Dodaj do ulubionych

Michnik w kapciach.:)

05.06.11, 09:40
www.se.pl/wydarzenia/kraj/w-kapciach-u-prezydenta_189021.html
Ciekawe czy na spotkanie z prezydentem Obamą czy Miedwiediewem przyszedłby tez jak na plażę, czy tylko naszego ukochanego Bula tak lekceważy?;)
Obserwuj wątek
    • gold.lachon im więcej tytułów tym więcej prostactwa 05.06.11, 09:47
      www.fakt.pl/Szok-Walesa-w-klapkach-i-godlo-rodem-z-kabaretu-,artykuly,95528,1.html
      • indeed4 To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 11:12
        czyli buty, w których się chodzi po ulicy.

www.crocs.eu/mens-footwear-clogs/men-footwear-clogs,en_ES,sc.html

Tu macie galerię zdjęć - fotka nr 6. prez. G. Bush

www.stylecaster.com/fashion/8415/badass-dudes-who-wear-crocs-what-has-mens-celeb-fashion-come-#1

• gold.lachon crocsy to buty ulicy ;)))))))))))))))) 05.06.11, 11:14
          indeed4 napisał:

> czyli buty, w których się chodzi po ulicy.

A co ubiera się na salony???? gumiaki???? ;)

>
          > www.crocs.eu/mens-footwear-clogs/men-footwear-clogs,en_ES,sc.html
          >
          > Tu macie galerię zdjęć - fotka nr 6. prez. G. Bush
          >
          > www.stylecaster.com/fashion/8415/badass-dudes-who-wear-crocs-what-has-mens-celeb-fashion-come-#1
          >
          >
          >
          • indeed4 No. 05.06.11, 11:37
            Bo wiadomo, że G. Bush to ulicznik :-)
        • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 11:41
          A Bush na tym zdjęciu jest na oficjalnej uroczystości?;)
          • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 12:09
            No, Adam Sandler też raczej nie jest na plaży ;-)

www.stylecaster.com/fashion/8415/badass-dudes-who-wear-crocs-what-has-mens-celeb-fashion-come-#8
            • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 12:11
              A to jest redaktor naczelny NYT na spotkaniu w Białym Domu czy aktor (komik) na jakims spędzie celebrytów?:)
              • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 12:41
                Znając zamiłowanie jankesów do widowiskowych popisów, sądzę, że niejednego amerykańskiego rednacza, kumpla głowy państwa, stać by było na taką demonstracyjną ekstrawagancję ;-)
                Napiszę jeszcze raz to, co wcześniej napisałem : nie mam nic do luzackiego stylu Michnika, ale uważam, że iść w crocsach do pałacu to duża przesada.
                Tym niemniej to nie są "kapcie" i nie są białe - są koloru siwego.
                • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 12:47
                  indeed4 napisał:

> Napiszę jeszcze raz to, co wcześniej napisałem : nie mam nic do luzackiego sty
                  > lu Michnika, ale uważam, że iść w crocsach do pałacu to duża przesada.

Wbrew pozorom tez nic do tego nie mam. Jednak szacunek głowie Panstwa sie nalezy, Nawet tej głowie, która teraz jest. Ale moze Adam z przyzwyczajenia wlazł w kapcie, bo przeciez od dawien dawna zna Bula i pewnie darzy go "szacunkiem"...;):P
                  • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 13:18
                    Przecież wiesz, że oni wszyscy się znają i są ze sobą na "ty" - mieszka w tym samym mieście, więc ot tak, zaszedł sobie po drodze w odwiedziny do starego kumpla ;-)
                    • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 14:45
                      Niby tak, ale ten kumpel pełni teraz najwazniejsza funkcje w Państwie. Na co dzien moze go miec głeboko ....(wiesz gdzie), ale na oficjałkach pasuje okazać choc deko szacunku.;)
                      • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 15:02
                        Kubek, powiem ci tak - gdybym popierał totalne olewanie urzędu prezydenta przez PiS i Kaczora, to zachowałbym chociaż to symboliczne "deko" przyzwoitości i przynajmniej nie zabierał w tej sprawie głosu ;-)
                        Generalnie polscy politycy ( i osoby publiczne ) od wielu lat nie szanują nikogo - ani siebie nawzajem, ani tych, którzy ich wybierają, więc na tle całego naszego bogatego dotychczasowego dorobku tego rodzaju "odzieżowa" gafa to mały pikuś.
                        • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 17:27
                          indeed4 napisał:

> tego rodzaju "odzieżowa" gafa to mały p
                          > ikuś.

