Dodaj do ulubionych

Strąk: parady gejowskie są ohydne

• Gość: LS Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.nlh.no 06.05.04, 12:41
      Ohyda to wlasciwe slowo. Widzialem wiele lat temu toto (tysiace) w Londynie.
      Doszedlem do wniosku ze wsrod pedalow i lesbijek przewazaja ci dotknieci
      zboczeniem exhibicjonizmu. Tyle wykrzywionych i zidiocilaych a jednoczesnie
      wstretnych geb nie widzialem w zyciu.
      Nie mam nic przeciwko pracowaniu razem z kulturalnymi pedalami czy lesbijkami.
      Spotkalem takich i kultularnych i sympatycznych. Tych ekhibicjonistow nie
      cierpie. Zygac mi sie chce.
    • Gość: mat28 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 195.136.33.* 06.05.04, 12:44
      A ja proponuje, żeby najpierw poczekać i zobaczyć, czy coś takiego, jak mówi
      poseł Strąk się będzie działo a potem protestować. Bo na razie to jest nic
      innego jak panika i jałowe gadanie. A w końcu okaże się, że było więcej krzyku
      niż to wszystko warte. Ale LPR jest znana z tego, że potrafi zrobić z igły
      widły a chora wyobraźnia jej (za przeproszeniem) członków nie zna granic.
    • Gość: gość Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 12:49
      Pewnie Strąk jest gejem, który nie może siebie zaakceptować.
    • Gość: hetera Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.telmos.ru / 217.69.199.* 06.05.04, 12:53
      Pozdrowienia dla p. Straka od p. Stalina Jozefa.
    • Gość: Mucar Kto to jest Strąk? Autorytet ????????? IP: *.stoen.pl 06.05.04, 12:57
    • Gość: ZIBI Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.shape.nato.int 06.05.04, 12:59
      strak ma racje. Nawet homoodmienni o tym wiedza. bo czyz inaczej jedno
      z "partnerow" przebieralo by sie za inna plec. To chore z natury. Pokazcie mi
      normalna rodzine w ktorej facet przebiera sie za kobiete albo kobieta za
      faceta. Chorych ludzi nalezy leczyc!!!!!!!!!!!!!1
      • Gość: sigismondo Po co gejom manifestacje? IP: *.jhb.stormnet.co.za 06.05.04, 13:09
        Nie wystarczy przejsc sie za reke z partnerem po parku kolo domu? Przeciez
        homoseksualizm to tylko oddmienne od przewazajacych upodobania seksualne. Po co
        sie z tym afiszowac?
        Czy parady powinni zaczac organizowac hetero, ktorzy najbardzej lubia "na
        konika"?
        Czy wszyscy musza ogladac z okien grupe ludzi, ktorych ulubiona czynnoscia jest
        dawanie w kakao? Przeciez w tym czasie ktos moze jesc obiad, na milosc boska!
        • Gość: zemdliło mnie Re: Po co gejom manifestacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:16
          masz racje. mnie zawsze draznia te karnawaly w Rio. heterycy kopuluja na
          platformach przejezdzajacych kolo mojego okna. a ze nie robie w zyciu nic
          innego jak tylko jedzenie obiadów, wiec przez caly karnawal mnie mdli.

strąk ma racje! zakazac karnawału w Rio! wszyscy marsz do koscioła!
    • Gość: cherrygarcia Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.value.net.nz 06.05.04, 13:08
      2 miliony pedalow w Polsce?Nie sadze by bylo ich 20.ooo
    • Gość: profesor klamca zyjacy w klamastwie IP: *.camk.edu.pl 06.05.04, 13:20
      Skad p. Biedron wzial te 2 mln homoseksualistow mieszkajacych w Polsce???
      ZALOZMY jednak ze jest to prawda i przeprowadzmy prosta symulacje. Ze wzgledow
      oczywistych homoseksualistami czy lesbijkami nie moga byc niemowlaki/dzieci
      oraz emeryci (u tych ostatnich poped seksualny po prostu zanika). Dla
      uproszczenia, na 37 mln ludnosci Polski, ok. 18.5 jest w wieku produkcyjnym (17-
      65 lat). Wg. informacji p. Biedronia daje to 2:18.5 mln, tj. 11% populacji
      doroslych Polakow jest homoseksualistami.

Teraz przeprowadzmy, ktotka lokalna analize statystyczna.

W mojej ``klatce'' w 9-cio pietrowym bloku mieszka 29 rodzin. Mieszkam tu od
      ponad 20 lat, tak ze znamy sie dosyc dobrze. Przcietna rodzina liczy ok. 3
      osob, czyli razem daje to 87 osob w calym przekroju wiekowym (srednio trzy
      pokolenia - dziadkowie/rodzice, dzieci, wnuki). W zwiazku z tym, ze tylko pewna
      grupa osob moze przejawiac te sklonnosci - 50% doroslej populacji, to zgodnie
      ze statystyka p. Biedronia w mojej klatce powinno mieszkac ok. 20 osob
      homoseksulanych. Pokazuje to jasno, ze na 29 rodzin az 20 jest homoseksulanych.

Nie bede argumentowal, ze znamy sie wszyscy dobrze, i przez ponad 20 lat nie
      zauwazylismy tego typu zachowan w naszej lokalnej spolecznosci.

To chcialem pokazac, to to, ze nie dosc ze p. Biedron zyje w klamstwie, to
      jeszce w zywe oczy klamie. panie poczytaj pan statystyki psychologow i medykow
      a potem zabieraj pan glos. Wychodzi na mniej niz 1% ``kochajacych inaczej''.

pan pisze z malej litery bo nie mam zadnego szacunku do klamcow - ich
      orientacja seksualna nie wplywa na moja ocene osoby.

a p. Biedron jest wierutnym klamca!!!!

Pozdrawiam uczciwie dyskutujacych internautow

profesor
      • Gość: kazik Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 13:36
        Po-pierwsze zgadzam sie z profesorem iz rozmiar zjawiska jest o wiele mniejszy,
        od podanych w komunikacie. Przyznajac rownoczesnie prawo gejow i lesbijek
        kochac inaczej, nie widze potrzeby manifestowac swoje upodobania seksualne na
        tak zwanych paradach. Moim zdaniem , tak jak podobne manifestacje tak i glupie
        komentarzy politykow z LPR czy SLD sa skrajnim wyrazeniem glupoty, a mozliwe
        nawet symptomami rozpoczynajacej sie kampanii wyborczej. 10% homofilow
        wystarczy lewicy, a 10% Dulskich wystarczy LPR.
      • czerwony.kapturek podobno co 4-ty mieszkaniec Ziemi 06.05.04, 14:01
        to Chinczyk
        w moim bloku mieszka 40 rodzin czyli 10 to zoltki!!!!
        tylko sami o tym jeszcze nie wiedza
      • Gość: student Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:07
        jesteś profesorem czy tylko naiwnym, niedouczonym studentem?

skoro tak analizujesz sytuację to weż poprawkę na atmosferę społeczną, klimat (
        a raczej jego brak ) akceptacji, nienawiść, akty przemocy i zadaj sobie
        pytanie: jak wielu ludzi w takich okolicznościach nie będzie UKRYWAŁO przed
        sąsiadami, ba - nawet przed domownikami - swoją homoseksualność. w
        swojej "statystyce" nie uwzględniasz czynników psychologicznych i
        socjologicznych. statystykę prowadzisz nie anonimowo ale "na oko", w oparciu o
        to jakie ludzie na zewnatrz role społeczne odgrywają.

to jak opisujesz swoją klatkę jest raczej dowodem jak wielka jest nietolerancja
        i zaszczucie homoseksualistów w Polsce. wykazujesz raczej jak wielkim problemem
        jest nietolerancja w Polsce.

i piszę profesor z małej litery, bo nie ufam twojej "profesurze" (ponoć sam nie
        masz szacunku do kłamców) a nawet jeśli jesteś profesorem - to bardzo
        nierzetelnym intelektualnie i stronniczym (usiłujesz udowadnić po prostu swoją
        tezę dobierając dogodne "dowody")- więc tym bardziej należy ci się mała literka.
        • Gość: profesor Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.camk.edu.pl 06.05.04, 15:54
          Szanowny Panie Studencie

nie zrozumial Pan mysli przewodniej mojego wywodu.
          mianowicie bylo to sprowadzenie tezy p. Biedronia,
          o 2 mln homoseksualistow w Polsce, ``ad absurdum''.

nikt nie neguje, ze sa rozne orientacje seksualne w kazdej
          spolecznosci. To co zostalo zanegowane w wypowiedzi
          p. Biedronia, to skala tego zjawiska.

takie same metody w latach 60-tych i 70-tych stosowali w
          USA zwolennicy aborcji vs. zabiania dzieci nienarodzonych
          (do Pana uznania, ktory termin lepiej odpowiada Panskiemu
          swiatopogladowi).

Pana wnioski o nietolerancji wyciagniete z absurdalnego
          logicznie przykladu, ktory podalem, sa wysoce nieuprawnione.

Pana wnioski przypominaja rozumowanie czlowieka, ktory idac
          miedza zlamal sobie noge potykajac sie o bruzde wyorana przez
          sasiada , wyciagajac wniosek, ze sasiad dybie na jego zycie.

Panie Studencie, Panskie watpliwosci i dywagacje odnosnie tego
          czy jestem profesorem i czy jestem intelektualnie uczciwy nijak
          sie maja do glownego watku.

Lacze pozdrowienia

profesor
    • Gość: albi Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 62.233.231.* 06.05.04, 13:22
      Wychowani jesteśmy w religii chrześcijańskiej.Jezus wybaczył łotrowi ale pewnie
      teraz rzuca na nasz Kraj plagę ciemnoty nietolerancji i zacofania.Szkoda ,ale
      sobie zasłużyliśmy.Czy gdyby zorganiziwać w np.Iraku pielgrzymkę na Jasna
      Górę,wszyscy wyznania Islamskiego nie obrzucili by maszerujących
      kamieniami,jeśli nie granatami?Każdy człowiek dla Polaka jest be,jeśli tylko
      nie robi i nie mówi jak ten oceniający chce.Tu sie kłania stary dobry
      KOMUNIZM.Wszystko jak po sznurku w jednych mundurkach w jednym kołchozie,jedno
      zdanie na kazdy temat i nasze wyższe racje.Taki Naród musi paść.A im
      głupszy,bardziej niedouczony,tym większy ortodoksa.A niech sobie idą i
      maszerują.Czy ja muszę leżć na drog aby sie im przyglądać?Czy ja nie mam innych
      zajęć?Pozdrawiam
    • kozaczek3 Św.Tomasz D.Kościoła katolickiego popierał Geyów 06.05.04, 13:28
      Kobiety ” są błędem natury .... z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą
      ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego,
      chybionego i nieudanego mężczyzny .
      Św. Tomasz z Akwinu
      Czy nie lepiej z udanym??
      I z nie upośledzonym.
      Pozdrawiam wszystkich katolików geyów a szczególnie tych w sutannach i habitach.
      Amen.
      • Gość: mis Re:Drobny Kozaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:02
        Zdrowy to ty nie jesteś popaprańcu
    • Gość: Leszek 108 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:34
      Strąk czyli kołtun
    • Gość: polak Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:44
      dlaczego mam wrazenie ze posel Strak jest bardzo zakompleksionym czlowiekiem i
      tak tak naprawde prostestuje przeciwko swoim???...
    • Gość: msz ohyda IP: *.zachem.com.pl 06.05.04, 13:44
      czy nie mogą siedzieć w domu, i zabawiać się w to co lubią bez obrzydzania
      świata normalnym ludziom
      • czerwony.kapturek W co się bawić w co się bawić 06.05.04, 13:58
        A ty, w co się lubisz bawić kolego i dlaczego sadzisz ze to NORMALNYCH (tzn. z
        pewnością takich jak ty) ludzi nie wzdryga?

• Gość: LUGANO Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.adslplus.ch 06.05.04, 13:52
      STRAK - po wlosku STRONZO !! myli sie , bardzo sie myli .. Kto glosuje na
      takich prymitywow ? Ale ta Polska to jest zacofana , Boze . My nie pasujemy do
      UE z ta nasza falszywa moralnoscia .. to straszne ...
    • Gość: GD Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.res.east.verizon.net 06.05.04, 13:55
      Jesli Pan strak uwaza, ze homoseksualizm wynika z kompleksow i braku milosco,
      to ajk wytlumaczy wystepowanie homoseksualizmu u zwierzat??
    • Gość: embe Ludzie, czy wy wiecie co to jest demokracja i tole IP: *.media4.pl 06.05.04, 13:59
      rancja?????
      Jeśli nie lubicie hmsxów, to nie idzcie na parade. Krakow jest duzy.
      Co was to obchodzi.
      W demokracji kazdy ma prawo - zreszta chrzanic demokracje - kazdy czlowiek
      powinien decydowac o sobie. Co was to obchodzi kto z kim chodzi do lozka????
      Dlaczego ludzie rozumieja problem dopiero jak im sie przytrafi?
      Najedzony nigdy nie zrozumie glodnego itd.
      A posel Strak to przykre widowisko. Zenada bez granic. Powinien sie dobrowolnie
      wyslac w kosmos. Dlaczego ja w telewizji musze widziec bezmózga, ktory jeszcze
      cos bredzi. Powinno sie zabronic bezmozgom wystepowac w tiwi.
      Wole ogladac gejow niz Straka.
      Tyle
      PS: kazdy jest panem swego losu
      • czerwony.kapturek sam nie wiesz co Ty tu proponujesz 06.05.04, 14:06
        Gość portalu: embe napisał(a):

Powinno sie zabronic bezmozgom wystepowac w tiwi.

-----------------------------
        no to co ja będę w tiwi oglądać po takiej czystce ?!!!!!!
    • Gość: Anna Rzecz gustu, dla mnie ohydne są pielgrzymki, IP: 212.160.156.* 06.05.04, 14:02
      Rzecz gustu, dla mnie ohydne są pielgrzymki,promują coś czego nie popieram i
      nie akceptuję. Ale chcę być tolerancyjna i nic nie mówię.
    • Gość: Przemo Parada juz osiagnela swoj cel IP: *.informatik.ba-stuttgart.de 06.05.04, 14:03
      Szczur, nie denerwuj sie. Tak czy owak, parada juz osiagnela swoj cel, bo o
      problemie zaczelo sie mowic w mediach, no i widac wyraznie kto zajmuje jakie
      stanowisko (przyda sie przy wyborach). A o to przeciez chodzilo! Wiec dziekujemy
      ci, LPR !!!
    • Gość: Ziuta z Rawy Polacy na wirtrynie gejowskiej ScotGay IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 14:07
      Na witrynie gejowskiej Scotgay ze szkocji zamieszczone sa zdjecia mlodego
      Polaka o imieniu Tomasz ktory podobno wedlug zamieszconej informacji gejem nie
      jest ale rozebral sie i sie onanizowal a potem drugiemu obciagal za 150
      funtow .Oblesni Ci polacy niby homoseksualistow nienawidza ale pieniadze od
      nich wezma.Adres witryny www.scotgay.com.uk/eurotwink Tomash.
    • Gość: ABeCe Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:07
      posel Strak jest natomiast zagrozeniem dla narodu polskiego. Gdzie sie tacy
      ludzie wychowali i wyksztalcili?
    • wojtekz1 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 14:16
      Dzisiaj pederasci, a jutro pedofile zorganizują swoje parady. Wszystko w ramach
      tolerancji. Dlaczego dyskrymimowc także nekrofilow i zoofilów? No cóż, gdyby
      natura zachowania homoseksualne uznawala za normalne, to faceci powinni miec
      jajniki z ujsciem jajowodów do odbytnicy. Nauka jednak nie zna chyba ani jedego
      takiego okazu. Więc chyba tym razem poseł Strąk ma rację, choc na ogół mam z nim
      "na pieńku"
      • Gość: ok Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 15:07
        nie istnieje nic takiego jak "moralny, godny, ludzki sposób zachowań
        seksualnych". I wszystko, co czyni twoje ciało czyni to sprawstwem natury.
        Coś mi poza tym się widzi, że idealizujemy seks...? Proponuję więc powrót do
        piaskownicy i gry w klasy.

Pedofilia - to istotnie przestępstwo.
        Nekrofilia i zoofilia - nie będąc przestępstwem - stanowią istotnie dewiacje
        seksualne (poczytaj podręczniki seksuologii, psychologii - chyba, że dla
        ciebie kwestie między ludzkie załatwia egzorcysta).
        Natomiast homoseksualizm jest uprawianiem seksu między ludźmi, sposobem
        okazywania uczuć itd.
        Piszę to jakkolwiek nie potrafię sobie wyobrazić siebie w tej sytuacji, tj.
        jako obdarzającego pożądaniem drugiego mężczyzny.
        Ale zupełnie mi nie przeszkadza, że pewni mężczyźni tak czynią.

różnica między homoseksualizmem a zoofilią polega na tym, że
        tym, że wjednym przypadku po drugiej stronie stoi człowiek, zaś w drugim -
        owieczka.
        To po pierwsze.
        Po drugie, seks nie musi służyć prokreacji.
        Tym właśnie różnimy się od zwierząt - nie parzymy się ze sobą, żeby wydać
        potmostwo ale seks stanowi dla nas, ludzi sferę zachowań kulturowych,
        emocjonalnych, psychicznych.
        Nie widzisz różnicy.

Jeśli potrzebna ci samica do rozpłodu to proszę bardzo. Wolna droga.
    • Gość: em manifestacja hetero IP: *.chello.pl 06.05.04, 14:17
      sprawdźmy emirycznie co powiedzą.
      Konwencja identyczna z manifestacją homo-, tylko że hetero-.
    • Gość: ZebKeyn GEJ-GEJA SIE WSTYDZI PRAWDA PANIE STRAK IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.04, 14:55
      CIEMNOTA-OSZOLOMSTWO- i SW-INKWIZYCJA=DEBILIZM
    • Gość: yaretzky Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 80.244.143.* 06.05.04, 14:55
      Wszystkie cioty trzeba polać benzyną i spalić!!!
    • Gość: gosc takie manipulacje sa ochydne IP: 198.138.227.* 06.05.04, 14:55
      a ja sadze ze autor artykulu jest bardziej ochydny, bo naprawde nie wierze ze
      5% Polakow to zboczency jak on sugeruje podajac ze mamy 2mln homoseksualistow,
      czysta homo-propaganda, znam o wiele wiecej niz 20 osob i nigdy na oczy zbuka
      nie widzialem ani z takim nie rozmawialem bedac w Polsce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka