Dodaj do ulubionych

To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz !

IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.02, 17:57
Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatana
wypedzcie go z waszych umyslow.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tak Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 18:08
      Gość portalu: Janek napisał(a):

> Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan
      > a
      > wypedzcie go z waszych umyslow.

No pewnie! Szatan, słyszałeś?! Spierdalaj!!!
    • Gość: frak Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: 161.233.153.* 26.02.02, 18:21
      tez odebral ci rozum, durniu,
      a tak napewno to spisz z ksiedzem??!!
      iskupi, mnisi, i ksieza katoliccy to klienci gej.net
      bez wyjatku, jedyny sposob na unikniecie takich problemow w przyszlosci to
      obowiazkowa kastracja! przed przyjeciem swiecen, lub nawet przed pojsciem do
      seminarium.
      Takze, kastracja!, powinna byc stosowana gdy jest podejrzenie o postepowanie
      karne.
      Prawo kanoniczne i inne bzdury da sie interpretowac na rozne sposoby, obciecie
      jaj to obciecie jaj, tgo sie nie interpretuje i sie nie chce.
      Sprawa z glowy.
    • Gość: Tak Szatan spierdalaj! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 19:58

> Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan
      > a

Jeszcze raz powtarzam: słyszałeś, Szatan??!! Spierdalaj w podskokach!!!
    • Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 06:58

> Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego
      zrobic.Nie sluchajcie szatan
      > a

Stance o polnocy na rozstajnych drogach,
      oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii)
      i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS!
      Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny...
      Kagan
      • Gość: PULS Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 27.02.02, 07:07
        Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
        >
        > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego
        > zrobic.Nie sluchajcie szatan
        > > a
        > > wypedzcie go z waszych umyslow.
        >
        > Stance o polnocy na rozstajnych drogach,
        > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii)
        > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS!
        > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny...
        > Kagan

Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po kazaniu
        o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza druga
        taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundusz
        alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?.
        • Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 08:37
          Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Janek napisał(a):
          > >
          > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego
          > > zrobic.Nie sluchajcie szatan
          > > > a
          > > > wypedzcie go z waszych umyslow.
          > >
          > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach,
          > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii)
          > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS!
          > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny...
          > > Kagan
          >
          > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po kazani
          > u
          > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza druga
          >
          > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundusz
          > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?.

Alimenty na ofiary biskupow-pederastow...
          • Gość: PULS Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 27.02.02, 09:05
            Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: PULS napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: Janek napisał(a):
            > > >
            > > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego
            > > > zrobic.Nie sluchajcie szatan
            > > > > a
            > > > > wypedzcie go z waszych umyslow.
            > > >
            > > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach,
            > > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii)
            > > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS!
            > > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny...
            > > > Kagan
            > >
            > > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po k
            > azani
            > > u
            > > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza
            > druga
            > >
            > > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundu
            > sz
            > > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?.
            >
            > Alimenty na ofiary biskupow-pederastow...

Ty wiesz ze oprocz mnie chyba nikt tego nie zakodowal bo jak o tym pozniej
            wspominalem to nikt tego nawet nie zauwazyl.Dziwi mnie tylko jeden fakt-dlaczego
            by on o tym mowil?.
            A druga zecz widac jak owieczki boze sluchaja co klechy pieprza.Kosciol dla
            wiekszosci to rewia mody,bo jak dyskutuje tu z ludzmi to niestety do myslenia
            krytycznego owieczki sie nie nadaja a klechy to wykorzystuja,wrecz slepa wiara-o
            to im chodzi.

Dla mnie afera z pedofilia nie jest az tak bardzo wazna-dlaczego?
            bo wiem ze sie pedala,pedalic beda,zacierac prawde tez,bo trzeba niezlego
            zboczenca zeby wytrzymal bez bzdykania w wieku 20 powiedzmy lat.Smutkiem tylko
            napawa to ze oni smia nauczac o zyciu plciowo-rodzinnym macajac sie nawzajem po
            jadrach.W sumie mi to wisi,szkoda mi tylko tego narodu,ktory mysli ze zbawienna
            wiare posiada wierzac slepo nie wie co czyni.
            To tyle.Pozdrawiam.
            • Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 09:09
              Gość portalu: PULS napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: PULS napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Kagan napisał(a):
              > > >
              > > > > Gość portalu: Janek napisał(a):
              > > > >
              > > > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego
              > > > > zrobic.Nie sluchajcie szatan
              > > > > > a
              > > > > > wypedzcie go z waszych umyslow.
              > > > >
              > > > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach,
              > > > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii)
              > > > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS!
              > > > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny...
              > > > > Kagan
              > > >
              > > > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i
              > po k
              > > azani
              > > > u
              > > > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisie
              > jsza
              > > druga
              > > >
              > > > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki
              > fundu
              > > sz
              > > > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?.
              > >
              > > Alimenty na ofiary biskupow-pederastow...
              >
              > Ty wiesz ze oprocz mnie chyba nikt tego nie zakodowal bo jak o tym pozniej
              > wspominalem to nikt tego nawet nie zauwazyl.Dziwi mnie tylko jeden fakt-dlaczeg
              > o
              > by on o tym mowil?.
              > A druga zecz widac jak owieczki boze sluchaja co klechy pieprza.Kosciol dla
              > wiekszosci to rewia mody,bo jak dyskutuje tu z ludzmi to niestety do myslenia
              > krytycznego owieczki sie nie nadaja a klechy to wykorzystuja,wrecz slepa wiara-
              > o
              > to im chodzi.
              >
              > Dla mnie afera z pedofilia nie jest az tak bardzo wazna-dlaczego?
              > bo wiem ze sie pedala,pedalic beda,zacierac prawde tez,bo trzeba niezlego
              > zboczenca zeby wytrzymal bez bzdykania w wieku 20 powiedzmy lat.Smutkiem tylko
              > napawa to ze oni smia nauczac o zyciu plciowo-rodzinnym macajac sie nawzajem po
              >
              > jadrach.W sumie mi to wisi,szkoda mi tylko tego narodu,ktory mysli ze zbawienna
              >
              > wiare posiada wierzac slepo nie wie co czyni.
              > To tyle.Pozdrawiam.

K: Mnie tez zal tego narodu...
              3maj sie!
              Kagan
    • Gość: Wiesia Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 16:30
      Czytajac Twoja wypowiedziec Janku dochodze do tego samego wniosku. Dziwie sie
      jednak takim ludziom jak tu wielu sie powyzej wypowiadajacych , ktorzy nie
      szanuja innego punktu widzenia i wiary . A wrecz osmieszaja ja , jak np Kagan i
      inni jemu podobni. Ale tak jak napisales, szatan ich umysly opanowal i gadaja
      jezykiem szatana . Przebaczam im jednak , gdyz nie wiedza sami co czynia.
      Sa tylko narzedziem szatana !
      • Gość: Tak Narzędziem? A może - narządem?! IP: 195.116.68.* 27.02.02, 17:36
        Gość portalu: Wiesia napisał(a):

> Czytajac Twoja wypowiedziec Janku dochodze do tego samego wniosku. Dziwie sie
        > jednak takim ludziom jak tu wielu sie powyzej wypowiadajacych , ktorzy nie
        > szanuja innego punktu widzenia i wiary . A wrecz osmieszaja ja , jak np Kagan i
        >
        > inni jemu podobni. Ale tak jak napisales, szatan ich umysly opanowal i gadaja
        > jezykiem szatana . Przebaczam im jednak , gdyz nie wiedza sami co czynia.
        > Sa tylko narzedziem szatana !

Wieśka, nie chrzań! Wybaczyć to Ty możesz, wiesz - komu... Paetzowi! A ci
        wszyscy, co się wypowiadają powyżej są może narządem szatana?! Bo i pewnie Paetz
        nie wymachiwał swoim narządem, tylko mu Szatan podczepił swojego fajfusa, Tak
        tedy arcybiskup winien po prostu to sztańskie narzędzie ciachnąć brzytwą i byłoby
        po sprawie!!!
    • Gość: JA To szatan IP: *.pse.pl 27.02.02, 18:01
      JE..Ć PEDAŁÓW
    • Gość: Jani Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 18:04

> a

Glopi jestes Janek .. klechy maja racje rzna sie nawzajem i inne kurwy za twoje
      pieniadze , a tobie napierdolili do glowy farmazonow o bogu , zebys sam nie
      wydawal niepotrzebnie grosza na kurwy.

Co ty myslisz - komu sie klechy chca przypodobac ze swoimi czarnymi kieckami ?
      Bogu ? .. on ma innych bialych frajerow z harfami i was glupich dupkow modlacych
      sie do Cappo die tutti capi czarnej mafii po smierci zaladuje na widly i
      wpierdoli do krematorium na 1500 stopni - po wsze czasy.
      Daj lepiej besposrednio kurwie , to moze ci bozia zatwierdzi jako dobry uczynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka