tw_wielgus 31.10.12, 18:40 niezalezna.pl/34321-dymisje-natychmiast i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 18:41 Notka jest co prawda z dnia wczorajszego, ale jakoś nie mogłem doszukać się sprostowania. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Blondynka... 31.10.12, 18:43 tw_wielgus napisał: > niezalezna.pl/34321-dymisje-natychmiast > i wszystko jasne. Co to za GTC? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 19:29 To taki skrót jaki często widzimy na tylnej klapie samochodu. W tym wypadku chodzi o silnik G- gas T - turbo C- od ciągnika. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Blondynka... 31.10.12, 18:45 tw_wielgus napisał: > niezalezna.pl/34321-dymisje-natychmiast > i wszystko jasne. Ale co jest jasne? Że jest blondynką? O tym chciałeś nam powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Blondynka... 31.10.12, 18:49 bozon, daj spokój, to nie na Twoją głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Blondynka... 31.10.12, 18:53 czan-dra napisał: > bozon, daj spokój, to nie na Twoją głowę. Ja o twojej głowie nie będę się wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 19:30 Przyjmijmy, że tak było. Mniej więcej. bozon.higsa napisał(a): > tw_wielgus napisał: > > > niezalezna.pl/34321-dymisje-natychmiast > > i wszystko jasne. > > > Ale co jest jasne? > Że jest blondynką? > O tym chciałeś nam powiedzieć? > Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_clapton Re: Blondynka... 31.10.12, 18:51 Bądź na bieżąco! Wyślij do nas SMS o treści GPA na numer 7955 (11,07PLN brutto), a otrzymasz zwrotnie newsletter z prawdziwymi, aktualnymi i najciekawszymi informacjami z kraju i ze świata. Organizatorem akcji jest "Gazeta Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Blondynka... 31.10.12, 18:53 Widział kto, czy prawdziwą prognozę pogody też podają? -- bul. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 19:32 Cholera drogo! Za tą cenę mam dwa SMS'y do brunetki o rozmiarach pobudzających wyobraźnię. zbigniew_clapton napisał: > Bądź na bieżąco! Wyślij do nas SMS o treści GPA na numer 7955 (11,07PLN brutto) > , a otrzymasz zwrotnie newsletter z prawdziwymi, aktualnymi i najciekawszymi in > formacjami z kraju i ze świata. Organizatorem akcji jest "Gazeta Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
dystans4 Re: Blondynka... 31.10.12, 18:51 Bo teraz wszyscy Polacy są w stanie rozpoznać, co jest prawdą, a co manipulacją. Kłamstwa smoleńskiego nie da się już obronić. Warto dodać, że powinno chodzić o sprostowanie Rzepy. I trzeba konieczne, żeby oszczercami zajął się prokurator. Czy ktoś mógłby napisać, jaki wyrok grozi za pomówienia naruszające dobre imię w pracy? Kiedyś to były chyba 2 lata. Ale tu wyczerpane zostały także znamiona zdrady stanu. -- buldog. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Blondynka... 31.10.12, 18:52 O, Gargas Anitka dała głos, przepuściła okazję, żeby pomilczeć. Z komentarzy: Pragnienie. Chcę być pochowany twarzą do ziemi, gdyż patrzeć nie mogę jak mój kraj jest niszczony i bezczeszczony przez ludzi kłamliwych i nikczemnych! Gość () 31/10/2012 - 01:31 Odpowiedz Link Zgłoś
bozon.higsa Re: Blondynka... 31.10.12, 18:54 ave.duce napisała: > O, Gargas Anitka dała głos, przepuściła okazję, żeby pomilczeć. > > Z komentarzy: > > Pragnienie. > > Chcę być pochowany twarzą do ziemi, gdyż patrzeć nie mogę jak mój kraj jest nis > zczony i bezczeszczony przez ludzi kłamliwych i nikczemnych! > Gość () 31/10/2012 - 01:31 Ave, pozwolisz aby wielgus kpił z blondynek? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Blondynka... 31.10.12, 18:54 nic nie jest jasne....wsparles? "Wesprzyj Gazetę Polską. Sięgnij SMS-em po newsletter. Bądź na bieżąco! Wyślij do nas SMS o treści GPA na numer 7955 (11,07PLN brutto), a otrzymasz zwrotnie newsletter z prawdziwymi, aktualnymi i najciekawszymi informacjami z kraju i ze świata. Organizatorem akcji jest "Gazeta Polska" Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 19:39 No to wyjaśniam: Nie, nie wsparłem prezesa w jego zbożnym dziele ( właścicielem wydawnictwa jest PiS) z uwagi na to, że nazbyt radykalnie różnimy się w ocenie aktualnej mody. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Blondynka... 31.10.12, 19:41 scoutek napisała: > Wielgus, ale czemu obrażasz blondynki? > > Nie było moją intencją obrażać kogokolwiek a w szczególności blondynek - potraktujmy to jako oświadczenie zamykające sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Blondynka... 31.10.12, 19:58 ten pan tez gada jak blondynka ,prawda ? www.youtube.com/watch?v=HVuBen7bhnc Odpowiedz Link Zgłoś