Dodaj do ulubionych

A jednak w Smoleńsku był zamach

29.03.11, 13:57
A jednak. Niestrudzona red. Gargas wytropiła świadka , który zeznaje : "Coś przeleciało migiem, przemknęło, a potem wybuch. Jak żółtko, żółtko jajka, okrągłe. I takie maleńkie, jakby od komety coś i dosłownie za sekundę uderzenie - mówi mężczyzna."

Bomba jajowa. Strach się bać
Obserwuj wątek
    • posraldescu Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 14:22
      Kacze jaja roznoszą salmonellę.
    • porannakawa01 Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 14:31
      zoro_wieczorowo_poro napisał:

> A jednak. Niestrudzona red. Gargas wytropiła świadka , który zeznaje : "Coś prz
      > eleciało migiem, przemknęło, a potem wybuch. Jak żółtko, żółtko jajka, okrągłe. I takie maleńkie, jakb
      > y od komety coś i dosłownie za sekundę uderzenie - mówi mężczyzna."

Jakiej komety?
    • gold.lachon Smoleńsk przeczy prawom fizyki! 29.03.11, 14:33
      a tych oszukac sie nie da! Bo jak to możliwe , że TU 154 lecąc na wys. 20 m robi obrót o 180 stopni przy rozpiętości skrzydeł blisko 40 m??? Z 20 m spada samolot i rozbija sie w drobny MAK na miliony kawałków???? tylko bomba ...........
      • porannakawa01 Re: Smoleńsk przeczy prawom fizyki! 29.03.11, 14:37
        gold.lachon napisał:

> a tych oszukac sie nie da! Bo jak to możliwe , że TU 154 lecąc na wys. 20 m rob
        > i obrót o 180 stopni przy rozpiętości skrzydeł blisko 40 m??? Z 20 m spada samo
        > lot i rozbija sie w drobny MAK na miliony kawałków???? tylko bomba ...........Jakie masz wyksztalcenie?

Tyś pirotechnik-specjalista?
        • gold.lachon pirotechnik to za dużo powiedziane ale............ 29.03.11, 14:39
          porannakawa01 napisała:

> gold.lachon napisał:
          >
          > > a tych oszukac sie nie da! Bo jak to możliwe , że TU 154 lecąc na wys. 20
          > m rob
          > > i obrót o 180 stopni przy rozpiętości skrzydeł blisko 40 m??? Z 20 m spad
          > a samo
          > > lot i rozbija sie w drobny MAK na miliony kawałków???? tylko bomba ......
          > .....Jakie masz wyksztalcenie?
          >
          > Tyś pirotechnik-specjalista?

......może sensownie odPOwiesz na moje pytanie? Bez inwektyw bo te akurat mam w dupie ;)
          • scoutek Re: pirotechnik to za dużo powiedziane ale....... 29.03.11, 14:51
            gold.lachon napisał:
            > Bez inwektyw bo te akurat mam w
            > dupie ;)

ho ho ho
          • zzarda32 Re: pirotechnik to za dużo powiedziane ale....... 29.03.11, 16:17
            To ile tego skrzydła odpadło, 1 metr, 1o metrów. Czy jest jakaś różnica pomniedzy obracał się a obrócił się.To chyba była bomba głupoty i łamania prawa oraz alkoholu?
      • prynsztarn Dlaczego obrażasz kłamstwem naszych pilotów?!?! 29.03.11, 14:39
        gold.lachon napisał:

> Bo jak to możliwe , że TU 154 lecąc na wys. 20 m

Widzę że ruska propaganda i ciebie kupiła! Plujesz na naszych pilotów i Prezydenta.
        Nasi piloci nie złamali prawa ani przepisów bo nie zeszli poniżej 110 metrów!
        Przecież sam Towarzysz Jarosław mówił że nie ma winy pilotów a on się zna jak nikt.
        Po prostu ta niefortunna brzoza miała 120 metrów wysokości i w nią pechowo uderzyli.

Tak więc nie oskarżaj Polski i Jej wspaniałych poległych synów że samolot był na 20 metrach! To nie możliwe!
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Dlaczego obrażasz kłamstwem naszych pilotów?! 29.03.11, 14:40
          Dokładnie. To potwarz dla polskości sugerować że nierozsądnie znaleźli się na 20 metrach.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Smoleńsk przeczy prawom fizyki! 29.03.11, 14:39
        Przeczy też rozsądkowi. Kto rozsądny podchodzi do lądowania w takiej mgle?
      • bogumilka Doucz się facio fizyki 29.03.11, 18:11
        bo nawet tego nie rozumiesz co to jest rozpiętość.

gold.lachon napisał:

> a tych oszukac sie nie da! Bo jak to możliwe , że TU 154 lecąc na wys. 20 m rob
        > i obrót o 180 stopni przy rozpiętości skrzydeł blisko 40 m??? Z 20 m spada samo
        > lot i rozbija sie w drobny MAK na miliony kawałków???? tylko bomba ...........
    • ave.duce Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 14:49
      Po ilu ajerkoniakach ten świadek?
    • zgred-zisko Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 16:24
      Małe. żółte? To musiał być Chińczyk!
      • marbor1 Re: gold.lahon- A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 16:57
        Gold.lahon mam do ciebie pytanie, wiesz ja jestem trochę niekumata, jak to bywa w wieku moherowym. Czy to było twoje jajo, no wiesz taki zbuk. Bo tak myślę, że to toje jajo, ten zbuk musiał pod wpływem wysokiej temperatury wybuchnąć. Siła wybuchu była tak mocna, że samolot się w drobny mak rozpadł razem z tym kokpitem.
        Tak mi dopomóż p.bucek
        • zoro_wieczorowo_poro Jak bomba jajowa to Mario K. na 100% 29.03.11, 18:15
          Bo Mario K. jako pierwszy testował jajową amunicję na Aleksandrze K.
          • gat45 Na własne oczy to oglądałam ! Świadkiem 29.03.11, 19:33
            tego historycznego wydarzenia byłam ! A także tego, jak po kilku jajkach francuska bezpieka zwinęła potem chłopaków z LR ... Było na co popatrzeć.

A koncert potembył świetny.
    • ludwik_7125 Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 18:34
      Ten świadek to: doświadczony, doskonały, nieomylny, fenomenalny
      pilot liniowy, wojskowy, testowy, oblatywacz z nieskończenie dużym
      nalotem godzinowym. Tak zawsze zaczyna się artykuł ND,
      ale nigdy nie podaje nazwiska.
    • cookies9 Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 19:35
      Mozna tak to określić, Zabrakło zdrowego rozsądku i jasności umysłu vipów na pokładzie samolotu.
    • veglie Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 19:40
      Teraz rozumiem co miał na myśli kapciowy Tuska Graś mówiąc o poległych.
    • tomek.54321 Re: A jednak w Smoleńsku był zamach 29.03.11, 19:54
      Ciekawe jakie to były jaja kurze czy kacze? :P

pozdr,
      • tojabogdan wielkanoc się zbliża, sklepy zawalone 29.03.11, 20:15
        wszystkim, co może się na tę okazję przydać, a więc ktoś puścił (nomem omen) kaczkę o jajach, w ten sposób koniunktura może lekko drgnie i ludziska zaczną kupować słodycze wielkanocne
        • zomozadwa Ale jaja! :-D 29.03.11, 20:39
          coraz bardziej kwadratowe... ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka