Dodaj do ulubionych

Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze

IP: *.sympatico.ca 17.07.04, 06:21
MEDYCYNA HEBRAISKA, PSYCHIATRIA zostala stworzona przez zboczenca seksualnego
Freuda 1856-1939. Ta pseudonauka laczy brudne interesy z medycyna.
Jednoczesnie kontroluje nieudolnie medycyne hipokratesowska. "The $400
Million Swindle. Psychiatry: Theft from the Public Purse."
Obserwuj wątek
    • Gość: sun do HIPPOCRATES INSTIT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 06:40
      zamiast wypisywac takie brednie, bez zwiazku z artykulem, kup 0,5 wodki i
      sformatuj mozg, moze sie polepszy
      • Gość: Glob Wyrzadzaja wiele zla !!! IP: *.dyn.iinet.net.au 17.07.04, 07:02
        Dzisiaj na psychiatrii mozna zbic kokosy na calym swiecie. Psychiatria
        produkuje wielu chorych za pieniadze. Masa normalnych ludzi jest dzisiaj
        przymusowo leczona. Nawet ich leki sa za darmo. Ten zawod i te chorobe mozna
        wykorzystywac w rozny sposob. Potrzebne to jest czesto do rozwodu, do
        ubezwlasnowolnienia kogos, do otrzymania renty czy odroczenia od wojska i w
        wielu jeszcze innych przypadkach jak np. pozbawienie rodzicielstwa. Dzisiaj
        kazdy kto zachowuje sie niekonwencjonalnie albo mysli inaczej moze byc poddany
        leczeniu psychiatrycznemu przymusowo. Ten kierunek medycyny rozrasta sie w
        zastraszajacym tepie. Brakuje chirurgow i wielu innych specjalistow medycznych.
        Psychiatrow ciagle przybywa.
        • mn7 Wielu z nich pisuje na forum. 17.07.04, 10:56
          Gość portalu: Glob napisał(a):

> Dzisiaj na psychiatrii mozna zbic kokosy na calym swiecie. Psychiatria
          > produkuje wielu chorych za pieniadze. Masa normalnych ludzi jest dzisiaj
          > przymusowo leczona.

Wielu z nich pisuje na forum.
          • Gość: . za pieniądze można kupić wszystko IP: *.crowley.pl 17.07.04, 11:09
            nawet prezydent zrobi streaptease na przyjęciu
            kwestia ceny

taki mamy system
            po co się dziwić
        • Gość: kobierzyn Re: Wyrzadzaja wiele zla !!! IP: *.ghnet.pl / *.ghnet.pl 17.07.04, 11:00
          jak nie wiesz to nie pisz glupot, żaden psychiatra nie może leczyć przymusowo nikogo tylko dlatego że "zachowuje się niekonwencjonalnie"!!To Bzdura.Warunkiem przymusowego leczenia jest zawsze stwarzanie przez osobę ZAGROŻENIA DLA ŻYCIA innych lub siebie samego!

Dzisiaj kazdy kto zachowuje sie niekonwencjonalnie albo mysli inaczej moze byc poddany
          leczeniu psychiatrycznemu przymusowo. Ten kierunek medycyny rozrasta sie w
          zastraszajacym tepie. Brakuje chirurgow i wielu innych specjalistow medycznych.
          Psychiatrow ciagle przybywa.
          • Gość: http://pamietamy.t Re:jestes naiwny, pamietaj o sowieckich , ubeckich IP: 200.56.224.* 17.07.04, 12:24
            stazi cia metodach opluskwiania l zniewalania ludzi

pamietamy.tripod.com
          • Gość: poseł na sejm Re: Wyrzadzaja wiele zla !!! IP: 62.233.163.* 17.07.04, 19:15
            Wystarczy kogos oskarzyc z art 212 kk np za publiacje prasowa lub o czyn z 226
            kk. Prawie zawsze wiaze sie to z badaniem sadowo - pscyhiatrycznym
          • Gość: dr.n.med.spec.Mord kobierzyn. Musisz byc psychiatrą, bo tylko ty w to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 14:40

