Dodaj do ulubionych

Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka,

28.09.12, 14:45
Małgorzata Twaróg - trzy najważniejsze, wschodzące autorytety moralne, gwiazdy medialne, następcy Wielkiego Jarosława Zbawiciela. Przynajmniej wg TVN, który biega za nimi z kamerami i spija słowa z ich ust.

Cała trójka twierdzi, że naród będzie pohańbiony jak nie odsunie tego rządu od władzy, a ja czuję się pohańbiona, że TVN najpierw ustami Miecugowa zarzuca widzom, że to stacja przez nas chamieje, a potem częstuje nas od rana do wieczora takimi kawałkami. Wielki niesmak.

Tak, wiem, mogę nie słuchać i nie oglądać.
Obserwuj wątek
    • zgred-zisko Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 16:07
      Bo to są autorytety cmentarne. Gdyby nie katastrofa, to nikt by nie wiedział kto to taki.
    • woda_woda Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 16:24
      axyzaa napisała:

> Tak, wiem, mogę nie słuchać i nie oglądać.

Dokładnie tak :)
      Gdyby ludzie przestali toto oglądać, korzyści byłyby dwojakiego rodzaju: więcej zdrowia psychicznego i koniecznośc zmian w telewizji. Chyba.
      • damakier1 Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 16:38
        Nie jest to takie proste. Człowiek, a przynajmniej ja, ma potrzebę dowiedzenia się, co się wokół niego dzieje, orientowania się, kto w kraju rządzi, jakie ma plany itepe. Dopóki jest alternatywa, jest w porządku. Mogę nie oglądać tvn, jeśli w tvp znajdę program na przyzwoitym poziomie. Mogę odpuścić sobie "Fakt" dopóki GW nie zacznie zmierzać w jego stronę. Jak nie ma żadnej alternatywy dla tego tabloidowego chłamu, siłą rzeczy wściekam się i oglądam, co dają. I dla odtrucia wylewam potem żółć na forum.
        • zgred-zisko Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 17:01
          A próbowałeś zamiast tego chłamu oglądać "Pingwiny z Madagaskaru". Luzik i pełne odprężenie.
          • gambit_smolenski Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 19:18
            Szeregowy, Kowalski, Rico! Baczność!
        • woda_woda Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 17:09
          damakier1 napisała:

> Nie jest to takie proste.

To jest bardzo proste.
          Zapewniam, że gdyby stało się coś ważnego dowiedziałabyś się o tym natychmiast i to bez oglądania "tego chłamu".
          Oglądanie czegoś tylko dlatego żo jest to uzależnienie - takle samo, jak jedzenie nie dlatego, że jest się głodnym, tylko dlatego, że jest.

Naprawdę, wystaczy wyłączyć telewizor o samopoczucie winduje w górę.
          • damakier1 Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 17:15

> Naprawdę, wystaczy wyłączyć telewizor o samopoczucie winduje w górę.

E tam... Wyłączasz telewizor i idziesz na FK, co jest mniej więcej to samo;)
      • zoil44elwer Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 17:36
        Lata 80-te XX wieku:TVP kłamie!
        Lata 2001-2012 XXI wieku:Dość kłamsTVn!
    • kecawa leming się budzi ? 28.09.12, 17:23
      Jest to traumatyczne przeżycie ? Nagle ci świat się zakolysał ?

ps
      sukcesem rządu są pogrzeby smoleńskie a teraz jego sukcesem są ekshumacje smoleńskie

Tusk, KOPACZ,sEREMET I RESZTA IDOLI LEMINGÓW
      • simera16 Re: leming się budzi ? 28.09.12, 17:28
        kecawa napisał:

> Jest to traumatyczne przeżycie ? Nagle ci świat się zakolysał ?
        >
        > ps
        > sukcesem rządu są pogrzeby smoleńskie a teraz jego sukcesem są ekshumacje smol
        > eńskie
        >
        > Tusk, KOPACZ,sEREMET I RESZTA IDOLI LEMINGÓW
        >
        A wiesz waceq, że masz rację?! Więcej takich PiSowskich szopek, a Tusk wygra nawet bez kampanii wyborczej...
        • zoil44elwer Re: leming się budzi ? 28.09.12, 17:37
          Ciesz się że rządzi mniejsze zło czyli PO!
          • simera16 Re: leming się budzi ? 28.09.12, 17:41
            zoil44elwer napisał:

> Ciesz się że rządzi mniejsze zło czyli PO!
            >
            Nie głosowałem na nich, ale kurde niestety jest jak piszesz...
      • porannakawa01 Re: leming się budzi ? 28.09.12, 18:02
        kecawa napisał:

>
        > ps
        > sukcesem rządu są pogrzeby smoleńskie a teraz jego sukcesem są ekshumacje smol
        > eńskie

Porażką kaczyniaków są pogrzeby smoleńskie a teraz i ekshumacje smoleńskie.
        Kaczyński się nadął był, spodziewał się grzmotu a tu cichy acz smrodliwy pierd mu wyszedł.
        Jak zazwyczaj!
        • zoil44elwer Re: leming się budzi ? 28.09.12, 18:22
          Pierrd Kaczki? To jest już chroniczna postać biegaczki(biegunki)
      • tw_wielgus Re: leming się budzi ? 28.09.12, 19:36
        Cóż kecaw, idąć Twoim pelikanim tropem można jedynie napisać, że Twoim ideałem był premier Lepper, dziura geotermalna i pewien podstarzały homoseksualista wychwalający czasy Gierka.

kecawa napisał:

>
        > ps
        > eńskie
        >
        > Tusk, KOPACZ,sEREMET I RESZTA IDOLI LEMINGÓW
    • tw_wielgus Re: Jan Walentynowicz, Marta Dubieniecka, 28.09.12, 19:31
      Ja się tylko zastanawiam po co Tusk zdobył się na słowo przepraszam jeżeli te żmije dalej go kąsają i to jeszcze intensywniej niż to czyniły do tej pory. Dziejszy komentarz zarówno Jana Walentynowicza, pani Waserman jak i tej żony komucha z domu Kaczyńska były poniżej ludzkiej godności.
      Państwo, za nasze pieniądze naprawdę potraktowało rodziny ofiar katastrofy smoleńskiej nadzwyczajnie. Nie podoba się niech oddadzą kasę jaką my wszyscy wyłożyliśmy na odszkodowania, renty i królewski pochówek i s..ją do PiSu i zapyziałego kaczystowskiego zaścianka.
      • lionold Re: Otóż nie, nie nie...... 28.09.12, 23:29
        "Nie podoba się niech oddadzą kasę jaką my wszyscy wyłożyliśmy na odszkodowania, renty i królewski pochówek i s..ją do PiSu i zapyziałego kaczystowskiego zaścianka". Oni w tym smrodliwym zaścianku już są od dawna i chcą też nas wszystkich tam wepchnąć. Oni sobie nie życzą byśmy w razie czego wykładali na nich ciężkie miliony - oni chcą je sobie sami brać z naszych kieszeni a my mielibyśmy im za to dziękować że zechcieli wziąść. To jest TA właśnie kategoria sqrvysyństwa.
    • a.libido możesz nie oglądac ale ...oglądzasz stąd.......... 29.09.12, 07:50
      masz nierówno POd sufitem :)
      • m.rycho Re: możesz nie oglądac ale ...oglądzasz stąd..... 29.09.12, 08:07
        Od kiedy przestałem oglądać TVN a zacząłem słuchać RadyjaM to stałem się radykalnie antyPISowski i antyreligijny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka