Dodaj do ulubionych

Obluda i falsz ROKITY!

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.06.04, 12:26
Dziesiejszy wywiad w zetce...

Jan Rokita: ...używa wszelkich okazji ku temu, aby powiedzieć jakąś dużą
złośliwość pod moim adresem. Podobnie jak z życzliwością myślę o panu
redaktorze Piotrze Pacewiczu, który uznał za stosowne napisać duży artykuł
w "Gazecie Wyborczej" o tym jak niski poziom inteligencji wykazałem w
narodowym teście inteligencji.

Monika Olejnik: Ile Pan miał?

Jan Rokita: No właśnie. W końcu ktoś mnie o to publicznie zapytał. Zwracam
się zatem publicznie do organizatorów tego przedsięwzięcia. To był chyba TVN,
jeśli mnie pamięć nie myli, ażeby w końcu ujawnili wynik mojego testu
inteligencji.

Monika Olejnik: To Pan nie zna tego wyniku?

Jan Rokita: Nie, ponieważ mimo pięciu, albo sześciu próśb o ujawnienie
wyniku, organizatorzy odmówili mi ujawnienia go. Przypuszczam, że dlatego, że
jest tak niski, że prawdopodobnie boją się pokazać. Publicznie więc mówię,
żeby pokazali.

Dno i zenada, facet nie pamieta w jakiej stacji telewizyjnej byl program, w
ktorym sie zblaznil na maksa, a wymagal w czasie prac komisji sledczej, zeby
ludzie pamietali co powiedzieli np. 2 lata temu. Lze jak pies. Nastepnie
klamie, ze nie podali mu wyniku i ze pierwszy raz ktos go o to pyta...
buchaaachaaa:))). Jego IQ naprawde jest na pograniczu normy. Ale policzmy:
z tego co pamiętam (jeśli się mylę proszę mnie poprawić) podano że średni
wynik VIPów to IQ=97. Po odjęciu wyników zwycięzców (z onet.pl M. Meler
IQ=135, P. Pacewicz IQ=135, M. Borowski IQ=131) na pozostałą siódemkę (M.
Żebrowski, M. Kożuchowska, A. Korcz, M. Kusznierewicz, K. Gorazda, M.
Wojciechowska, i właśnie J. M. Rokita) przypada średnia IQ=81 (sic! kogo
wpuszczają do tej telewizji). Dodatkowo podano, że najlepszym z tej stawki
(4. miejsce w studio, 3. licząc licząc dwa razy pierwsze i później też
drugie) był m. Kusznierewicz (na onet.pl "IQ=nie ujawniono danych"). Biorąc
pod uwagę że w teście można było zdobyć minimalnie IQ=70 i takie przyznając
piątce M. Żebrowski, M. Kożuchowska, A. Korcz, K. Gorazda, M. Wojciechowska
(brak słów) a całą "nadwyżkę" dzieląc pomiędzy Kusznierwicza i Rokitę
wychodzi że Kusznierweicz miał wynik IQ=109 a Rokita IQ=108 (jest to
maksymalny wynik jaki Rokita uzyskał - o ile tylko dobrze zapamiętałem średni
wynik VIPów i nie pomyliłem się w tych rachunkach statystycznych). Tan wynik
Rokita uzyskał jeśli wszyscy pozostali dostali minimalną możliwą dla siebie
ilość punktów (co jest bardzo mało prawdopodobne) i każdy dodatkowy punkt dla
Kusznierewicza powyżej 109 i dla pozostałej piątki powyżej 70 to punkt ujemny
dla Rokity (o ile da się jeszcze coś ojąć z tego 108) !!! A przypominam że
przeciętny policjant ma IQ=116 !!!

Obserwuj wątek
    • Gość: rokitka A jak wycofuje się raczkiem - daję link! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:02
      z wniosku o postawienie Kwaśniewskiego przed TS. Znowu PO jest przeciw ale za:
      "Monika Olejnik: Jakie są intencje Jana Rokity, który w niedzielę w Radiu Zet,
      który mówi, że Aleksander Kwaśniewski powinien stanąć przed Trybunałem Stanu, a
      następnego dnia Jan Rokita mówi, że nie?
      Jan Rokita: Uważam, że po tym, jak Sejm przyjął raport komisji śledczej,
      wnioski z tego raportu powinny być traktowane serio i Aleksander Kwaśniewski
      powinien stanąć przed komisją odpowiedzialności konstytucyjnej, odpowiedzieć na
      pytanie, dlaczego ukrył jeden z głównych dowodów w sprawie Rywina. Tę opinię
      wyraziłem w niedzielę.
      Monika Olejnik: Nie wykluczył Pan, że będziecie za tym, że stanie przed
      Trybunałem...
      Jan Rokita: W związku z tym, żeby stanął przed komisją odpowiedzialności
      konstytucyjnej potrzebny jest wniosek o pociągnięcie go przed Trybunał Stanu.
      To jest warunek, żeby to mogło się stać. To była niedziela. Jeżeli natomiast w
      poniedziałek Lepper rozpętuje gigantyczną awanturę pod hasłem, że Kwaśniewski
      jest głównym sprawcą afery Rywina, domaga się od wszystkich podpisania pod
      rzekomym wnioskiem Samoobrony, ustawia się sam w sytuacji człowieka, który
      znalazł prawdziwego winnego, oczywiście w sposób kłamliwy, nie mówiąc już nic o
      Millerze, Jakubowskiej, Kwiatkowskim i Czarzastym itd., to w tego typu
      awanturze przecież nikt normalny nie będzie brał udziału. W poniedziałek byłem
      pytany, bodajże w Toruniu, najnormalniej w świecie, przez uśmiechniętego
      dziennikarza czy za chwilę zamierzam złożyć podpis pod wnioskiem pana Andrzeja
      Leppera - po prostu roześmiałem się i powiedziałem, że w prowokacjach nie
      uczestniczę.
      Monika Olejnik: Można powiedzieć, że Andrzej Lepper uratował Aleksandra
      Kwaśniewskiego przed tym, żeby Platforma Obywatelska podpisała się pod
      wnioskiem..."

Całość:
      www.radiozet.pl/rozmowy_gosc.html?wid=5314909
      • Gość: Miki Re: A jak wycofuje się raczkiem - daję link! IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 13:06
        Bardzo mi sie to podoba.Ten bol jaki sprawil wam,doradcom soltysaz Klewek
        Rokita.Boli,boli.A bedzie jeszcze bardziej bolalo.Pozostalo wam tylko wyc do
        ksiezyca.
        • Gość: rokitka Następny obrońca Kwacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 13:21
          Obłuda Rokity pewnie, że mnie boli, tak samo jak każdy oszust, który zajmujący
          eksponowane miejsce w polityce. Ludzie bez honoru i moralności powinni z
          polityki zniknąć.
          • Gość: tete Re: Następny obrońca Kwacha IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.06.04, 13:38
            Ty sie Baron tak nie onanizuj tym IQ.. Podam ci definicję inteligencji wg dr.
            Kwarciaka z i.Prychologii UJ:
            "Inteligencja to jest to co mierza testy inteligencji"
            Pamiętasz, kto został zwycięzcą testu? Jakaś stara panna, belfer z podstawówki.
            Nauczycielka matematyki bez żadnych ambicji. Żenujący jest nie ROkita ale Ty.
            Bez odrobiny obiektywności bredzisz o roli Rokity w komisji. Rokita okazał się
            najinteligentniejszy co potwierdzilil nawet nielubiący go dziennikarze z
            Wyborczej. Te brednie o IQ wciskaj dzieciom przy trzepaku. One sprawdzają
            umiejętność rozwiązywania łamigłowek matematycznych a to się ma nijak do
            inteligencji w życiu. Sprawdź w najbliższej agencji HR jeśli wiesz co ten skrót
            oznacza. Tylko darujcie mi inwektywy. Ja nie przepadam za Rokita i nigdy nie
            przepadałem. Ma zachowania bufoniarskie i śmieszny wygląd. Natomiast
            przywalanie mu pod byle pretekstem jest głupie i bez sensu
            • Gość: Obiektywny Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:01
              Co rude i zezowate to wredne. A jak do tego zaślinione ... .
              • Gość: tete Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: w3cache.* / 81.219.246.* 03.06.04, 15:37
                ciebie kulturą bije na łeb na szyję
                • Gość: Obiektywny Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:57
                  Tylko taka paskuda jak tow. lejtnant Nelly może patrzeć na szczurzy ryjek.
                  Piękna para z nich.
              • Gość: Działacz TOZ Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 17:17
                Kolego dlaczego czepiasz się wiewiórek?
                • Gość: Obiektywny Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:49
                  Gość portalu: Działacz TOZ napisał(a):

> Kolego dlaczego czepiasz się wiewiórek?

Wiewiórki nie są zezowate i nie ślinią się nadmiernie.
            • Gość: P-77 Re: Następny obrońca Kwacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:52
              > Ty sie Baron tak nie onanizuj tym IQ.. Podam ci definicję inteligencji wg dr.
              > Kwarciaka z i.Prychologii UJ:
              > "Inteligencja to jest to co mierza testy inteligencji"
              > Pamiętasz, kto został zwycięzcą testu? Jakaś stara panna, belfer z
              podstawówki.
              >
              > Nauczycielka matematyki bez żadnych ambicji. Żenujący jest nie ROkita ale Ty.
              > Bez odrobiny obiektywności bredzisz o roli Rokity w komisji. Rokita okazał
              się
              > najinteligentniejszy co potwierdzilil nawet nielubiący go dziennikarze z
              > Wyborczej. Te brednie o IQ wciskaj dzieciom przy trzepaku. One sprawdzają
              > umiejętność rozwiązywania łamigłowek matematycznych a to się ma nijak do
              > inteligencji w życiu. Sprawdź w najbliższej agencji HR jeśli wiesz co ten
              skrót
              Ciekawe jakie ty masz IQ? Pewnie też nie za wysokie, bo zwykle tacy kwestionują
              te testy. W każdym razie twoja pogarda dla zwycięzczyni testu, która może i nie
              ma ambicji, ale może byłaby lepszym politykiem od pana "śledczego" świadczy o
              tobie najlepiej.
              Uprzedzam pytanie - swojego IQ nie znam i nie chcę znać. Ale w przeciwieństwie
              do JMR nie udaję nie wiadomo kogo aby okazać się nie wiadomo czym.
              Nie wiem na ile testy IQ są wairygodne, ale gdy słuham wypowiedzi Rokity mam
              wrażenie, że w jego przypadku są na pewno miarodajne. Najlepszy dowód - jego
              głosowanie nad wnioskiem o odrzucenie informacji min. Kalisza o działaniach
              Policji w Łodzi (pisałem o tym we własnym wątku).
              • Gość: P-77 Re: Następny obrońca Kwacha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:28
                P.S. Nie ma sówa "obiektywność", jest obiektywizm.
    • Gość: rokitka Zapomniał już o Nicei? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:20
      Czy w związku z tym, że nicejski sposób liczenia głosów zapewne nie zostanie
      wpisany do nowej konstytucji UE, Rokita wezwie do wycofania się z UE?
      • Gość: Szczery Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:16
        Olać zezowatego i zaślinionego rudzielca.
        • Gość: miki Re: Obłuda i fałsz ROKITY! IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 23:19
          A co tobie zawinil Kaczmarek?
    • leszek.sopot ICQ ma się nijak do polityki 04.06.04, 00:29
      Historia już dawno udowodniła, że polityka cechują inne przymioty, a wyciąganie
      komuś małego ilorazu inteligencji lub zaników pamięci jest przykre i nie
      powinno się tego robić. To są w końcu sprawy osobiste i intymne, zupełnie jak z
      seksem. Lepiej zastanówcie się nad jego pozytywnymi w życiu politycznym
      cechami, to może zrozumiecie jakim dla współczesnych Polaków powinien być
      idealny polityk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka