gate.of.delirium 20.02.13, 20:14 Dlaczego Forum Kraj nie ma możliwości "podczepiania" komentarzy bezpośrednio pod artykułami krajowymi z portalu GW ? Kiedyś to funkcjonowało. Robisz coś w tym kierunku, aby zmienić ten stan rzeczy ? g.o.d. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Pytanie do Giwiego... 20.02.13, 22:31 Artykuły z komentarzami w postaci wątków wiele lat temu zostały przeniesione na forum Wiadomosci forum.gazeta.pl/forum/f,902,Wiadomosci.html Czasami ciekawsze tu przenosiłam. W tej chwili na Wiadomosci trafia bardzo niewiele a komentarze są głównie pod artykułami na portalu, Nie da się ich przenieść na forum. To zupełnie inny serwis i z tego co wiem nic się nie zmieni. One zostały świadomie wyprowadzone z forum. Można tylko załozyć na Kraju wątek i do nich linkować Odpowiedz Link Zgłoś
gate.of.delirium Re: Pytanie do Giwiego... 20.02.13, 22:44 giwi napisała: Nie da się ich przenieś > ć na forum. To zupełnie inny serwis i z tego co wiem nic się nie zmieni. One zo > stały świadomie wyprowadzone z forum. > Można tylko załozyć na Kraju wątek i do nich linkować Szkoda. Dzięki za info. g.o.d. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Pytanie do Giwiego... 22.02.13, 06:42 giwi napisała: Giwi. Skoro tutaj Ciebie dorwałem :) Napisz mi na pocztę za co mnie zbanowałaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie wnikaj, nie warto, bo moze sie to skończyć 22.02.13, 07:58 wiosnaludzikow napisał: > giwi napisała: > Giwi. Skoro tutaj Ciebie dorwałem :) Napisz mi na pocztę za co mnie zbanowałaś > ? następnym banem. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Pytanie do Giwiego... 22.02.13, 09:20 wiosnaludzikow napisał: > giwi napisała: > Giwi. Skoro tutaj Ciebie dorwałem :) Napisz mi na pocztę za co mnie zbanowałaś > ? Strzelam > za obraźliwe insynuacje pod adresem innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
godz-0800 Re: Pytanie do Giwiego... 22.02.13, 09:49 ave.duce napisała: > wiosnaludzikow napisał: > > > giwi napisała: > > Giwi. Skoro tutaj Ciebie dorwałem :) Napisz mi na pocztę za co mnie zbano > wałaś > > ? > > Strzelam > za obraźliwe insynuacje pod adresem innych forumowiczów. Specjalistą w tym zakresie jest zapijaczony ryj banowany ( x+m ) do potęgi drugiej razy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tia! 22.02.13, 10:04 godz-0800 napisał: > Specjalistą w tym zakresie jest zapijaczony ryj banowany ( x+m ) do potęgi drug > iej razy. Co widać i czuć: forum.gazeta.pl/forum/w,28,142676599,142704117,Re_Tylko_wy_macie_pewnosc_ze_przegracie_nastepn.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A ja przy okazji zapytam dlaczego nie mogę 22.02.13, 08:01 otrzymać odpowiedzi na tak proste pytanie? forum.gazeta.pl/forum/w,654,142367975,142367975,Jaki_cel_przyswiecal_zalozeniu_tego_forum_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dalej za trudne? 22.02.13, 18:01 zapijaczony_ryj napisał: > otrzymać odpowiedzi na tak proste pytanie? > forum.gazeta.pl/forum/w,654,142367975,142367975,Jaki_cel_przyswiecal_zalozeniu_tego_forum_.html Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A ja przy okazji zapytam dlaczego nie mogę 22.02.13, 21:48 spróbuj metodą matematyka: jak ustalic ze owo coś jest słoniem :) pozdrawiam losiu Odpowiedz Link Zgłoś