haen2010 28.07.11, 19:11 Jak przemawia, to chłonę każde słowo jako prawdę przede mną, ciemniakiem, objawioną. Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z naszym państwem. Ciemniak jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:15 nikt nie jest doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 06:56 Gdy Pinokio(DT) z Zoppot nawija to puchną mi uszy a w kieszeni nóż mi się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:17 > Ciemniak jestem. Wszystko na to wskazuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:37 nie przejmuj się Heniu Januszek cię z tej ciemności wyswobodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:43 No widzisz Heniu, jak się spisdziłeś? Żaden platfus nie chłonie mowy woCa, tylko ją analizuje i stara się przynajmniej zrozumieć, co autor ma na myśli. A pisdactwo to sekta, która pochłania mowę woCa bezmyślnie, bezrefleksyjnie i po prostu głupio. Ech....wydawałeś się rozsądnym człekiem, a wylazło....szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Haen,będziesz robiłł striptiz i tańczył na rurze? 28.07.11, 19:46 Portal tvp.info informuje, że propozycję striptizerce złożył też Janusz Palikot. - Ostatecznej decyzji, z której listy wystartuję, jeszcze nie podjęłam - mówi Marta Szulawiak. www.polskatimes.pl/stronaglowna/432732,palikot-bije-sie-z-sld-o-marte-szulawiak-z-ktorej-listy,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 28.07.11, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 20:44 haen2010 napisał: > Jak przemawia, to chłonę każde słowo jako prawdę przede mną, ciemniakiem, objaw > ioną. > > Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z > naszym państwem. Ciemniak jestem. Ja mam gorzej. Jest 87 powodów dla których powinienem glosować na Platformę prawie Obywatelską. A ja nie mogę sobie przypomnieć żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:39 > Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z > naszym państwem. A co wyprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:44 No wyprawia takie rzeczy, że patrzeć nie można. Przecież napisał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:48 nie można patrzeć, więc nie patrzy i nie wie, co Tusk ten wyprawia. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 00:13 chateau napisał: > No wyprawia takie rzeczy, że patrzeć nie można. Przecież napisał :-) Acha, dziekuję. Faktycznie - napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Śmiejecie się? 29.07.11, 03:49 Sami z siebie się śmiejecie - tylko Gogol do stanu zidiocenia platfusów pasuje. Tylko trochę się zdziwiłem, kiedy Tusk mi powiedział, że to pisowski terrorysta rżnął platfusów w Łodzi i on więcej do takich nienawiści nie dopuści. Taki ciemny byłem, wszystko mi się przedtem pieprzyło. Ubolewam z powodu stanu mojego umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Śmiejecie się? 29.07.11, 06:01 Nie załamuj się, bo jeszcze popełnisz samobójstwo i na forum napiszą, że na pewno miałeś coś na sumieniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Ech Tusk, ech Tusk.. 29.07.11, 06:41 ..Skad ty masz te oczy? Ech Tusk, ech Tusk, Tys nas zauroczyl! Etta w oczach ma lzy, To przez ciebie Tuszcze! Teraz powiedz mi, czy Lzy te Etcie otrzesz?! Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 07:17 Premier jest jak Sabała - pięknie opowiada, ale na działanie to się nie przekłada. Słowa, słowa, słowa... A w Polsce potrzebne zmiany i sanacja państwa i polityki (i na pewno nie w przedwojennej wersji, ani wersji pisiej). Więcej władzy dla obywateli! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj kto wie moze i masz rację? 29.07.11, 07:31 haen2010 napisał: Ciemniak jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.banzai Z wami, Ryj jest ten problem, ze.. 29.07.11, 09:17 ..nawet gdyby inteligentny, choc obecnie nieco zachwiany w swoim rozsadku czlowiek plasnal z liscia, i tak nie dostrzeglibyscie niestosownosci swoich ocen. Was trzeba od razu, w ryj, bo inaczej caly dzien glupi chodzisz, twoomocku! A teraz won! Za gumno! Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Ciemniak jestem. Widzisz?! 29.07.11, 08:08 Jak chcesz to potrafisz i wiesz o co chodzi! Następny twój krok powinien być nastepujący: "zamknij się wreszcie". Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 09:27 Jak Tusk nawija w RTV to mój pies szczeka.Wiem że psy mają znakomity węch ale aż taki by z fal eteru wyczuć(tu odpowiednio wpisać,bez krępacji)!? Odpowiedz Link Zgłoś