lionold 24.03.13, 22:53 "złotych myśli biłgorajskiego ..............pa". Robiłeś pan wrażenie normalnego w tym kotle z mydłem, powidłem i brylantyną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adherent1 Re: Rozenek - wielki interpretator 24.03.13, 23:35 lionold napisał: > Robiłeś pan wrażenie normalnego w tym kotle z mydłem, powidłem i brylantyną. Może też zaczął palić? Tylko co? Zresztą to obojętne, Rozenek staje się żywym dowodem na to że palenie jest szkodliwe dla zdrowia (przynajmniej psychicznego). Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Rozenek - wielki interpretator 24.03.13, 23:55 Rozi! wracaj do Łysego! Wstydu oszczędź! Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow RP ma tu podobny problem jak PiS 25.03.13, 07:01 Wódz (Palikot lub Kaczyński) chlapną coś kosmicznego, debilnego a następnie żołnierze prostują wyjaśniając co wódz miał tak naprawdę na myśli i jak wyborca powinien to rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Rozenek - wielki interpretator 25.03.13, 09:03 Ostatnio się pogubił,a szkoda bo niezle się zapowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Rozenek - wielki interpretator 25.03.13, 09:22 cookies9 napisała: > Ostatnio się pogubił,a szkoda bo niezle się zapowiadał... Sam. Odpowiedz Link Zgłoś