Gość: LS Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.nlh.no 06.05.04, 12:41 Ohyda to wlasciwe slowo. Widzialem wiele lat temu toto (tysiace) w Londynie. Doszedlem do wniosku ze wsrod pedalow i lesbijek przewazaja ci dotknieci zboczeniem exhibicjonizmu. Tyle wykrzywionych i zidiocilaych a jednoczesnie wstretnych geb nie widzialem w zyciu. Nie mam nic przeciwko pracowaniu razem z kulturalnymi pedalami czy lesbijkami. Spotkalem takich i kultularnych i sympatycznych. Tych ekhibicjonistow nie cierpie. Zygac mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 195.136.33.* 06.05.04, 12:44 A ja proponuje, żeby najpierw poczekać i zobaczyć, czy coś takiego, jak mówi poseł Strąk się będzie działo a potem protestować. Bo na razie to jest nic innego jak panika i jałowe gadanie. A w końcu okaże się, że było więcej krzyku niż to wszystko warte. Ale LPR jest znana z tego, że potrafi zrobić z igły widły a chora wyobraźnia jej (za przeproszeniem) członków nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 12:49 Pewnie Strąk jest gejem, który nie może siebie zaakceptować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetera Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.telmos.ru / 217.69.199.* 06.05.04, 12:53 Pozdrowienia dla p. Straka od p. Stalina Jozefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucar Kto to jest Strąk? Autorytet ????????? IP: *.stoen.pl 06.05.04, 12:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.shape.nato.int 06.05.04, 12:59 strak ma racje. Nawet homoodmienni o tym wiedza. bo czyz inaczej jedno z "partnerow" przebieralo by sie za inna plec. To chore z natury. Pokazcie mi normalna rodzine w ktorej facet przebiera sie za kobiete albo kobieta za faceta. Chorych ludzi nalezy leczyc!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigismondo Po co gejom manifestacje? IP: *.jhb.stormnet.co.za 06.05.04, 13:09 Nie wystarczy przejsc sie za reke z partnerem po parku kolo domu? Przeciez homoseksualizm to tylko oddmienne od przewazajacych upodobania seksualne. Po co sie z tym afiszowac? Czy parady powinni zaczac organizowac hetero, ktorzy najbardzej lubia "na konika"? Czy wszyscy musza ogladac z okien grupe ludzi, ktorych ulubiona czynnoscia jest dawanie w kakao? Przeciez w tym czasie ktos moze jesc obiad, na milosc boska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zemdliło mnie Re: Po co gejom manifestacje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:16 masz racje. mnie zawsze draznia te karnawaly w Rio. heterycy kopuluja na platformach przejezdzajacych kolo mojego okna. a ze nie robie w zyciu nic innego jak tylko jedzenie obiadów, wiec przez caly karnawal mnie mdli. strąk ma racje! zakazac karnawału w Rio! wszyscy marsz do koscioła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cherrygarcia Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.value.net.nz 06.05.04, 13:08 2 miliony pedalow w Polsce?Nie sadze by bylo ich 20.ooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor klamca zyjacy w klamastwie IP: *.camk.edu.pl 06.05.04, 13:20 Skad p. Biedron wzial te 2 mln homoseksualistow mieszkajacych w Polsce??? ZALOZMY jednak ze jest to prawda i przeprowadzmy prosta symulacje. Ze wzgledow oczywistych homoseksualistami czy lesbijkami nie moga byc niemowlaki/dzieci oraz emeryci (u tych ostatnich poped seksualny po prostu zanika). Dla uproszczenia, na 37 mln ludnosci Polski, ok. 18.5 jest w wieku produkcyjnym (17- 65 lat). Wg. informacji p. Biedronia daje to 2:18.5 mln, tj. 11% populacji doroslych Polakow jest homoseksualistami. Teraz przeprowadzmy, ktotka lokalna analize statystyczna. W mojej ``klatce'' w 9-cio pietrowym bloku mieszka 29 rodzin. Mieszkam tu od ponad 20 lat, tak ze znamy sie dosyc dobrze. Przcietna rodzina liczy ok. 3 osob, czyli razem daje to 87 osob w calym przekroju wiekowym (srednio trzy pokolenia - dziadkowie/rodzice, dzieci, wnuki). W zwiazku z tym, ze tylko pewna grupa osob moze przejawiac te sklonnosci - 50% doroslej populacji, to zgodnie ze statystyka p. Biedronia w mojej klatce powinno mieszkac ok. 20 osob homoseksulanych. Pokazuje to jasno, ze na 29 rodzin az 20 jest homoseksulanych. Nie bede argumentowal, ze znamy sie wszyscy dobrze, i przez ponad 20 lat nie zauwazylismy tego typu zachowan w naszej lokalnej spolecznosci. To chcialem pokazac, to to, ze nie dosc ze p. Biedron zyje w klamstwie, to jeszce w zywe oczy klamie. panie poczytaj pan statystyki psychologow i medykow a potem zabieraj pan glos. Wychodzi na mniej niz 1% ``kochajacych inaczej''. pan pisze z malej litery bo nie mam zadnego szacunku do klamcow - ich orientacja seksualna nie wplywa na moja ocene osoby. a p. Biedron jest wierutnym klamca!!!! Pozdrawiam uczciwie dyskutujacych internautow profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 13:36 Po-pierwsze zgadzam sie z profesorem iz rozmiar zjawiska jest o wiele mniejszy, od podanych w komunikacie. Przyznajac rownoczesnie prawo gejow i lesbijek kochac inaczej, nie widze potrzeby manifestowac swoje upodobania seksualne na tak zwanych paradach. Moim zdaniem , tak jak podobne manifestacje tak i glupie komentarzy politykow z LPR czy SLD sa skrajnim wyrazeniem glupoty, a mozliwe nawet symptomami rozpoczynajacej sie kampanii wyborczej. 10% homofilow wystarczy lewicy, a 10% Dulskich wystarczy LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek podobno co 4-ty mieszkaniec Ziemi 06.05.04, 14:01 to Chinczyk w moim bloku mieszka 40 rodzin czyli 10 to zoltki!!!! tylko sami o tym jeszcze nie wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:07 jesteś profesorem czy tylko naiwnym, niedouczonym studentem? skoro tak analizujesz sytuację to weż poprawkę na atmosferę społeczną, klimat ( a raczej jego brak ) akceptacji, nienawiść, akty przemocy i zadaj sobie pytanie: jak wielu ludzi w takich okolicznościach nie będzie UKRYWAŁO przed sąsiadami, ba - nawet przed domownikami - swoją homoseksualność. w swojej "statystyce" nie uwzględniasz czynników psychologicznych i socjologicznych. statystykę prowadzisz nie anonimowo ale "na oko", w oparciu o to jakie ludzie na zewnatrz role społeczne odgrywają. to jak opisujesz swoją klatkę jest raczej dowodem jak wielka jest nietolerancja i zaszczucie homoseksualistów w Polsce. wykazujesz raczej jak wielkim problemem jest nietolerancja w Polsce. i piszę profesor z małej litery, bo nie ufam twojej "profesurze" (ponoć sam nie masz szacunku do kłamców) a nawet jeśli jesteś profesorem - to bardzo nierzetelnym intelektualnie i stronniczym (usiłujesz udowadnić po prostu swoją tezę dobierając dogodne "dowody")- więc tym bardziej należy ci się mała literka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Re: klamca zyjacy w klamastwie IP: *.camk.edu.pl 06.05.04, 15:54 Szanowny Panie Studencie nie zrozumial Pan mysli przewodniej mojego wywodu. mianowicie bylo to sprowadzenie tezy p. Biedronia, o 2 mln homoseksualistow w Polsce, ``ad absurdum''. nikt nie neguje, ze sa rozne orientacje seksualne w kazdej spolecznosci. To co zostalo zanegowane w wypowiedzi p. Biedronia, to skala tego zjawiska. takie same metody w latach 60-tych i 70-tych stosowali w USA zwolennicy aborcji vs. zabiania dzieci nienarodzonych (do Pana uznania, ktory termin lepiej odpowiada Panskiemu swiatopogladowi). Pana wnioski o nietolerancji wyciagniete z absurdalnego logicznie przykladu, ktory podalem, sa wysoce nieuprawnione. Pana wnioski przypominaja rozumowanie czlowieka, ktory idac miedza zlamal sobie noge potykajac sie o bruzde wyorana przez sasiada , wyciagajac wniosek, ze sasiad dybie na jego zycie. Panie Studencie, Panskie watpliwosci i dywagacje odnosnie tego czy jestem profesorem i czy jestem intelektualnie uczciwy nijak sie maja do glownego watku. Lacze pozdrowienia profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albi Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 62.233.231.* 06.05.04, 13:22 Wychowani jesteśmy w religii chrześcijańskiej.Jezus wybaczył łotrowi ale pewnie teraz rzuca na nasz Kraj plagę ciemnoty nietolerancji i zacofania.Szkoda ,ale sobie zasłużyliśmy.Czy gdyby zorganiziwać w np.Iraku pielgrzymkę na Jasna Górę,wszyscy wyznania Islamskiego nie obrzucili by maszerujących kamieniami,jeśli nie granatami?Każdy człowiek dla Polaka jest be,jeśli tylko nie robi i nie mówi jak ten oceniający chce.Tu sie kłania stary dobry KOMUNIZM.Wszystko jak po sznurku w jednych mundurkach w jednym kołchozie,jedno zdanie na kazdy temat i nasze wyższe racje.Taki Naród musi paść.A im głupszy,bardziej niedouczony,tym większy ortodoksa.A niech sobie idą i maszerują.Czy ja muszę leżć na drog aby sie im przyglądać?Czy ja nie mam innych zajęć?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Św.Tomasz D.Kościoła katolickiego popierał Geyów 06.05.04, 13:28 Kobiety ” są błędem natury .... z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego i nieudanego mężczyzny . Św. Tomasz z Akwinu Czy nie lepiej z udanym?? I z nie upośledzonym. Pozdrawiam wszystkich katolików geyów a szczególnie tych w sutannach i habitach. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re:Drobny Kozaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:02 Zdrowy to ty nie jesteś popaprańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek 108 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:34 Strąk czyli kołtun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:44 dlaczego mam wrazenie ze posel Strak jest bardzo zakompleksionym czlowiekiem i tak tak naprawde prostestuje przeciwko swoim???... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz ohyda IP: *.zachem.com.pl 06.05.04, 13:44 czy nie mogą siedzieć w domu, i zabawiać się w to co lubią bez obrzydzania świata normalnym ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek W co się bawić w co się bawić 06.05.04, 13:58 A ty, w co się lubisz bawić kolego i dlaczego sadzisz ze to NORMALNYCH (tzn. z pewnością takich jak ty) ludzi nie wzdryga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LUGANO Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.adslplus.ch 06.05.04, 13:52 STRAK - po wlosku STRONZO !! myli sie , bardzo sie myli .. Kto glosuje na takich prymitywow ? Ale ta Polska to jest zacofana , Boze . My nie pasujemy do UE z ta nasza falszywa moralnoscia .. to straszne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.res.east.verizon.net 06.05.04, 13:55 Jesli Pan strak uwaza, ze homoseksualizm wynika z kompleksow i braku milosco, to ajk wytlumaczy wystepowanie homoseksualizmu u zwierzat?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embe Ludzie, czy wy wiecie co to jest demokracja i tole IP: *.media4.pl 06.05.04, 13:59 rancja????? Jeśli nie lubicie hmsxów, to nie idzcie na parade. Krakow jest duzy. Co was to obchodzi. W demokracji kazdy ma prawo - zreszta chrzanic demokracje - kazdy czlowiek powinien decydowac o sobie. Co was to obchodzi kto z kim chodzi do lozka???? Dlaczego ludzie rozumieja problem dopiero jak im sie przytrafi? Najedzony nigdy nie zrozumie glodnego itd. A posel Strak to przykre widowisko. Zenada bez granic. Powinien sie dobrowolnie wyslac w kosmos. Dlaczego ja w telewizji musze widziec bezmózga, ktory jeszcze cos bredzi. Powinno sie zabronic bezmozgom wystepowac w tiwi. Wole ogladac gejow niz Straka. Tyle PS: kazdy jest panem swego losu Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony.kapturek sam nie wiesz co Ty tu proponujesz 06.05.04, 14:06 Gość portalu: embe napisał(a): Powinno sie zabronic bezmozgom wystepowac w tiwi. ----------------------------- no to co ja będę w tiwi oglądać po takiej czystce ?!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Rzecz gustu, dla mnie ohydne są pielgrzymki, IP: 212.160.156.* 06.05.04, 14:02 Rzecz gustu, dla mnie ohydne są pielgrzymki,promują coś czego nie popieram i nie akceptuję. Ale chcę być tolerancyjna i nic nie mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Parada juz osiagnela swoj cel IP: *.informatik.ba-stuttgart.de 06.05.04, 14:03 Szczur, nie denerwuj sie. Tak czy owak, parada juz osiagnela swoj cel, bo o problemie zaczelo sie mowic w mediach, no i widac wyraznie kto zajmuje jakie stanowisko (przyda sie przy wyborach). A o to przeciez chodzilo! Wiec dziekujemy ci, LPR !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy Polacy na wirtrynie gejowskiej ScotGay IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 14:07 Na witrynie gejowskiej Scotgay ze szkocji zamieszczone sa zdjecia mlodego Polaka o imieniu Tomasz ktory podobno wedlug zamieszconej informacji gejem nie jest ale rozebral sie i sie onanizowal a potem drugiemu obciagal za 150 funtow .Oblesni Ci polacy niby homoseksualistow nienawidza ale pieniadze od nich wezma.Adres witryny www.scotgay.com.uk/eurotwink Tomash. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:07 posel Strak jest natomiast zagrozeniem dla narodu polskiego. Gdzie sie tacy ludzie wychowali i wyksztalcili? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekz1 Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 14:16 Dzisiaj pederasci, a jutro pedofile zorganizują swoje parady. Wszystko w ramach tolerancji. Dlaczego dyskrymimowc także nekrofilow i zoofilów? No cóż, gdyby natura zachowania homoseksualne uznawala za normalne, to faceci powinni miec jajniki z ujsciem jajowodów do odbytnicy. Nauka jednak nie zna chyba ani jedego takiego okazu. Więc chyba tym razem poseł Strąk ma rację, choc na ogół mam z nim "na pieńku" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 15:07 nie istnieje nic takiego jak "moralny, godny, ludzki sposób zachowań seksualnych". I wszystko, co czyni twoje ciało czyni to sprawstwem natury. Coś mi poza tym się widzi, że idealizujemy seks...? Proponuję więc powrót do piaskownicy i gry w klasy. Pedofilia - to istotnie przestępstwo. Nekrofilia i zoofilia - nie będąc przestępstwem - stanowią istotnie dewiacje seksualne (poczytaj podręczniki seksuologii, psychologii - chyba, że dla ciebie kwestie między ludzkie załatwia egzorcysta). Natomiast homoseksualizm jest uprawianiem seksu między ludźmi, sposobem okazywania uczuć itd. Piszę to jakkolwiek nie potrafię sobie wyobrazić siebie w tej sytuacji, tj. jako obdarzającego pożądaniem drugiego mężczyzny. Ale zupełnie mi nie przeszkadza, że pewni mężczyźni tak czynią. różnica między homoseksualizmem a zoofilią polega na tym, że tym, że wjednym przypadku po drugiej stronie stoi człowiek, zaś w drugim - owieczka. To po pierwsze. Po drugie, seks nie musi służyć prokreacji. Tym właśnie różnimy się od zwierząt - nie parzymy się ze sobą, żeby wydać potmostwo ale seks stanowi dla nas, ludzi sferę zachowań kulturowych, emocjonalnych, psychicznych. Nie widzisz różnicy. Jeśli potrzebna ci samica do rozpłodu to proszę bardzo. Wolna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em manifestacja hetero IP: *.chello.pl 06.05.04, 14:17 sprawdźmy emirycznie co powiedzą. Konwencja identyczna z manifestacją homo-, tylko że hetero-. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZebKeyn GEJ-GEJA SIE WSTYDZI PRAWDA PANIE STRAK IP: *.olsztyn.mm.pl 06.05.04, 14:55 CIEMNOTA-OSZOLOMSTWO- i SW-INKWIZYCJA=DEBILIZM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaretzky Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 80.244.143.* 06.05.04, 14:55 Wszystkie cioty trzeba polać benzyną i spalić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc takie manipulacje sa ochydne IP: 198.138.227.* 06.05.04, 14:55 a ja sadze ze autor artykulu jest bardziej ochydny, bo naprawde nie wierze ze 5% Polakow to zboczency jak on sugeruje podajac ze mamy 2mln homoseksualistow, czysta homo-propaganda, znam o wiele wiecej niz 20 osob i nigdy na oczy zbuka nie widzialem ani z takim nie rozmawialem bedac w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś