zgred-zisko 22.03.12, 08:54 wiadomosci.onet.pl/katastrofa-smolenska,temat.html O Matko Boska!!! Ekshumować również poległych pod Smoleńskiem w 1609 r. i wykonać badania porównalne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: prof Baden dał głos 22.03.12, 08:56 Widać liczy usługę od łebka. No i przecież robił sekcję płk. Kuklińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Ja nie jestem patologiem 22.03.12, 09:34 nie mam doświadczenia w prowadzeniu sekcji po katastrofach, ale nawet zakładając, że teza wymaga udowodnienia, to czy nie wystarczy zbadać ciała pasażerów, którzy siedzieli po prostu w różnych miejscach samolotu? Odpowiedz Link Zgłoś
no_game Re: Ja nie jestem patologiem 22.03.12, 09:57 Nie ma potrzeby! Wszak ten wielki elektromagnes wszystkie opiłki wyciągnął - nawet najdrobniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: prof Baden dał głos - czy? 22.03.12, 17:00 pan profesor chce sobie zapewnić pracę do końca życia. Takiej okazji jeszcze nie miał. A przy okazji - jakie sobie honorarium życzy pan profesor ? Odpowiedz Link Zgłoś