W Olsztyńskim ( Warmińsko-Mazurskie) wariatkowie nie tylko bezprawnie
            przetrzymuje się obywateli, ale również łamie się im kończyny i pozbawia praw
            człowieka łamiąc przy tym ustawy zakazujące stosowania tortur i poniżającego
            traktowania.
            Skorumpowana prokuratura nie podejmuje żadnych śledztw przeciwko swoim
            kolesiom, pomimo zgłoszeń i nagrań na dyktafonie takich zdarzeń.

• Gość: dr.n.med.spec.Mord Re: kobierzyn. Musisz byc psychiatrą, bo tylko ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 16:02
              Prokuratura Krajowa zawiadomiona o popełnieniu przestępstwa sygn. akt PR III ko
              2135/03
              Przekazała sprawę do Prokuratury Apelacyjnej w Białymstoku sygn. akt IV S.
              051/11/02
              A ta przekazała sprawę do Prokuratury Rejonowej w Łomży sygn. akt 3 Ds. 680/03
              Krzysztof Olszewski Asesor Prokuratury Rejonowej w Łomży odmówił wszczęcia
              śledztwa.
              Nie znalazł znamion czynu zabronionego.

Następnego dnia zostałem napadnięty przez policjanta i strażnika miejskiego.
              Najpierw wyłamano drzwi do budynku, w którym mieszkam, a gdy udało mi się uciec
              i udać do prokuratury to ci sami bandyci próbowali mnie przejechać na przejściu
              dla pieszych. Tym sposobem uniemożliwili spotkanie z prokuratorem, więc
              składałem odpowiednie pisma pocztą.

Po pół roku zostałem wyciągnięty z łóżka i tymczasowo aresztowany.
              Przewieziono mnie do więzienia w Barczewie koło Olsztyna.
              Dowiedziałem się tam, że ci, co próbowali mnie zamordować poczuli się obrażeni.
              Aresztowano mnie, z art. 226. § 1. kk. za jedno słowo „debil”, które to niby
              wypowiedziałem do policjanta.

Następnie rozpoczęła się sprawa karna, która trwa do dziś. Skorumpowany sędzia
              nie dopuścił do przesłuchania osób, które doprowadziły do mego aresztowania
              składając fałszywe notatki urzędowe do akt sprawy, przekręca i nakazuje
              zapisywać do protokołów rozpraw całkiem coś innego niż zeznał policjant
              (poszkodowany w tej sprawie).
              Na mającą się jutro odbyć kolejną rozprawę drugi poszkodowany (strażnik
              miejski) ma być doprowadzony przez policję. (jego oskarżenie całkowicie
              koliduje z zeznaniami kolegi policjanta).

Przez ponad rok sędzia nie rozpatrywał w ogóle moich wniosków i tym sposobem
              dwa razy w tygodniu musiałem meldować się na komendzie policji.
              W kwestii wyjaśnienia informuję, że od 1993 r. jestem inwalidą z uszkodzonym
              kręgosłupem szyjnym, słuchem, wzrokiem i błędnikiem.
              Lewo stronny ubytek czucia, zawroty głowy i wiele innych zaburzeń
              zakwalifikował mnie do pierwszej grupy inwalidzkiej z koniecznością opieki lub
              pomocy innej osoby w związku z ograniczeniem samodzielnej egzystencji. Taki
              stan mojego zdrowia powoduje, że większość mego życia spędzam w łóżku.

Policja i prokuratura uzupełnia i chroni przestępców tworząc razem skorumpowaną
              grupę przestępczą a mnie po prostu zamordują.

Zapraszam na rozprawę do Olsztyna ul Dadrowszczaków 44 godz.9:00 sala 118
              Zobaczycie jak działa olsztynska grupa przestępcza i skorumpowany, niezawisły,
              nie odpowiedzialny, (immunitet) sędzia.

• Gość: k a t o n Re: Wyrzadzaja wiele zla !!! O wiele za wiele. IP: *.local.pl / 195.117.123.* 17.07.04, 11:09
          Potwierdzam powyższe twierdzenia Globa i całkowicie się z nim zgadzam.
          Psychiatria, jako wymysł Żydów-Freuda i Junga, najbardziej rozwinęła się w
          bestialski, nieludzki sposób - w Sawietskom Sojuzie. U nas jej codzienne,
          niezliczone nadużycia są kupowane dzisiaj, niemal jak towar i to wbrew prawu i
          rzekomo obowiązującym " ustawowym zabezpieczeniom".
          Wśród moich dalszych krewnych, znam przypadek, gdzie młode małżeństwo za pomocą
          psychiatry i pieniędzy, - zrobiło na siłę ze zdrowej a załamanej po śmierci
          swego brata - ich 70 letniej ciotki - osobę psychicznie chorą. Zamiast do
          zwykłego lekarza o co ich prosiła -ludzie ci wbrew woli swojej ciotki ( ktorej
          mieli tylko zrobić transportową przysługę ) zawieżli ją do psychiatry. I od
          niego - wyszła już ciotka jako osoba psychicznie chora, z kartoteką i
          wszystkimi tego konsekwencjami. Czy ją zdążyli w końcu ubezwłasnowolnić - tego
          już nie wiem.
          Ale fakt, pozostaje smutnym faktem, że każdego można w ten sposób - "załatwić".
          Pytanie brzmi ;
          Czy dalej pozostaniemy na to wszystko obojętni - jak teraz ?

• Gość: poseł na sejm www.raportnowaka.pl IP: 62.233.163.* 17.07.04, 19:13
          Ma Pan racje! Mozna wszystko- wojsko, niepoczytalnosc sprawcy w trybie art 31
          kk 1 lub 2, unikniecie odsiadki w trybie art 150 kkw, renta, odkrecenie
          testamnetu, ubezwlasnowolnienie na zamowienie, tryb nagly lub wnioskowy z
          Ustawy o ochronie zdrowia publicznego- tez momentami na zamowienie,
          lub co jest najbardziej niebezpieczne-

zamknac zabezpieczenie psychiatryczne w trybie art 31 kk z zwiazku z art 94 kk,
          324 kpk i 354 kpk

Potwierdzam, ze powiedzienie, ze w prokuraturze, sadzie lub wsród lekarzy jest
          korupcja, wiaze sie z opinia mowiacą o paranoji na tle działalnosci pieniaczej

gumowe paragrafy to;

212,
          217
          222-227
          238

itd

Obecnie jako jedyny poseł w kraju otrzymuje z kazdej prokuratury wykazy
          postepowan umorzonych na niepoczytalnośc

W tym sa lapowki, sutenterstwo, wyludzanie kredytow i falszowanie pieniedzy itd

niedlugo zestawienia te pokaza sie na:

www.raportnowaka.pl

Zbigniew NOWAK
          • Gość: http://pamietamy.t Re: gratuluje panie posle sukcesow w rozbijaniu IP: 200.56.224.* 18.07.04, 11:14
            mafii sadowniczo prokuratorskiej
            ale radze nie uzalezniac walki o prawde od poparcia dla belki
            traci sie wiarygodnosc

pamietamy.tripod.com
          • Gość: max Re: www.raportnowaka.pl IP: 80.48.245.* 18.07.04, 11:27
            Uczciwych parlamentarzystow mamy w kraju niewielu.Proszę na siebie uważać.W
            regionie mieliśmy posła Pańko...W pojednkę będzie trudno.Powodzenia.
          • Gość: obrokon Re: www.raportnowaka.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 16:34

W Olsztyńskim ( Warmińsko-Mazurskie) wariatkowie nie tylko bezprawnie
            przetrzymuje się obywateli, ale również łamie się im kończyny i pozbawia praw
            człowieka łamiąc przy tym ustawy zakazujące stosowania tortur i poniżającego
            traktowania.
            Skorumpowana prokuratura nie podejmuje żadnych śledztw przeciwko swoim
            kolesiom, pomimo zgłoszeń i nagrań na dyktafonie takich zdarzeń.

Prokuratura Krajowa zawiadomiona o popełnieniu przestępstwa sygn. akt PR III ko
            2135/03
            Przekazała sprawę do Prokuratury Apelacyjnej w Białymstoku sygn. akt IV S.
            051/11/02
            A ta przekazała sprawę do Prokuratury Rejonowej w Łomży sygn. akt 3 Ds. 680/03
            Krzysztof Olszewski Asesor Prokuratury Rejonowej w Łomży odmówił wszczęcia
            śledztwa.

Nie znalazł znamion czynu zabronionego.

Następnego dnia zostałem napadnięty przez policjanta i strażnika miejskiego.
            Najpierw wyłamano drzwi do budynku, w którym mieszkam, a gdy udało mi się uciec
            i udać do prokuratury to ci sami bandyci próbowali mnie przejechać na przejściu
            dla pieszych. Tym sposobem uniemożliwili spotkanie z prokuratorem, więc
            składałem odpowiednie pisma pocztą.
            Po pół roku zostałem wyciągnięty z łóżka i tymczasowo aresztowany.
            Przewieziono mnie do więzienia w Barczewie koło Olsztyna.
            Dowiedziałem się tam, że ci, co próbowali mnie zamordować poczuli się obrażeni.
            Aresztowano mnie, z art. 226. § 1. kk. za jedno słowo „debil”, które to niby
            wypowiedziałem do policjanta.
            Następnie rozpoczęła się sprawa karna, która trwa do dziś. Skorumpowany sędzia
            nie dopuścił do przesłuchania osób, które doprowadziły do mego aresztowania
            składając fałszywe notatki urzędowe do akt sprawy, przekręca i nakazuje
            zapisywać do protokołów rozpraw całkiem coś innego niż zeznał policjant
            (poszkodowany w tej sprawie).
            Na mającą się jutro odbyć kolejną rozprawę drugi poszkodowany (strażnik
            miejski) ma być doprowadzony przez policję. (jego oskarżenie całkowicie
            koliduje z zeznaniami kolegi policjanta).
            Przez ponad rok sędzia nie rozpatrywał w ogóle moich wniosków i tym sposobem
            dwa razy w tygodniu musiałem meldować się na komendzie policji.
            W kwestii wyjaśnienia informuję, że od 1993 r. jestem inwalidą z uszkodzonym
            kręgosłupem szyjnym, słuchem, wzrokiem i błędnikiem.
            Lewo stronny ubytek czucia, zawroty głowy i wiele innych zaburzeń
            zakwalifikował mnie do pierwszej grupy inwalidzkiej z koniecznością opieki lub
            pomocy innej osoby w związku z ograniczeniem samodzielnej egzystencji. Taki
            stan mojego zdrowia powoduje, że większość mego życia spędzam w łóżku.
            Policja i prokuratura uzupełnia i chroni przestępców tworząc razem skorumpowaną
            grupę przestępczą a mnie po prostu zamordują.
            Zapraszam na rozprawę do Olsztyna ul Dadrowszczaków 44 godz.9:00 sala 118
            Zobaczycie jak działa olsztynska grupa przestępcza i skorumpowany, niezawisły,
            nie odpowiedzialny, sędzia.
            Panie Pośle Nowak może Pan kogoś przyśle? Wtęp wolny.
        • Gość: Ma-ryja Re: Wyrzadzaja wiele zla !!! IP: *.a.pppool.de 18.07.04, 17:38
          Szkoda, ze Max Strauß sie nie dowiedzial o takim skutecznym psychiatrze w
          Polsce. Mimo wielu dojsc i znajomosci w Niemczech nie udalo mu sie zrobic z
          siebie wariata i teraz musi isc do kicia. Szkoda, wydaje mi sie, ze taki
          cudowny polski doktor bylby w stanie mu pomoc, tymbardziej, ze kasa nie
          odgrywala takiej duzej roli u Straußa... Podwojna szkoda tez dla tego polskiego
          doktorka.
      • Gość: k Re: do - SUN -a IP: *.local.pl / 195.117.123.* 17.07.04, 11:37
        Sun - sam wymagasz psychiatry -
        idź do niego z półlitrem -
        on ci to formatowanie
        twojej ostatniej komórki ( bo mózgu już nie masz )
        zrobi na poczekaniu !
      • Gość: Pencylina "Wyborcza" używa teminu "wariatów"? Gdzie kultura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 11:58
        Redaktorze Michnik gdzie wasza tolerancja i dobre obyczaje?
    • Gość: X Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.kabel.telenet.be 17.07.04, 06:53
      to , ze psychiatra jest czarodziejem na kase to powszechnie wiadomo - tak jak
      ksiadz i kazdy inny oszust matrymonialny owdzie zaklinacz wezy
      lub "arystokkratyczny " David Copperfield

