Gość: Marek IP: *.eseenet.com 21.06.04, 01:31 Mamy prawie premiera to mozemy miec prawie poslow . Nic w tym dziwnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmaryn Prawie posłowie 21.06.04, 01:34 "Przedsiębiorcy", którzy popierają Leppera, podcinają gałąź, na której siedzą. Jak biznesmen może popierać bolszewików, którzy go zarżną podatkami, a może nawet skonfiskują majątek? Głupota tych facetów od handlu detalicznego jest porażająca. Łudzą się, że Lepper zamknie hipermarkety? Co za debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Lepper mu sie polozyl na biurku ? A fe... IP: *.comarch.pl 21.06.04, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Prawie posłowie IP: *.chello.pl 21.06.04, 01:47 Mamy premiera a nie prawie premiera, Prawie Premiera bedizemy miec jak Jan Maryja Wladyslaw dostanie wotum za kilka lat - ale nawet po wotum on i tak bedize prawie premierem, miernota pozostanie miernota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: Prawie posłowie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 21.06.04, 02:50 Ale za to jedna łysa osoba w całym tym kraju będzie święcie przekonana, że trafił się najwybitniejszy i najmądrzejszy mąż stanu w całej tysiącletniej historii Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pollak Re: Prawie posłowie IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.04, 06:37 Moze jeszcze to, ze mamy prawie Nasza Polske: <a href="wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2140037.html" target="_blank">tutaj</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detektyw101@wp.pl Re: Prawie posłowie IP: *.brzesko.net.pl 21.06.04, 07:26 Ale wierzę w to, że na pewno sie przekona, że te "drobne pieniądze" i Lepper wyjdą mu bokiem. zyczę mu tego z całego serca... jak równiez tego, żeby kiedys dowiedział sie prawdy, czy 60 000 PLN to drobne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Prawie posłowie IP: *.qld.bigpond.net.au 21.06.04, 09:15 >Tomasz Sudoł, wiceprezes i współwłaściciel >linii lotniczych Air Polonia, >należy do największych przegranych - >wstępne wyniki wyborów na Śląsku wskazywały, >że zostanie europosłem. Zgadzam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogryzek Air Polonia, Lewiatan, Kupacki... IP: *.nll.se 21.06.04, 09:40 Juz wiem kogo omijac z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta BOJKOTUJE Air Polonia IP: 217.8.161.* 21.06.04, 10:36 panie sudol, i pan w tej parszywej samoobronie??! Basta! dam zarobic komus innemu - a ja i moi przyjaciele latamy naprawde nie malo mam nadzieje, ze to polityczne kunktatorstwo bedzie pana i pana firme kosztowalo bardzo, bardzo duzo. adios Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: BOJKOTUJE Air Polonia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 12:03 Popieram!!! Co ci ludzie chcieli wnieść do Parlamentu Europejskiego - własne prywatne interesy? Odpowiedz Link Zgłoś