11, 22:56 hordol napisała: > ale ludzie nie są tacy głupi i wiedzą ze ceny zywnosc oraz innych produktów i u > sługi od czasu objecia wladzy przez tuska znacznie spadły No bo ludzie oglądają tv i wiedzą, że jest o wiele taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol powiem ze wstydem ze 24.03.11, 22:59 samemu mi sie wydawało ze jest drozej i coraz drozej ale posłuchałem tvn i teraz musze przyznac ze sie myliłem. jest taniej i to z dnia na dzien. bede glosował na tuska Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 24.03.11, 23:00 kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzrosły o 100%. Ten leleputo ma cóś w sie, że straszy ludzi kataklizmami. Opowiada pieeeeeerdddddołły z poważnom minom tak, że mocherom włosy dęba stają. Nienawidzi zwykłych ludzi. Normalni ludzie patrząc na tego leleputem mają ubaw połączony z obrzydzeniem. Jakby patrzeć na wijącą się glistę ludzką. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol masz racje po co wmawiac ludziom ze ceny wzrosły 24.03.11, 23:02 ludzie nie takie głupie i sami widza ze ceny spadają Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Czy kryzys w grecji i hiszpanii 24.03.11, 23:03 to wina Tuska , czy powodzie i susze na swiecie to wina Tuska , czy ocieplenie i przeludnienie to wina Tuska , czy Polska to wyjatek na mapie swiata ???? Czy mamy zloza ropy , darmowej sily roboczej i unikatowe technologie i przemysl zeby byc gospodarcza potega - wredne pis-dzielce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Czy kryzys w grecji i hiszpanii 24.03.11, 23:06 polska to wiecej niz wyjatek, to zielona wyspa Odpowiedz Link Zgłoś
blumm wiesz ilu ludzi w hiszpanii stracilo domy ???? 24.03.11, 23:09 czy tego w radyju ma ryja nie slyszales ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: wiesz ilu ludzi w hiszpanii stracilo domy ??? 24.03.11, 23:15 oni stracili bo nie maja tuska tylko jasia zapatero. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol no tak- tylko dlatego ze obnazam klamstwa pisu 24.03.11, 23:20 nazywasz mnie nienormalnym Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: Czy kryzys w grecji i hiszpanii 25.03.11, 09:54 blumm napisał: > to wina Tuska , czy powodzie i susze na swiecie to wina Tuska , czy ocieplenie > i przeludnienie to wina Tuska , czy Polska to wyjatek na mapie swiata ???? Czy > mamy zloza ropy , darmowej sily roboczej i unikatowe technologie i przemysl zeb > y byc gospodarcza potega - wredne pis-dzielce ??? Polska to kraj sukcesy i potęga cukrowa! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski [...] 24.03.11, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski ŁŻĄCEj hordol nie skasujecie, oczywiście 24.03.11, 23:20 Lubicic gdy ktos łże? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol no jak łżącej ????? 24.03.11, 23:24 jesli ja klamię w tym wątku to znaczy ze kaczynski nie klamie Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski ... jak twój fuehrer Kaczyński. 25.03.11, 00:58 hordol napisała: > jesli ja klamię w tym wątku to znaczy ze kaczynski nie klamie Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: no jak łżącej ????? 25.03.11, 06:23 hordol napisała: > jesli ja klamię w tym wątku to znaczy ze kaczynski nie klamie To podobnie jak powiedzieć, że Kaczyński zrobił kupę. Niby to normalne bo przecież fizjologia ma swoje prawa. Znaczenia sensacyjnego nabiera fakt, gdy poda się więcej szczegółów. Kaczyński zrobił kupę na dywan w salonie. Oooooooo - to już nie jest normalność. I tak to mniej więcej podałaś. Kaczyński nie kłamie mówiąc, że ceny wzrosły. Kaczyński kłamie oswiadczając (recydywa), że ceny wzrosły o 100%. I to jest ta kupa kaczyńska zrobiona przez niego na środku dywanu Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 24.03.11, 23:04 Jarosław Kaczyński zapłacił 55 zł i 60 gr - czyli ponad dwa razy tyle, ile według Kaczyńskiego te artykuły spożywcze kosztowały w 2007 r., zanim Platforma na czele z Donaldem Tuskiem przejęła władzę. - To coś niebywałego - podsumował swoje zakupy prezes PiS, sugerując, że obecny rząd jest winien tej drożyźnie. Dziennikarze TVN poszli tropem prezesa - tyle że do dużego sieciowego sklepu, gdzie zawsze jest taniej. Kupili takie same produkty, w tej samej ilości, ale zapłacili tylko 37 zł. Czyli ich zakupy - w stosunku do tych z roku 2007 w tej sieci - zdrożały o 7 zł. Mamy więc wzrost cen nie o ponad 100 proc. (wyliczenia Kaczyńskiego), tylko o mniej więcej 19 proc. Jak zwykle niezorientowany i dał się wpuścić w maliny przez swoich pracowników gdyż drogo potrafi kupić nawet idiota lczy celowo to robił aby zdezorientować jego wyznawców? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: kaczynski byl po drodze do psychiatry 24.03.11, 23:14 Psychiatra Gnoma zbadał i wyrzucił za drzwi.PO konsultacjach uznał ze to przypadek beznadziejny który nadaje się jedynie do leczenia w zakładzie zamkniętym. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ja tam nie wierze tivien 24.03.11, 23:12 poszedlem do innego duzego sieciowego sklepu i zaplacilem za to samo 23 zł kaczynski klamie-ceny spadły. a tak na marginesie 7 do 30 ro jest 23,3% a nie 19 tvn nie zna POdstaw matematyki Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Pewnie myślał o nieruchomościach KK :) 24.03.11, 23:09 hordol napisała: Te faktycznie straciły na wartości. Trzeba reaktywować komisję majątkową :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Pewnie myślał o nieruchomościach KK :) 24.03.11, 23:17 Trzeba i trzeba uzdrowic stosunki państwo kosciół, duchowny nie moze być urzędnikiem, a dobra nadane kosciołowi powinny słuzyć nie tylko na jego utrzymanie ale i na działalnośc społeczną. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: wszystko stanialo o 50% 24.03.11, 23:16 5_jacek napisał: > A prezes wciska kit. I dlatego nie dajemy wiary w to co mówi prezes... Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: wszystko stanialo o 50% 24.03.11, 23:20 off_nick napisała: > 5_jacek napisał: > > > A prezes wciska kit. > > > I dlatego nie dajemy wiary w to co mówi prezes... Dlatego tez nie kupuje w Biedronce tylko w lepszych sklepach... (Jestem na etacie gajowego) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a jabłka to wrecz sat ansze o 54 % 24.03.11, 23:16 wiadomo jak kaczynski łze Odpowiedz Link Zgłoś
blumm a ropa naftowa i zloto tanieje wszedzie 24.03.11, 23:18 a w Polsce Tusk specjalnie podnosi bo to medna jest Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ja tam złota na sniadanie nie jadam 24.03.11, 23:22 tylko chleb a ten tanieje. i z tego sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: a jabłka to wrecz sat ansze o 54 % 24.03.11, 23:21 hordol napisała: > wiadomo jak kaczynski łze Wszystko tanieje, tylko Kaczynski nas oklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Najbardziej potaniała benzyna 24.03.11, 23:14 ech co to by było gdyby nie Tusku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Najbardziej potaniała benzyna na swiecie 24.03.11, 23:17 a w czechach tankuja za darmo . W szwajcarii doplacaja za tankowanie Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Najbardziej potaniała benzyna na swiecie 24.03.11, 23:18 Nie w Czechach tylko w Rosji, nie zartuję całkiem poważnie teraz piszę, co prawda nie w całej Rosji i nie każdemu wolno ale tankuja za darmo ile chcą. pozdfrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Najbardziej potaniała benzyna na swiecie 24.03.11, 23:20 Na Kubie cukier dają za darmo.Musicie siem pospieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol pamietam pamietam jak sam donald mowil 24.03.11, 23:30 uwazajta,uwazajta bo jak zle wybierzecie to benzyna bedzie po 5 złotych na szczescie ludzie dobrze wybrali i nie jest po 5 tylko po 5,20 Odpowiedz Link Zgłoś
blumm pamietam jak energia byla za grosze 25.03.11, 00:19 nie bylo internetu , telewizji satelitarnej , komputerow a komunisci dostawali za darmo mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Najbardziej potaniała benzyna 24.03.11, 23:17 qqazz napisał: > ech co to by było gdyby nie Tusku. W stosunku do ON to prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol za kaczora to chleb duzy był po 4 zł 24.03.11, 23:19 a teraz tez po 4 ale fajnie ze teraz zmniejszyli gramature i człowiek nie musi dzwigac ciezarów jak głupi Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: za kaczora to chleb duzy był po 4 zł 24.03.11, 23:22 Zmniejszyła to się gramatura twojego móżdżku.I tego nawet nie trzeba udowadniać. Odpowiedz Link Zgłoś
blumm hordol z ktorego okregu pis jestes ??? 24.03.11, 23:22 czy piszesz z oddzialu zamknietego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol ja nie z pisu-kaczor klamie ze inflacja duza 24.03.11, 23:27 jestem zwolennikiem donalda Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Jestes z zapyzialej dziury z internetem 24.03.11, 23:31 swiata nie widziales poza swoim wioskowym sklepikiem Odpowiedz Link Zgłoś
hordol a jakze nie widzialem? 24.03.11, 23:42 raz nawet na miescie w biedronce byłem. i samego premiera w niej spotkalem Odpowiedz Link Zgłoś
blumm wooooow 24.03.11, 23:46 a slyszalem ze mleko to podobno z krowy , a rope to nie ze stacji paliw a od arabusow sie kupuje . i podobno oni ta rope dla kaczynskiego za darmo do kraju przywoza , a jak kaczynski premierem bedzie to nikt pracowac nie bedzie musial a z kranu to bedzie leciec albo piwo , albo mleko albo benzyna . i nie bedzie Tuska i bedzie eden Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: wooooow 24.03.11, 23:49 tvn mowi ze Ceny spadAJOM WIEC WKRÓTCE BEDE MOGL MNIEJ PRACOWAC Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 24.03.11, 23:43 hordol napisała: > ale ludzie nie są tacy głupi i wiedzą ze ceny zywnosc oraz innych produktów i u > sługi od czasu objecia wladzy przez tuska znacznie spadły Szczególnie ryby. Sa tu tacy co je kupuja po 3zł za kg Odpowiedz Link Zgłoś
blumm Re: jaka susza? u nas była powodz 25.03.11, 00:09 zycze ci zebys sie spalil - przez moje zaniedbania pi-owski warchole Odpowiedz Link Zgłoś
blumm hordol - popatrz globalnie 25.03.11, 00:15 masakrowanie lasow tropikalnych i wyczerpywanie zasobow planety to tez wina Tuska . no prosze Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: susza w texasie 24.03.11, 23:52 blumm napisał: > zdrozeje mieso - przez tuska Raczej stanieje Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: stanieje przez susze w texasie 24.03.11, 23:56 Ja pozostanę przy bułeczkach.Te dwie mi wystarczą. www.bz-berlin.de/leute/fhm-daniela-katzenbergers-beste-seiten-article1147277.html Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: susza w texasie 25.03.11, 00:03 blumm napisał: > zdrozeje mieso - przez tuska Ile Tuskow bedzie kosztowac? Odpowiedz Link Zgłoś
euromichnik Macie rację... 25.03.11, 08:33 Ja tam w pełni wierzę TVN-owi. Za Tuska żyje się nam coraz dostatniej (jak za Edwarda). Zarobki wzrosły wielokrotnie, a ceny w sklepach zmalały. Władze (Sejm, Rząd, Sądy) cały czas zachęcaja do tworzenia mafii i bogacenia się. Że jest lepiej świadczą chociażby pewne ruchy samego premiera. Gdy obejmował władzę nawet na bardzo ważne międzynarodowe spotkania latał samolotem rejsowym (pokazywali w TVN-ie), teraz nawet na prywatne wczasy w Dolomitach lata służbowym aeroplanem. Czy to nie świadczy, że żyje sie nam lepiej? Jego ulubiony syn pracujący w pewnej Gazecie zwiedza Chiny na koszt PKP. O czym to świadczy? O tym, że jesteśmy państwem bogatym. Stać nas na to. A taka minister Pitera? Jest bezrobotna, a dostaje pieniądze. Jak dotychczs wykryła tylko JEDNĄ aferę korupcyjną. Zakup przez jednego z ministrów dorsza, za zdaje się 8,50 zł. I to ministra poprzedniego rzadu. Obecni ministrowie są nieskalani. Nie ma wątpliowści. Żyje się dzisiaj lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 25.03.11, 08:38 chcąc dojść do władzy musi kłamać i kłamie,jak z nut... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 25.03.11, 09:30 Ach!! Gdybyś jeszcze potrafiła wytłumaczyć dlaczego hordolisz tak brzydko... Ceny, owszem, wzrosły... o 13%... Biorąc pod uwagę szaleństwa na rynku surowców, windowanie cen ropy, podwyżkę VAT (też, choć niewiele), te 13%, to naprawdę mało... I nieistotne przy tym, czy rząd jest PO, czy byłby PiS, czy jakieś inne SLD... Tak się dzieje, że żadna partia ze sceny politycznej (i zakulisowej też) nie jest z mojej bajki... zatem: wytłumaczysz takie nieobiektywne hordolenie ... lewicowe pisiątko??? Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 25.03.11, 09:41 hordol napisała: > ale ludzie nie są tacy głupi i wiedzą ze ceny zywnosc oraz innych produktów i u > sługi od czasu objecia wladzy przez tuska znacznie spadły Tak.To prawda.Ceny podstawowych produktów są najniższe od dwudziestu lat.Cukier podrożał,ale to wina spekulantów i ciemnych sił reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiemlicz88 Re: kaczynski oszukuje naród mówiąć ze ceny wzros 25.03.11, 09:53 Dajmy Tuskowi jeszcze szanse. Jeszcze 4 lata i w Polsce będzie komunizm ;-) Reglamentowana żywności i 400 miliardów dolarów długu. Wojsko przejmie władzę poprzez stan wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś