Gość: wook IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 18.12.05, 23:38 pozdrowienia ze szkocji, po bardzo dlugiej przerwie postaram sie do was dolaczyc,co sie dzieje z goffa?jestem w edynburgu... pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazi Re: jestem 19.12.05, 02:07 No nieee..., Edenburg? To nie to forum! ;) Jeśli choć raz nie użyjesz w postach słowa "Przemyśl" to zostaną one skasowane lub, w najlepszym razie, wyniesione na forum Edenburg. ;) Takie tu teraz porządki! Odpowiedz Link Zgłoś
fazi Re: jestem 19.12.05, 10:53 No i masz! :( Jakiś cieć już tu pozamiatał! :( Widzisz Wooku? Już nie ma Twojego wątku "Witam". I to mimo tego, że dopisałem tam nocną porą magiczne słowo "Przemyśl". Co za chamstwo! Wkurzył mnie tym razem na maksa. Ten cieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: jestem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:00 Siemano...tylko niezeszkociej do końca (znaczy nie oszczędzaj i nie chodź w kilcie, whiskacza popijaj na zdrowie!) Odpowiedz Link Zgłoś