Dodaj do ulubionych

Antykomor.pl

14.09.12, 23:41
Wszyscy anty PO-wcy pieją i wyją,każdy działacz polityczny widzi w tym werdykcie sądu drugą PRL,a ja się kur..... pytam czy jak by założyć stronę: www.antyjpII.pl i umieścić na niej tarczę do rzucania lotkami,a na tarczy wizerunek Jana PawłaII to też będziecie obyrzeni,że twórca tej strony ma karę do odpracowania,czy może poprzecie wtenczas decyzję sądu?
No proszę o jakieś merytoryczne odpowiedzi,ale nie te fanatyczne.
Obserwuj wątek
    • remez2 Re: Antykomor.pl 14.09.12, 23:49
      tiny.pl/hnqxn
      ----------------
    • volupte Re: Antykomor.pl 15.09.12, 00:02
      Wisałby .
    • 3alfa.alfa Re: Antykomor.pl 15.09.12, 00:12
      ediirl napisał(a):

> Wszyscy anty PO-wcy pieją i wyją,każdy działacz polityczny widzi w tym werdykci
      > e sądu drugą PRL,a ja się kur..... pytam czy jak by założyć stronę: www.antyjpI
      > I.pl i umieścić na niej tarczę do rzucania lotkami,a na tarczy wizerunek Jana P
      > awłaII to też będziecie obyrzeni,że twórca tej strony ma karę do odpracowania,c
      > zy może poprzecie wtenczas decyzję sądu?
      > No proszę o jakieś merytoryczne odpowiedzi,ale nie te fanatyczne.

Nie ten kaliber. Bula to se możesz porównywać do równemu mu żulowi z pod monopolowego
      • ediirl Re: Antykomor.pl 15.09.12, 01:24
        Rozwin kwestię,bo albo masz pietra albo nie rozumiesz zagadnienia.
        • volupte Re: Antykomor.pl 15.09.12, 07:19
          Dla niej Komrowski to taki jak żul Z POD budki z piwem . A JPII to świętość i relikwia.
    • indris Wolność słowa jest niepodzielna 15.09.12, 01:50
      ediirl napisał(a):
      "Wszyscy anty PO-wcy pieją i wyją,każdy działacz polityczny widzi w tym werdykcie sądu drugą PRL,a ja się kur..... pytam czy jak by założyć stronę: www.antyjpII.pl i umieścić na niej tarczę do rzucania lotkami,a na tarczy wizerunek Jana PawłaII to też będziecie obyrzeni,że twórca tej strony ma karę do odpracowania,czy może poprzecie wtenczas decyzję sądu? No proszę o jakieś merytoryczne odpowiedzi,ale nie te fanatyczne."

Bybym dokładnie tak samo oburzony jak na ten obrzydliwy wyrok.

P.S. Głosowałem na Komorowskiego, PiS nie cierpię.
      • volupte Re: Wolność słowa jest niepodzielna 15.09.12, 07:21
        A ile i za co dostał w tym wyroku?
    • obraza.uczuc.religijnych Była kiedyś taka sprawa 15.09.12, 09:31
      że bractwo kurkowe strzelało do fotek jp2. Oczywiście od razu uczucia religijne poczuły się obrażone. Frycz wtedy strasznie optował za wolnością słowa.
    • lionold Re: Autoocena - Antykomor."kabareciarz" 15.09.12, 09:39
      Ten obszczymur, komputerowy zbok i internetowy psychopata porównuje swoją "tfurczość" do występów kabareciarzy, których za publiczne żarty z kogokolwiek DZISIAJ nikt już nie karze. Z takiego kabareciarza nawet koń nie jest w stanie się uśmiać.
    • l_zaraza_l Re: Antykomor.pl 15.09.12, 10:19
      Argumentacja dokładnie taka sama jak ta typu: a gdyby tak Żydów lub Muzułmanów....
      • l_zaraza_l Re: Antykomor.pl 15.09.12, 10:24
        l_zaraza_l napisała:

> Argumentacja dokładnie taka sama jak ta typu: a gdyby tak Żydów lub Muzułmanów.
        > ...

Chodzi mi o to, że patrzysz na problem od pupy strony. Rzecz nie w tym, ze są przypadku (lub mogą być) jeszcze bardziej patologicznego wykorzystywania prawa ale w tym, by pracować nad tym, by takich patologii być nie mogło wcale.
        • ediirl Re: Antykomor.pl 15.09.12, 19:31
          l_zaraza_l napisała:

> l_zaraza_l napisała:
          >
          > > Argumentacja dokładnie taka sama jak ta typu: a gdyby tak Żydów lub Muzuł
          > manów.
          > > ...
          >
          > Chodzi mi o to, że patrzysz na problem od pupy strony. Rzecz nie w tym, ze są p
          > rzypadku (lub mogą być) jeszcze bardziej patologicznego wykorzystywania prawa a
          > le w tym, by pracować nad tym, by takich patologii być nie mogło wcale.
          >

No i dlatego trzeba karać.Jak widzimy bezstresowe wychowanie nie zdaje egzaminu.
          • etta2 Re: Antykomor.pl 15.09.12, 20:04
            Też uważam, że są granice, których NIE WOLNO PRZEKRACZAĆ, a tą granicą jest agitacja do strzelania do Głowy Państwa. Może ten "antykomor" napisze programik, w którym poSZCZela sobie do kaczki?????? Najlepiej na stronie antykaczor.pl, albo niech grabi liście, jesień idzie....
            • l_zaraza_l Re: Antykomor.pl 15.09.12, 21:57
              etta2 napisała:

> Też uważam, że są granice, których NIE WOLNO PRZEKRACZAĆ, a tą granicą jest agi
              > tacja do strzelania do Głowy Państwa. Może ten "antykomor" napisze programik, w
              > którym poSZCZela sobie do kaczki?????? Najlepiej na stronie antykaczor.pl, alb
              > o niech grabi liście, jesień idzie....

Twój stosunek do ścigania bezdomnego Huberta był zgoła inny. A gier polegających na strzelaniu do kaczek jest całkiem sporo.
          • l_zaraza_l Re: Antykomor.pl 15.09.12, 21:55
            ediirl napisał(a):

> No i dlatego trzeba karać.Jak widzimy bezstresowe wychowanie nie zdaje egzaminu
            > .

Całkowicie źle mnie zrozumiałaś. Chodzi mi o to, że nie należy karać ani za JP2 ani prezydenta ani za innych oficjeli.
    • ewalongoria Re: Antykomor.pl 15.09.12, 20:06
      Będziemy oburzeni, ale nikt nie skaże za to na więzienie.

ediirl napisał(a):

> Wszyscy anty PO-wcy pieją i wyją,każdy działacz polityczny widzi w tym werdykci
      > e sądu drugą PRL,a ja się kur..... pytam czy jak by założyć stronę: www.antyjpI
      > I.pl i umieścić na niej tarczę do rzucania lotkami,a na tarczy wizerunek Jana P
      > awłaII to też będziecie obyrzeni,że twórca tej strony ma karę do odpracowania,c
      > zy może poprzecie wtenczas decyzję sądu?
      > No proszę o jakieś merytoryczne odpowiedzi,ale nie te fanatyczne.
      • ediirl Re: Antykomor.pl 15.09.12, 21:23
        ewalongoria napisała:

> Będziemy oburzeni, ale nikt nie skaże za to na więzienie.

Wątpię,wszyscy katolicy zaraz podali by to do sądu za obrazę uczuć religijnych.To takie modne dziś i przy byle okazji nadużywane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka