Dodaj do ulubionych

Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)))

31.03.13, 23:44
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13637225,Lew_Starowicz_o_otrzesinach_u_salezjanow__Zlizywanie.html

No i jak się teraz czujecie antyklerykalne pelikany, dlaczego tak cicho o tym na FK - biliście pianę całymi tygodniami i co, nagle straciliście zainteresowanie tematem? :->

Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 31.03.13, 23:49
      Homo Starowicz zna się na tych zabawach.
    • remez2 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 31.03.13, 23:52
      indeed44 napisał:
      > No i jak się teraz czujecie antyklerykalne pelikany, dlaczego tak cicho o tym n
      > a FK - biliście pianę całymi tygodniami i co, nagle straciliście zainteresowanie tematem? :->
      Nie przyszło Ci do głowy, że cała ta historia była poniżająca dla uczniów?

• indeed4 No popatrz - nie! 01.04.13, 00:30
        Ani biegłemu, ani rodzicom, ani dzieciom.

"Jak podkreślił seksuolog, w tej sprawie przesłuchano kilkadziesiąt osób. - Nikt nie zgłaszał pretensji ani żadnych uwag"

Musisz ich srodze napiętnować z powodu nagannej postawy :-))))
        • remez2 Re: No popatrz - nie! 01.04.13, 00:39
          indeed4 napisał:

> Ani biegłemu, ani rodzicom, ani dzieciom.
          Nie dziwię się. A Ty chyba wiesz dlaczego?
          > "Jak podkreślił seksuolog, w tej sprawie przesłuchano kilkadziesiąt osób. -
          > Nikt nie zgłaszał pretensji ani żadnych uwag
          "
          Taki komunikat powinna wydać policja.
          > Musisz ich srodze napiętnować z powodu nagannej postawy :-))))
          Pytanie zadałem Tobie. A co do napiętnowania - nie należy rozmawiać o kolorach z niewidomymi od urodzenia.
          • indeed4 Re: No popatrz - nie! 01.04.13, 00:51
            > co do napiętnowania - nie należy rozmawiać o kolorach z niewidomymi od urodzenia.

Oczywiście! Również jestem zdania, że takim niewidomym od urodzenia, kalekim rodzicom dzieci nalezy bezwględnie odbierać i umieszczać w rodzinach, które zapewnią im życie godne i wolne od upokarzających praktyk w rodzaju otrzęsinowego obrzędu "Kolano Neptuna" :-)
            • indeed4 Re: No popatrz - nie! 01.04.13, 00:53
              Ok - tyle na dziś. Do jutra :-)
            • remez2 Re: No popatrz - nie! 01.04.13, 00:57
              indeed4 napisał:

> > co do napiętnowania - nie należy rozmawiać o kolorach z niewidomymi od u
              > rodzenia.
              >
              > Oczywiście! Również jestem zdania, że takim niewidomym od urodzenia, kalekim ro
              > dzicom dzieci nalezy bezwględnie odbierać i umieszczać w rodzinach, które zapew
              > nią im życie godne i wolne od upokarzających praktyk w rodzaju otrzęsinowego ob
              > rzędu "Kolano Neptuna" :-)
              Nie przesadzajmy, jak powiedział leniwy ogrodnik. Prostactwo i tolerowanie obleśnych zachowań jest w pewnych kręgach popularne. Jedynie dzieci szkoda.
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Szkoda,to jedynie tych dzieci,które wychowywano 01.04.13, 11:37
                remez2 napisał: Jedynie dzieci szkoda.

---> ... tak jak ciebie i pozostawiono bez dobrego przykładu, bez wykształcenia ...
                Ja jakoś żadnej traumy nie przeżywałem, ani po zielonych nocach, ani po - nie jednych - otrzęsinach ... I nigdy nie kojarzyło mi się najwymyślniejsze zabawy z czymś upokarzającym.
                Wiesz. To kwestia poziomu intelektualnego w rodzinie i w środowisku, w którym się wychowujemy. Na przykład zgłaszam się jako pierwszy chętny do dania w mordę każdemu kto powie, że przytulenie, pocałowanie dziecka, świadczy o złych zamiarach. Nawet skłonny będę takiego co tak mówi pedofila potraktować znacznie surowiej! Bo już dawno powinieneś zauważyć, że to właśnie lobby pedofilskie, mocno zakorzenione także w tzw. Instytucjach Europejskich oraz środowiska genderowe, starają się wymusić wychowywanie dzieci wykrzywionych emocjonalnie!

>> Prostactwo i tolerowanie obleśnych zachowań jest w pewnych kręgach popularne.

---> To twoje kręgi - nie nasze, normalnych ludzi - więc walcz ze swoim i swojego otoczenia prostactwem!
                • remez2 Re: Szkoda,to jedynie tych dzieci,które wychowywa 01.04.13, 12:01
                  Wiesz co powiedział Franz Mauer do Ola Żwirskiego?
                  PS - przy okazji - jesteś nieodrodnym potomkiem najmłodszego syna Noego.
                  • 1normalnyczlo.w.i.e.k Przecież tym razem o pedofilu Danielu CohnBendicie 01.04.13, 12:16
                    remez2 napisał: ...jesteś nieodrodnym potomkiem najmłodszego syna Noego.

---> nie wspomniałem!!! :)
            • taziuta Re: No popatrz - nie! 01.04.13, 12:11
              indeed4 napisał:

> Oczywiście! Również jestem zdania, że takim niewidomym od urodzenia, kalekim
              > rodzicom dzieci nalezy bezwględnie odbierać i umieszczać w rodzinach, które zapewnią im
              > życie godne i wolne od upokarzających praktyk w rodzaju otrzęsinowego obrzędu "Kolano
              > Neptuna" :-)

Jesteś kolego takim samym baranem jak ci rodzice, dla których 'dobro' kościoła jest ważniejsze od dobra ich dzieci...

Zaś co do wychowywania przez rodziców wierzących w jakieś mzimu, to oczywiście nic się na to nie poradzi. Ale cieszyć się z tego może tylko głupek. :/
    • indeed4 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 31.03.13, 23:59
      Dla przypomnienia skromny wycinek bogatego dorobku piętnującego "odrażające orgie" dewiantów w sutannach :-)))
    • anwad Tak, wpadka... 31.03.13, 23:59
      Zwykła nagonka, naiwniaku.
      • indeed4 "Nieprzywoite zabawy z księdzem" :-))) 01.04.13, 00:14
        "Uważamy, że sprawa została zaprezentowana w sposób niejednoznaczny i budzący kontrowersje, czego przykładem jest choćby tytuł: "Nieprzyzwoite zabawy z księdzem"

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,12509746,Gimnazjum_Salezjanskie__To_nie_smietana__a_pianka_.html

To się cnotki popisały - jeśli kogoś badać, to w pierwszym rzędzie oszołomstwo dopatrujące się w powszechnie praktykowanym rytuale seksualnych kontekstów :-)))
        • indeed4 O - tu też! 01.04.13, 00:42
          Tu też nieprzyzwoite zabawy na nadmorskich koloniach

wpolityce.pl/site_media/media/cache/b1/65/b1652068e2db255e153b5eafcbe9f7de.jpg

Że też te ohydne, obleśne praktyki przegapiły asy dziennikarstwa śledczego z GW ;-)

• dystans4 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 00:04
      Zdaniem jednego miało, zdaniem innego - nie. Może i nie miało - to wszystko b. subiektywne.
      Pamiętam, na jednym z harcerskich rejsów na jeziorach (za komuny) były "chrzciny" kolejnych żeglarzy. Posejdon, Prozerpina i takie tam. Żadnego podtekstu seksualnego. Jednak wciąż, choć nie było żadnego zlizywania kremu czy czego innego, kiedy sobie to przypominam, budzi we mnie pewien niesmak poprzez usiłowanie poniżenia nowicjusza.
      Jeszcze bardziej czuję to, kiedy pomyślę, że podobne gry prowadzili dorośli wychowawcy - duchowni.
      --
      buldog.
      • dystans4 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 00:07
        Tfu, nie Prozerpina, ona od Hadesa. Zapomniałem, jak ta druga. Chyba Amfitryta.
        bul.
      • dystans4 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 00:12
        Tak czy owak to obleśne.
        --
        bul.
        • remez2 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 00:23
          dystans4 napisał:

> Tak czy owak to obleśne.
          Bez dwóch zdań.
    • cookies9 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 08:44
      >Zlizywanie piany "nie miało charakteru seksualnego"<

Ale i tak było obrzydliwe - fuj...
    • 1tobi Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 08:50
      Gdybym był rodzicem sprawdziłbym czy ksiądz nie był na tyle stary żeby jego kolana miały kontakt z genitaliami. Publicznie , jajca takie. ubaw
      • m.c.hrabia Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 09:01
        czyli - indeed4 możesz z czystym sumieniem oddać swoje dzieci na wychowanie salezjanom ,

tylko zapatrz je w zapas sprayowej śmietanki.
    • ave.duce Kolejna wpadka indeed nt. bt. 01.04.13, 11:36
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Bo tym tematem interesowali się głównie pedofile! 01.04.13, 11:45
      indeed44 napisał: biliście pianę całymi tygodniami i co, nagle straciliście zainteresowanie tematem?

---> Jak pedofile zobaczyli, ze tam nie znajdą dla siebie okazji, to i stracili zainteresowanie.
      Sąd wydał swoją decyzję w tej sprawie już wiele dni temu. Charakterystyczne, jak wszystkie mainstreamowe media zgodnie ten fakt zamiotły, przemilczały. Dowodzi to silnego wpływu lobby pedofilskiego w tych mediach!
      • camille_pissarro Re: Bo tym tematem interesowali się głównie pedof 01.04.13, 12:01
        Na FK tez ich nie brakowało vide chociażby ten obrzydliwy wpis, a wsparcie tego lobby widoczne np. w tym wątku.
        • 1normalnyczlo.w.i.e.k Pamiętam,że już wiele lat temu, kiedy jeszcze 01.04.13, 12:12
          camille_pissarro napisał: Na FK tez ich nie brakowało

---> ... niewielu wiedziało z czym kojarzyć Gender Studies, to moje wątki związane z genderowcami nie lądowały nawet na Oślej a wylatywały natychmiast w niebyt - na równi z tematami o LFO czy o polskiej insulinie.
    • haen2010 Dla Starowicza 01.04.13, 11:51
      Może i nie było to sexy, ponieważ było publiczne i bez obnażania intymnych partii cielesnych, erogennych.
      Nie wiadomo jednak, czy ten klecha nie miał przy tym wzwodu, nikt mu tego nie udowodni.

Na pewno było to obleśne i poniżające.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Za to wiadomo,że ty miewasz ... w tłoku,nie tylko 01.04.13, 11:59
        haen2010 napisał: Nie wiadomo jednak, czy ten klecha nie miał przy tym wzwodu, nikt mu tego nie udowodni.

---> ... w tramwaju czy autobusie! To dopiero jest obleśne!

> Na pewno było to obleśne i poniżające.

---> Tylko dla takich jak ty, heniusiu, miewających brudne myśli.
      • 1tobi Re: Dla Starowicza 01.04.13, 12:03
        haen2010 napisał:

> Nie wiadomo jednak, czy ten klecha nie miał przy tym wzwodu, nikt mu tego nie u
        > dowodni.
        >
        > Na pewno wzwodu nie miał Starowicz oceniając "dowody" . Na takiej podstawie wydałbym identyczną opinię-)
    • gat45 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 11:54
      1. Było to nieprzyzwoite w sensie ludzkim. Nie każda nieprzyzwoitość musi od razu mieć związek z seksem.

2. Wy, dzisiejsi trymfatorzy : obiecujecie, że we wszystkim uznacie autorytet Lwa Starowicza za niepodważalny ?
      • camille_pissarro Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:03
        Tak "trymfatorzy" to obiecują :-))
        • ruchzaparcia Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:05
          O rany, co to takiego ci trymfatorzy?Zaciekawiłem sie:):):)Może to jakieś członki ruchu zaparcia?
          • gat45 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:12
            ruchzaparcia napisał(a):

> O rany, co to takiego ci trymfatorzy?Zaciekawiłem sie:):):)Może to jakieś człon
            > ki ruchu zaparcia?

Biednyś ty... Własnych członków nie możesz się dorachować. A może wstydliwość Ci zabrania się nimi zajmować ?
            • remez2 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:14
              gat45 napisała:

> ruchzaparcia napisał(a):
              >
              > > O rany, co to takiego ci trymfatorzy?Zaciekawiłem sie:):):)Może to jakieś
              > człon
              > > ki ruchu zaparcia?
              >
              > Biednyś ty... Własnych członków nie możesz się dorachować. A może wstydliwość C
              > i zabrania się nimi zajmować ?
              Jego zawołanie rodowe brzmi - "członek to brzmi dumnie, ale nie u mnie".
        • gat45 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:08
          Jeżeli to jedyny zarzut do mojego wpisu, to jestem dumna z siebie :)

dziękuję za zwrócenie uwagi i odwdzięczam się zwielokrotnioną literką, której zabrakło :
          uuuuUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
          (wycie to oddaje jednocześnie mój zachwyt nad ciętością riposty)
      • 99venus Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 01.04.13, 12:04
        ad2. oczywiście nie.
        ich,podobnie jak księży wszelki sex niezmiernie podnieca.szczególnie gejowski.coś w tym musi byc.może po Dmowskim to mają?
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:06
        gat45 napisała: Wy, dzisiejsi trymfatorzy : obiecujecie, że we wszystkim uznacie autorytet Lwa Starowicza za niepodważalny ?

---> ... aż tak daleko idących wniosków. To sąd uznał jego opinię za wiarogodną a nie "my" - choć pokrywa się ona z "naszym" wcześniejszym przekonaniem, co do charakteru tamtych zabaw!
        • gat45 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:10
          Mileńki ty mój, umiesz odróżniać pytanie od wniosku ?
          • remez2 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:15
            gat45 napisała:

> Mileńki ty mój, umiesz odróżniać pytanie od wniosku ?
            Nie umie. Ale za to jest zakochany w sobie ... z wzajemnością.
            • gat45 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:17
              remez2 napisał:

> gat45 napisała:
              >
              > > Mileńki ty mój, umiesz odróżniać pytanie od wniosku ?
              > Nie umie. Ale za to jest zakochany w sobie ... z wzajemnością.

U mnie dzisiaj słońce i piękna wiosna. Pełna jestem wyrozumiałości dla rodzaju ludzkiego.
              Pobłogosławimy mu ?
              • remez2 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:28
                gat45 napisała:

> remez2 napisał:
                >
                > > gat45 napisała:
                > >
                > > > Mileńki ty mój, umiesz odróżniać pytanie od wniosku ?
                > > Nie umie. Ale za to jest zakochany w sobie ... z wzajemnością.
                >
                > U mnie dzisiaj słońce i piękna wiosna. Pełna jestem wyrozumiałości dla rodzaju
                > ludzkiego.
                U mnie śnieg ca 20 cm. I trzy zmarznięte bociany.
                > Pobłogosławimy mu ?
                Niech mu ziemia itd...?
                • gat45 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:33
                  1] Chuchaj na biedne bociany !
                  2] W swoim czasie, a na razie tylko w tej miłości ze sprzężeniem zwrotnym ; albo będziemy mu życzyć, żeby ktoś go pokochał - to potrafi zmienić człowieka, a nawet czło.w.i.e.k.a
                  • remez2 Re: Nie masz żadnych podstaw wyciągać,gacie45... 01.04.13, 12:52
                    gat45 napisała:

> 1] Chuchaj na biedne bociany !
                    Dokarmiamy je i mają własne pomieszczenie. Korzystają z niego.
                    > 2] W swoim czasie, a na razie tylko w tej miłości ze sprzężeniem zwrotnym ; alb
                    > o będziemy mu życzyć, żeby ktoś go pokochał - to potrafi zmienić człowieka, a n
                    > awet czło.w.i.e.k.a
                    "Miłość to nie staw w którym każdy może znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje burze, zatopione okręty i skrzynie pełne złota i pereł. Ale perły leżą głęboko".
                    Natomiast w tym przypadku byłoby to rzucanie pereł przed .. nierogaciznę.
                  • 1normalnyczlo.w.i.e.k Akurat to nie potrafi zmienić,gacie45... 01.04.13, 13:06
                    gat45 napisała: będziemy mu życzyć, żeby ktoś go pokochał - to potrafi zmienić człowieka, a nawet czło.w.i.e.k.a

---> ... "czło.w.i.e.k.a" w "człowieka", gdyż powodem tej różnicy było banowanie mnie. A że chciałem, być zawsze identyfikowany z nickiem 1normalnyczlowiek, więc dodawałem różne znaki, no i używałem tej samej sygnaturki. (Od razu dodam, że był moment, gdy ktoś się podszył używając którejś kropki). Pamiętam, że był nawet moment kiedy wyczerpałem wszystkie proste możliwości. No i nastała długa przerwa - ale nie z tego powodu - nastąpiła drobna przeprowadzka
                    • gat45 Re: Akurat to nie potrafi zmienić,gacie45... 01.04.13, 13:17
                      Bardzo się cieszę, że tak mnie lubisz :)
          • 1normalnyczlo.w.i.e.k Oczywiście odróżniam,gacie45... 01.04.13, 12:25
            gat45 napisała: Mileńki ty mój, umiesz odróżniać pytanie od wniosku ?

---> Wszak różne metody stosujecie, by wciskać ciemnotę - także pytania sugerujące wnioski, pasujące do z góry założonych tez!
            • gat45 Re: Oczywiście odróżniam,gacie45... 01.04.13, 12:30
              1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

>
              > ---> Wszak różne metody stosujecie, by wciskać ciemnotę - także pytania sug
              > erujące wnioski, pasujące do z góry założonych tez!
              >
              Rozmnożyłeś mnie, mileńki, czy to takie włościańskie "wy" grzecznościowe ? (zapytałam z żywym zainteresowaniem)
              • 1normalnyczlo.w.i.e.k Nie rozmnożyłem was,gacie45... 01.04.13, 12:46
                gat45 napisała: Rozmnożyłeś mnie, mileńki

---> a jedynie nawiązałem do Twoich słów:
                "Pobłogosławimy mu ?" ...
                gdzie się zmultiplikowałaś z remezem2 :)
                • remez2 Re: Nie rozmnożyłem was,gacie45... 01.04.13, 12:55
                  1normalnyczlo.w.i.e.k napisał:

> gat45 napisała: Rozmnożyłeś mnie, mileńki
                  >
                  > ---> a jedynie nawiązałem do Twoich słów:
                  > "Pobłogosławimy mu ?" ...
                  > gdzie się zmultiplikowałaś z remezem2 :)
                  Czy musisz posługiwać się językiem wolskim?
                  • gat45 Re: Nie rozmnożyłem was,gacie45... 01.04.13, 12:58
                    Odpuść mu, Remezie. On nie wie, co czyni.
                  • zbysio45 głupia Polikociarnia pozostanie bez zajecia 01.04.13, 13:00
                    bo to osobista partia Pana Janusza do walki z kosciołem katolickmi.
                    • remez2 Re: głupia Polikociarnia pozostanie bez zajecia 01.04.13, 13:03
                      zbysio45 napisał:

> bo to osobista partia Pana Janusza do walki z kosciołem katolickmi.
                      Nie przepadam za RP ale raczej z urzędnikami pana B.
                    • gat45 Re: głupia Polikociarnia pozostanie bez zajecia 01.04.13, 13:04
                      zbysio45 napisał:

> bo to osobista partia Pana Janusza do walki z kosciołem katolickmi.

Bardzo misternie to waćpan wywiodłeś, tylko w związku z czym ?
                • gat45 Re: Nie rozmnożyłem was,gacie45... 01.04.13, 12:56
                  Wybaczam wam, dobry czło.w.i.e.k.u
                  Dzisiaj mam tak dobry nastrój, że wybaczam wszystkim.
                  Cieszysz się ?
                  • 1normalnyczlo.w.i.e.k Każde dobre słowo cieszy, gacie45 ... 01.04.13, 13:35
                    gat45 napisała: Cieszysz się ?

---> ... jeśli wypływa z głębi serca - nie tylko z dobrego nastroju ...

Pozdrawiam serdecznie.
    • polityk432 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 02.04.13, 10:04
      Od kogoś kto jest inteligentny wymaga się inteligencji, a inteligencja jest przewidywanie skutków pewnych rzeczy. Jeśli więc Ojciec Salezjanin nie powinien ponieść konsekwencji za działanie pod kontem czynów niemoralnych, to powinien za brak mądrości, bo czytając Biblie dochodzi się do wniosku, że mądrość jest człowiekowi potrzebna. Zamiast więc czytać opinie pana seksuologa, proponuje Panu poczytać Biblię.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k A co ty o tym wiesz? Najpierw uda się ... 02.04.13, 14:32
        polityk432 napisał(a): Od kogoś kto jest inteligentny wymaga się inteligencji, a inteligencja jest przewidywanie skutków pewnych rzeczy.

---> ... na poszukiwania własnej inteligencji - choć co prawda nie wróżę ci powodzenia w tych poszukiwaniach - a dopiero później, ewentualnie, kwestionuj ją u innych!

>> Jeśli więc Ojciec Salezjanin nie powinien ponieść konsekwencji za działanie pod kontem czynów niemoralnych

---> Czyżby wynajęło ciebie lobby pedofilskie ... bo piszesz: "Jeśli ..."?

>>> to powinien za brak mądrości, bo czytając Biblie dochodzi się do wniosku, że mądrość jest człowiekowi potrzebna.

---> Nie zauważyłem u tamtego księdza "braku mądrości" a wprost przeciwnie. Zauważyłem u niego wielkie pokłady mądrości i wiary w ludzi. Fakt! Nie przewidział, że mogą się pojawić takie gnidy jak ty - i tobie podobni - usiłujący opluwać uczciwych ludzi ... Tu niestety zawiodła go wyobraźnia.

>> Zamiast więc czytać opinie pana seksuologa, proponuje Panu poczytać Biblię.

---> Ty, zamiast tu się pojawiać, lepiej pójdź wreszcie do jakiejś szkoły ...
      • camille_pissarro Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 02.04.13, 14:52
        Podoba mi się to "konto czynów niemoralnych " :-) Rozumiem, że każdy takie konto posiada ?
        • x2468 Re: Kolejna wpadka genialnych śledczych z GW :-)) 02.04.13, 16:26
          Bolszewizm wiecznie żywy.Nie słyszałem aby ktokolwiek w ZSRR oskarżał bolszewików o brzydkie czyny.
          Pissuaro.Napisz jakie nowe "sówko" pośmiejemy siem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka