Dodaj do ulubionych

Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu

15.11.12, 23:26
Upodobania seksualne Konopnickiej są mi najzupełniej obojętne, ale z wielkim rozbawieniem obserwuję postępowych aktywistów zajadle zwalczających na forach wszelkie stwierdzenia, że dowodów nie ma. Odsądzają od czci i wiary, wyklikują na czerwono za samą wątpliwość czy aby na pewno autorka "Roty" była aż tak postępowa. Bardzo śmieszne jak szybko i sprawnie postępaki zaadaptowały dla własnych potrzeb wiekopomne PiSdackie odkrycie "skoro nie ma dowodów, to znaczy, że zostały zniszczone".

Ha, ha, ha :)))))))
Obserwuj wątek
    • dupetek Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 15.11.12, 23:31
      No i prawackie oszołomy jakoś tak dziwnie tym brakiem dowodów się podpierają, gdy w przypadku Smoleńska, brak dowodów im nie przeszkadza bredzić:) Ta zabawa "brakiem dowodów" ma dwa końce w zależności od sytuacji.
      • ukos Wszystkie osszołomy tak mają 15.11.12, 23:38
        dupetek napisał:

> prawackie oszołomy (...) w przypadku Smoleńska, brak dowodów
        > im nie przeszkadza bredzić

To zupełnie jak lewaki w swoich sprawach - właśnie o tym piszę, że zaadaptowali PiSdackie techniki.
      • bmw1-953 Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 14:26
        W przypadku Smoleńska POstępowy rząd przy bratniej pomocy radzieckich, pardon, rosyjskich towarzyszy, zadbał, by takich dowodów nie było.

dupetek napisał:
        > No i prawackie oszołomy jakoś tak dziwnie tym brakiem dowodów się podpierają, g
        > dy w przypadku Smoleńska, brak dowodów im nie przeszkadza bredzić:) Ta zabawa "
        > brakiem dowodów" ma dwa końce w zależności od sytuacji.
        • dupetek Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 14:31
          Jeśli masz wiedzę o przestępstwie i jej nie ujawniasz, to jesteś również przestępcą!!
          Jeśli oprócz bredni nie masz nic do zaoferowania, to spadaj!

bmw1-953 napisała:
          • bmw1-953 Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 14:37
            Proste. Jednym słowem cały ten "POstępacki" rząd jest jedną wielką przestępczą mafią. A to, że wystąpiły w tej sprawie co najmniej zaniedbania nie jest chyba żadną tajemnicą. Więc sam spadaj.
            dupetek napisał:

> Jeśli masz wiedzę o przestępstwie i jej nie ujawniasz, to jesteś również przest
            > ępcą!!
            > Jeśli oprócz bredni nie masz nic do zaoferowania, to spadaj!
            >
            > bmw1-953 napisała:
            • dupetek Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 14:43
              Dowody oszołomko proszę, dowody!! Na dziś nic nie podważyło raportu Komisji Milera, co do przyczyn katastrofy. Bełkot i brednie durniów nic nie zmieni!
              • bmw1-953 Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 14:48
                Dowody w postaci wraku, czarnych skrzynek itd itp (aż nudno już o tym mówić po raz n-ty) znajdują się nadal na terytorium Rosji (ponad 2 lata od katastrofy). I tylko to już wystarczy.
                A "oszołomki" to sobie w rodzinie poszukaj. Nie będzie trudno, bo najwyraźniej to Ty oszołomiony jakiś jesteś.

dupetek napisał:

> Dowody oszołomko proszę, dowody!! Na dziś nic nie podważyło raportu Komisji Mil
                > era, co do przyczyn katastrofy. Bełkot i brednie durniów nic nie zmieni!
    • mariner4 Leonardo da Vinci był gejem 16.11.12, 10:10
      Michał Anioł też i wiele innych znanych postaci. Mnie to nie przeszkadza.
      A że lewica z prawicą skoczyły sobie do oczu?
      To stara tradycja w tych ruchach. Hitler tępił homoseksualistów w obozach koncentracyjnych, a Stalin wysyłał ich na Gułag. Obydwie te ideologie zawsze były pruderyjne. Lewica teraz tylko udaje tolerancję ze względów czysto pragmatycznych. Jak się zapomną to wyłazi z nich totalitaryzm. Od czasów PRL stracili tylko zęby i pazury.
      W PRL cenzura obyczajowa wycinała wszystko co dotyczyło seksu.
      M.
    • zapijaczony_ryj Prezes też jest gejem, tylko , ze się do tego nie 16.11.12, 10:31
      przyznaje, ale Wałęsa go kiedyś zdemaskował mówiąc:
      Zapraszam na imieniny braci Kaczyńskich, Lecha z żoną i Jarosława z mężem.
      Myślę, ze dlatego tera Jaro go zwalcza z taka zaciętoscią robiąc z niego rzekomego Bolka
      • bozon.higsa Re: Prezes też jest gejem, tylko , ze się do tego 16.11.12, 10:53
        zapijaczony_ryj napisał:

> przyznaje, ale Wałęsa go kiedyś zdemaskował mówiąc:
        > Zapraszam na imieniny braci Kaczyńskich, Lecha z żoną i Jarosława z mężem.
        > Myślę, ze dlatego tera Jaro go zwalcza z taka zaciętoscią robiąc z niego rzekom
        > ego Bolka

Bolek ma tak samo cięty dowcip jak i ty.
        Przypomnieć ci homofobie co pisałeś o homoseksualistach?
        Ty przynajmniej nie p...l, że postępowy jesteś.
        • zapijaczony_ryj Re: Prezes też jest gejem, tylko , ze się do tego 16.11.12, 14:11
          bozon.higsa napisał(a):

> zapijaczony_ryj napisał:
          >
          > > przyznaje, ale Wałęsa go kiedyś zdemaskował mówiąc:
          > > Zapraszam na imieniny braci Kaczyńskich, Lecha z żoną i Jarosława z mężem
          > .
          > > Myślę, ze dlatego tera Jaro go zwalcza z taka zaciętoscią robiąc z niego
          > rzekom
          > > ego Bolka
          >
          >
          > Bolek ma tak samo cięty dowcip jak i ty.
          > Przypomnieć ci homofobie co pisałeś o homoseksualistach?
          > Ty przynajmniej nie p...l, że postępowy jesteś.

zawsze pisałem to samo, ze homusie mi wiszą i ze nie zyczę sobie obscenicznych homo parad. Niech się kochają jak chcą , z kim chcą i w co chcą, byle nie publicznie. Stan ich zwieraczy mnie nie interesuje!!!!
    • woda_woda Nie w tym rzecz. 16.11.12, 10:58
      Narodowcy to po prostu ludzie, którzy nie kalają swojej głowy ani wiedzą, ani myśleniem, im wystarczają emocje.

Wzięli sobie "Rotę", bo to utwór bardzo podniosły i patriotyczny (a patriotyzm za czasów ?Konopnickiej znaczył coś całkiem innego, niż dziś) nie wiedząc, że jej autorka była poglądów, których w żaden sposób by nie zaakceptoali.

To jest tylko zwykłe nieuctwo i mózg czysty, bo nieużywany.
      • bmw1-953 Re: Nie w tym rzecz. 16.11.12, 14:32
        Co ma rota do homoseksualizmu, biseksualizmu czy heteroseksualizmu jej autorki?

woda_woda napisała:

> Narodowcy to po prostu ludzie, którzy nie kalają swojej głowy ani wiedzą, ani m
        > yśleniem, im wystarczają emocje.
        >
        > Wzięli sobie "Rotę", bo to utwór bardzo podniosły i patriotyczny (a patriotyzm
        > za czasów ?Konopnickiej znaczył coś całkiem innego, niż dziś) nie wiedząc, że j
        > ej autorka była poglądów, których w żaden sposób by nie zaakceptoali.
        >
        > To jest tylko zwykłe nieuctwo i mózg czysty, bo nieużywany.
        • woda_woda Kobieto bmw1-953 16.11.12, 14:35
          bmw1-953 napisała:

> Co ma rota do homoseksualizmu, biseksualizmu czy heteroseksualizmu jej autorki?

A ja cos pisałam o homoseksualiźmie?
          Pisałam, że nic nie wiecie o poglądach Konopnickiej, o jej życiu i działalności - bo gdybyście wiedzieli, dawno spalilibyście ja na stosie. Jesteście zwyczajnymi nieukami - ty dodatkowo nie czytasz ze zrozumieniem prostego tekstu.
          • bmw1-953 Re: Kobieto bmw1-953 16.11.12, 14:40
            Dlaczego przypisujesz innym swoje preferencje? To widocznie Ty pałasz taka nienawiścią do myślących inaczej, że byś ich paliła na stosie. Nie przypisuj tego innym. A o czyimś nieuctwie lepiej się nie wypowiadaj. popatrz na siebie. Człowiek wykształcony to człowiek tolerancyjny i kulturalny a Tobie najwyraźniej tego brakuje.

woda_woda napisała:

> bmw1-953 napisała:
            >
            > > Co ma rota do homoseksualizmu, biseksualizmu czy heteroseksualizmu jej au
            > torki?
            >
            > A ja cos pisałam o homoseksualiźmie?
            > Pisałam, że nic nie wiecie o poglądach Konopnickiej, o jej życiu i działalności
            > - bo gdybyście wiedzieli, dawno spalilibyście ja na stosie. Jesteście zwyczajn
            > ymi nieukami - ty dodatkowo nie czytasz ze zrozumieniem prostego tekstu.
            • woda_woda Re: Kobieto bmw1-953 16.11.12, 14:41
              bmw1-953 napisała:

> Dlaczego przypisujesz innym swoje preferencje? To widocznie Ty pałasz taka nien
              > awiścią do myślących inaczej, że byś ich paliła na stosie. Nie przypisuj tego i
              > nnym. A o czyimś nieuctwie lepiej się nie wypowiadaj. popatrz na siebie. Człowi
              > ek wykształcony to człowiek tolerancyjny i kulturalny a Tobie najwyraźniej tego
              > brakuje.

Idiotka?
              • bmw1-953 Re: Kobieto bmw1-953 16.11.12, 14:44
                Potwierdziłaś tym moją tezę. Poziom magla.

woda_woda napisała:

> bmw1-953 napisała:
                >
                > > Dlaczego przypisujesz innym swoje preferencje? To widocznie Ty pałasz tak
                > a nien
                > > awiścią do myślących inaczej, że byś ich paliła na stosie. Nie przypisuj
                > tego i
                > > nnym. A o czyimś nieuctwie lepiej się nie wypowiadaj. popatrz na siebie.
                > Człowi
                > > ek wykształcony to człowiek tolerancyjny i kulturalny a Tobie najwyraźnie
                > j tego
                > > brakuje.
                >
                >
                > Idiotka?
      • ukos Każdy ekstremizm to defekt umysłowy 16.11.12, 16:43
        woda_woda napisała:

> Narodowcy (...) nie kalają swojej głowy ani wiedzą, ani myśleniem

Fanatyczny lewak to taki sam tępak - postępak.
        • woda_woda Fanatyzm to stan umysłu. 16.11.12, 16:47
          I nie ma sensu przylepiać do niego łatek "lewak" czy "prawak". Wystarczy samo określenie "fanatyk".
    • zoil44elwer Re: Postępowcy czerpią z "dorobku" PiSu 16.11.12, 17:00
      M Konopnicka rozwiodła się więc tamtych czasach na katolickiej ziemi,tej ziemi zrobiono jej piekło.Tak a propos M Konopnickiej,minister edukacji narodowej zwany też KONIEM autorstwo "NASZEJ SZKAPY" przypisał B Prusowi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka