Dodaj do ulubionych

Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi.

16.02.12, 18:08
Dziwnym trafem Kaczmarek zeznaje, to o czym wróble ćwierkały już od dawna, że PiS nie cofnie się przed żadną podłością, aby uwalić człowieka.
Ale najlepszy jest ten cytacik, jakbym skądś to znał:

Informacje o mnie i mojej rodzinie zbierały: AW, ABW, CBA i prokuratura. Obserwacji poddana była moja najbliższa rodzina i osoby ze mną się kontaktujące. Sięgano nawet do mojego pradziadka i dziadków mojej małżonki
Szkoła Kurskiego nie poszła w las.

PeeS. Kaczmarkowi nie udowodniono jak do tej pory kłamstwa, a "członkom" PiS-u aż w nadmiarze, no tośmy wyjaśnili sobie sprawę wiarygodności, co niektórych.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 18:09
      A oto link, nie żebym miał sklerozę, nie, na pewno nie, a czemu ja przeczę?

wiadomosci.onet.pl/kraj/kaczmarek-za-czasow-pis-badano-czy-mialem-romans-z,1,5029111,wiadomosc.html
    • zabieocko Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 18:20
      Kaczmarek już nie jest w PiS , dlaczego ?
    • platfusy.do.paki Opłacony cynglu 16.02.12, 18:39
      do spółki z ryjem i zzadra32.

Znowu publice podrzucacie stęchły kawałek padliny pod postacią Kaczmarka? Sądzicie, że przykryjecie tym stadion, emerytury, ceny paliwa, katastrofę na A2 i wojenkę w PO?

Już chyba tylko wy sami się na te numery nabieracie. To są już zbyt zgrane numery.
      • czan-dra Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 18:48
        Co? Prawda w oczy kole?
        Pierdoło, to tylko pokazuje, że jak coś Wam nie w smak to drzecie te nieskażone myślą twarzyczki, jeszcze ta "stęchła padlina" pokaże co byli w stanie zrobić dla władzy te tłuki z PiS-u.
        • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 18:57
          Cynglu, kogo normalnego obchodzą wynurzenia Kaczmarka? Piąty rok szukacie i dupa zbita.
          Widać, że dostaliście dzisiaj prikaz lansowania pięciorzędnej historyjki kiedy płemiełowi wszystko wali się już łeb. Potrzebuje chociaż jednego dnia wytchnienia, bo codziennie mamy pasztet. Myślisz, że te numery nie znużyły już publiki?
          • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:16
            Wszystkich obywateli obchodzą informacje demaskujące prawdziwe oblicze świetlanej IV RP, czyż nie?
            • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:24
              A coście takiego znaleźli przez 5 lat? Nic wartościowego i godnego uwagi.
              • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:27
                Oj zebrało się tego. Widać czytałeś tylko te prawomyślne media, które lały lukier na IV RP a z Kaczyńskiego zrobiły zbawiciela.
                Nie bedę Ci wyliczał bo jesteś jednostką tak zmanipulowaną i o tak wąskich horyzontach,, że nie rokujesz nadziei na poprawę.
                • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:30
                  > Oj zebrało się tego. Widać czytałeś tylko te prawomyślne media, które lały luki
                  > er na IV RP a z Kaczyńskiego zrobiły zbawiciela.
                  > Nie bedę Ci wyliczał bo jesteś jednostką tak zmanipulowaną i o tak wąskich hory
                  > zontach,, że nie rokujesz nadziei na poprawę.

Wylicz, umieram z ciekawości :)))))
                  • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:42
                    Z przykrością zauważam, że moher ma to do siebie, iż bezustannie oczekuje, że mu ktoś poda jak na tacy odpowiedź na wszystkie nurtujące go pytania.
                    Stąd się chyba wzieło to dramatyczne pytanie, z którym zwrócił się jeden z radiosłuchaczy zajmujący się hodowlą papryki do premiera.
                    Interesujesz się? To sobie poszukaj. Ja za Ciebie lekcji odrabiać nie bedę.
                    • platfusy.do.paki Zero konkretów 16.02.12, 19:49
                      w takim razie EOT. Spodziewałem się, ze nic wartościowego nie napiszesz.
                      • tw_wielgus Re: Zero konkretów 16.02.12, 20:00
                        Widzisz nawet z dobrych rad nie potrafisz korzystać. Chciałem Ci dać wędkę, wskazać jak możesz zaspokoić pragnienie wiedzy, ale niestety jesteś tak sformatowany jak to opisałem w poprzednim poście.
          • czan-dra Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:19
            A ta publika tłumoku to kto?
            Ty i Twoi dysfunkcyjni kumple?
            A o "prikazach", to sam wiesz kto pisze pod dyktando. Masz jakiś problem z Tuskiem, to pisz na strony rządowe, a nie wymyślasz tłuku jakieś teorie.
            Jak Ci nie smakuje pasztet, to żryj coś innego.
            "PŁEMIEŁ a to po jakiemu?
            • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:28
              Już się ugotowałeś opłacony funkcjonariuszu?
              Myślisz, że twoje bajania kogoś jeszcze zainteresują? Idź budować autostradę albo malować linie na Narodowym, większy będzie z ciebie pożytek.
      • dupetek Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 18:53
        Wal się platfusy.do.paki!! Zapomniałeś siebie wymienić w ramach forumowej dyspepsji. Ile bierzesz za post?
        • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:15
          On to robi za doładowanie komórki.
          • ave.duce Ładną ma ładowarkę ;) 16.02.12, 20:51
            Prosto od DDT Rydzyka i jego NOWEJ sieci media2.pl/g/full/23053.jpg

> i28.tinypic.com/11tmr14.jpg
        • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:19
          KLD tępię z obywatelskiego obowiązku.
          • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:24
            I słusznie, radiomarynijny patrioto. Dekoder se kup bo z multipleksera nici.
            • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:32
              Oho, znowu Rydzyk :))
              Niezawodny sygnał, że wyczerpały się argumenty.

Zawsze byłeś bardzo słaby i nieprzygotowany.
              • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:43
                A czy Ty, drogi radiosłuchaczu, jesteś w wystarczającym stopniu przygotowany aby mu umyć limuzynę?
                • platfusy.do.paki Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:54
                  To pewnie poczujesz się zmartwiony kiedy napiszę, że RM nie słucham. Raz na tydzień zobaczę coś w Trwam, ale nic nie zapewnia mi takiej rozrywki jak Morozowski, Łaszcz (szczególnie jak jest Stasiński do spółki z Wołkiem), Stokrotka no i Kamil Bzdurczok.
                  • tw_wielgus Re: Opłacony cynglu 16.02.12, 19:58
                    Pozwolisz, że nie dam wiary tym rewelacjom?
    • aniechto.only Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 19:14
      "W śledztwie o przeciek z akcji CBA w aferze gruntowej zasięgano opinii wróżki, badano też, czy miałem romans z Danutą Hojarską - zeznał w sądzie Janusz Kaczmarek, były prokurator i szef MSWiA, świadek w sprawie między Jarosławem Kaczyńskim a Romanem Giertychem. "

Z Hojarską?! Powinien ich pozwać o zniesławienie.
      • ave.duce Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 20:37
        Beger lepsza?
        • aniechto.only Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 20:58
          ave.duce napisała:

> Beger lepsza?

Taa, dla Lipińskiego chyba.
    • tw_wielgus Re: Kaczmarek zeznaje, nie w smak to PiSowi. 16.02.12, 19:23
      AW, ABW, CBA i prokuratura... Cały pisowski aparat zaangażowany w ulubioną grę Kaczyńskiego zwanego w niektórych kręgach hakmistrzem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka