Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:06 Co sądzicie o tym liceum jeszcze 4 lata temu szli tam z 90 punktami a teraz próg wynosi 130 punktów. Kto wie ile osób zdało tam w zeszłym roku maturę???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: XV LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 13:13 co sądzicie o nauczycielach zwłaszcza od geografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenio Re: XV LO w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 15:05 Moja koleżanka skonzyła 15 4 lata temu ,mozliwe ,że pzoiom sie podniósl ale ogólnie była bardzo niezadowolona z niskiego poziomu ,praktycznie wiekszość jej klasy nie podostawała się na żadne dobre uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatka Re: XV LO w Krakowie IP: *.autocom.pl 26.04.06, 18:25 Gość portalu: aga napisał(a): > co sądzicie o nauczycielach zwłaszcza od geografii nie wiem ilu jest teraz nauczycieli od geografii, ale wiem, że na temat jednej nauczycielki możnaby wiele napisać... Osobiście lekcji geografii nie wspominam mile. Byl to dla mnie prawie zawsze wielki stres. Na pewno z geografii wyniosłam wiecej zszarganych nerwów niż wiedzy. Niestety przestałam lubić geografie, a gdy konczylam 8 klase byl to moj ulubiony przedmiot. Trudno mi ocenic, jak z przygotowaniem do matury z geografii (bo sama jej nie zdawalam) Choć, ci co zdawali zybt nie narzekali. Ogólnie ze szkoły jestem średnio zadowolona. Na studia sie co prawda bez problemu dostalam, ale ciesze sie juz ze skonczylam liceum i nie chcialabym tam wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś