Dodaj do ulubionych

Renata Beger chce iść na studia

• Gość: Marian Anana Kofana IP: *.ds14.agh.edu.pl 19.05.04, 16:43
      Ja proponuje zeby nasza posłanka znajaca Anana zdawała na UJ stosunki miedzynarodowe.Za dostanie sie proponuje wreczyc Literacką Nagrode Nobla oraz nagrodę Mistra Mowy Polskiej.
    • Gość: gość Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.pbpolsoft.com.pl 19.05.04, 16:43
      Dlaczego Wyborcza o tym pisze? To raczej temat dla tabloidów.
    • Gość: StudentAndragogiki Gratulacje, proponuję Andragogikę Geriatryczną w W IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 19.05.04, 16:44
      Wyższej Szkole Humanistycznej w Półtusku
    • Gość: Janek Begier zrobi doktorat z geografię we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 16:47
      Minęło parę lat : Komisarz oświaty w parlamencie europejskim R.Begier decyduje
      o przyznaniu dofinansowania dla placówek naukowych czołowych uniwersytetów
      europejskich.
      Rektor Uniwersytetu Oxford próbuje przekonać panią komisarz. R. Begier pyta -
      Oxford ? Oxford ? A co to takiego ? I nic nie dała.
      Rektor Uniwersytetu d'Orse w Paryżu również przekonuje panią komisarz.
      R. Begier pyta - Paryż ? Paryż ? A gdzie to jest ? I nic nie dała.
      Rektor Uniwersytetu we Wrocławiu jak tylko się przedstawił to od razu dostał
      dofinansowanie. R.Begier bowiem z radością zawołała - Wrocław! Wrocław! Ja tam
      robiłam doktorat z geografii.
      • Gość: dasha też jestem uparta IP: *.net / *.net 19.05.04, 16:56
        właśnie wpadł mi pomysł do głowy, że będąc upartym jak osioł, zodiakalnym
        Baranem, również mogę zrealizować swoje marzenia!! nie chce być posłem RP, bo
        niestety juz dawno zdawałam mature, a za miesiąc kończę studia, więc chyba nic
        nie stoi na przeszkodzie, abym została KRÓLOWĄ ANGLII??!!! wszystkich
        popierających moją kandydaturę proszę o
        podpisy:)))..............................................................
        niedługo się dowiem ile dokładnie ich potrzeba;) ale podpisujcie śmiało:)
    • Gość: zielak przeciez 2 z polskiego dostala! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:54
      A tak przynajmniej podawala GW. To jak to teraz podaja inaczej? burdel wielki...
    • Gość: antek Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 216.223.64.* 19.05.04, 17:04
      ja widze pania poslanke jako studentke powiedzmy...lopatologii klasycznej,
      barykadologii stosowanej albo lepperologii.
    • Gość: Łysy kto ją przepuścił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 17:15
      Jestem ciekaw kto ją przepuścił na maturze, przecież jeśli ta kobieta będzie
      maiła maturę to każdy będzie ją mógł mieć w Polsce a nie tylko osoby
      inteligentne
    • Gość: ermo Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.direcpceu.com 19.05.04, 17:18
      lufa dla beger z polaka!!! za te jej wypowiedzi to bez egzaminu powinni jej
      lufe postawic!! bez dwoch zdan..;P
    • Gość: jasio Niech studiuje retorykę ! IP: *.ipt.aol.com 19.05.04, 17:23
      • Gość: jozek cos takiego tylko w polsce moze sie zdarzyc IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.04, 17:28
        Polska wyprzedza ameryke jesli chodzi o zaskakujace kariery. Jak tak dalej
        pojdzie to ta durna baba faktycznie obejmie teke ministra finasow a Balcerowicz
        bedzie musial odejsc. No to wtedy tylko powiedziec amen!!!!!!!!!!
        • Gość: http://pamietamy.t Re:" ta durna baba faktycznie obejmie teke ministr IP: *.fnsce7002.e.brasiltelecom.net.br 19.05.04, 18:33
          i moze wreszcie dla swojej "durnoty" uprosci system podatkowy
          tak aby ludzie nie musieli latac miesiac w miesiac po urzedach
          z durnymi formularzami
          i studiowac co tydzien nowe pomysly ministra finansow
          ministra zdrowia i cala ta biegunke ustawodawcza sejmu
    • michaelandro Re: Renata Beger chce iść na studia 19.05.04, 17:28
      No to ja dziękuję już za dyplomy. Ich wartość jest dla mnie teraz zerowa.
      • Gość: http://pamietamy.t Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.fnsce7002.e.brasiltelecom.net.br 19.05.04, 18:29
        oczywisty fakt
        dyplom nie znaczy ze posiadasz wiedze
        wiec twoja makulatura na scianie jest
        tyle warta ile papier do pakowania wedlin w sklepie
        renaty beger

pamietamy.tripod.com
        • Gość: DZIDZ Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.magit.com.pl 20.05.04, 15:54
          Renia, pamiętaj, że ŻADEN UNIWERSYTET NIE ZASTĄPI DOBREJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ.

Może więc lepiej zacząć od początku.
    • Gość: gaga Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.05.04, 17:43
      Myśle że powinna wybrać prawo a nastepnie aplikacje prokuratorską.Do takiego
      wniosku skłaniaja mnie jej finezyjne pytania w Komisji Sejmowej i pewne
      osobiste doświadczenia które będą jej udziałem w najbliższym czasie.
      • Gość: gaga Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 19.05.04, 17:55
        Identyczy tekst w Wp został ocenzurowany !!! Wszedzie mają swoich ????
    • Gość: SAbort Studia? Chyba zaoczne w Pipidowie :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.05.04, 17:44
      Zdawac to chyba bedzie w ustnej :)
    • Gość: Student Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.man.olsztyn.pl / *.man.olsztyn.pl 19.05.04, 17:46
      Renatka zdała ???!!!! Głupi zawsze ma szczescie!!!!!!!!!!!!
      A osoba u władzy to już na pewno. Tylko ciekawe ile "dała" za tą maturę i ile
      jest gotowa dać za studia - prócz czesnego - bo szczerze wątpię żeby dostała
      się na studia dzienne.
      A jak się dostanie to niech CBŚ sprawdzi konta rektora uczelni która jej da
      indeks. Może wybuchnąć "Begergate" - ciekawe czy ona rozumie to słowo?
      • Gość: Egzaminator Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 152.75.124.* 19.05.04, 18:02
        Ciekawi mnie ta jej mlodziencza milosc. Czy to byl moze platoniczny zwiazek z
        knurem?
        A jak wygladal egzamin z fizyki?
        Egzaminator:Prosze wymienic jakies cialo lotne.
        Beger:Ptok
        Egzaminujacy:Mowi sie ptak. Zdala pani i fizyke i polski.

Geografia.

Egzaminujacy:Jak sie nazywa stolica Polski? Dla ulatwienia dodam ze zaczyna sie
        na War a konczy na szawa.
        Beger:Krakow
        Egzaminator:Zdala pani, bo faktzycznie kiedys Krakow byl stolica i mozemy to
        pani uznac. Coz za pamiec!

Egzamin z matematyki.
        Egzaminujacy:Co to jest cosinus?
        Beger: To kosa, tylko po lacinie.
        Egzaminator:Zdala pani i matematyke i lacine.
    • Gość: andre Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 62.233.155.* 19.05.04, 18:02
      dajmy Jej odpocząć , niech studiuje ale na d z i e n n y c h !!!!!!!!!!!!
    • Gość: JerzyZ Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 81.15.189.* 19.05.04, 18:03
      Nie czuję sympatii do Samoobrony, ale jeśli pani Berger rzeczywiście chce
      studiować, a nie tylko zdobyć dyplom, to godna jest szacunku.
    • Gość: A.Lep. Re: Renata Beger chce iść na studia IP: 213.17.133.* 19.05.04, 18:23
      a na ustnej części matury z wiedzy o świecie dostanie pytanie kto szefuje
      ONZ.odpowiedź bedzie jasna, czysta, klarowna , bezproblemowa: kofan anan.
    • Gość: west przecież to kompletne zero !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:27
      ale jak zaplaci, to spoko, mgr w poł roku zrobi....
    • Gość: edukator A Lepper chce iść do szkoły średniej... IP: 65.198.229.* 19.05.04, 18:31
    • Gość: bobsley Od kiedy pisemną zdaje sie 2 razy : IP: *.icpnet.pl 19.05.04, 18:43
      ,,Według gazet, 46-letnia posłanka dostała dwójkę (dopuszczający) z języka
      polskiego i czwórkę z geografii. W pisemnej części matury będzie zdawać polski
      i geografię."
    • Gość: Janek Renata Beger jest bardzo romantyczna i szczera. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 18:44
      "Moją edukację zatrzymała młodzieńcza miłość".
    • Gość: J23 Każdemu wolno chcieć. IP: *.telkab.pl 19.05.04, 18:45
      Co za sensacja ?
    • Gość: Janek Zakochała się w podstawówce, której nie ukończyła. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 18:48
      "Kontynuacja nauki to moje marzenie od najmłodszych lat".
    • Gość: sam Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.arcor-ip.net 19.05.04, 18:49
      lojojoj... kórcze pietrzone!
    • Gość: sam Re: Renata Beger chce iść na studia IP: *.arcor-ip.net 19.05.04, 18:51
      mze lepiej zamknac budy
    • Gość: niepolak maciora IP: *.client.comcast.net 19.05.04, 18:53
      dlaczego polacy interesuja sie glupia maciora? bo ja sami wybrali do koryta?
      Jestescie dumnie z siebie?
      • Gość: gosc Re: to ona dolaczyla do koryta IP: *.hrl.com 19.05.04, 19:02

renatko WITAJ W niedlugo w gronie bractwa studenckiego. Ktoraz to uczelnia bedzie ta szczesliwa, i w swych annalach po wieki bedzie zapis,'Tu , w tych lawach
        mielismy zaszczyt...', a pokolenia beda podziwiac.......... Dajmy szanse lotnym umyslom
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka