camille_pissarro 13.12.11, 20:23 nic się nie zmienił i nie ma najmniejszych szans na zmianę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:26 A co niby pokręcił Wałęsa? Ogłosił jaruzela bohaterem? No chyba nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:26 Weszło mu to w krew i stał się(krętactwo) drugą naturą Bolka syna Bolesława i Feliksy. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:35 > Weszło mu to w krew i stał się(krętactwo) drugą naturą Bolka syna Bolesława i F > eliksy. Oddał już te powyrywane kartki z teczek, które wypożyczył mu Milczanowski? Mam alergię na Bolka i jak tylko widzę to przełączam. Może gdzieś tam zająknął się coś o nielegalnym zawłaszczeniu dokumentacji a ja w tym momencie akurat przełączyłem na inny kanał? Odpowiedz Link Zgłoś
piq a co ty Kamilku robiłeś... 13.12.11, 20:31 ...13 grudnia 30 lat temu? To samo co Towarzysz Prezessimus Kaczyński i Towarzysz Olin, lewicowy polityk średnio-starszego pokolenia (że zacytuję tow. Jarosława)? Wałęsa przynajmniej został internowany. A Oleksy z Jarkiem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_manteufel Re: a co ty Kamilku robiłeś... 14.12.11, 08:45 Towarzy > sz Olin, lewicowy polityk średnio-starszego pokolenia (że zacytuję tow. Jarosła > wa)? Piszesz co chcesz,ale z pewnością masz głęboką pogardę dla faktów. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:42 I co, Kamilku, się poczułeś supermenem? Obraziłeś samego Lecha Wałęsę! Ach, ach, ach - jaki jesteś ważny i odważny! Wyleczyłeś już wszystkie kompleksy, czy będziesz jadem pluł dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:51 Jadem? Stwierdzenie, że Ziemia kręci sie wokół Slońca jest pluciem jadem? Bolek jest kłamczuszkiem- FAKT. jenerał: góra z góra sie nie zejdzie... bolek: mam nadzieję, że juz sie nie rozejdziemy. FAKT cos tam podpisałem- FAKT. Ale, jako osoba głęboko zakonspirowana, pewnie znasz sztuczki opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:56 Wręcz przeciwnie nie poczułem się supermenem, poczułem się zażenowany faktem, jaki miał miejsce w czasie rozmowy z byłem prezydentem RP. Nie przypuszczałem, że człowiek może tak mataczyć, wić się jak piskorz by uciec od niezbyt ciężkiej wagi kłopotliwych pytań. Gdyby tematem byłaby tylko książka D.Wałęsy przełączyłbym na inny kanał i niniejszy wątek nie miałby miejsca ... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_manteufel Re: Krętacz - Lech Wałęsa 14.12.11, 08:48 Nie można komentować sposobu myślenia L.Wałęsy z prostego powodu.Jak sam powiedział "jest zawsze za a nawet i przeciw" Odpowiedz Link Zgłoś
olo-x Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 20:53 "camille_pissarro " to gad ziejący jadem i nienawiścią w okół siebie ,przypomina smoka wawelskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 21:07 Czy camilek z pissuaru był obecny na dzisiejszym spędzie paranoików? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 21:37 A o co chodzi? Pączka zjadł, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 21:47 Obejrzyj sobie powtórkę z Olejnikowej to może zrozumiesz w czym rzecz, no chyba , że masz klapki na oczach ? ;-)) -- "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/ Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 21:49 Przykro mi.Od czasów kaczej nocnej zmiany w tv nie oglądam tego medium. Odpowiedz Link Zgłoś
eurofuturo Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 21:49 do kogo to? bo ja nie mam tv z Olejnikowa. Moze strescisz? Prezes to kochany glupek. cynicznie glupi, jak to wolak. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Krętacz - Lech Wałęsa 14.12.11, 08:47 man_sapiens napisał: > A o co chodzi? Pączka zjadł, czy co? Kapuś (nauczał kapowania w szkole) nie moze znieść, że Wałęsa nie kapował jak on Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_manteufel Re: Krętacz - Lech Wałęsa 14.12.11, 08:51 zapijaczony_ryj napisał: > man_sapiens napisał: > > > A o co chodzi? Pączka zjadł, czy co? > > Kapuś (nauczał kapowania w szkole) nie moze znieść, że Wałęsa nie kapował jak > on Gontarczyk i Cenckiewicz i nie tylko oni udowadniają,że jednak donosił.Są na to kwity. prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/22524,streszczenie_ksiazki_ipn_o_zwiazkach_walesy_z_sb.html Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Ciekawe. 13.12.11, 21:42 To kim jest Wałęsa - Bolkiem czy bohaterem ? Jeżeli Bolkiem to komuna walczyła i przegrała sama ze sobą- aby wygrać i wygrała. Jeżeli SOLIDARNOŚĆ to dzieło Bolka i TW to - zero kombatanctwa, zasług itd... to dupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ciekawe. 13.12.11, 21:50 No i nie zapominajcie. JPII chwaląc Wałęsę wpisał się do obozu zaprzańców. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Ciekawe. 13.12.11, 21:59 x2468 napisał: > No i nie zapominajcie. JPII chwaląc Wałęsę wpisał się do obozu zaprzańców. Wałęsa - Bolek to problem dla "kombatantów". Niby tacy mądrzy a dali się wykorzystać takiemu ich zdaniem "zeru". To musi boleć. Co z Noblem itd..? Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Krętacz - Lech Wałęsa 13.12.11, 22:21 homepage.mac.com/zbigniew/past_present/closeup_stan_wojenny/1982_0501_f07-07A_closeup.jpg Odpowiedz Link Zgłoś