Dodaj do ulubionych

Ach, ten Tusk...

28.07.11, 19:11
Jak przemawia, to chłonę każde słowo jako prawdę przede mną, ciemniakiem, objawioną.

Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z naszym państwem. Ciemniak jestem.
Obserwuj wątek
    • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:15
      nikt nie jest doskonały
      • zoil44elwer Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 06:56
        Gdy Pinokio(DT) z Zoppot nawija to puchną mi uszy a w kieszeni nóż mi się otwiera.
    • pies_na_czarnych Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:17
      > Ciemniak jestem.

Wszystko na to wskazuje :o)
      • m.c.hrabia Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:37
        nie przejmuj się Heniu
        Januszek cię z tej ciemności wyswobodzi:)
    • etta2 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 19:43
      No widzisz Heniu, jak się spisdziłeś? Żaden platfus nie chłonie mowy woCa, tylko ją analizuje i stara się przynajmniej zrozumieć, co autor ma na myśli. A pisdactwo to sekta, która pochłania mowę woCa bezmyślnie, bezrefleksyjnie i po prostu głupio.
      Ech....wydawałeś się rozsądnym człekiem, a wylazło....szkoda gadać.
    • rydzyk_smigly Haen,będziesz robiłł striptiz i tańczył na rurze? 28.07.11, 19:46
      Portal tvp.info informuje, że propozycję striptizerce złożył też Janusz Palikot. - Ostatecznej decyzji, z której listy wystartuję, jeszcze nie podjęłam - mówi Marta Szulawiak.

www.polskatimes.pl/stronaglowna/432732,palikot-bije-sie-z-sld-o-marte-szulawiak-z-ktorej-listy,id,t.html
    • kecawa [...] 28.07.11, 20:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • remez2 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 20:44
      haen2010 napisał:

> Jak przemawia, to chłonę każde słowo jako prawdę przede mną, ciemniakiem, objaw
      > ioną.
      >
      > Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z
      > naszym państwem. Ciemniak jestem.
      Ja mam gorzej. Jest 87 powodów dla których powinienem glosować na Platformę prawie Obywatelską. A ja nie mogę sobie przypomnieć żadnego.
    • damakier1 Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:39
      > Tylko nie mogę zrozumieć, że mi psiakrew przechodzi, kiedy patrzę co wyprawia z
      > naszym państwem.

A co wyprawia?
      • chateau Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:44
        No wyprawia takie rzeczy, że patrzeć nie można. Przecież napisał :-)
        • olga_w_ogrodzie Re: Ach, ten Tusk... 28.07.11, 23:48
          nie można patrzeć, więc nie patrzy i nie wie, co Tusk ten wyprawia.
        • damakier1 Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 00:13
          chateau napisał:

> No wyprawia takie rzeczy, że patrzeć nie można. Przecież napisał :-)

Acha, dziekuję. Faktycznie - napisał.
    • haen2010 Śmiejecie się? 29.07.11, 03:49
      Sami z siebie się śmiejecie - tylko Gogol do stanu zidiocenia platfusów pasuje.

Tylko trochę się zdziwiłem, kiedy Tusk mi powiedział, że to pisowski terrorysta rżnął platfusów w Łodzi i on więcej do takich nienawiści nie dopuści. Taki ciemny byłem, wszystko mi się przedtem pieprzyło. Ubolewam z powodu stanu mojego umysłu.
      • zgred-zisko Re: Śmiejecie się? 29.07.11, 06:01
        Nie załamuj się, bo jeszcze popełnisz samobójstwo i na forum napiszą, że na pewno miałeś coś na sumieniu. :)
    • pan.banzai Ech Tusk, ech Tusk.. 29.07.11, 06:41
      ..Skad ty masz te oczy?
      Ech Tusk, ech Tusk,
      Tys nas zauroczyl!

Etta w oczach ma lzy,
      To przez ciebie Tuszcze!
      Teraz powiedz mi, czy
      Lzy te Etcie otrzesz?!
    • agnostic5 Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 07:17
      Premier jest jak Sabała - pięknie opowiada, ale na działanie to się nie przekłada.
      Słowa, słowa, słowa...

A w Polsce potrzebne zmiany i sanacja państwa i polityki (i na pewno nie w przedwojennej wersji, ani wersji pisiej). Więcej władzy dla obywateli!
    • zapijaczony_ryj kto wie moze i masz rację? 29.07.11, 07:31
      haen2010 napisał:
      Ciemniak jestem.
      • pan.banzai Z wami, Ryj jest ten problem, ze.. 29.07.11, 09:17
        ..nawet gdyby inteligentny, choc obecnie nieco zachwiany w swoim rozsadku czlowiek plasnal z liscia, i tak nie dostrzeglibyscie niestosownosci swoich ocen.
        Was trzeba od razu, w ryj, bo inaczej caly dzien glupi chodzisz, twoomocku!

A teraz won! Za gumno!
    • lionold Re: Ciemniak jestem. Widzisz?! 29.07.11, 08:08
      Jak chcesz to potrafisz i wiesz o co chodzi! Następny twój krok powinien być nastepujący: "zamknij się wreszcie".
    • zoil44elwer Re: Ach, ten Tusk... 29.07.11, 09:27
      Jak Tusk nawija w RTV to mój pies szczeka.Wiem że psy mają znakomity węch ale aż taki by z fal eteru wyczuć(tu odpowiednio wpisać,bez krępacji)!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka