12.07.11, 09:37
Media publiczne, przedtem PiSLD, teraz POPSL znoszą embargo na Palikota i jego Ruch. Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów zaproszono go do programu. Wystąpił jako Gość Poranka w TVP Info.

Jestem pod wrażeniem, bo wypadł świetnie pomimo dość nachalnej niechęci prowadzącego.

Jednoczesnie platfusy zaczęły olewać złodzieja i moczymordę Głodzia i jego kazania. Nikt inny jak Palikot powiesił mu na krzyżu przed pałacem przebitą gwoździem Konstytucję, sznur kiełbas i postawił flaszkę z wódą.

Zaczyna się prawdziwa kampania wyborcza.
Obserwuj wątek
    • remez2 Re: Przełom. 12.07.11, 09:48
      > Jestem pod wrażeniem, bo wypadł świetnie
      Epitafium:
      Tu leży poeta,
      który się świetnie zapowiadał.
      Sam.
      • ave.duce Re: Przełom. 12.07.11, 10:00
        :)))
        • haen2010 Re: Przełom. 12.07.11, 10:56
          Ja naprawdę nie wiem, co te znaczki mówią. Z tych sieciowych skrótów tylko BTW. Może dasz mi mały wykład?
          • ave.duce Re: Przełom. 12.07.11, 12:03
            :))) oznacza, że rozbawiło mnie epitafium...
    • rydzyk_smigly Platfusi reżim gnębi pana Palikota 12.07.11, 11:26
      CBA przesłało do warszawskiej prokuratury okręgowej zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa przez Janusza Palikota (obecnie szefa Ruchu Palikota). Chodzi o podanie nieprawdy w oświadczeniach majątkowych.

www.polskatimes.pl/stronaglowna/425843,palikot-sklamal-w-oswiadczeniu-majatkowym-cba-donosi-do,id,t.html
      • encanto1960 Re: Platfusi reżim gnębi pana Palikota 12.07.11, 12:20
        Nie wiedza co czynią. Ten samolot sobie kupił , a nie dostałw prezencie . Co do tego CBA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka