Dodaj do ulubionych

Muchołapa frustruje radość innych ludzi.

09.11.11, 21:26
Buraczek Niesioł ciężko przeżywa pogodę ducha Biedronia i jego uśmiech. No tak - on sam nigdy się nie uśmiecha. I z tego powodu należy mu się szczere współczucie. Nawet nie można mieć mu tego specjalnie za złe. Nie jego wina, że jest chory, to nieszczęśliwy człowiek.
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 09.11.11, 21:47
      Napisałeś to patrząc w lustro przy goleniu na własną fizjonomie?
      • joannabarska Riposta 09.11.11, 23:17
        Biedron pięknie powiedzial Niesiolowskiemu, ktory stwierdzil po drugim glosowaniu na Nowicką,ze musielismy zjesc tę żabę: "Myślę, ze smakowala".

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
        • cwiercinteligentzpis Re: Riposta 10.11.11, 00:09
          joannabarska napisała:

> Biedron pięknie powiedzial Niesiolowskiemu, ktory stwierdzil po drugim glosowan
          > iu na Nowicką,ze musielismy zjesc tę żabę: "Myślę, ze smakowala".

Nie wiem co w tym pięknego.
          Ani dowcipne, ani inteligentne, ani prawdziwe, ani oryginalne.
          Za to głupie.
          • joannabarska Re: Riposta 10.11.11, 00:14
            Z pis nie z pis,ale cwiercinteligent chociaz sie przyznaje i chwala mu za to,.
            • cwiercinteligentzpis Re: Riposta 10.11.11, 01:06
              joannabarska napisała:

> Z pis nie z pis,ale cwiercinteligent chociaz sie przyznaje i chwala mu za to,.

Ty nie, wiec nie chwalę.
      • emeraldboy4 Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 10.11.11, 02:05
        Uuu, ale żeś mi przygadał. Gdyby jeszcze z odrobiną sensu... Niesioł to frustrat na granicy choroby psychicznej, a twoja reakcja potwierdza starą zasadę - prawda w oczy kole.
    • 4_oddech_kaczuchy Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 10.11.11, 00:31
      Dla mnie mimika Biedronia nie była do końca jasna i jednoznaczna.
      Ale skoro uważasz że to był uśmiech, to oczywiście nie będę się upierał.
      • emeraldboy4 Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 10.11.11, 02:03
        Nieważne, co ja uważam. Niesiołowskiemu wydało się to uśmiechem i jako taki uznał go za irytujący. Biedak.
    • lionold Re: on sam nigdy się nie uśmiecha - nieprawda 10.11.11, 08:34
      On się czesto uśmiecha - ale w 99 % sarkastycznie lub ironicznie. Taki uśmiech jest czasem potrzebny i znaczący ale nigdy nie jest zdrowy. No cóż - facet przyzwyczajony i przystosowany do poczucia humoru insektów.
    • zoil44elwer Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 10.11.11, 10:33
      Gdybyś przeszedł to co on w więziennej łażni z mydłem i recydywą?
    • l_zaraza_l Re: Muchołapa frustruje radość innych ludzi. 10.11.11, 11:00
      emeraldboy4 napisał:

> Buraczek Niesioł ciężko przeżywa pogodę ducha Biedronia i jego uśmiech. No tak
      > - on sam nigdy się nie uśmiecha. I z tego powodu należy mu się szczere współczu
      > cie. Nawet nie można mieć mu tego specjalnie za złe. Nie jego wina, że jest cho
      > ry, to nieszczęśliwy człowiek.

Wczoraj u Moniki było widać, że ten uśmiech Biedronia jest jego wielką siłą. Pełne nienawiści twarze Niesiołowskiego czy Pitery i uśmiech Biedronia, zlewającego to chamstwo.

Pitera
      - która nie potrafiła przez 4 lata napisać jednej ustawy,
      - minister, której największym osiągnięciem było wykazanie zakupu kawałka dorsza,
      - osoba, która nie wie, że polscy żołnierze Monte Cassino zdobywali a nie bronili (Julia Pitera, chodząca antykorupcja: No, wspaniale, cudownie! Absolutnie!,
      - idiotka, której popularne powiedzenie o chwytach poniżej pasa, będące określeniem na nieuczciwą grę, kojarzy się z seksem...
      Taka osoba nie powinna w ogóle zabierać głosu publicznie.
      • joannabarska Posłanko Pitera 10.11.11, 13:14
        Posłanko Pitera, zdaj raport spoleczenstwu!
        • zoil44elwer Re: Posłanko Pitera 10.11.11, 15:46
          Nawet wyrok NSA nie zmusił Tuska do poinformowania społeczeństwa o owocach 4 lat pracy minister Pitery.W ostatnim dniu urzędowania parlamentu zrobił ustawę o dostępie do informacji publicznej i mogą mu nagwizdać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka