Gość: Janek IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.02, 17:57 Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatana wypedzcie go z waszych umyslow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tak Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 18:08 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan > a > wypedzcie go z waszych umyslow. No pewnie! Szatan, słyszałeś?! Spierdalaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: 161.233.153.* 26.02.02, 18:21 tez odebral ci rozum, durniu, a tak napewno to spisz z ksiedzem??!! iskupi, mnisi, i ksieza katoliccy to klienci gej.net bez wyjatku, jedyny sposob na unikniecie takich problemow w przyszlosci to obowiazkowa kastracja! przed przyjeciem swiecen, lub nawet przed pojsciem do seminarium. Takze, kastracja!, powinna byc stosowana gdy jest podejrzenie o postepowanie karne. Prawo kanoniczne i inne bzdury da sie interpretowac na rozne sposoby, obciecie jaj to obciecie jaj, tgo sie nie interpretuje i sie nie chce. Sprawa z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Szatan spierdalaj! IP: 195.116.68.* 26.02.02, 19:58 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan > a > wypedzcie go z waszych umyslow. Jeszcze raz powtarzam: słyszałeś, Szatan??!! Spierdalaj w podskokach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 06:58 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan > a > wypedzcie go z waszych umyslow. Stance o polnocy na rozstajnych drogach, oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii) i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS! Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny... Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 27.02.02, 07:07 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego > zrobic.Nie sluchajcie szatan > > a > > wypedzcie go z waszych umyslow. > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach, > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii) > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS! > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny... > Kagan Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po kazaniu o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza druga taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundusz alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 08:37 Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego > > zrobic.Nie sluchajcie szatan > > > a > > > wypedzcie go z waszych umyslow. > > > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach, > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii) > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS! > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny... > > Kagan > > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po kazani > u > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza druga > > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundusz > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?. Alimenty na ofiary biskupow-pederastow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PULS Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.tnt29.chi15.da.uu.net 27.02.02, 09:05 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego > > > zrobic.Nie sluchajcie szatan > > > > a > > > > wypedzcie go z waszych umyslow. > > > > > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach, > > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii) > > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS! > > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny... > > > Kagan > > > > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i po k > azani > > u > > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisiejsza > druga > > > > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki fundu > sz > > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?. > > Alimenty na ofiary biskupow-pederastow... Ty wiesz ze oprocz mnie chyba nikt tego nie zakodowal bo jak o tym pozniej wspominalem to nikt tego nawet nie zauwazyl.Dziwi mnie tylko jeden fakt-dlaczego by on o tym mowil?. A druga zecz widac jak owieczki boze sluchaja co klechy pieprza.Kosciol dla wiekszosci to rewia mody,bo jak dyskutuje tu z ludzmi to niestety do myslenia krytycznego owieczki sie nie nadaja a klechy to wykorzystuja,wrecz slepa wiara-o to im chodzi. Dla mnie afera z pedofilia nie jest az tak bardzo wazna-dlaczego? bo wiem ze sie pedala,pedalic beda,zacierac prawde tez,bo trzeba niezlego zboczenca zeby wytrzymal bez bzdykania w wieku 20 powiedzmy lat.Smutkiem tylko napawa to ze oni smia nauczac o zyciu plciowo-rodzinnym macajac sie nawzajem po jadrach.W sumie mi to wisi,szkoda mi tylko tego narodu,ktory mysli ze zbawienna wiare posiada wierzac slepo nie wie co czyni. To tyle.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.arts.monash.edu.au 27.02.02, 09:09 Gość portalu: PULS napisał(a): > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > Gość portalu: PULS napisał(a): > > > > > Gość portalu: Kagan napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > > > > > > > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego > > > > zrobic.Nie sluchajcie szatan > > > > > a > > > > > wypedzcie go z waszych umyslow. > > > > > > > > Stance o polnocy na rozstajnych drogach, > > > > oblejcie sie woda swiecona (do nabucia w zakrystii) > > > > i rzeknijcie trz razy APAGE SATANAS! > > > > Po czym wplaccie po 100 PLN na fundusz parafialny... > > > > Kagan > > > > > > Bylem kiedys w kosciele-nie pomne dokladnie kiedy ale wiem w ktorym i > po k > > azani > > > u > > > o parafialnych informacjach miedzy innymi ksiadz powiedzial ze-dzisie > jsza > > druga > > > > > > taca jest przeznaczona na fundusz alimentacyjny.O co tu chodzi?,jaki > fundu > > sz > > > alimentacyjny moze miec ten ksiadz,czy ta instytucja?. > > > > Alimenty na ofiary biskupow-pederastow... > > Ty wiesz ze oprocz mnie chyba nikt tego nie zakodowal bo jak o tym pozniej > wspominalem to nikt tego nawet nie zauwazyl.Dziwi mnie tylko jeden fakt-dlaczeg > o > by on o tym mowil?. > A druga zecz widac jak owieczki boze sluchaja co klechy pieprza.Kosciol dla > wiekszosci to rewia mody,bo jak dyskutuje tu z ludzmi to niestety do myslenia > krytycznego owieczki sie nie nadaja a klechy to wykorzystuja,wrecz slepa wiara- > o > to im chodzi. > > Dla mnie afera z pedofilia nie jest az tak bardzo wazna-dlaczego? > bo wiem ze sie pedala,pedalic beda,zacierac prawde tez,bo trzeba niezlego > zboczenca zeby wytrzymal bez bzdykania w wieku 20 powiedzmy lat.Smutkiem tylko > napawa to ze oni smia nauczac o zyciu plciowo-rodzinnym macajac sie nawzajem po > > jadrach.W sumie mi to wisi,szkoda mi tylko tego narodu,ktory mysli ze zbawienna > > wiare posiada wierzac slepo nie wie co czyni. > To tyle.Pozdrawiam. K: Mnie tez zal tego narodu... 3maj sie! Kagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 16:30 Czytajac Twoja wypowiedziec Janku dochodze do tego samego wniosku. Dziwie sie jednak takim ludziom jak tu wielu sie powyzej wypowiadajacych , ktorzy nie szanuja innego punktu widzenia i wiary . A wrecz osmieszaja ja , jak np Kagan i inni jemu podobni. Ale tak jak napisales, szatan ich umysly opanowal i gadaja jezykiem szatana . Przebaczam im jednak , gdyz nie wiedza sami co czynia. Sa tylko narzedziem szatana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Narzędziem? A może - narządem?! IP: 195.116.68.* 27.02.02, 17:36 Gość portalu: Wiesia napisał(a): > Czytajac Twoja wypowiedziec Janku dochodze do tego samego wniosku. Dziwie sie > jednak takim ludziom jak tu wielu sie powyzej wypowiadajacych , ktorzy nie > szanuja innego punktu widzenia i wiary . A wrecz osmieszaja ja , jak np Kagan i > > inni jemu podobni. Ale tak jak napisales, szatan ich umysly opanowal i gadaja > jezykiem szatana . Przebaczam im jednak , gdyz nie wiedza sami co czynia. > Sa tylko narzedziem szatana ! Wieśka, nie chrzań! Wybaczyć to Ty możesz, wiesz - komu... Paetzowi! A ci wszyscy, co się wypowiadają powyżej są może narządem szatana?! Bo i pewnie Paetz nie wymachiwał swoim narządem, tylko mu Szatan podczepił swojego fajfusa, Tak tedy arcybiskup winien po prostu to sztańskie narzędzie ciachnąć brzytwą i byłoby po sprawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jani Re: To szatan omamil naszego Biskupa. A idz ty precz ! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 18:04 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ludzie , to szatan i tylko szatan mogl cos takiego zrobic.Nie sluchajcie szatan > a > wypedzcie go z waszych umyslow. Glopi jestes Janek .. klechy maja racje rzna sie nawzajem i inne kurwy za twoje pieniadze , a tobie napierdolili do glowy farmazonow o bogu , zebys sam nie wydawal niepotrzebnie grosza na kurwy. Co ty myslisz - komu sie klechy chca przypodobac ze swoimi czarnymi kieckami ? Bogu ? .. on ma innych bialych frajerow z harfami i was glupich dupkow modlacych sie do Cappo die tutti capi czarnej mafii po smierci zaladuje na widly i wpierdoli do krematorium na 1500 stopni - po wsze czasy. Daj lepiej besposrednio kurwie , to moze ci bozia zatwierdzi jako dobry uczynek. Odpowiedz Link Zgłoś