kontestatorbg 22.05.12, 14:53 Bartosz Arłukowicz, stwierdził, że on podczas Euro będzie normalnie pracował. BRAWO!!!! Pomnik mu postawić, przodownik pracy! A ciekawe jak inne Tuskoludki?? Będą pracować czy z okazji EURO na wolne pójdą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Brawo minister Arłukowicz 22.05.12, 14:57 Normalnie czyli jak? W dodatku wcale nie wiem, czy się z tego cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
cubo Re: Brawo minister Arłukowicz 22.05.12, 15:00 ave.duce napisała: > Normalnie czyli jak? > W dodatku wcale nie wiem, czy się z tego cieszyć. To jest bardzo dobra odpowiedź w kontekście "normalnej" pracy aktualnego ministra zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Brawo minister Arłukowicz 22.05.12, 17:53 Będą pracować czy z okazji EURO na wolne pójdą?? Nie bardzo wiem o co ci chodzi. Jak lubisz piłke to przecież możesz sobie urlop odpowiednio wcześniej zaplanować. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Brawo minister Arłukowicz 22.05.12, 18:05 kontestatorbg napisał: > Bartosz Arłukowicz, stwierdził, że on podczas Euro będzie normalnie pracował. > Kolejny "skandal" - jak tak dalej pójdzie to PO długo nie pociągnie. Odpowiedz Link Zgłoś