wysrtarczy zajrzec na forum depresja w tej gazecie i widac jak na dloni jak
      psychiatra badz psycholog manipuluja zwyklymi ludzmi uzalezniajac ich od
      siebie roznymi srodkami i nie "odpuszczaja" pacjenta az do smierci

Co prawda artykul byl z innej beczki ale podsumowanie i tak jedno :
      oszusci czerpiacy forse z ludzkich slabosci
      OT CO

• Gość: Kuba Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 07:06
      Uwa , ale nowość musiał narazić się komuś z wyższej półki. W Warszawie komisje
      MSW także mają taką produkcję.Znam pana co dostał grupę na główkę, a teraz
      jeżdzi jako taryfiarz.
      • Gość: DOKTOR MUREK A SYN WALESY MIAL "POMROCZNOSC JASNA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:22
        • mn7 nie miał. 17.07.04, 10:54

Rzecz w tym, że w sprawie syna Wałęsy pomroczność jasna została kategorycznie
          wykluczona.
          Trwałość bzdury uporczywie powtarzaniej jest wielka.
    • Gość: Ziuta z Rawy Outrageous claims IP: 202.67.65.* 17.07.04, 07:13
      As a devotee of Frasier and Niles Crane I am protesting that such malicious
      rumours are spread on this discussion forum.Psychiatry is a branch of medidcine
      taught at Harvard and Yale where doctor Frasier Crane and his brother Niles
      both graduated from.
      • Gość: Siaro Re: Outrageous claims IP: *.sea14.15.113.19.sea1.dsl-verizon.net 17.07.04, 09:31
        What did you take? Just let me know! I wanna the same!
    • Gość: ZOOM Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 07:27
      W trybie pilnym należy skierować psychiatrów do SEJMU I RZĄDU III RP.
      Tam od wariatów aż kipi! Zagrażaja ONI BEZPIECZEŃSTWU PAŃSTWA POLSKIEGO i
      ŻYCIU MILIONÓW LUDZI.
    • Gość: Jonasz_2 Re: W ty chorym skorumpowanym państwie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 07:44
      W ty chorym skorumpowanym państwie !
      skoro nie może być lepiej
      niech chociaż będzie wesoło
      podobno pierwszy milion trzeba ukraść ?
      • Gość: Ponimirskij Lepper tez niedawno byl chory, hehe! IP: *.sympatico.ca 17.07.04, 07:57
    • Gość: Herman Re: to proste IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 07:57
      Sądy nie powinny brac pod uwage opini psychiatrów bo i tak w 99% pomylą sie,
      dopiero po orzeczeniu wyroku w więzieniu powinni przejśc badania ?
      • Gość: pomroczność jasna Re: to proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 16:18
        Wszyscy sędziowie a zatem i sądy korzystają z immunitetów, które pozbawiają
        ich odpowiedzialności za swoje czyny.
        Według moich wiadomości i psychiatrii człowiek pozbawiony odpowiedzialności to
        debil i tym podobni. Jak więc „debile” mogą pracować na takich stanowiskach?
        Jak mogą kogokolwiek sądzić?

• Gość: jasiek Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: 80.244.140.* 17.07.04, 08:51
      podobna sytuacja ma miejsce i w naszym mieście tj.Dębicy-wystarczy porównać
      dochody lekarzy z ich stanem posiadania..polecam rezydencje ordynatora
      tutejszego psychiatryka..
    • Gość: abc Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:05
      a o pomrocznosci jasnej to zapomnieli? lekarz działał tam dla idei
      styropianowej?
    • Gość: DOKTOR MUREK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:20
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Egon Re: I co na to Religa i Radziwiłł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 09:33
      Cała populacja lekarzy to skorumpowani ludzie. Widział ktoś głodującego
      lekarza, szwędającego się po smietnikach, na skupach złomu, mieszkających w
      slumsach pokomunijnych? I jeszcze domagają się zwiększenia środków na służbę
      zdrowia! Idiotów nie sieją ino się rodzą.
    • szoppracz1 I ciągle im mało!!! 17.07.04, 09:48
    • Gość: olo Re: majatki prokuratury i sedziów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 10:29
      przyjrzyjcie sie
      • Gość: http://pamietamy.t Re: i akta spraw ktore umorzyli :-PPPPPP IP: 200.56.224.* 17.07.04, 12:31
        a gdzie byly ofiary tych przestepcow
        prokuratorzy a w koncu sedziowie

pamietamy.tripod.com
      • Gość: poseł na sejm Re: majatki prokuratury i sedziów IP: 62.233.163.* 17.07.04, 19:24
        prosze przeczytac ostatnie moje interpelacje przez strone:

www.raportnowaka.pl

NIK bedzie tez badac w tym rok ten temat
    • Gość: iur Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 10:34
      A może byscie podali cennik krakowski.? Wiadomo przecież ze prawie wszyscy
      lekarze nie......... biorą.
    • Gość: Bacz Zasiłki chorobowe i pobór należy zlikwidować IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 10:35
      Zasiłki chorobowe i pobór należy zlikwidować - będą dwa powody do korupcji mniej.

Zasiłek chorobowy to powinien chory płacić pracodawcy, żeby pracodawca miał za co opłacić zastępcę chorego.

Pobór należy zlikwidować - armia powinna być w pełni zawodowa.
      • Gość: qwert Ty, liberał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 01:00
        A z czego niby ten chory ma zapłacić pracodawcy, jeżeli podczas choroby nie zarabia?
        • Gość: Bacz Kara umowna za nieobecność w pracy IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 09:47
          Karę umowną za nieobecność w pracy spowodowaną chorobą powinien płacić pracownik ze swoich pieniędzy np. z tych które zarobił jak był zdrowy i pracował.
          Rozsądny pracodawca jeśli koszty zorganizowania zastępstwa nie są duże może nawet z kar zrezygnować, a po prostu płaca zamiast do nieobecnego pracownika trafia do człowieka który go zastępuje.
          Pracownik może np. umówić się z pracodawcą, że swoją nieobecność w pracy spowodowaną chorobą odpracuje on sam osobiście jak wyzdrowieje lub podeśle kogoś w zastępstwie.
          Może tez się odpowiednio ubezpieczyć i wtedy regularnie płaci składkę a karę umowną za nieobecność w pracy spowodowaną chorobą płaci ubezpieczyciel.
          • Gość: http://pamietamy.t Re: ubezpiecz sie ty jelopie od glupoty IP: 200.56.224.* 18.07.04, 11:18
            pamietamy.tripod.com
        • Gość: http://pamietamy.t Re: jaki on tam liberal, zwykly judenratowy NEP IP: 200.56.224.* 18.07.04, 11:17
          pamietamy.tripod.com
    • Gość: pizarro A GW LICZNE FAŁSZERSTWA TEŻ ZA PIENIĄDZE! IP: *.torun.mm.pl 17.07.04, 10:37
      Panowie red. gw! przecież wy także/cichy,beylin,dawid w,.gross,michnik, i inni/
      za honoraria, za pieniądze "wyprodukowaliście" liczne fałszerstwa, przekrety
      intelektualne o Armii krajowej, powstaniu warszawskim, morderstwach na Żydach,o
      prawicy itd.Was także powinno potraktowac jak tego ordynatora!
      • Gość: Cc Re: A w Kosciele LICZNE FAŁSZERSTWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 12:41
        "Wyborcza" nigdy nie dorośnie do pięt kościołowi, który fałszuje historię od wieków. O przekrętach i
        okrucieństwach takich dominikanów można by godzinami opowiadać. Tak więc nie pień się ludziku z
        Torunia. Twoje klesze wykształcenie nie pozwala na stawanie w szranki z normalnymi ludźmi. Księża
        bazują na ciemnocie i zabobonach, bo tylko to zapewnia im przewagę intelektualną... Nie ma nic
        prostszego umysłowo niż wiejski proboszcz.
    • mn7 co za bzdury? 17.07.04, 10:53
      Gość portalu: HIPPOCRATES INSTIT napisał(a):

> MEDYCYNA HEBRAISKA, PSYCHIATRIA zostala stworzona przez zboczenca seksualnego
      > Freuda 1856-1939.

Nic podobnego. Freud nie stworzył psychiatrii, lecz psychoanalizę, która jest
      częścią psychologii.

• Gość: Załamany Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.04, 11:10
      Jedna rzecz. Lekarz broniący kolegów twierdzi, że przestepcy oskarżyli o branie
      łapówek lekarzy. Przecież przestępcom na rękę jest ukrywanie tego procederu a
      nie oskartżanie lekarzy którzy ich wybraniali od więzienia.
      A swoja drogą tak jest wszędzie. Tysiące ludzi bierze łapówki. Kwoty zależne są
      od możliwości. O tym wiedzą wszyscy. Nasi psłowie nie kwapią się o zmianę
      prawa. Tylko niewoelka grupka ludzi zainteresowana jest aby nasz kraj dobrze
      się rozwijał. I to jest elita wspaniałych ludzi. Niestety otaczani są przez
      cwaniaków którym leży na sercu tylko ich własne dobro i to za każdą cenę.
      Tfu !
      • Gość: oracz kazdy orze jak moze.... IP: *.b.pppool.de 17.07.04, 11:41
        tzw. zasady moralne sa dla maluczkich, in tez zostaja ukarani za ich lamanie.
        Wszyscy inni maj je gleboko gdzies, od politykow najwyszej rangi, poprzez tzw.
        wolne media, tzw. swiat nauki, ktory siedzi w kieszeni wielkich firm, lekarzy,
        policjantow, biskupow, nauczycieli skonczywszy na strazakach(?).
        Jest zle, a bedzie jeszcze gorzej. I coz oczekiwac od psychiatrow, ktorzy maja
        ciezki chleb, bo malo kto chce zajmowac sie psychicznie chorymi. A ze zycie
        jest krotkie...
        • Gość: http://pamietamy.t Re: kazdy orze jak moze.... IP: 200.56.224.* 17.07.04, 12:33
          z dyskusji w senacie
          www.senat.gov.pl/k5/kom/kksp/2002/008ksp.htm

pamietamy.tripod.com
    • Gość: mago Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.icpnet.pl 17.07.04, 12:41
      To jest wynik nepotyzmu i protekcji, jakie się uprawia przy przyjmowaniu na
      studia medyczne a nastepnie do pracy w klinikach. Synalkowie, córeczki, krewni,
      dzieci znajomych. Oj polska moralność i polska praworządność. Śpijcie dalej
      nędzne gnojki. Obudzicie się za późno. I takich kmiotów przyjęto do UE!
      • Gość: http://pamietamy.t Re:niestety korupcji ucza wykladowcy od pierwszego IP: 200.56.224.* 18.07.04, 11:23
        egzaminu
        juz zbiera sie datki
        opisane w opublikowanym anonimowo
        cenniku na zabrzanskiej akademi medycznej
        informacje potwierdzone z nizalezneych zrodel

pamietamy.tripod.com
    • Gość: wb Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:25
      "wielu pacjentów będzie musiało przejsć powtórne badania".Dlaczego pacjent bogu
      ducha winny maiałby przechodzić jeszcze raz badania.Kosztem czego? Swojego
      czasu,nerwow?A kto zapłaci za te badania?A tajemnica lekarska?Czy prokuratura i
      policja jest w stanie dochowac tajemnicy lekarskiej skoro od nich wszystko wycieka?
    • Gość: do hi[pokratesa Re: Psychiatrzy produkowali wariatów za pieniądze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 13:28
      Już kolejny raz powtarzasz idioto swoje rewelacje.Jestes-oczywiscie!!- "zdrowy"
      na umysle.Tak,tak.Twoja choroba psychiczna to wymysł żydowski.Nie martw sie.
    • Gość: Eliasz Radziwill IP: *.chello.pl 17.07.04, 16:40
      Tak, oczywiscie branie pieniedzy nie ma nic do rzeczy z tym, ze w uczciwy
      sposob zarabiac i realizowac swoich ambicji nie mozna. Otoz korupcja jest
      symptomem, objawem a nie choroba. Choroba jest brak wolnego rynku uslug
      medycznych. Oczywiscie ze "fabrykowania chorych psychicznie" sie nie uniknie
      nawet przy pelnej liberalizacji uslug medycznych, ale korupcja w tym obszarze
      stanowi margines w porównaniu z rentami, ubezpieczeniami spolecznymi czy
      kolejnoscia dostepu do BEZPLATNYCH uslug medycznych. A NIL widze zalezy
      bardziej na utrzymaniu status quo. Zycie to uzgadnianie interesow, a
      najpowszechniejsze srodki wymiany to usmiech i pieniadz.
      • Gość: http://pamietamy.t Re: sędziowie glupki sedziowie, to pramatka sitwy IP: 200.56.224.* 18.07.04, 11:24
        pamietamy.tripod.com
    • Gość: qwert Do oszołoma o pseudo "HIPPOCRATES INSTIT" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:49
      Wystarczy zajrzeć np. do encyklopedii, żeby wyczytać, że Freud był twórcą PSYCHOANALIZY. I na długo przed tym był psychiatrą. Bo psychiatria wtedy już od dawna była uznana za naukę.
      No cóż, jak to powiedział Wojewódzki: "podniesiona przyłbica, ale zakuty łeb". Żal mi cię facet, jesteś przypadkiem dużo cięższym od np. Samsona. Możesz się leczyć co najwyżej na paznokcie, bo na resztę już za późno.
      • Gość: Hippocrates Instit Re: Do oszo?oma o pseudo "HIPPOCRATES INSTIT" IP: *.sympatico.ca 18.07.04, 05:49
        Freud sie tak przysluzyl nauce swiatowej jak Michnik demokracji w PRL-bis!
        • Gość: qwert Co nie zmienia faktu, że jesteś tępym antysemitą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:20
    • Gość: qwert Przykro mi, ale nie wiem kto zacz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 16:57
      Może podałbyś jakiś link, abym mógł wyrobić sobie zdanie.
      Z poważaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka