hummer 06.04.11, 19:00 Odniósł się krótko i krytycznie do "najważniejszych" newsów ubiegłego tygodnia w Polsce dotyczących PO i PiS. Więcej w linku poniżej. wiadomosci.onet.pl/kraj/napieralski-to-skandaliczna-sytuacja-wstyd,1,4233217,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:09 Jakiego stanu? Duchownego, czy wojennego? Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:13 Akurat w tym, co podałeś, Napieralski ma rację, ale na męża stanu to za mało. Napieralski to najwyżej mąż stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:51 damakier1 napisała: > Akurat w tym, co podałeś, Napieralski ma rację, ale na męża stanu to za mało. N > apieralski to najwyżej mąż stanika. Pod warunkiem, że właścicielka < 30. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: ba! to wielki mąż stanu 07.04.11, 00:21 hordol napisała: > z opery mydlanej Wyborcy ocenią. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:20 Mąż stanu, którego partia oscyluje wokół 15%, zaiste stan męża, to jest mąż stanu... Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:44 > Mąż stanu, którego partia oscyluje wokół 15%, zaiste stan męża, to jest mąż sta > nu... Bo resztę zgarnia wielokrotnie skompromitowany, a mimo to wielbiony przez media POPIS. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:47 strikemaster napisał: > > Mąż stanu, którego partia oscyluje wokół 15%, zaiste stan męża, to jest mąż stanu... > Bo resztę zgarnia wielokrotnie skompromitowany, a mimo to wielbiony przez media POPIS. Spoko, nasz ludek może i tępy, ale na tyle już doświadczony żeby mediom nie ufać, gdy dokonuje wyborów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To tak oczywiste że szkoda po raz kolejny 06.04.11, 19:22 o tym mówić. Pisałem już o tym w wątku założonym 1.04. - sprawdź sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Zabawne 06.04.11, 19:33 Dożyliśmy czasów kiedy zwyczajne nazywanie czarnego czarnym a białego białym urasta do rangi wielkopomnego osiagniecia. Zaś polityk który od czasu do czssu w prosty jasny i uczciwy sposób sie wypowie urasta do rangi meza stanu. Co śmieszniejsze chyba jedynym środowiskiem poza otoczeniem JKMa które nie boi się w ten sposób wypowiadać jest środowisko postkomunistycznej lewicy. Może juz pora na Sejm w którym dominowaliby JKMowcy, drugą siła byłaby rozsądna lewica, a boki dorabiałby PSL popłuczyny po POPiSie ale te ostatnie tylko gwoli przestrogi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zabawne 06.04.11, 19:45 A co takiego rozsądnego zdarzyło się Januszowi Mikke powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zabawne 06.04.11, 19:54 strikemaster napisał: > A co takiego rozsądnego zdarzyło się Januszowi Mikke powiedzieć? Np. że kobiety (zwłaszcza mężatki) nie powinny mieć praw wyborczych. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zabawne 06.04.11, 20:01 > Np. że kobiety (zwłaszcza mężatki) nie powinny mieć praw wyborczych. To słyszałem, słyszałem też o wypruwaniu torowisk tramwajowych celem stworzenia dodatkowych pasów ruchu (na świecie obserwuje sie obecnie tendencję dokładnie odwrotną, sami gamonie w tym Londynie, Tokio i Bostonie mieszkają, chyba), no i arcymądry postulat likwidacji podatków, publicznej opieki medycznej i jeszcze kilku innych komunistycznych reliktów. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zabawne 06.04.11, 20:12 Zapytałem, co sensownego powiedział, nic o nierozumieniu w moim poście nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Zabawne 06.04.11, 20:15 Skoro pytasz to nie rozumiesz, proste. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zabawne 06.04.11, 20:34 Skoro pytam, nie błądzę. Jeszcze prostsze. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zabawne 06.04.11, 20:39 strikemaster napisał: > Skoro pytam, nie błądzę. Jeszcze prostsze. A także - scio me nihil scire. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Zabawne 06.04.11, 20:43 > A także - scio me nihil scire. Z tego, co wiem to oznaka mądrości. Dzięki za komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Zabawne 06.04.11, 20:47 strikemaster napisał: > > A także - scio me nihil scire. > > Z tego, co wiem to oznaka mądrości. Tak. > Dzięki za komplement. Zawsze do uslug. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:55 Może i mąż stanu, ale oczka jakieś kaprawe i uśmieszek fałszywy. Coś w nim nie tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 19:57 haen2010 napisał: > Może i mąż stanu, ale oczka jakieś kaprawe i uśmieszek fałszywy. Coś w nim nie > tak jest. Jak jakieś ugrupowanie ma pół procenta, to krytykę winno zacząć od siebie. Co tam u Palikota? Odpowiedz Link Zgłoś
mrsajgon Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:02 hummer napisał: Co t > am u Palikota? > Propaguje bimbrownictwo sprzedajac cukier z wlasna dotacja. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:07 haen2010 napisał: > Może i mąż stanu, ale oczka jakieś kaprawe i uśmieszek fałszywy. Może zamieściłbyś swoje zdjęcie. Zawsze trzeba mieć układ odniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsajgon Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:12 remez2 napisał: > haen2010 napisał: > > > Może i mąż stanu, ale oczka jakieś kaprawe i uśmieszek fałszywy. > Może zamieściłbyś swoje zdjęcie. Zawsze trzeba mieć układ odniesienia. Dlaczego ty jestes taki okrutny ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:21 Dlaczego ty jestes taki okrutny ? No, wiesz. Propozycja zaistnienia osobistego/foto złożona jednemu z najaktywniejszych forumowiczów, to raczej dowód na realizację hasła: "Potrafisz - właź na afisz". Niech świat zobaczy co traci. Albo zyskuje. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:15 Majstersztyk!Hummer ale Ty wywabiasz POPiSiorków z norek.Wystarczy założyć przynętę i już są.:D Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:43 veglie napisał: > Majstersztyk!Hummer ale Ty wywabiasz POPiSiorków z norek.Wystarczy założyć przy > nętę i już są.:D To trafna ocena.W tej jednej sprawie tj. nienawiści do SLD potrafią się zjednoczyć PiS i PO. O tym powinien pamiętać Napieralski i SLD. Niech nikt lepiej nie kreuje Napieralskiego na premiera(nawet on sam) bo pamiętamy jeszcze dobrze jak został "spuszczony" pan premier z Krakowa. Napieralski ma jeszcze czas by okrzepnąć jako polityk i pozostać w opozycji,bez względu na wynik.Jeżeli zgodzi się na współpracę z Tuskiem czy Jarosławem,przegra swoją szansę zostania mężem stanu. Na chwilę obecną nie nazywałbym go mężem stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 20:57 contadore napisał: > To trafna ocena.W tej jednej sprawie tj. nienawiści do SLD potrafią się zjednoc > zyć PiS i PO. > O tym powinien pamiętać Napieralski i SLD. > > Niech nikt lepiej nie kreuje Napieralskiego na premiera(nawet on sam) bo pamięt > amy jeszcze dobrze jak został "spuszczony" pan premier z Krakowa. > > Napieralski ma jeszcze czas by okrzepnąć jako polityk i pozostać w opozycji,bez > względu na wynik.Jeżeli zgodzi się na współpracę z Tuskiem czy Jarosławem,prze > gra swoją szansę zostania mężem stanu. Na chwilę obecną nie nazywałbym go mężem > stanu. I ja nie nazwałbym.Jest młody i przyszłość przed nim.A POPiSiorki niech z bezsilności szczekają.Mam przynajmniej ubaw z tych bredni które wypisują.;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrsajgon Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 21:09 veglie napisał: Mam przynajmniej ubaw z tych bredni które wypisują.;) Mnie to nie bawi jak sie szkaluje kogos tylko dlatego ze jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 22:10 mrsajgon napisał: > veglie napisał: > > > Mam przynajmniej ubaw z tych bredni które wypisują.;) > > Mnie to nie bawi jak sie szkaluje kogos tylko dlatego ze jest dobry. Ujął bym to inaczej. Dlatego, że jest normalny. Nie zamyka się w swej norce :) Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Wcale nie:) 06.04.11, 21:09 veglie napisał: > Majstersztyk!Hummer ale Ty wywabiasz POPiSiorków z norek.Wystarczy założyć przy > nętę i już są.:D Jest jeden nick na forum, co do którego wiem, że pojawi się w wątku zawsze, jeśli sprawa dotyczy Napieralskiego albo SLD. I nie jest to POPiSiorek, tylko obrońca cnoty Grześka i SLD:) O tym jednym wiem na pewno, a jeszcze kilka prawdopodobnych by się znalazło:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I nie dziwię się :) 06.04.11, 21:30 wylogowany.pielegniarz napisał: > veglie napisał: > > > Majstersztyk!Hummer ale Ty wywabiasz POPiSiorków z norek.Wystarczy założy > ć przy > > nętę i już są.:D > > > Jest jeden nick na forum, co do którego wiem, że pojawi się w wątku zawsze, jeś > li sprawa dotyczy Napieralskiego albo SLD. I nie jest to POPiSiorek, tylko obro > ńca cnoty Grześka i SLD:) > O tym jednym wiem na pewno, a jeszcze kilka prawdopodobnych by się znalazło:) Ileż można wałkować styropian, lepszy ten z Pomorza, czy ten ze Stolicy Polski? :) Hutu i Tutsi nie każdego bawią. A Napieralski trafnie podsumował tydzień. PO i PiS są tak zacietrzewieni, że umknęła im np. reforma szkolnictwa wyższego. Same tu eksperty i ludzie dobrze wychowani i nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: I nie dziwię się :) 06.04.11, 21:41 hummer napisał: > Hutu i Tutsi nie każdego bawią. A Napieralski trafnie podsumował tydzień. > > PO i PiS są tak zacietrzewieni, że umknęła im np. reforma szkolnictwa wyższego. > Same tu eksperty i ludzie dobrze wychowani i nic Widocznie nie dostali wytycznych.Co się będą sami wychylać jak lepiej na okrągło wałkować prezesa i Napieralskiego. Ty wiesz jakie to forum stałoby się śmiertelnie nudne gdyby brakło Kaczora i Napieralskiego. A tak mażemy wszyscy porozmawiać o d..ie Marynie,bo poważniejszych tematów nie warto zakładać bo odzewu prawie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: I nie dziwię się :) 06.04.11, 21:52 contadore napisał: > A tak mażemy wszyscy porozmawiać o d..ie Marynie,bo poważniejszych tematów nie > warto zakładać bo odzewu prawie nie będzie. Każdy poważniejszy wątek jest traktowany przez dyżurnych jako potencjalnie zagrażający Polskiej Scenie Politycznej i wysyłany na Oślą :) I się nie dziwię. Jak coś skomplikowanego świta, to trzeba się tego bać. Przecież nie wiadomo co się z tego wykluje. A z Panów Tuska czy Kaczyńskiego wiadomo co. Więc to temat bezpieczny. Od czasu dla smaczku, pozwoli się wspomnieć o Pani Kluzik-Rostowskiej czy Panu Palikocie. A jak o Panu Korwinie-Mikke to już jest święto. Jest balanga i impreza. Korki strzelają. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie zawstydzaj mnie 06.04.11, 21:22 veglie napisał: > Majstersztyk!Hummer ale Ty wywabiasz POPiSiorków z norek.Wystarczy założyć przy > nętę i już są.:D Wiesz co mnie bardziej zastanawia. Agora i TVN - zdawałoby się media, które mają służyć społeczeństwu poprzez informację. A jak wyglądają ich portale. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/0,0.html Najważniejsza wiadomość wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9388324,Kluzik_Rostkowska__Wzywam_Kaczynskiego_do_debaty_.html www.tvn24.pl/ Najważniejsza wiadomość www.tvn24.pl/-1,1698455,0,1,kaczynski-jest-antysystemowy-powinien-zejsc-ze-sceny,wiadomosc.html Są też i inne mniej ważne wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9389173,_Zwyciestwo_PiS_w_wyborach_calkiem_realne__Nie_mozemy.html Do wymienionych przeze mnie mediów nie darło jeszcze, że w Polsce nie ma systemu dwupartyjnego, opartego na styropianie. Potem są wybory i się dziwią, że ktoś o kim nie mówią zrobił im kolejnego psikusa. Ludzie mają już styropianu dość. Szkoda tylko, że obiektywnych informacji trzeba szukać na portalu rozrywkowym Onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nie bądź taki.... 06.04.11, 21:57 veglie napisał: > ....skromny.;) Tak szczerze to zasługa Administracji. Amnestia była to i wyszli z norek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: Nie bądź taki.... 06.04.11, 22:00 hummer napisał: > veglie napisał: > > > ....skromny.;) > > Tak szczerze to zasługa Administracji. Amnestia była to i wyszli z norek. :) Bez amnestii siedzieliby e norach? Skądże,pisaliby pod innymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nie bądź taki.... 06.04.11, 22:44 contadore napisał: > hummer napisał: > > > veglie napisał: > > > > > ....skromny.;) > > > > Tak szczerze to zasługa Administracji. Amnestia była to i wyszli z norek. > :) > > > > Bez amnestii siedzieliby e norach? Skądże,pisaliby pod innymi nickami. A teraz myślisz, że nie siedzą pod różnymi nickami. Wiadomo li tylko z kim się pisze. Jak nick podejrzany to przeważnie nie odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky No nie....:)) 06.04.11, 20:46 Proszę cię powiedz, że to dowcip, albo jakaś mała prowokacja i daj się szanować jako osoba o odmiennych poglądach. Są w końcu granice których przekraczać się nie powinno, no chyba że.... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 21:02 Raczej żona stanika. Miej trochę wyobraźni....Trzeba jeszcze przerzucić co najmniej tonę jabłek, by o tym pomyśleć/ Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyfred Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 22:44 Ja widze,że niektóre Panie na tym forum bardzo uwiera Grzegorz Napieralski.Nie ma dnia,żeby nie napisały o nim czegoś złego.Bardzo są zapatrzone w Donalda Słońce Peru,on im przesłania rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Napieralski to mąż stanu 06.04.11, 21:10 To co powiedział to oczywista oczywistość.lecz natychmiast mąż stanu? Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l [...] 06.04.11, 21:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie [...] 06.04.11, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Napieralski to mąż stanu 07.04.11, 00:55 "Napieralski to mąż stanu" - byłby to znakomiyty dowcip gdyby nie dotyczył tak żadnej i tak żałosnej postaci... Redaktor "Krytki Politycznej" Sławomir Sierakowski (którego raczej trudno posądzić o wspieranie prawicy) zapytany czy wyobraża sobie Napieralskiego na stanowisku wicepremiera zapytał przytomnie " A od czego ?"> Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Re: Napieralski to mąż stanu 07.04.11, 01:02 " A od czego ?"> Od surfingu, sadownictwa i ciąży mnogiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Mąż Stana? Nie znam. Niech spróbuje jako mąż Jarka 07.04.11, 01:59 I doradzam raczej cichy ślub, bo i tak - jako prowincjonalne dupki - szans na wielomiliardową publikę nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Napieralski to mąż stanu 07.04.11, 08:12 Za barem niepodzielnie królował Grzegorz Napieralski...a dziś 'mąż stanu':-))) Odpowiedz Link Zgłoś