boblebowsky 06.07.11, 10:44 Na forum parlamentu EU próbuje kręcić swoje małe partyjne lodziki. Pomijam już że gadał kompletnie nie na temat, ale czy nie mogłoby mu wystarczyć plucie na Tuska, które wraz z całą swoją hołotą uprawia w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 10:49 boblebowsky napisał: > Na forum parlamentu EU próbuje kręcić swoje małe partyjne lodziki. Pomijam już > że gadał kompletnie nie na temat, ale czy nie mogłoby mu wystarczyć plucie na T > uska, które wraz z całą swoją hołotą uprawia w kraju. > Zapomniałam już jaka to małą plugawa wesz. Blech. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 10:54 > Zapomniałam już jaka to małą plugawa wesz. Blech. Dokładnie, plugawe i obrzydliwie zakłamane ryło ! To jest właśnie gęba pisiego patriotyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:00 boblebowsky napisał: > > Zapomniałam już jaka to małą plugawa wesz. Blech. > > Dokładnie, plugawe i obrzydliwie zakłamane ryło ! To jest właśnie gęba pisiego > patriotyzmu! > Już lepiej, żeby faktycznie Jarkacz rządził (PiSem, tylko i wyłącznie PiSem!) do setki. A ta gnida niech siedzi w tej Brukseli do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:00 Teraz pozycja Ziobry w kraju zależy od tego, jak bardzo zapluwa się w Brukseli. Dziwi mnie jedynie bierna postawa europarlamentarzystów z innych krajów, którzy ciągle pozostają w jednej frakcji z tym oszołomem. Na ich miejscu nie chciałbym być kojarzony z psycholami. Ten od smoków był przynajmniej zabawny, ale ci nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:10 wariant_b napisał: > Teraz pozycja Ziobry w kraju zależy od tego, jak bardzo zapluwa się w Brukseli. Owszem. Od dawna czeka przyczajony do skoku. Myślisz, że ruszy na Jarka już na jesieni po kolejnych przegranych przez PiS wyborach? > > Dziwi mnie jedynie bierna postawa europarlamentarzystów z innych krajów, > którzy ciągle pozostają w jednej frakcji z tym oszołomem. Na ich miejscu > nie chciałbym być kojarzony z psycholami. Ten od smoków był przynajmniej > zabawny, ale ci nie są. Sądzę, że go olewają. Niech sobie gada, co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:35 wos9 napisała: > Sądzę, że go olewają. Niech sobie gada, co chce. Owszem, olewają, ale wrogowie Polski znaleźli sobie wygodną arenę do szkodzenia naszej pozycji międzynarodowej i godnych wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:22 > Dziwi mnie jedynie bierna postawa europarlamentarzystów z innych krajów, > którzy ciągle pozostają w jednej frakcji z tym oszołomem. Na ich miejscu > nie chciałbym być kojarzony z psycholami. Ten od smoków był przynajmniej > zabawny, ale ci nie są. Myślę, że jego wizerunek w parlamencie EU jest dość jednoznaczny i że nikt nie traktuje tam pisowskich oszołomów poważnie, a w swojej frakcji robią tylko za pożytecznych idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:34 wariant_b napisał: > Teraz pozycja Ziobry w kraju zależy od tego, jak bardzo zapluwa się w Brukseli. > > > Dziwi mnie jedynie bierna postawa europarlamentarzystów z innych krajów, > którzy ciągle pozostają w jednej frakcji z tym oszołomem. Na ich miejscu > nie chciałbym być kojarzony z psycholami. Ten od smoków był przynajmniej > zabawny, ale ci nie są Tu ujawnia się błogosławieństwo ignorancj: oni po polsku nie rozumieja, on w obcych nie gada, stąd wygląda na miłego, przyjacielskiego, uprzejmego chłopca w okularkach. Może nie za bystrego, ale z pewnościa nieszkodliwego. Przeciez tych bzdetów, które on wygaduje nikt poza olskimi mediami nie relacjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 11:41 titerlitury napisała: > Przeciez tych bzdetów, które on wygaduje nikt poza olskimi mediami nie relacjonuje. Dlatego częstotliwość wyskoków w Brukseli rośnie a ciężar gatunkowy jest coraz większy. Jeśli uda się doprowadzić do skandalu - zostanie on przez media odnotowany, a oszczerstwa pójdą w świat. Podobnie wykorzystywana będzie polska prezydencja i idę o zakład, że Kaczyński ma już przygotowane następne punkty programu. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.do.pierdla9 Doskonałe ! 06.07.11, 11:07 Cieszę się, że Ziobro obił ryjek piłkarzykowi. Mam nadzieje, że Tusio będzie pierwszym, do którego ABW zapuka o 6 rano w pewien listopadowy dzień. Pięknie też pojechał po piłkarzyku Nigel Farage. Wszyscy w PE wiedzą, że mają do czynienia z kiepszczakiem, z którego śmieje się niemal cała Polska i który potrafi tylko bredzić i siać prymitywną propagandę sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Doskonałe ! 06.07.11, 11:17 platforma.do.pierdla9 napisał: > Cieszę się, że Ziobro obił ryjek piłkarzykowi. Niczego innego się po pisich debilach się nie spodziewałem. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.do.pierdla9 Re: Doskonałe ! 06.07.11, 11:20 Lać i patrzeć czy równo puchnie. A za długi, kreatywną księgowość, zrujnowanie budżetu państwa, emerytur i katastrofę smoleńską do paki. Odpowiedz Link Zgłoś
platforma.do.pierdla9 Re: Doskonałe ! 06.07.11, 13:38 > A co na to twój psychiatra? Psychiatrzy co najwyżej zajmują się rzeczami urojonymi a w tym przypadku długi, kreatywna księgowość, opędzlowane emerytury to rzeczywistość a nie urojenia, gamoniu :DD Macie towarzyszu taka pewną przypadłość, która sugeruje, że wzorce KGB są wam bardzo bliskie. Wszystkich, którzy nie zgadzają się z waszym wybitnym premierem chcielibyście odsyłać do psychuszki. Nie powinniście aż tak się z tym zdradzać, chociaż i tak dobrze wiemy, że to ludzie PRLowskich służb montowali waszą partyjkę. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Doskonałe ! 06.07.11, 14:52 Czyli PiS w 2005 roku chciał robić koalicję z partią "montowaną przez ludzi PRLowskich służb. Niedobrze, panie platformadopierdla9! Bardzo niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.jaroslawa Re: Doskonałe ! 06.07.11, 13:38 platforma.do.pierdla9 napisał: > A za długi, kreatywną księgowość, zrujnowanie budżetu państwa, emerytur > i katastrofę smoleńską do paki. Cały PiS czy tylko inicjatora? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 W tym Ziobro jest istotnie doskonały. 06.07.11, 11:24 Problemem PiS-u pozostaje jednak to, że ta partia przerżnie kolejne wybory. platforma.do.pierdla9 napisał: > Mam nadzieje, że Tusio będzie pierwszym, do którego ABW zapuka o 6 rano w pewie > n listopadowy dzień. > Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: W tym Ziobro jest istotnie doskonały. 06.07.11, 13:25 W czasach I RP za obrazę majestatu Rzeczpospolitej Ziobro zostałby skazany na utratę czci i honoru oraz dożywotnią banicję... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaab Re: Doskonałe ! 06.07.11, 15:50 platforma.do.pierdla9 napisał: > Cieszę się, że Ziobro obił ryjek piłkarzykowi. > Mam nadzieje, że Tusio będzie pierwszym, do którego ABW zapuka o 6 rano w pewie > n listopadowy dzień. > > Pięknie też pojechał po piłkarzyku Nigel Farage. Wszyscy w PE wiedzą, że mają d > o czynienia z kiepszczakiem, z którego śmieje się niemal cała Polska i który po > trafi tylko bredzić i siać prymitywną propagandę sukcesu. i z czego się cieszysz? że kolejny raz nieodpowiedzialny baran nazywany szumnie europosłem zrobił z naszego kraju wiochę? Premier Miller miał jednak rację - Panie Ziobro, jest pan ZEREM Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Kamiński mu zdrowo i krótko odpowiedział: 06.07.11, 11:09 "Jestem za eksportem produktów z Polski, ale nie za eksportem obciachu" Ale trzeba przyznać, że nawet mnie to rozbawiło - Ziobro, kreujący się w Polsce na wielkiego polityka i szeryfa, a poza granicami wygląda jak chłopaczek w krótkich gatkach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Kamiński mu zdrowo i krótko odpowiedział: 06.07.11, 19:09 wylogowany.pielegniarz napisał: > "Jestem za eksportem produktów z Polski, ale nie za eksportem obciachu" > > > Ale trzeba przyznać, że nawet mnie to rozbawiło - Ziobro, kreujący się w Polsce > na wielkiego polityka i szeryfa, a poza granicami wygląda jak chłopaczek w kró > tkich gatkach. Z tej riposty zrobię sobie sygnaturkę:) Serdeczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Misiek Kaminski w PO ? 06.07.11, 11:11 Zenujacy Zero i nawe Misiek przejechal sie mocno po jego wypowiedzi. Misiu nie lubie cie ale za to duże brawa. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Ja bym nie potępiał tego łobuza 06.07.11, 11:11 Bo Tusk ma dwie gęby - jedną na durnych Polaków, drugą na Unię. Tu Ziobro celnie uderzył. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Ja bym nie potępiał tego łobuza 06.07.11, 11:15 haen2010 napisał: > Bo Tusk ma dwie gęby - jedną na durnych Polaków, drugą na Unię. Tu Ziobro celni > e uderzył. Spisiałeś do reszty chłopie... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ja bym nie potępiał tego łobuza 06.07.11, 11:16 Coraz gorzej z tobą haen. Przestałeś już nawet rozumieć sens tego co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 PiSiejesz w zastraszającym tempie 06.07.11, 11:20 A to wiąże się nierozłącznie z ubytkiem szarych komórek. Nie wiem tylko, co jest przyczyną, a co skutkiem. Jeżeli pochwalasz mowę Ziobry w PE to znaczy że zupełnie świeża, neoficka nienawiść do PO odbiera Ci rozum. Szkoda. m. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ja bym nie potępiał tego łobuza 06.07.11, 13:27 Heniu Ziobro nie uderzył w premiera tylko w racje stanu Rzeczpospolitej, tak to trudno pojąc ? Neoficka V kolumno? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaab Re: Ja bym nie potępiał tego łobuza 06.07.11, 15:48 tą wypowiedzią potwierdziłeś, że jednak coś nie do końca w porządku masz z głową Odpowiedz Link Zgłoś
retronick Jak to powiedział toruński biznesmen ... 06.07.11, 11:13 "... Szambo nie może być perfumerią ... ". Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta te gnidy zrobią wszystko,aby dojść do władzy 06.07.11, 11:14 Dziś już nie mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Jak cały PiS 06.07.11, 11:14 małe żałosne g....... Kanalie i zdrajcy. M. Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Jak cały PiS 06.07.11, 11:19 Wypowiedzi Jacka Kurskiego bym bronił, merytorycznie zwrocił uwage na problem doplat i pakietu klimatycznego. To calkiem inna niz Ziobru. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja się z jego wypowiedzią nie zgadzam, ale 06.07.11, 11:22 przynajmniej była merytoryczna. A nie jak Ziobro. Przyszedł, powiedział, co mu szef kazał i wyszedł. PiSowi najlepiej wychodzi opluwanie Polski. M. Odpowiedz Link Zgłoś
encanto1960 Re: Ja się z jego wypowiedzią nie zgadzam, ale 06.07.11, 11:28 Bo to kaczo-ziobrowy sposób na wygranie wyborów w Polsce:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 11:23 To co robi PO to zamach na demokrację. Zamyka się zykłych ludzi, są szykany i zastraszanie dziennikarzy. Prawie jak włoski faszyzm. No i wszechoogarniająca kraj korupcja. Najwyraźniej żyjemy w państwie policyjnym i niemal totalitarnym, ponieważ to zwykli obywatele są inwigilowani i aresztowani za obrażanie władzy. Zupełnie inaczej było w czasach pis gdy to politycy i malwersanci trzęśli portkami. Nie można już dłużej udawac ze nic sie nie dzieje nie mozemy ukrywac przed światem tego co wyprawa rząd PO! Czas najwyszy by swiat sie dowiedział że u nas jest podobnie jak w Rosi czy na Białorusi! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 11:26 Pojęcia synek nie masz o czym piszesz. A poza tym tematem trwającej debaty nie jest stan zdrowia psychicznego pana prezesa. oszolom-z-radia-maryja napisał: > To co robi PO to zamach na demokrację. Zamyka się zykłych ludzi, są szykany i z > astraszanie dziennikarzy. Prawie jak włoski faszyzm. No i wszechoogarniająca kr > aj korupcja. Najwyraźniej żyjemy w państwie policyjnym i niemal totalitarnym, p > onieważ to zwykli obywatele są inwigilowani i aresztowani za obrażanie władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 11:27 nie rozmawiaj z oszołomem. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 13:40 jak ci rzeczowych argumentów brak to faktycznie lepiej nie rozmawiaj bo sie tylko skompromitowac mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 14:36 oszolom-z-radia-maryja napisał: > jak ci rzeczowych argumentów brak to faktycznie lepiej nie rozmawiaj bo sie tyl > ko skompromitowac mozesz Argumentów nie brak, tylko co z tego, skoro trafiają na wypalone, impregnowane na racjonalne dowody móżdżki. Nie ma więc co dyskutować z tobą, aby zostać sprowadzonym przez ciebie do twojego poziomu i pokonanym twoim doświadczeniem, jak oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte może by sobie Ziobro przypomniał 06.07.11, 11:35 co pis zrobił z ustawa o radiofonii i telewizji, zo pis zrobił z Rzeczpospolitą, ilu dziennikarzy wywalił z radia i telewizji, może by sobie przypomniał o knowaniach Kaczora z Mecomem (dlaczego nie sprzedał udziałów państwa?) i Springerem? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: może by sobie Ziobro przypomniał 06.07.11, 11:39 On to z pewnością pamięta jako działanie na rzecz pluralizmu w mediach. Szkoda nawet gadać, to najbardziej zakłamane gęby jakie są w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: może by sobie Ziobro przypomniał 06.07.11, 11:40 próby racjonalnego tłumaczenia zachowania Dzierżyńskich XXI w. to strata czasu. To fanatycy. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 13:29 skoro jest tak jak piszesz to wytłumacz mi jakim cudem cieszysz się nadal wolnością i bez przeszkód opluwasz własny kraj w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 13:41 szykuje się własnie do emigracji - kierunek -Wegry, cekam do wyborów na ich wynik, jesli znów Po wygra to ja tu dlużej nie zostanę Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Wielkie brawa dla Ziobry!! 06.07.11, 14:01 Czas najwyszy by swiat sie dowiedział że u nas jest podobnie jak w Rosi czy na Białorusi! Jesteś po prostu beznadziejnie głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ten śmieć odpowiada za śmierć Blidy 06.07.11, 11:51 Może dożyję, że będzie wisiał. M. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Zabolalo? 06.07.11, 14:03 Zdrajco Polski? M. Daj spokój, on tego nawet nie jest w stanie zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 13:09 A jeszcze bardziej żałośni są ci, którzy próbują go bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki odpierdziul się >boblebowsky< ... 06.07.11, 13:33 ... od fundamentu istnienia trampkarzy ... bo ci Donaldinio ...o 6 rano ... I łumaczenia, że ... naście lat utrwalania ... nie będą miały znaczenia >boblebowsky< ... = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = „Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.” - Prof. J.Raciborski (11.02.2005) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Ziobro może być pożyteczny 06.07.11, 13:40 Ziobro wprawdzie "zapomniał", że za rządów PiS także ścigano za słowa i to nie tylko internautów (za kacze kupry) ale nawet zagraniczne dziennikarki (co akurat ucięła interwencja rzecznika praw obywatelskich w Trybunale Konstytucyjnym). Wywlókł jednak choć może niechcący istotę problemu, to mianowicie, że polskie prawo w ogóle pozwala na ściganie karne za słowa. Chodzi oczywiście o nieszczęsne artykuły kodeksu karnego, które przewidują ściganie karne lżenia prezydenta i "konstytucyjnych organów władzy". W interesie polskiej demokracji jest usunięcie tych antydemokratycznych reliktów z kodeksu karnego. Rząd Tuska mógłby to zrobić w ciągu jednego miesiąca. To, że tego nie zrobił jest wobec niego istotnym zarzutem. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Ziober puścił bąka i się ulotnił 06.07.11, 13:42 Warchoły z PiSu rozlały swoje pieniactwo na salony Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Ziober puścił bąka i się ulotnił 06.07.11, 13:56 Nie tak dawno pytano Leszka Millera, czy nie żałuje nazwania Ziobry zerem. Powiedział, że wtedy, niestety Ziobrę przecenił. I znowu miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Ziober puścił bąka i się ulotnił 06.07.11, 13:59 zgred-zisko napisał: > Nie tak dawno pytano Leszka Millera, czy nie żałuje nazwania Ziobry zerem. Powi > edział, że wtedy, niestety Ziobrę przecenił. > I znowu miał rację. Po raz pierwszy muszę Millerowi przyznać rację. Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski Re: Żałosne Ziobro!! - winno być 06.07.11, 13:53 bo ziobro to rodzaj nijaki Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Żałosne Ziobro!! - winno być 06.07.11, 13:56 akurat w tym przypadku ta nijakość moim zdaniem idealnie pasuje do tej kreatury. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Żałosne Ziobro!! - winno być 06.07.11, 14:03 venus99 napisał: > akurat w tym przypadku ta nijakość moim zdaniem idealnie pasuje do tej kreatury > . I doskonale wpisuje się w jego otoczenie: chamstwo, pieniactwo, prostactwo, ciemniactwo, oszołomstwo, plugastwo oraz rzadkie gó.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Bardzo Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 14:02 chciałbym sukcesu polskiej prezydenci-co za hipokryzja, tylko PiS_dogłowego na to stać Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Bardzo Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 14:07 zapijaczony_ryj napisał: > > chciałbym sukcesu polskiej prezydenci-co za hipokryzja, tylko PiS_dogłowego na > to stać Sukces polskiej prezydecji, to totalna porażka PiCu i Ziober doskonale, o tym wie, dlatego dzisiaj pomyje na polskiego premiera wylał. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Bardzo Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 14:46 douglasmclloyd napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > chciałbym sukcesu polskiej prezydenci-co za hipokryzja, tylko PiS_dogłowe > go na > > to stać > > Sukces polskiej prezydecji, to totalna porażka PiCu i Ziober doskonale, o tym w > ie, dlatego dzisiaj pomyje na polskiego premiera wylał. > > > mam nadzieję, ze wyborcy ocenia to w najblizszych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 14:53 Mam wrażenie,ze cała nasza klasa polityczna zachowuje się żenująco.Jakby to były dzieci w piaskownicy,a nie poważni parlamentarzyści.Kierujący się własnym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ludzie. 06.07.11, 15:03 Mamy kampanię wyborczą - każde słowo Ziobry zostało uzgodnione z Kaczyńskim, Porębą i całym sztabem PiS! To zaplanowana akcja PiSu, taka sama jak odstrzelenie Kamińskiego z funcji szefa frakcji. "Według ustaleń tygodnika, Ziobro działał w tej sprawie mając pisemne pełnomocnictwo Jarosława Kaczyńskiego." wiadomosci.onet.pl/kraj/kaminski-zmuszony-do-rezygnacji-z-szefa-frakcji-w-,1,4157148,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Ziobro jest dobry w te klocki 06.07.11, 15:09 gracz i intrygant najwyższej klasy - to on stał za przeciekami do prasy ze słynnej sprawy wanny Wassermana. "później zrozumiałem, że koordynator Wasserman jest świadomym celem ataków Ziobry. Inspirując plotki, przecieki do prasy na jego temat, chciał go poniżyć" wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/220487,kaczmarek-i-ziobro-jak-bokserzy-na-ringu.html Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Lech Kaczyński nigdy go nie lubił. 06.07.11, 15:17 Prezydent wielokrotnie w obecności współpracowników Ziobrę krytykował za prowokowanie konfliktów z profesurą, za wojowanie z Sądem Najwyższym, za pomysły zbyt szerokiego, zdaniem prezydenta, otwierania korporacji prawniczych, za emocjonalną niedojrzałość. "Ziobro bez przerwy promuje się w mediach, mówił prezydent, a cięgi za nieprzemyślane wystąpienia zbiera Jarosław" - opowiadał Janusz Kaczmarek. Według niego prezydent mógł być trochę zazdrosny o legendę szeryfa, którą młody minister mu zabierał. Kaczmarek dodaje: "Kiedyś Lech zirytowany postawą popularnego polityka postanowił go ukarać: »Odczuje to, nie będę go zapraszał do Pałacu!«". Ziobro miał silnych przeciwników, których prezydent chętnie słuchał. Dołki pod ministrem u prezydenta kopali wysoko notowani w Pałacu Janusz Kaczmarek oraz Zbigniew Wassermann. Kaczmarka spytaliśmy, czy prezydent był zły na Ziobrę po tym, gdy samobójstwo popełniła Barbara Blida. "Był bardzo zły" - nie ukrywał były prokurator krajowy. Nie ma co ukrywać, że i Kaczmarek, i Wassermann tę złość prezydenta podsycali. niniwa2.cba.pl/daleko_od_wawelu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Żałośnie Żałosny Ziobro!! 06.07.11, 15:22 Bardzo żałośnie... Dobrze mu przysrali i Kamiński, i Siwiec... Odpowiedz Link Zgłoś
white_lake nędzny kundel Ziobro!! 06.07.11, 15:30 z przeproszeniem piesków, oczywiście wszyscy, którzy na tę sakramencką kanalię oddali głos, powinni się spalić ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: nędzny kundel Ziobro!! 06.07.11, 15:56 white_lake napisała: > z przeproszeniem piesków, oczywiście > wszyscy, którzy na tę sakramencką kanalię oddali głos, powinni się spalić ze ws > tydu ziobru < 0 Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: nędzny kundel Ziobro!! 06.07.11, 16:57 Dzisiaj w Brukseli pokazał jak można sr.ć w swoje gniazdo jakim jest Ojczyzna i być takim jak tytule w postu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Polecam felieton Paradowskiej 07.07.11, 13:00 cudownie go podsumowała. paradowska.blog.polityka.pl/2011/07/06/tajemnica-europosla-ziobry/ Tajemnica europosła Ziobry Zachodziłam w głowę, dlaczego Zbigniew Ziobro postanowił zostać eurodeputowanym. Wydawało się przecież, że w kraju otwiera się przed nim świetlana kariera, rekordowe liczby głosów zbierane w wyborach, ministerialne stanowisko w wieku prawie dziecięcym (o niedojrzałości mówił wszak sam prezydent Lech Kaczyński), ulubieniec ojca Rydzyka. No i ta rola delfina. Odpowiedz Link Zgłoś