Dodaj do ulubionych

Regulamin forum

23.12.15, 02:07

1. POSTY ROZPOCZYNAJACE WATEK MAJA MIEC TRESC. Odstepstwo od tej reguly
powoduje usuniecie watku. Dla osob majacych problemy jezykowe i
interpretacyjne - przyklad: post zawiera link i nic wiecej. W takim wypadku, chocby
link zawieral cuda gospodarczo-polityczne, calosc usuwam.

2. Posty zaczynajace watek maja spelniac przynajmniej elementarne zasady
dziennikarstwa, wstep, teza, wyjasnienie, konkluzja. Najlepiej tez tresc
tematu odniesc do tezy wiodacej postu.

3. Ostateczna decyzja, czy taki post wywalic nalezy do adminow. Adminami sa:
przycinek.usa; glupi_jasio; damkon.

4. Posty nie moga miec formy ublizajacej komukolwiek. Jezeli w postach znajda
sie wyzwiska, post jest usuwany. Jesli dana osoba piszaca takie posty bedzie
nam sprawiac klopot piszac takie posty czesto, to zostanie wpisana na liste
banow. Admini moga indywidualnie decydowac o tym kogo zabanowac. Admini
zwracaja szczegolna uwage na wypowiedzi majace charakter antypolski. Takie
wypowiedzi sa niedopuszczalne i autorzy takich wypowiedzi moga sie liczyc z
banem i usunieciem postu.

5. Jesli ktos ma watpliwosc co do jakiejs konkretnej wypowiedzi, to zamiesci
link do niej tutaj, pod regulaminem, wtedy admini zadecyduja, czy post usunac.
Po tej decyzji, posty notyfikujace tez beda usuwane dla czytelnosci.

6. Jesli ktos bedzie miec do mnie pretensje, ze nie przeszukuje nalezycie
Internetu w celu wyszukania postow kwalifikujacych sie do usuniecia, to jego
posty tez beda usuniete. Jesli ktos wymaga ode mnie "szukania" czegos w watku
utworzonym przez inna osobe to znaczy ze albo robi to zlosliwie, albo jest
zbyt leniwy, aby samemu dac link, albo daje mnie do zrozumienia, ze ja jestem
malo pracowity. We wszystkich tych przypadkach taki komentarz bedzie od tej
pory usuwany.

7. Admini maja prawo usuwac komentarze wedlug swojego uznania i jesli usuwaja,
to znaczy ze maja powod. Tutaj jest miejsce, aby o to pytac, admini jednak nie
sa zobligowani do odpowiedzi a pytanie moze zostac usuniete. Innymi slowy pod
tym postem mozna pytac, ale nie nalezy oczekiwac ani odpowiedzi ani tego, ze
te pytania beda tutaj wisiec wiecznie.

8. Zycze Panstwu mile spedzonego czasu na forum i kulturalnych dyskusji, mam
nadzieje, ze rozumiecie Panstwo nasze motywy dzialania wynikajace z ograniczen
czasowych i oczywiscie staran o utrzymanie wysokiego poziomu dyskusji.

--
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Kto mieczem wojuje, ten... 17.01.16, 12:53
      ...dostaje klapsa.

Przycinku, nic się nie dzieje tutaj. lekko sobie żartujemy - nie tyle z czyichś upodobań, co z alergicznej, nerwowej reakcji na ich odkrycie.

Powiem to jako osoba przez Vice nie tyle szczypana (co tutaj ma miejsce) ile lżona kiedyś: zaobserwuj, że brutalność w stosunku do innych idzie w parze z niezwykłą wrażliwością na własnym punkcie (wręcz przeczuleniem).

Często tak bywa, że najgorszy cham (wobec innych) okazuje się być delikatną różyczką, kiedy kpina dosięga jego samego smile

Także taka sytuacja.
    • glupi_jasio Przycinku, Damkonie 21.03.16, 23:11
      Mam jedno pytanie kontrolne: are you happy?
      • vice_versa Propozycja i dwa pytania 22.03.16, 09:09
        glupi_jasio napisał:
        > Mam jedno pytanie kontrolne: are you happy?

Eee tam... happy nie happy... rzecz względna i płynna...
        Ja Ci dam w ogóle takie pytania zadawać! Nie zadaje się pytań nie będąc pewnym czy spodoba nam się odpowiedź. Miło ma być! Jasne?

Ja na przykład ze swojej strony byłbym za przyznaniem nestorom medali i wysłaniem łyskaczy.
        Serio, serio! Jakieś Dalwhinnie, Bunnahabhain'a czy Aberlour, żeby było klasycznie, jak należy.

Więc moje pytanie do obu Panów : Jakie WHISKY* LUBICIE?
        *(ale jeśli wolicie mleko, wodę albo sok pomidorowy to to też da się załatwić, nie krępujcie się, w końcu chodzi o ty byście się poczuli docenieni, a nie o to byście po tym mieli kaca)

Pytanie do reszty użytkowników foum: KTO JEST ZA?

Bankiet w Marriottcie pewnie odpada, bo nie wszyscy będą mogli wziąć udział, a o sponsora trudno, ale na kupno medali, dyplomów okolicznościowych i wysyłkę łyskacza to od razu się piszę smile

Za trwałe krzewienie wartości, twarde propagowanie pluralizmu myśli i ogólny rozkwit.

I za niezłomność z jaką muszą znosić tych wrrrednych malkontentów co to im się nic nie podoba! Zaprawdę to już wymaga nie lada hartu ducha a tym bardziej łyskacz się należy, by było czym znieczulać te impertynencje! Więc same medale i dyplomy to jednak za mało.
        Można by też klasycznie spuentować jakąś piosenką... jak kiedyś.. Jarząbkek smile

Więc: Łyskacz + medale + dyplomy + piosenka, to jest moja propozycja.
        Jeśli Zimy będzie obstawał za wódą, to upierać się przy łyskaczu nie będę i nawet uznam wyższość takiej metafory wink

ŚWIETNIE JEST WIĘC KOCHAJMY SIĘ !!!!
        Niby trzeba się spieszyć kochać ludzi bo ludzie tak szybko odchodzą.
        Z drugiej strony zawsze będą nowe trolle więc niby w czym problem nie?
        TYM BARDZIEJ TRZA SIĘ UMIEĆ KOCHAĆ, bo jest PIIĘĘĘĘĘKNIE !!!
        A będzie jeszcze wspanialej!
        (w co pod światłym przywództwem wątpić nie sposób)

Odpowiedzi na tytułowe dwa pytania proszę kierować na mój adres mailowy wraz z zadeklarowaniem kwoty na rzecz realizacji pomysłu.

P.S.
        Pytanie nie do mnie i w ogóle nie wiem o co chodzi, ale chciałem coś konstruktywnego od siebie dorzucić i optymizmem tchnąć naprzód. smile
        Tyle z mojej strony

• zimna-wodka Re: Propozycja i dwa pytania 22.03.16, 11:10
          Zimny preferuje koniak.
        • damkon Re: Propozycja i dwa pytania 23.03.16, 00:07

Jeśli chodzi o mnie, to z pewnością wolałbym z Tobą Vice pójść na whisky niż czytać te wasze polityczne nawalanki.
      • dorota_333 Re: Przycinku, Damkonie 22.03.16, 15:50
        Na czym polega problem Jasia?

Świat byłby piękniejszy, gdyby opozycja nie bruździła, co? Ale warchołom niedługo da się odpór...
      • damkon Re: Przycinku, Damkonie 23.03.16, 00:06
        Cześć Jasiu,

co tyczy się mnie, to forma tej forumowej politycznej sieczki też mi nie odpowiada, (treść tym bardziej). Jednak zaostrzenie cenzury adminów z pewnością nie spowodowałoby, że byłbym bardziej zadowolony z tego forum. Z pewnością Jasiu....
        • glupi_jasio Re: Przycinku, Damkonie 23.03.16, 21:29
          damkon napisał:

> Cześć Jasiu,
          >
          > co tyczy się mnie, to forma tej forumowej politycznej sieczki też mi nie odpowi
          > ada, (treść tym bardziej). Jednak zaostrzenie cenzury adminów z pewnością nie s
          > powodowałoby, że byłbym bardziej zadowolony z tego forum. Z pewnością Jasiu....

Rozumiem, czyli, generalnie, obecne status quo (mimo, ze i w Towich oczach podgnile) jest dla Ciebie najlepszym, co miesci sie we wszechswiecie rozwiazan realnych i jest dla Ciebie akceptowalne. Czy tak?

• przycinek.usa Re: Przycinku, Damkonie 23.03.16, 04:16
        bez komentarza
        • dorota_333 Re: Przycinku, Damkonie 23.03.16, 09:35
          Nie mogę się doprosić, żebyś napisał co myślisz o postępowaniu ministra Macierewicza.

I to powinien być temat na Forum, a nie fobie Jasia.
          • przycinek.usa Re: Przycinku, Damkonie 24.03.16, 01:37
            w drodze wyjatku odpowiem ci, ze cos z toba jest nie tak. Nie powiem wprost, ze jestes jakas wybrakowana, albo, ze masz nadmiar agresji w sobie - ale wystarczy, ze cos jest z toba ciezko nie tak. Jestesmy podobno ludzmi rozumnymi, wiec rozum powinien zasadniczo przewazac nad emocjami w wypowiedziach forumowych - jednak nie mozna tego wywnioskowac z twoich sprytnych atakow pod adresem reszty osob. Mowiac inaczej - twojej retoryki nie da sie wytlumaczyc rozumowym podejsciem do dyskusji, a raczej personalna nienawiscia w stosunku do okreslonej linii pogladow i osob.

Zatem albo staniesz sie nagle mila i uprzejma dla nas wszystkich, albo nagle przestane z toba gadac, co zreszta juz zrobilem.

Gadanie z toba jest w pewnym sensie przykroscia. Nie zawsze, ale za czesto.
            Masz takie zlosliwe podejscie do ludzi. I nawet jesli jestem w stanie to zrozumiec, to nie musze tego tolerowac.

A Macierewicz jest dla mnie przejrzysty jak kartka papieru. Nie ma zadnych zaskoczen ani zdziwienia. Jest sobie taka wladza i mnie odpowiada.

Byla nawet bardzo interesujacy artykul u nas, porownujacy dzialania takich jak ty - to draznienia os w kwestii wyborow prezydenckich w USA i sprzeciwu wobec trumpa. Mowiac inaczej - tobie sie tylko zdaje, ze spoleczenstwo mysli tak jak ty. Malo tego - tobie sie jedynie zdaje, ze jest znaczna grupa ludzi, ktora mysli tak jak ty. I na dodatek nie doceniacie tej grupy, ktora mysli odwrotnie. I ta grupa jest takim wielkim stadem os. I te osy was pogryza.

I sami sobie bedziecie winni.
            • dorota_333 Re: Przycinku, Damkonie 24.03.16, 09:43
              "A Macierewicz jest dla mnie przejrzysty jak kartka papieru. Nie ma zadnych zaskoczen ani zdziwienia. Jest sobie taka wladza i mnie odpowiada."

I to mnie zniesmacza, powiem Ci. Siedzi sobie taki (zapewne zacny) człowiek w Stanach i bardzo mu to odpowiada, że Kaczyński z kilkoma [...] demolują kraj. Fajnie jest, po prostu.

Wiesz, jakbyś miał minimum przyzwoitości, to nie wypowiadałbyś się o rzeczach, które Ciebie NIE dotykają bezpośrednio. Bo Ty masz swoje amerykańskie rozliczenia i bezpieczeństwo Polski powiewa Ci. Ani Ty, ani Twoi bliscy nie ucierpią.

Co do "os" - przeceniasz elektorat piS.
              Oni wygrali wybory właśnie CHOWAJĄC Macierewicza i Ziobrę. Do tego stopnia, że Szydło w kampanii stwierdzała publicznie, że Macierewicz NIE będzie ministrem obrony (Gowin miał być).

PiS oszukał sporą grupę wyborców centrowych, oszukał ich biorąc na swój kampanijny łagodny wizerunek. Ci ludzie są teraz zdumieni tym, co się w kraju wyprawia. Głosowali też przeciwko PO, a teraz widzą totalną różnicę rządów.

Tak że jesteś słabo zorientowany, Przycinku. Faktycznie, rozmowa z Tobą nie ma sensu.

Może w innych okolicznościach politycznych rozmawiałoby się nam dużo lepiej smile
        • glupi_jasio Re: Przycinku, Damkonie 23.03.16, 21:55
          przycinek.usa napisał:

> bez komentarza

A szkoda troche, bo nie pytalem dla czczej zabawy, tylko dlatego, ze chcialbym sie dowiedziec, czy tylko ja widze sprawy forumowe biegnace w niedobrym kierunku, na granicy tego, co jest mozliwe do akceptacji, przy nawet duzym marginesie tolerancji i cierpliwosci.

Co prawda jakos nie znajduje ostatnio za duzo inspiracji lub checi, by pisac, ale czytuje to forum regularnie, wszak go wspolfirmuje, wspolodpowiadam za nie, mimo tego, ze nie jestem wielkim entuzjasta niektorych decyzji. Prawde mowiac, to, jak czesto pisze, jest w duzej mierze miara mojego entuzjazmu, za wyjatkiem tego podwatku, ktory wynika za zgola przeciwnych przeslanek.

Chyba nie zaskocze nikogo, kto tu bywa regularnie, wyluszczajac powody mojego zaniepokojenia. Otoz, mam takie glebokie przekonanie, ze im wiecej na forum jest otwartego chamstwa, tym mniej ciekawych ludzi, dyskusji, tym mniejsza szansa na kreacje jakiejs wartosci dodanej. Po prostu, ludzie z ciekawymi pogladami, przemysleniami, z jakakolwiek jakoscia, nie lubia otoczenia tepych, bezczelnych chamow, pretensjonalnych pind, sliskich cwaniakow itepe itede. Dlatego dobrze prowadzone forum powinno elimimowac pewne zachowania oraz pozbywac sie ich notorycznych autorow. W przeciwnym wypadku, z mieszaniny ludzi z ciekawymi pogladami i przemysleniami, chamow, pind i cwaniakow, zostana zawsze chamy, pindy i cwaniaki.

To jest, w zasadzie, truizm, ogolnik. A przechodzac od ogolu do konkretu, moje pobiezne przeglady PiG wskazuja na szybko rosnaca intensywnosc zachowan chamskich, coraz czestszego otwartego lzenia innych dyskutantow oraz rosnacej ilosci postow sluzacych glownie propagowaniu roznego rodzaju obelg, znieslawien i zniewazen. Oczywiscie, temu zjawisku towarzyszy atrofia ciekawych dyskusji merytorycznych.

Poniewaz, jak dobrze wiesz, moje administracyjne instrumentarium jest, z wyboru, bardzo skromne, w zasadzie opiera sie na sile argumentu i swego rodzaju good-will, uwazam, ze jest moim obowiazkiem poinformowac Cie z wyprzedzeniem, ze poziom chamstwa na forum jest na granicy tego, co jest dla mnie akceptowalne (a i to tylko dlatego, ze dalem sobie duuuuzo luzu od tego forum).

Inaczej mowiac, uwazam, ze nalezy uzyc dowolnie wybranego sposobu, by wytlumaczyc niektorym z naszych gosci, ze to forum nie jest miejscem do werbalnych "rzygow", kopiowania propagandowek z pierwszej strony GW i tym podobnych zachowan. Jesli juz osoby bezwartosciowe w merytorycznych dyskusjach musza byc tu tolerowane (co uwazam za blad), to moze trzeba im jasno wytlumaczyc, ze to forum jest miejscem wyiany MYSLI, REFLEKSJI, OPINII, a nie wylewania "rzygow", kwasow i frustracji.

Sprawa nie jest blaha i prosze o powazne do niej podejscie. Dziekuje i pozdrawiam

• lastboyscout Jezeli Przycinek sobie nie radzi to niech ustapi 23.03.16, 23:01

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,135825506,135825506,Do_przycinka_czyli_memento.html?p=135902444
            • glupi_jasio ech :( 23.03.16, 23:25
              LBS, ja ani takiej sugestii nie formuluje, ani nie popre, przeciwnie, jestem goraco przeciw. Nie musze sie ze wszystkimi decyzjami kolegow zgadzac, ale sam fakt dzialania w teamie oznacza wysoki poziom akcpetacji i zaufania.

Moim wymarzonym rozwiazaniem, do ktorego chcialbym namawiac ludzi, ktorym na PiG zalezy, jest raczej cos przeciwnego: potraktowanie sie nawzajem jako godnych zaufania partnerow, proba odbudowy, choc w pewnym stopniu, wzajemnego szacunku i zaufania, ktore dalo energie i sile staremu PiG. Oczywiscie, wiem, ze jedna z kosci niezgody, ktora rozbija ducha tego forum, jest kwestia podejscia do zachowan patologicznych ze strony osob, ktore nie sa w stanie lub nie chca traktowac tego forum jako miejsca dyskusji, nie wnosza nic poza chamstwem, agresja, jakimis wtornymi gotowcami propagandowymi. Rozwiazanie tego problemu byloby latwiejsze, gdyby, po prostu, wzgledem osob przyzwoitych, trzymac sie kanonu zachowan i postaw, ktore obowiazywaly na starym PiG. Czyli postuluje wskrzeszenie ducha republiki wink

Milego!
              • lastboyscout Re: ech :( 23.03.16, 23:56
                Wiesz dlaczego w Polsce i tutaj jest i zawsze bedzie tak jak jest? sad

Poniewaz tacy jak ty i tobie podobni potrafia swietnie narzekac, TYLKO ...

P.S. Przycinek sam doszedl do wniosku, ze nie potrafi rzadzic, ze sie nie nadaje na admina .
                Ja sie tylko z nim zgodzilem.
                • przycinek.usa Re: ech :( 24.03.16, 01:22
                  no a ty jestes zlosliwy i uparty i obrazasz sie jak primadonna
              • przycinek.usa godzina szczerosci 24.03.16, 01:47
                bez zbednego dalszego piepszenia powiem, ze potrzebuje narzedzie informatyczne do banowania po ip. Wtedy wywale co poniektorych i bedzie swiety spokoj.

Ale te za przeproszeniem madrale gazetowe nie chca tego nam dac i dlatego wszyscy sie tu bujaja. Poza tym entuzjazm dyskusyjny to jest czas przeszly. Moj entuzjazm sie zakonczyl.
                M. innymi wlasnie przez nasza forumowa krolowa, ktora mnie totalnie zniechecila.
                Ona to chyba najbardziej.

Druga taka osoba jest nasz kochany i uwielbiany LBS. Twoje opinie LBS sa tak cenne, tak wybitne, ze odczuwam wzmozona potrzebe do dyskusji na forum. Oczywiscie chodzi mi o te opinie wypowiadana pod adresem krolowej i innych panienek.

Z tego powodu moje opinie upadly, zdeegenerowaly sie - poniewaz na napisanie postu przeznaczam maksymalnie 67 sekund, a stan zaangazowania intelektualnego oceniam na maksymalnie 6%, bo pozostale 94% potrzebuje na rozliczanie faktur, bo mam rozliczenie podatkowe.

A co do mojej rezygnacji z funkcji to cieszy mnie twoj entuzjazm LBS. Jestes boski.
                • lastboyscout Re: godzina szczerosci 24.03.16, 03:27
                  Przycinek, cieszy mnie, ze zauwazasz KIM sie rozni TWOJE dawne swietne forum od obecnego i dlatego ostatecznie przestales karmic trolle.
                  Gdyby wraz z nami konsekwetnie zrobiliby to i inni najlepiej zweryfikowaloby to KTO zniszczyl to forum.
                  Bez zadnego banowania forum i my bylibysmy jak kiedys.
          • przycinek.usa Re: Przycinku, Damkonie 24.03.16, 01:26
            wszystko zgoda, wszystko pieknie, ale wszystkie strony pluja na podloge i ja nie bede tego wycierac.

Pozatym pisanie i dzielenie sie myslami na forum publicznym jest dzialalnoscia tracaca atrakcyjnosc z innych powodow a nie tylko chamstwa forumowiczow. Moglbym te powody wymieniac, ale wchodzenie w takie dyrdymaly jest podobnie atrakcyjne jak dzielenie sie mysla.

• lastboyscout Zrobcie w koncu cos z tymi wulgarnymi trolami! 24.03.16, 16:43

Po raz kolejny wnosze o trwale usuniecie wpisu oraz trolla, autora ponizszego wpisu:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,160709794,160709794,Should_I_Stay_Or_Should_I_Go_.html?p=160978046
      ..."Dlatego obniżanie wieku emerytalnego zapowiedziane przez PiS jest bydlęcą głupotą"...

jako lamiacego regulamin forum i prawo oraz w wulgarny sposob naruszajace dobre imie osob oraz instytucji wladzy w Polsce.

---
      dorota_333 11.09.12, 20:45 napisala:

..."Jakoś inaczej patrzę dzisiaj na tych ludzi skaczących z 29 piętra w garniturach. Należało się wam, k.... wasza jankeska mać"...
      • przycinek.usa Re: Zrobcie w koncu cos z tymi wulgarnymi trolami 25.03.16, 05:28
        wstretna jest - check
        jedno slowo nie pasuje do drugiego - check
        obnizenie wieku emerytalnego jest niezwiazane z wykresami - check

mowiac inaczej glupoty opowiada i tyle.
        • dorota_333 Re: Zrobcie w koncu cos z tymi wulgarnymi trolami 25.03.16, 13:24
          "obnizenie wieku emerytalnego jest niezwiazane z wykresami - check"

Jak "nie związane", kiedy właśnie związane. Patrz wątek.
          • przycinek.usa Re: Zrobcie w koncu cos z tymi wulgarnymi trolami 25.03.16, 16:49
            Oczywiscie, ze nie zwiazane, poniewaz wykresy sa zwiazane z wyjazdami Polakow za granice.
            Mowiac inaczej - najpierw przez wiele lat TWOJEJ wladzy doprowadziliscie do sytuacji w ktorej wiekszosc dynamicznych Polakow emigruje a potem przychodzisz na forum i argumentujesz, ze trzeba miec dluzszy wiek emerytalny. To jest kocia logika. Albo inaczej Dorotowa logika.

Jednym z powodow mojego braku zaangazowania - jest totalna impregnacje uczestnikow dyskusji.

Wiesz co to jest impregnacja?
            Wiesz dlaczego jestes impregnowana?

Albo inaczej - jaki procent uporu determinuje twoje opinie, a jaki procent rozumowych rozwazan wplywa na twoje opinie? (innych wariantow nie rozwazam)
            • lastboyscout Jak ona cie urabia P. :( ... Karm trolla karm ! 25.03.16, 16:59

Sam jestes impregnowany.
              Jedno deklarujesz, drugie robisz ...

---
              www.youtube.com/watch?v=JVkQ7Vve8BI
              • przycinek.usa Re: Jak ona cie urabia P. :( ... Karm trolla karm 25.03.16, 18:13
                przeciez wykasowalem tamten post - tobie nie dogodzi w zaden sposob
                • lastboyscout Re: Jak ona cie urabia P. :( ... Karm trolla karm 25.03.16, 18:58
                  Dziekuje. Milego dnia
    • natasyawilona Re: Regulamin forum 26.03.16, 04:20
      Hello my friend! I wish to say that this post is amazing, nicely written along
      with contain almost all significant information. I?d
      like to see more posts such as this.

bdcapsa.com
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 04.04.16, 09:30
      Wniosek o wycinkę:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161077618,161077618,Czy_Andrzej_Lepper_wiedzial_za_duzo.html?p=161080074
      • vice_versa FYI CIPO meaning 05.04.16, 06:45

CIPO meaning 1. Chief Intelligence Process Officer
        2. Civilian Intelligence Personnel Officer

Niektóre bariery kuturowe są NIE DO PRZESKOCZENIA.
        Skoro "Ch... D... i kamieni kupa..." to my Seven już dobrze wiemy what CIPO means!!!!

LOL

• dorota_333 Jeszcze raz: wniosek o wycinkę 05.04.16, 09:30
          Vice, używasz swojej inteligencji do rozwijania ordynarnych skrótów? Nie jesteś przypadkiem sam tym zażenowany? Do tego doszedł poziom Forum?

Jeszcze raz: niech jakiś Admin obudzi się i wywali ten post Sevena. Nie ma w tej sprawie nic więcej do zrobienia (i powiedzenia).
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 11.04.16, 20:30
      Czy istnieje jakiś powód, dla którego mój wątek pt. "Dzień Świra" został usunięty?
      • vice_versa Upośledzona 11.04.16, 23:16

Jak się można łatwo domyślić wątek dotyczył rocznicy Smoleńska.

Usunięto go jak sądzę ze względu na prymitywizm, cynizm i upośledzenie emocjonalne autorki wątku. I tak pewnie wszystkim jest przykro, że takie proste sprawy trzeba tłumaczyć.

Gdybyś tylko miała zdolność honorową, a nie była upośledzoną emocjonalnie białogłową - powinnaś jeszcze dostać w pysk na dodatek. A tak tylko usunięto wątek.

To naprawdę nie jest wina adminów, że jesteś upośledzoną białogłową bez zdolności honorowej. Upośledzoną nie tylko emocjonalnie- skoro napisałaś taki wątek- ale i umysłowo skoro nie ogarniasz znaczenia jego usunięcia i jeszcze masz czelność domagania się wyjaśnień.

Spadaj więc na Twittera i tam sobie gadaj z Najsztubem o Światowym Dniu Antoniego Macierewicza.
        • zimna-wodka Re: Upośledzona 11.04.16, 23:34
          A tęczowy to ma zdolność honorową? O upośledzeniu nie wspomnę.
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 12.04.16, 00:52
      Wnosze o trwale usuniecie watku oraz jego autora z forum za kpine z decyzji adminow forum i zwykla podlosc w kontynuacji tematu blizniaczego trolla.

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161179957,161179957,Dzien_Swira_II.html?p=161179957
    • zimna-wodka Re: Regulamin forum 14.04.16, 15:24
      Raczej nie skarżę się tutaj na innych. Ale takie kurewstwo nie powinno pozostać niezauważone czy bezkarne. Stwierdzenie, że poglądy lewicowo-liberalne są przyczynkiem do pedofilii to przekroczenie wszelkich granic.
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161208481,161208481,dziecieca_pornografia_u_lidera_KOD.html?p=161208481
      • lastboyscout Re: Regulamin forum 14.04.16, 15:34
        www.youtube.com/watch?v=SHIbiO9l3ew
      • dorota_333 Przyłączam się do wniosku 14.04.16, 16:06
        Trzymajmy jakiś elementarny poziom.

Tak nawiasem mówiąc: KOD to jest jedyna rzecz, której naprawdę boi się teraz Kaczyński. Nie przypuszczał, że ludzie mogą się tak szybko zorganizować przeciw jego nihilistycznej rewolucji.

Społeczeństwo obywatelskie to główny wróg PiS. Dlatego nie przebierają w środkach. To wojna.
    • zimna-wodka Re: Regulamin forum 14.04.16, 20:32
      Dzięki.
    • vice_versa Re: Regulamin forum 23.04.16, 19:38

Mam problem z linkami.
      W zaawansowanym formularzu edycji postu jest klawisz URL.
      Wklejanie linków nie działa bo automat wkleja coś takiego:

......................................................

zamiast

[url/] ..................................................... [/url]

Efekt jest taki że link nie jest aktywny, tylko jest tekstem.
      I trzeba wiecznie pamiętać by przeedytować to ręcznie.

Można coś z tym zrobić?
      Dziękuję.
      • vice_versa Re: Regulamin forum 23.04.16, 19:42
        Ha! Skubany automat wyciął i usunął to co wkleja:

[ url = WKLEJONY LINK ] Tekst linka [ / url ]

zamiast

[ url / ] WKLEJONY LINKK [ / url ]
        • przycinek.usa Re: Regulamin forum 23.04.16, 22:55
          nic nie moge z tym zrobic
          • vice_versa Re: Regulamin forum 24.04.16, 01:57

Trudno. Dzięki.
    • sevenseas Re: Regulamin forum 27.04.16, 14:16
      Prosze usunac ten syf..

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161445687,161445687,Please_Sign_a_petition_.html
      • sevenseas Re: Regulamin forum 28.04.16, 13:27
        Dziękuje
    • glupi_jasio Re: Regulamin forum 07.05.16, 14:34
      Uprzejmie prosze o usuniecie watkom typowo spamerskich (nick autorski spamuje po kilku forach GW), o tresciach i formie typowych dla brukowych paszkwili oraz blokade spamera.

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161461061,161461061,Krystyna_Pawlowicz_PIS_Uwaga_Strona_dla_Doroslych.html

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161474801,161474801,Marta_kaczynska_Andrzej_duda_Sex_Pieniadze_Drag.html

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161513443,161513443,Andrzej_Duda_Marta_Kaczynska_Wladza_Sex_Amoralnosc.html

Dziekuje i pozdrawiam.
      • damkon Re: Regulamin forum 07.05.16, 22:37
        już usunąłem
        • glupi_jasio Re: Regulamin forum 08.05.16, 22:54
          Dzieki! Mysle, ze dodatkowo autor tego spamu powinien zostac zablokowany na tym forum, identyfikacja ewentualnych przyszlych nickow nie nastreczy trudnosci. Oczywiscie, to nie jest ani bardzo pilne, ani bardzo wazne, te jego smieci sa pozbawione znaczenia, ale, jednak, naruszaja nasze zasady i sa, zwyczajnie, ponizej minimalnego poziomu.
    • lastboyscout Rzyganie trolla na innych 08.05.16, 15:47

Admin i autor watku pisze a nie rzyga na forum a pisze niezwykle interesujace i fachowo opracowane teksty.

Prosze o trwale usuniecie watku i jego autora:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161517728,161517728,_Tu_jest_Polska_czyli_refelksja_o_skutecznosci.html?p=161521966
      Ludzie niebezpieczni, chorzy psychicznie, pojmujacy innych poprzez pryzmat szyderstwa, pogardy i ponizania innych nie powinni funkcjonowac na tym forum.
      • glupi_jasio Re: Rzyganie trolla na innych 08.05.16, 23:00
        Dzieki LBS, szkoda nawet czytac tych trzy-po-trzy wypocin. Skoro koledzy nie chca ulzyc jej ciezkiej doli i zabronic jej mozliwosci osmieszania sie i kompromitowania prostactwem, to juz trudno.

Czasem sie zdarzy, ze ktos zepsuje powietrze w towarzystwie, ja mam takie odczucia, gdy napotykam na wypowiedzi wiadomego nicka i jej przy....asa, ale mamy wolnosc wypowiedzi, i to, jak sie okazuje, obiema stronami.

• lastboyscout PO prostu wyrwijcie w koncu te chwasty 08.05.16, 23:14
      Wnosze o trwale usuniecie autora oraz jego wpisu:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161517728,161517728,_Tu_jest_Polska_czyli_refelksja_o_skutecznosci.html?p=161526079
      Nazywanie uczestnikowo forum durniami, prezydenta oraz wladze reprezentujego nasz kraj, Polske pisdzielcami i ruchadlem jest podle i lamie prawo i regulamin naszego forum.
      • zimna-wodka Re: PO prostu wyrwijcie w koncu te chwasty 08.05.16, 23:22
        Durnie są durniami.

Ruchadło leśne to oficjalny interlokutor(ka?) Andrzeja Du*y (zwanego czasem - tak dla jaj - prezydentem. Du*a gaworzy z Ruchadłem wieczorami jak żona nie widzi. Ale widzą internauci.

Polska to Polska a pisdzielce to pisdzielce. Polska to nie pisdzielce a pisdzielce to nie Polska.

LBS jak zwykle nie potrafi czytać. A już o zrozumieniu nie ma co marzyć.

Durnie są durniami (jak już wspominałem).
          • zimna-wodka Re: PO prostu wyrwijcie w koncu te chwasty 09.05.16, 00:21
            Powtarzasz się. A już miałem nadzieję , że będziesz dowodził, że Polska to jednak pisdzielkce, żyjemy wreszcie w wolnej Wolskiej Rzeczypospolitej Kaczyńskiej, która jest monarchią, co prawda zupełnie niekonstytucyjną, ale za to absolutną.
            Nudny jesteś. I znów się zaplułeś. Mama nie będzie zadowolona.
    • glupi_jasio po raz trzeci prosze... 12.05.16, 11:38
      Ewidentny przypadek notorycznego, belkocacego spamera, lamiacego kilka punktow regulaminu:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161522255,161522255,Andrzej_Duda_prezydentem_oszustwo_manipulacja_.html
      Prosze o zablokowanie tego nicka na tym forum lub uzasadnienie odmowy. Po raz trzeci.

• damkon Re: po raz trzeci prosze... 12.05.16, 20:39

wpisy usunąłem, nick zablokowany
        • glupi_jasio Re: po raz trzeci prosze... 13.05.16, 21:52
          Bardzo dziekuje!
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 13.05.16, 21:36

Damkon, moglbys wyciac tego goscia/nowego trolla/klona: rydrych ?
      Mnie on po prostu wkoorwia.
      Nie watpie, ze ciebie tez.
      Pozdrawiam.
      • glupi_jasio Re: Regulamin forum 13.05.16, 21:54
        lastboyscout napisał:

>
        > Damkon, moglbys wyciac tego goscia/nowego trolla/klona: rydrych ?
        > Mnie on po prostu wkoorwia.
        > Nie watpie, ze ciebie tez.

To nowe wcielenie tego wlasnie wycietego, probuje "sie mscic"...
      • damkon Re: Regulamin forum 13.05.16, 22:07

usunąłem jego wpisy
        • lastboyscout Re: Regulamin forum 13.05.16, 22:43
          Bardzo dziekuje.
    • oka_blysk Wpis do usunięcia 17.05.16, 18:55
      Mam prośbę o usunięcie tego wpisu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,157726789,157726789,Kariera_Nikodema_Dudy.html?p=161591040
      To jest mój wpis, który jest zbyteczny. Niefortunnie dubluje się z innym i tym samym jest on niepotrzebny. (Nie mówiąc już o tym, że wstawiłem go w złe miejsce).
      • damkon Re: Wpis do usunięcia 17.05.16, 19:22
        usunąłem
    • byly-kadi kto dal tu te reklame KOD? 22.05.16, 21:39
      Oszalec mozna. Moze jeszcze tom tecze od pedalow dacie?

e mnie "szukania" czegos w watkuktórej nie popełniłby skądinąd łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy”
      Alexis de Tocqueville
      • zimna-wodka Re: kto dal tu te reklame KOD? 23.05.16, 15:11
        Kadi - wytrzeźwiej i napisz jeszcze raz.
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 23.05.16, 15:41
      Wniosek o wycinkę tego świństwa:
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161628112,161628112,bombe_do_wroclawskiego_autobusu_wniosl_KODziarz_.html?t=1464010388#p161629442

Uzasadnienie:
      1. nie tolerujmy ewidentnego szaleństwa tutaj.
      2. nie przykładajmy się do podkręcania złych emocji w kraju. Są i tak podkręcone, będzie z tego nieszczęście.
      • zimna-wodka Re: Regulamin forum 23.05.16, 20:26
        Daj spokój, Dorota. Facet jest fantastycznie odjechany. Wygląda, że się nawąchał...
        A jeśli nawet jest trzeźwy (b. mało prawdopodobne) to tym bardziej należy go zostawić. Ja tam lubię wariatów - bywają naprawdę zabawni.
    • dorota_333 Re: Regulamin forum 24.05.16, 10:29
      Ponawiam wniosek o wycinkę:

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161628112,161628112,bombe_do_wroclawskiego_autobusu_wniosl_KODziarz_.html?t=1464010388#p161629442
      • damkon Re: Regulamin forum 24.05.16, 19:37
        już usunąłem
    • lastboyscout Re: Regulamin forum 01.06.16, 13:17

Prosze o trwale usuniecie wpisu oraz trolla jako lamiacego regulamin forum i zasmiecajacego kretynstwami moj watek.

forum.gazeta.pl/forum/w,17007,161663980,161663980,Koniec_swiata_Interia_juz_nie_jest_rozowa_.html?p=161688328
      • damkon Re: Regulamin forum 01.06.16, 19:41

nie widzę najmniejszego powodu dla usunięcia wpisu Doroty. Gdzie mianowicie narusza on regulamin naszego forum?
        • lastboyscout Re: Regulamin forum 01.06.16, 20:09
          >>nie widzę najmniejszego powodu dla usunięcia wpisu Doroty. Gdzie mianowicie narusza on >>regulamin naszego forum?

Poniewaz ta trolka mnie wkurwia mowiac nie na temat.
          Ty zreszta tez udajac glupa.
          • damkon Re: Regulamin forum 01.06.16, 21:40
            Jaki znowu temat??? Można powiedzieć, że jaki wątek takie wpisy.
            To co ciebie denerwuje średnio mnie obchodzi, dlatego konkretnie! Gdzie jej wpis narusza regulamin?
    • oka_blysk Re: Regulamin forum 22.07.16, 21:34
      Wszyscy wiemy, jaki jest kadi, ale czy to nie jest już wypowiedź antypolska?
      forum.gazeta.pl/forum/w,17007,162047543,162047543,Jurysdykcja_Wujka_Sama.html?p=162048888

Jak sami się nie będziemy nawzajem szanować, to kto?
      • damkon Re: Regulamin forum 22.07.16, 23:42

wypowiedź Kadiego jest nie tyle antypolska co po prostu głupia. Szkoda nawet komentować. Już ją usuwam.
      • przycinek.usa Re: Regulamin forum 23.07.16, 04:03
        jest antypolska. Kadi faktycznie odjechal,
    • dorota_333 Kto i dlaczego wyciął mój wątek 17.08.16, 14:49
      o Dzielnym i Nagrodzonym chłopczyku Antka Macierewicza?
      • damkon Re: Kto i dlaczego wyciął mój wątek 17.08.16, 23:28

jak się domyślam Przycinek usunął Twój wpis z pewnością za "świnie" a nie za krytyczne zdanie o posunięciach obecnej władzy. Nagradzanie rzecznika MON złotym medalem za Zasługi dla Obronności Kraju rzeczywiście ociera się o groteskę ale zwracanie się do swoich przeciwników politycznych per "świnie" jest formą niedopuszczalną na tym forum
      • przycinek.usa Re: Kto i dlaczego wyciął mój wątek 18.08.16, 06:55
        ja wywalilem. oczywiscie za "pęd pisowskiej trzody" - skad ty cos takiego wymyslilas?
        Dlugo o tym myslalas? Wyskocz do spa z kolezankami i podlecz troche glowke, najlepiej zimna woda.

• dorota_333 Re: Kto i dlaczego wyciął mój wątek 18.08.16, 10:06
          Określenie "pęd pisowskiej trzody" jest dla Ciebie za mocne? Po niegdysiejszych wyczynach zwolenników PiS na tym forum?

No więc wytnij sam "pęd", a zostaw resztę, tam są linki. Za mocno cenzurujesz.
    • dorota_333 Sposób moderowania, uwaga na przyszłość 19.08.16, 14:26
      Nie chce mi się kruszyć kopii o konkretny wątek (zaraz wyjeżdżam), ale chciałam Adminom jedną rzecz zaproponować do rozważenia.
      Wydaje mi się, że sposób moderowania polegający na usuwaniu całego wątku - przy kontrowersyjnym jednym zdaniu - jest zbyt agresywny. Wystarczy ocenzurować konkretne zdanie, jeśli już uznacie je za niedopuszczalne.
      • przycinek.usa Re: Sposób moderowania, uwaga na przyszłość 20.08.16, 08:29
        Nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka