Gość: Marian Anana Kofana IP: *.ds14.agh.edu.pl 19.05.04, 16:43 Ja proponuje zeby nasza posłanka znajaca Anana zdawała na UJ stosunki miedzynarodowe.Za dostanie sie proponuje wreczyc Literacką Nagrode Nobla oraz nagrodę Mistra Mowy Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.pbpolsoft.com.pl 19.05.04, 16:43 Dlaczego Wyborcza o tym pisze? To raczej temat dla tabloidów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StudentAndragogiki Gratulacje, proponuję Andragogikę Geriatryczną w W IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.05.04, 16:44 Wyższej Szkole Humanistycznej w Półtusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Begier zrobi doktorat z geografię we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 16:47 Minęło parę lat : Komisarz oświaty w parlamencie europejskim R.Begier decyduje o przyznaniu dofinansowania dla placówek naukowych czołowych uniwersytetów europejskich. Rektor Uniwersytetu Oxford próbuje przekonać panią komisarz. R. Begier pyta - Oxford ? Oxford ? A co to takiego ? I nic nie dała. Rektor Uniwersytetu d'Orse w Paryżu również przekonuje panią komisarz. R. Begier pyta - Paryż ? Paryż ? A gdzie to jest ? I nic nie dała. Rektor Uniwersytetu we Wrocławiu jak tylko się przedstawił to od razu dostał dofinansowanie. R.Begier bowiem z radością zawołała - Wrocław! Wrocław! Ja tam robiłam doktorat z geografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dasha też jestem uparta IP: *.net / *.net 19.05.04, 16:56 właśnie wpadł mi pomysł do głowy, że będąc upartym jak osioł, zodiakalnym Baranem, również mogę zrealizować swoje marzenia!! nie chce być posłem RP, bo niestety juz dawno zdawałam mature, a za miesiąc kończę studia, więc chyba nic nie stoi na przeszkodzie, abym została KRÓLOWĄ ANGLII??!!! wszystkich popierających moją kandydaturę proszę o podpisy:))).............................................................. niedługo się dowiem ile dokładnie ich potrzeba;) ale podpisujcie śmiało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielak przeciez 2 z polskiego dostala! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:54 A tak przynajmniej podawala GW. To jak to teraz podaja inaczej? burdel wielki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 216.223.64.* 19.05.04, 17:04 ja widze pania poslanke jako studentke powiedzmy...lopatologii klasycznej, barykadologii stosowanej albo lepperologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy kto ją przepuścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 17:15 Jestem ciekaw kto ją przepuścił na maturze, przecież jeśli ta kobieta będzie maiła maturę to każdy będzie ją mógł mieć w Polsce a nie tylko osoby inteligentne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ermo Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.direcpceu.com 19.05.04, 17:18 lufa dla beger z polaka!!! za te jej wypowiedzi to bez egzaminu powinni jej lufe postawic!! bez dwoch zdan..;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek cos takiego tylko w polsce moze sie zdarzyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.04, 17:28 Polska wyprzedza ameryke jesli chodzi o zaskakujace kariery. Jak tak dalej pojdzie to ta durna baba faktycznie obejmie teke ministra finasow a Balcerowicz bedzie musial odejsc. No to wtedy tylko powiedziec amen!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re:" ta durna baba faktycznie obejmie teke ministr IP: *.fnsce7002.e.brasiltelecom.net.br 19.05.04, 18:33 i moze wreszcie dla swojej "durnoty" uprosci system podatkowy tak aby ludzie nie musieli latac miesiac w miesiac po urzedach z durnymi formularzami i studiowac co tydzien nowe pomysly ministra finansow ministra zdrowia i cala ta biegunke ustawodawcza sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
michaelandro Re: Renata Beger chce iść na studia 19.05.04, 17:28 No to ja dziękuję już za dyplomy. Ich wartość jest dla mnie teraz zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.fnsce7002.e.brasiltelecom.net.br 19.05.04, 18:29 oczywisty fakt dyplom nie znaczy ze posiadasz wiedze wiec twoja makulatura na scianie jest tyle warta ile papier do pakowania wedlin w sklepie renaty beger pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIDZ Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.magit.com.pl 20.05.04, 15:54 Renia, pamiętaj, że ŻADEN UNIWERSYTET NIE ZASTĄPI DOBREJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ. Może więc lepiej zacząć od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.05.04, 17:43 Myśle że powinna wybrać prawo a nastepnie aplikacje prokuratorską.Do takiego wniosku skłaniaja mnie jej finezyjne pytania w Komisji Sejmowej i pewne osobiste doświadczenia które będą jej udziałem w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.05.04, 17:55 Identyczy tekst w Wp został ocenzurowany !!! Wszedzie mają swoich ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAbort Studia? Chyba zaoczne w Pipidowie :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.04, 17:44 Zdawac to chyba bedzie w ustnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 19.05.04, 17:46 Renatka zdała ???!!!! Głupi zawsze ma szczescie!!!!!!!!!!!! A osoba u władzy to już na pewno. Tylko ciekawe ile "dała" za tą maturę i ile jest gotowa dać za studia - prócz czesnego - bo szczerze wątpię żeby dostała się na studia dzienne. A jak się dostanie to niech CBŚ sprawdzi konta rektora uczelni która jej da indeks. Może wybuchnąć "Begergate" - ciekawe czy ona rozumie to słowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egzaminator Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 152.75.124.* 19.05.04, 18:02 Ciekawi mnie ta jej mlodziencza milosc. Czy to byl moze platoniczny zwiazek z knurem? A jak wygladal egzamin z fizyki? Egzaminator:Prosze wymienic jakies cialo lotne. Beger:Ptok Egzaminujacy:Mowi sie ptak. Zdala pani i fizyke i polski. Geografia. Egzaminujacy:Jak sie nazywa stolica Polski? Dla ulatwienia dodam ze zaczyna sie na War a konczy na szawa. Beger:Krakow Egzaminator:Zdala pani, bo faktzycznie kiedys Krakow byl stolica i mozemy to pani uznac. Coz za pamiec! Egzamin z matematyki. Egzaminujacy:Co to jest cosinus? Beger: To kosa, tylko po lacinie. Egzaminator:Zdala pani i matematyke i lacine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.233.155.* 19.05.04, 18:02 dajmy Jej odpocząć , niech studiuje ale na d z i e n n y c h !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyZ Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 81.15.189.* 19.05.04, 18:03 Nie czuję sympatii do Samoobrony, ale jeśli pani Berger rzeczywiście chce studiować, a nie tylko zdobyć dyplom, to godna jest szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Lep. Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 213.17.133.* 19.05.04, 18:23 a na ustnej części matury z wiedzy o świecie dostanie pytanie kto szefuje ONZ.odpowiedź bedzie jasna, czysta, klarowna , bezproblemowa: kofan anan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west przecież to kompletne zero !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:27 ale jak zaplaci, to spoko, mgr w poł roku zrobi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edukator A Lepper chce iść do szkoły średniej... IP: 65.198.229.* 19.05.04, 18:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsley Od kiedy pisemną zdaje sie 2 razy : IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 18:43 ,,Według gazet, 46-letnia posłanka dostała dwójkę (dopuszczający) z języka polskiego i czwórkę z geografii. W pisemnej części matury będzie zdawać polski i geografię." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Renata Beger jest bardzo romantyczna i szczera. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 18:44 "Moją edukację zatrzymała młodzieńcza miłość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Każdemu wolno chcieć. IP: *.telkab.pl 19.05.04, 18:45 Co za sensacja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Zakochała się w podstawówce, której nie ukończyła. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 18:48 "Kontynuacja nauki to moje marzenie od najmłodszych lat". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.arcor-ip.net 19.05.04, 18:49 lojojoj... kórcze pietrzone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.arcor-ip.net 19.05.04, 18:51 mze lepiej zamknac budy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niepolak maciora IP: *.client.comcast.net 19.05.04, 18:53 dlaczego polacy interesuja sie glupia maciora? bo ja sami wybrali do koryta? Jestescie dumnie z siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: to ona dolaczyla do koryta IP: *.hrl.com 19.05.04, 19:02 renatko WITAJ W niedlugo w gronie bractwa studenckiego. Ktoraz to uczelnia bedzie ta szczesliwa, i w swych annalach po wieki bedzie zapis,'Tu , w tych lawach mielismy zaszczyt...', a pokolenia beda podziwiac.......... Dajmy szanse lotnym umyslom Odpowiedz Link Zgłoś