Ja o tym wiem, ale wiem też jakie działa wytoczone zostałyby gdyby w takich laczkach Kaczyński wystapił podczas wizyty u p.Rezydenta.:)
                          • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 17:38
                            Nie przesadzasz? Pewnie też byłyby o tym artykuły i zdjęcia w Superaku, Fakcie i na wszystkich portalach, tak jak teraz, o "kapciach" Michnika ;-)
                            • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 17:41
                              indeed4 napisał:

> Pewnie też byłyby o tym artykuły i zdjęcia w Superaku, Fakcie
                              > i na wszystkich portalach

i jedynka u Pochanke, do tego pierwsza strona giewu, godzina piatkowego pieprzenia przez tych czterech jełopów w toku, moze Janka o głosie "śpiewaczki operowej" tez by sie przejechała, nie mówiac juz o błaznach w szkle i felietonach czerskich cyngli.:)
                              • indeed4 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 18:11
                                Zobaczymy co pokaże czas, jutro też jest dzień, póki co jest na jedynkach tabloidów i wszystkich prawicowych mediów - tak czy siak, raczej bym nie oczekiwał, że środowiska liberalno - lewicowe będą się znęcać nad swojakiem.
                              • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 18:13
                                kubala11 napisał:

> indeed4 napisał:
                                >
                                > > Pewnie też byłyby o tym artykuły i zdjęcia w Superaku, Fakcie
                                > > i na wszystkich portalach
                                >
                                > i jedynka u Pochanke, do tego pierwsza strona giewu, godzina piatkowego pieprze
                                > nia przez tych czterech jełopów w toku, moze Janka o głosie "śpiewaczki operowe
                                > j" tez by sie przejechała, nie mówiac juz o błaznach w szkle i felietonach czer
                                > skich cyngli.:)

no, brawo, Adam Michnik założył crocsy i Franuś ma używanie przez całe niedzielne popołudnie, jak ci niewiele potrzeba ;)))
                                • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 18:29
                                  Zośka, Adam to "niewiele"? Wieeeeeelki Adam Michnik to "niewiele"? Jak dla mnie to mysliciel tysiąclecia, a nazywasz go "niewiele"?
                                  Mnie, nic nie znaczącemu smiertelnikowi radosc sprawia pokpienie sobie z taaaaaaakiej postaci. Nie odbieraj mi tego, Zosiu.:D
                                  • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 18:38
                                    wielki nie wielki, wystarczy, że założył crocsy i już masz o czym mówić
                                    co by to było gdybyś przeczytał cokolwiek co napisał AM
                                    mógłbyś pisać długie lata
                                    chyba, żebyś nie zrozumiał, wtedy pisałbyś jeszcze dłużej
                                    • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 18:43
                                      gdziez mnie, człowiekowi po podstawówce, mierzyc sie z dziełami tak wieeeeelkiego umysłu. Juz wole zostac na etapie Tytusa, Romka i A'Tomka czy Kapitana Zbika.:D
                                      • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 19:02
                                        kubala11 napisał:

> gdziez mnie, człowiekowi po podstawówce, mierzyc sie z dziełami tak wieeeeelkie
                                        > go umysłu. Juz wole zostac na etapie Tytusa, Romka i A'Tomka czy Kapitana Zbika
                                        > .:D

rozczarowujesz mnie, miałam nadzieję, że choć "Tomka wśród łowców głów" przejrzałeś.....
                                        • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 19:13
                                          scoutek napisała:

>
                                          > rozczarowujesz mnie

stale to piszesz, a mimo to z uporem maniaka kręcisz się za mna po róznych watkach.:D
                                          Ze Szklarskich bardziej lubiłem Złoto Gór Czarnych, choc "Tomki" nic im nie ustepuja.;)
                                          • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 19:37
                                            kubala11 napisał:
                                            > stale to piszesz, a mimo to z uporem maniaka kręcisz się za mna po róznych watk
                                            > ach.:D

bo ciągle liczę na to, że się nie tylko wiecznie dobrze zapowiadasz....
                                            w końcu nie może być całkiem tępy ktoś, kto słucha takiej muzy...
                                            • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 19:47
                                              w mojej podstawówce pani tez mi mówiła, że sie dobrze zapowiadam.... i co? Gucio! Niestety skończyłem edukacje na 8 klasach. Za Purpli dzieki składam. A propos, nie myslałem, ze to kiedys napisze, ale ostatnio słuchajac ich koncertu w Olimpii zauwazyłem, ze chyba bardziej zaczyna mi sie podobac "szarpanie drutów" Morse'a niż Blackmoora, którego grę uwielbiam.:)
                                              • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:07
                                                kubala11 napisał:

> w mojej podstawówce pani tez mi mówiła, że sie dobrze zapowiadam.... i co? Guci
                                                > o! Niestety skończyłem edukacje na 8 klasach.

niektórzy tak mają cale zycie

> ale ostatnio słuchajac ich koncertu w Ol
                                                > impii zauwazyłem, ze chyba bardziej zaczyna mi sie podobac "szarpanie drutów" M
                                                > orse'a niż Blackmoora, którego grę uwielbiam.:)

dojrzewasz? ;))
                                                • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:21
                                                  Moze...:P
                                                  Sama sobie posłuchaj www.youtube.com/watch?v=h7xF51AFkys&feature=related
                                                  Wymiata, co nie?;)
                                                  • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:28
                                                    no i gut, na tym się znasz lepiej, więc tym się zajmuj a nie Adamem Michnikiem :P
                                                  • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:31
                                                    Zajmowac sie Michnikiem? Cos Ty, jest duzo przyjemniejszych rzeczy na świecie, choćby posłuchac sobie Morse'a.;) Ale.... Ale uwielbiam posmiac sie troche z dętych "autorytetów".:P A w szczegołnosci z ich bezmyslnych wyznawców (nie bierz do siebie).:)
                                                  • scoutek Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:39
                                                    kubala11 napisał:

> Ale uwielbiam posmiac sie troche z dę
                                                    > tych "autorytetów".:P

Michnik dęty autorytet????? czy on na takiego wygląda???

> A w szczegołnosci z ich bezmyslnych wyznawców (nie bierz
                                                    > do siebie).:)

nie mogę brać, bo nie jestem bezmyślna, ani tym bardziej wyznawczynią
                                                    :P
                                                  • kubala11 Re: To są modne tzw. crocsy 05.06.11, 20:42
                                                    scoutek napisała:

> Michnik dęty autorytet????? czy on na takiego wygląda???
                                                    >

nie wygląd o tym swiadczy.;) Wyglad raczej swiadczyłby o lumpie, ale oboje wiemy, ze żulem nie jest.:P
    • pan.sajgon Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 09:58
      kubala11 napisał:

> www.se.pl/wydarzenia/kraj/w-kapciach-u-prezydenta_189021.html
      > Ciekawe czy na spotkanie z prezydentem Obamą czy Miedwiediewem przyszedłby tez
      > jak na plażę, czy tylko naszego ukochanego Bula tak lekceważy?;)

A ile to sie napisali panstwo redaktorzy z Gazety Wyborczej o niezawiazanych sznurowkach czy brudnych butach Jarka ;-)
      A wystarczylo popatrzec na obuwie szefa i wtedy by juz wiedzieli ze wpadna we wlasny shit.
      • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 10:15
        Następny etap to przyjście do Bula w szortach, w końcu upały są, na przyjscie w samych kapielówkach sie nie zdobedzie, w końcu nalezny szacunek głowie państwa się nalezy...;)
        • pan.sajgon Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 10:27
          kubala11 napisał:

> Następny etap to przyjście do Bula w szortach, w końcu upały są, na przyjscie w
          > samych kapielówkach sie nie zdobedzie, w końcu nalezny szacunek głowie państwa
          > się nalezy...;)
          Moze miec problem z ich noszeniem majac takiego bambaryle z przodka.
          • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 11:42
            zawsze moze pod bandziuchem :D
      • lumpior Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 10:26
        www.google.com/search?hl=pl&q=buty+kaczy%C5%84skiego&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=770&bih=485&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=y5jqTdXNBoqk-ga6vp3kDw&ved=0CCEQsAQ
        • pan.sajgon Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 10:41
          lumpior napisał:

> www.google.com/search?hl=pl&q=buty+kaczy%C5%84skiego&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&biw=770&bih=485&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=y5jqTdXNBoqk-ga6vp3kDw&ved=0CCEQsAQ

Przyganial kociol garnkowi a sam smoli. To miedzy innymi GW raczyla nas fotkamo obuwia Kaczynskiego. A przeciez mieli pod reka przyklad niechlujstwa ale jak to mowia najciemniej pod latarnia.
      • gold.lachon u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie....... 05.06.11, 10:57
        mają POd nosem niezły temat "jak nie ubierać się idąc na salony" Ale jak widać Adaś tymi trepami określił ważność wizyty i "szacunek" dla zapraszającego.No cóz jaki prezydent tacy goście ;)Nieprawdaz?

pan.sajgon napisał:

> kubala11 napisał:
        >
        > > www.se.pl/wydarzenia/kraj/w-kapciach-u-prezydenta_189021.html
        > > Ciekawe czy na spotkanie z prezydentem Obamą czy Miedwiediewem przyszedłb
        > y tez
        > > jak na plażę, czy tylko naszego ukochanego Bula tak lekceważy?;)
        >
        > A ile to sie napisali panstwo redaktorzy z Gazety Wyborczej o niezawiazanych sz
        > nurowkach czy brudnych butach Jarka ;-)
        > A wystarczylo popatrzec na obuwie szefa i wtedy by juz wiedzieli ze wpadna we w
        > lasny shit.
        >
        • lumpior Pomyłka pojec.Wolno mu w wolnym kraju. 05.06.11, 11:04
          PiSdziaki mysla ze to byla msza lub audiencja u Rydzyka,no a tam poza taca katolski wdzianek obliguje.
        • kubala11 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 11:45
          gold.lachon napisał:

> No có
          > z jaki prezydent tacy goście ;)Nieprawdaz?

Albo jaki p.Rezydent taki szacunek...?;):P
          • wos9 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 15:29
            kubala11 napisał:

> gold.lachon napisał:
            >
            > > No cóz jaki prezydent tacy goście ;)Nieprawdaz?
            >
            >
            > Albo jaki p.Rezydent taki szacunek...?;):P
            >
            >
            Jacek Kuroń odbierając Legię Honorową w dżinsowym stroju obrażał prezydenta Francji?
            • indeed4 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 16:48
              Wos, znasz się na tym? Wyglądają mi na te najtańsze, po 12 - 15 zł

www.newspix.pl/upload/oferty/03_06_2011/RAO2kgywPzjv/prevs/03062011_01A.jpg
              • wos9 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 19:23
                indeed4 napisał:

> Wos, znasz się na tym? Wyglądają mi na te najtańsze, po 12 - 15 zł
                >
                > www.newspix.pl/upload/oferty/03_06_2011/RAO2kgywPzjv/prevs/03062011_01A.jpg

A co to za różnica? Dżinsowych strojów Kuronia też nie badałam pod kątem ceny.
                Nawiasem mówiąc garnitur, w który się Kuroń ubrał pasował do Niego, jak wół do karety. Nawet jeśli pochodził z najbardziej renomowanej firmy.
                • indeed4 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 20:31
                  Nie da się zaprzeczyć - Kuroń zrósł się z dżinsowym mundurkiem na amen :-D Zdecydowanie nie miał garniturowej urody, ale wydaje mi się, że bez problemu z czasem polubiłby i poczciwego ( dobrze dobranego ) garniaka ;-)

• kubala11 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 20:34
                    Watpię, wydaje mi sie, że go rozumiem. Katusze przechodzę muszac nieraz wbijać sie w te szmatki i ograniczac sobie luzik pod gardełkiem.;)
                    • indeed4 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 20:40
                      Ojej - już bez takich rygorów przecież ;-) Żadnych krawatów, rozpięta koszula i bez krawata - a na codzień sportowa klasyka, dżinsy/spodnie sportowe i dobra, sportowa marynarka.
                      • kubala11 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 20:43
                        aleś elegancik.:D a bawełniany t-shirt i szorty to niełaska?;)
                        • indeed4 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 20:51
                          Oj tam, rozmawiamy przecież o ubiorze w czasie kampanii wyborczej Kuronia, bo wtedy właśnie eksperymentował z garniakiem :-) Gdyby go wtedy tak próbować wystylizować, to byłby kłopot, bo w tamtych czasach dobrych ciuchów generalnie było niewiele
                          • indeed4 No i widzisz? 06.06.11, 15:25
                            Olejnik ( 7 dzień tygodnia ) też zaatakowała Michnika, a mówiłem, żeby nie mówić "hop" ;-)

www.radiozet.pl/
            • kubala11 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 17:05
              Moim zdaniem tak. Chociaż na tę okolicznosć mógłby gang załozyć.
              • wos9 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 19:29
                kubala11 napisał:

> Moim zdaniem tak. Chociaż na tę okolicznosć mógłby gang załozyć.

I byłby Kuroniem z kampanii prezydenckiej, którą przegrał m.in. dlatego, że ustroił się w gang, który do niego kompletnie nie pasował.
                Prezydent Francji się nie obraził.
                • kubala11 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 19:39
                  Zrozum podstawową rzecz, mnie nie przeszkadza, że Michnik zachował sie jak abnegat. Moim zdaniem jedynie dał do zrozumienia gdzie ma urząd prezydencki i tego,który go piastuje.
                  Sp. Kuroń kampanie przegrał nie przez to, ze ubrał na siebie garnitur. A prz6ynajmniej na przyjecie najwyzszego francuskiego odznaczenia mógłby ubrac sie schludniej, mimo tego, ze jeans był jego symbolem.
                  • wos9 Re: u obcych widzą POd lasem tymczasem u siebie.. 05.06.11, 19:47
                    kubala11 napisał:

> Zrozum podstawową rzecz, mnie nie przeszkadza, że Michnik zachował sie jak abne
                    > gat. Moim zdaniem jedynie dał do zrozumienia gdzie ma urząd prezydencki i tego,
                    > który go piastuje.
                    > Sp. Kuroń kampanie przegrał nie przez to, ze ubrał na siebie garnitur. A prz6yn
                    > ajmniej na przyjecie najwyzszego francuskiego odznaczenia mógłby ubrac sie schl
                    > udniej, mimo tego, ze jeans był jego symbolem.

No to tu się różnimy.
    • zgred-zisko Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 10:25
      A gdzie mu tam, co Pałubickiego?
      Kto jeszcze pamięta tego mocarza?
      • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 11:42
        tez ciekawy zawodnik był...:P
        • wos9 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 15:31
          kubala11 napisał:

> tez ciekawy zawodnik był...:P

Prawda?
          A przy Michniku, to mały miś.
          • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 17:07
            Byc może, choc Michnika nie przeceniałbym, że to jakis nie wiadomo jaki KTOŚ. Zwykły pismak moim zdaniem, majacy szczeście, ze LeWał dal mu kierowanie gazetą.:)
            • scoutek Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 18:16
              kubala11 napisał:

> Byc może, choc Michnika nie przeceniałbym, że to jakis nie wiadomo jaki KTOŚ. Z
              > wykły pismak moim zdaniem, majacy szczeście, ze LeWał dal mu kierowanie gazetą.

Jarkowi też dał i co?
              zwykły pismak sobie lepiej poradził od genialnego stratega
              chyba, że za sukces uznasz, Franuś, położenie gazety na obie łopatki?
              • wos9 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 19:34
                scoutek napisała:

> kubala11 napisał:
                >
                > > Byc może, choc Michnika nie przeceniałbym, że to jakis nie wiadomo jaki KTOŚ. Z
                > > wykły pismak moim zdaniem, majacy szczeście, ze LeWał dal mu kierowanie gazetą.
                >
                > Jarkowi też dał i co?
                > zwykły pismak sobie lepiej poradził od genialnego stratega chyba, że za sukces uznasz, Franuś, położenie gazety na obie łopatki?
                >

"Express Wieczorny" miał setki tysięcy czytelników. Rozłożyć taki dziennik, to naprawdę osiągnięcie.
                • scoutek Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 19:40
                  wos9 napisała:
                  > "Express Wieczorny" miał setki tysięcy czytelników. Rozłożyć taki dziennik, to
                  > naprawdę osiągnięcie.

wielki sukces genialnego stratega :))))))))))))))
                  • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 19:48
                    Coby nie mówic, to Adam dostał na tacy PIERWSZĄ wolna gazetę, na która wszyscy sie rzucili jak na wode w studni na środku pustyni.:)
                  • wos9 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 19:50
                    scoutek napisała:

> wos9 napisała:
                    > > "Express Wieczorny" miał setki tysięcy czytelników. Rozłożyć taki dziennik, to
                    > > naprawdę osiągnięcie.
                    >
                    > wielki sukces genialnego stratega :))))))))))))))

Poza jedynymi wygranymi wyborami największy.
    • werny-h0ra to sa szpitalne kroksy 05.06.11, 10:39
      moze bola go stopki? :)
      • kubala11 Re: to sa szpitalne kroksy 05.06.11, 11:43
        grzybica?:D
    • gold.lachon ja w takich trepach podlewam ogródek :) 05.06.11, 10:48

• wos9 Re: ja w takich trepach podlewam ogródek :) 05.06.11, 15:33
        gold.lachon napisał:

>
        Cuuudo.
    • veglie Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:03
      Pełen odlot pod żyrandolem.:)
      • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:09
        i tak się chłopina wstrzymał, fajki w zębach nie trzyma.;)
        • veglie Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:15
          Miał gołe stopy.Widocznie skarpety zostawił w pałacowej szatni.;)
          • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:23
            Sugerujesz, że ochrona kazała mu zdjać, gdyż zachodziło uzasadnione podejrzenie, iz moga spowodować atak na nozdrza naszego ukochanego Bula i innych jego gosci?;)
            • veglie Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:32
              Nic nie sugeruję.Może Wladek Frasyniuk się wypowie.To wybitny znawca buractwa.;)
              • kubala11 Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 12:43
                Ahaaa, to może przez Władka mu kazali zdjac, żeby się Władzio nie w.ku.rwił i nie przy.pie.rdo.lił jak to lubi robic swoim przeciwnikom politycznym. Chociaż przeciez Adam i Władek to ta sama opcja, z tym ze moze ochrona wiedziała, że skarpetkowy smród działa na Władka jak działacze LPR-u...;)
    • wylogowany.pielegniarz Widziesz. Założyłeś wątek... 05.06.11, 12:58
      ...i czegoś nowego się dowiedziałeś. Może to tylko moda, ale mimo wszystko gratuluję.

A tych, którzy wypominają GW wytykanie butów Kaczyńskiego, warto uświadomić, że typ buta to co innego niż stan jego zasyfienia. Nie od dziś wiadomo, że stan butów świadczy o mężczyźnie. A dobór to zupełnie inna bajka.
      • kubala11 Re: Widziesz. Założyłeś wątek... 05.06.11, 14:47
        Nie chodziło mi o dowiedzenie sie czegoś. To, że Adam nie szanuje urzedu dowiedziałem sie z tych zdjec. Załozyłem sobie ten temat bo miałem takie kaprycho, żeby uswiadomic ten fakt innym. Tyle.:)
        • wos9 A w ogóle chodzi ci o dowiedzenie się CZEGOŚ? 05.06.11, 15:37
          kubala11 napisał:

> Nie chodziło mi o dowiedzenie sie czegoś. To, że Adam nie szanuje urzedu dowied
          > ziałem sie z tych zdjec. Załozyłem sobie ten temat bo miałem takie kaprycho, że
          > by uswiadomic ten fakt innym. Tyle.:)
          • kubala11 Re: A w ogóle chodzi ci o dowiedzenie się CZEGOŚ? 05.06.11, 17:08
            Owszem, ale od ciebie niewiele mógłbym się dowiedzieć. Przepisy na pierogi czy instrukcja mycia garów mnie nie interesuje.:D
    • bronek_kotylionek jaki p Rezydent taka gawiedź 05.06.11, 13:09
      swoją drogą czy to nie obraza urzędu prawnie chroniona?
      • kubala11 Re: jaki p Rezydent taka gawiedź 05.06.11, 14:48
        to nie obraza urzedu, to raczej brak szacunku dla najwyższego urzędnika.:P
      • wos9 Re: jaki p Rezydent taka gawiedź 05.06.11, 15:41
        bronek_kotylionek napisał:

> swoją drogą czy to nie obraza urzędu prawnie chroniona?

Jego ŚP. Poprzednik już by się obraził i wytoczył najcięższe działa? Oczywiście poprzez służby.
        • kubala11 Re: jaki p Rezydent taka gawiedź 05.06.11, 17:11
          Pipcysz, nawet "słynnego" menela H. bardziej "szukały" tefałeny niz słuzby.
          Co innego autora antykomora czy autorów transparentu z matołem...:P
          • wos9 Re: jaki p Rezydent taka gawiedź 05.06.11, 19:38
            kubala11 napisał:

> Pipcysz, nawet "słynnego" menela H. bardziej "szukały" tefałeny niz słuzby.
            > Co innego autora antykomora czy autorów transparentu z matołem...:P

To raczej ty przyprawiasz, jak potłuczony.
    • zoil44elwer Re: Michnik w kapciach.:) 05.06.11, 14:59
      Michnik w kamasze!! Ja osobiście założył bym mu "hiszpańskie buty".
    • komuna-wraca po co michnik w latach 'przełomu" latał do Moskwy? 05.06.11, 15:03
      ciekawe czy TAM także był na takim luzie ?
      • zoil44elwer Re: po co michnik w latach 'przełomu" latał do Mo 05.06.11, 15:36
        TAM to miał ruki pa szwam.
      • kubala11 Re: po co michnik w latach 'przełomu" latał do Mo 05.06.11, 17:12
        MOże napisze o tym jakis esej...;)
    • sclavus Ekstaza 05.06.11, 15:35
      zastąpiła podniecenie...
      Czym się podniecają pisięta, szczytując ekstazą i orgazmem?
      Ano, tabloidem!!!
      orgazm sięgnął bruku!
      PeeS - jak to są kapcie, to ja jestem Rydzyk...
      :D:D:D:D:D
      • zoil44elwer Re: Ekstaza 05.06.11, 16:50
        Premier:Nie potrzebuję prezydenta Lecha K! No i ......nie ma prezydenta LK,Posłuchały służby czy Panbóczk?
        • sclavus Re: Ekstaza 05.06.11, 18:20
          tyś postanowiółżeś dupcyć...
          I dupcys choby tyn Jasio schorom gowom...
      • kubala11 [...] 05.06.11, 17:15
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • sclavus Re: Ekstaza 05.06.11, 18:19
          fiu, fiu... ależ z ciebie psycho... log!
          :D:D:D
          • wos9 Re: Ekstaza 05.06.11, 19:45
            sclavus napisał:

> fiu, fiu... ależ z ciebie psycho... log!
            > :D:D:D

Psycho...l?
    • strikemaster Znowu pojawili 05.06.11, 16:27
      się fanatyczni wyznawcy Dress Code'a?
    • verny-h0ra to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 18:38
      • indeed4 Re: to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 19:00
        Ja bym nawet przytaknął, gdyby nie to, że mam ( jeszcze niepotwierdzone ) podejrzenia , że crocsy, którymi chciał zabłysnąć Michnik to tania chińszczyzna, z jakiegoś warszawskiego hipermarketu ;-)

Autentyki wyglądają ( i kosztują ) tak

allegro.pl/listing.php/search?category=532&sg=0&p=6&string=klapki+crocs

A to co miał na nogach Michnik, niestety, moim zdaniem wyjątkowo mało przypomina szlachetny oryginał

www.newspix.pl/upload/oferty/03_06_2011/RAO2kgywPzjv/prevs/03062011_01A.jpg
        • verny-h0ra Re: to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 19:02
          kogo obchodzi, czy autenetyki, ma byc smieszny szpan i jest. mnie sie to nawet podoba. ;)
          • indeed4 Re: to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 19:09
            No, nie wiem - mam wrażenie, że raczej się nie zadaje szpanu tanimi podróbkami modnego gadżetu :-) Ale cóż - nie będę dyskutował, bo to rzecz gustu.
            • verny-h0ra Re: to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 19:17
              Nie rozumiesz. Michnik moze sobie chyba pozwolic na kapcie nawet ze zlota, ale jego szpan polega wlasnie na tym, zeby pokazac, ze ma gdzies nadete konwenanse, ktore cechuja obecnego prezia. miliardzerzy tez zwykle chodza w podkoszulkach i dzinsach (vide Bill Gates), a prymitywni nuworysze szpanuja markowym badziewiem. Szpan artysty to wlasnie przyjscie w kapciach.
              • indeed4 Re: to taki szpan. Artysci maja do niego prawo;)) 05.06.11, 19:50
                Mimo wszystko bardzo wątpię, żeby Gates kupował chińskie koszulki po 2 dolary sztuka :-) Coż, tak jak napisałem, jeśli ktoś ma upodobanie do towarów z supermarketu, to nic na to nie poradzisz.

Mam tylko nadzieję, że w przyszłości Michnik nie zada szpanu luzacko przewieszonym przez ramię chińskim ręcznikiem, chińskimi kalesonami i chińską szczoteczką do zębów w ręku ;-)
    • camille_pissarro niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rouge;-) 05.06.11, 19:57
      To założenie ich na taka imprezę całkowicie dyskredytuje Adama Michnika pod względem wyczucia taktu i bon tonu czy savoir vivre'u, no chyba, że chciał ostentacyjnie zademonstrować lekceważenie gospodarzowi Pałacu Namiestnikowskiego ;-))))))
      • indeed4 Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 05.06.11, 20:07
        Nie przesadzajmy - z jakiego powodu miałby zademonstrować lekceważenie swojemu staremu opozycyjnemu kumplowi z Unii Wolności, przecież to nie Michnik przegrał zawody z Komorowskim w zeszłym roku ;-)
      • scoutek Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 05.06.11, 20:09
        camille_pissarro napisał:

> To założenie ich na taka imprezę całkowicie dyskredytuje Adama Michnika pod wzg
        > lędem wyczucia taktu i bon tonu czy savoir vivre'u

nikt chyba nie twierdzi, że Adam Michnik jest arbiter elegantiarum?
        • indeed4 Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 05.06.11, 20:19
          No nie - ale tych buciorów jest tysiąc i sto modeli, więc gdyby przyszedł w dobrych, dobrze dobranych do garnituru efektownych męskich crocksach, to może by i faktycznie błysnął ;-)
          Powiedzmy sobie szczerze, jemu te chodaki w ogóle nie pasują, to nie ten typ osobowości, a te jasne, tandetne to ( moim zdaniem ) totalny obciach.
          • indeed4 Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 05.06.11, 20:34
            Zamiast tych jasnych wyobraź sobie np. takie :

allegro.pl/buty-crocs-yukon-sport-men-black-m8-42-klapki-i1625415808.html
            • mr.sajgon Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 06.06.11, 15:48
              indeed4 napisał:

> Zamiast tych jasnych wyobraź sobie np. takie :
              >
              > allegro.pl/buty-crocs-yukon-sport-men-black-m8-42-klapki-i1625415808.html

Zapominasz ze Michnik preferuje ten typ obuwia. Zanim zacznie sie szukanie modelu ktory by pasowal warto rowniez pomyslec o wyborze odpowiednich szortow i koniecznie koszuli w palmy. Jak isc w buraki to po calosci a nie tylko troche.
              • indeed4 Re: niechby to nawet były Klapki Crocs CAYMAN rou 06.06.11, 15:56
                Koszula w palmy :-D Znaczy, elitarny styl emeryta z Miami, no to przebiłeś nawet moją propozycję chińskich ręczników :-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka