kzet69 08.06.12, 16:25 Trzymamy kciuki za naszych NAPRZÓD BIAŁO - CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kzet69 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 16:27 I typujemy dzisiejsze wyniki? Polska - Grecja 2:1 Rosja - Czechy 2:2 Odpowiedz Link Zgłoś
chaujot Re: Koniec z polityką 08.06.12, 16:30 Polska Grecja 1:0 Rosja - Czechy 3:1 Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 17:52 dwa remisy, polityka zaważy na wynikach:( Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re:trzymaj kciuki, trzymaj 08.06.12, 16:38 zabieocka napisała: > i liż sobie doope i piskut potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 17:56 m.c.hrabia napisał: > Polska Grecja 2-0 Zgadza się. Czechy - Rosja - 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Źle to widzę:( 08.06.12, 17:56 Patrzę na piłkarzy szarpiących dzieciaczki, Nasi bardziej szarpią. Odpowiedz Link Zgłoś
axyzaa Na czas Euro nie obchodzą cię już 08.06.12, 18:04 szkoły, służba zdrowia? I za to właśnie nie lubię pilki nożnej. To największy odmóżdżacz, jaki wymyślił człowiek. Nie żadna kokaina czy amfa. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky No..., i nie jest źle 08.06.12, 18:41 Powiedziałbym nawet że nasi prezentują zaskakująco dobrze. kzet69 napisał: > Trzymamy kciuki za naszych NAPRZÓD BIAŁO - CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: No..., i nie jest źle 08.06.12, 18:52 Jest OK nawet bardzo OK.... gramy dalej Odpowiedz Link Zgłoś
k_a_p_p_a Re: Koniec z polityką 08.06.12, 18:55 Jest potencjał! Jest szybkość, kondycja i myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Koniec z polityką 08.06.12, 19:04 k_a_p_p_a napisał: > Jest potencjał! > Jest szybkość, kondycja i myślenie. Tylko skuteczność mogłaby być lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky A miał być nudny mecz:)) b/t 08.06.12, 19:30 kzet69 napisał: > Trzymamy kciuki za naszych NAPRZÓD BIAŁO - CZERWONI Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A miał być nudny mecz:)) b/t 08.06.12, 19:42 Ale z taka grą i taka kondycją, to my z grupy nie wyjdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: A miał być nudny mecz:)) b/t 08.06.12, 19:45 rickky napisał: > Ale z taka grą i taka kondycją, to my z grupy nie wyjdziemy. A ja mimo wszystko jestem optymistą. Takiej polskiej reprezentacji dawno nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: A miał być nudny mecz:)) b/t 08.06.12, 19:49 boblebowsky napisał: > rickky napisał: > > > Ale z taka grą i taka kondycją, to my z grupy nie wyjdziemy. > > > A ja mimo wszystko jestem optymistą. Takiej polskiej reprezentacji dawno nie wi > działem. > Fakt, widziałem gorzej grającą reprezentację. Ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, aby inne reprezentacje, po odbytych eliminacjach, grały gorzej. Ale i tak musimy poczekać na rozwój sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: A miał być nudny mecz:)) b/t 09.06.12, 01:57 Gramy dalej, w tej grupie jeszcze wszystko się może wydarzyć. Ale... mamy kilka problemów... Z tych pomniejszych to obrona (Perquis nie rozumiejący się z Wasilewskim, łamiący linie obrony przy ofsajdach, Boenisch po prostu słaby - brak mi jednak Żewłakowa), problem drugi defensywne ustawienie z nadmiarem defensywnych pomocników i z jednym, choć znakomitym napastnikiem, ale wystarczy odciąć Lewandowskiego od podań i z potencjału ofensywnego niewiele zostaje... Ale to wszystko błahostki. Problem numer jeden to SMUDA, niestety trener się spalił psychicznie, nie zrobił kompletnie nic by pomóc drużynie zagrać o zwycięstwo, które było w zasięgu ręki, on po prostu panicznie bronił remisu a to fatalnie... Nie rozumiem jak w takim meczu można nie przeprowadzić ŻADNEJ taktycznej zmiany... Po zejściu Rybusa została dziura na lewej ofensywie. Czemu w zamian za jednego z mało pożytecznej pary Murawski - Polański, nie wszedł Grosicki? Obraniak od 70 minuty spacerował po boisku (i nawet to rozumiem, po kontuzji, zaległości treningowe) tylko czemu go nie zastąpił Brożek albo Wolski? Trener bał się cokolwiek zmienić... Natomiast nie podoba mi się wieszanie psów na Szczęsnym. Bramka stracona to bardziej wina Boenischa i braku komunikacji pomiędzy obrońcami niż Szczęsnego, a przy karnym po prostu nie mógł się inaczej zachować po kapeluchu Perquisa. W każdym bądź razie trzymamy w kciuki dalej, wszystko jeszcze przed nami do wygrania. ps. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony oprawą otwarcia mistrzostw i meczu, miałem sporo wątpliwości do reżyserowania tego przez Włocha, ale stanął na wysokości zadania, no i pomysł z wykorzystaniem publiczności super. a hymn na 50000 gardeł - to naprawdę w dołku ściska... Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: A miał być nudny mecz:)) b/t 09.06.12, 12:56 bardzo fajny tekst, powinieneś mniej polityką, a więcej sportem się zajmować :) zgadzam się z nim w 100% (cholera ... ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 19:41 kurna, wszyscy paznokcie obgryzaja , a gdzie koko jurospoko , nikt nie spiewa zeby swoich zagrzewac ? Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 19:57 lot of credits to greeks w dziesiatke nie padli . Polacy na swoim stadionie - well.. wyglada na to ze Grecy sa back in game again . Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Koniec z polityką 08.06.12, 20:02 no i nic nie szkodzi. remis. mogło być gorzej. do przodu Polsko - a jeśli się przegra, to nic. dalej godnie gospodarzyć. bałam się, że będą beznadziejni - nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 20:08 czas na odspiewanie koko koko olgusiu . Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Koniec z polityką 08.06.12, 21:01 no ja wiem, że dla prawdziwych Polaków, to fajnie, gdyby się nie udało. więc śpiewaj co tam chcesz. skoro masz mus krakać, to kracz. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Koniec z polityką 08.06.12, 22:39 olga_w_ogrodzie napisała: > no ja wiem, że dla prawdziwych Polaków, ... Nie idź bagnem, nie znasz się na piłce nożnej, ugrzęźniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Koniec z polityką 09.06.12, 10:44 Reakcje zwolenników PiS na wczorajszy remis świadczą o jednym: wolski i Polski nic już nie łączy.... Pisowcy wpisują sie w najpiękniejsze tradycje Targowicy.... kij im na drogę, a my czekamy do wtorku, będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Koniec z polityką 09.06.12, 11:59 jola.iza1 napisała: > olga_w_ogrodzie napisała: > > > no ja wiem, że dla prawdziwych Polaków, ... > Nie idź bagnem, nie znasz się na piłce nożnej, ugrzęźniesz. oczywiście Ty wiesz na czym się znam, a na czym nie. może odstaw to. wyraźnie Ci szkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Się nie znam i wcale mi to nie przeszkadza ;) 10.06.12, 11:24 Po co była ta "dwuzdaniowa ostatnia wycieczka"? Odpowiedz Link Zgłoś