Dodaj do ulubionych

Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski

23.03.02, 17:10
Tak, nie mamy innego wyjścia, musimy tam wejść, będziemy mieli nowe drogi,
parkingi, zdrowszą żywność, napływ turystów, nową walutę, zniknie ksenofobia i
nienawiść, a jak nie, to Niemcy zrobią z nami porządek, oni nie lubią, jak im
się podskakuje.
Wchodzić, głosować na tak. Po prostu musimy.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski IP: *.upc.chello.be 23.03.02, 17:34
      A gdzie Ty sie wloczyles tyle czasu? Wiesz mam problem szukam kogos kto by mi
      na poniedzialek skopiowal pytania pana profesora Nowaka no bo wiesz Oszolom ma
      teraz sesje wiosenna jego szef tez ma inne sprawy na glowie a ja jestem
      zakochana wiec nie mam glowy do kopiowania.Ale warto by przedyskutowac pytania
      pana profesora a o czym tu dyskutowac jak sie nie zna pytan.Jak nie Ty to moze
      jakis kolega.
      • reggie Re: Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski 23.03.02, 22:41
        Ja też jestem zakochany, ale w sobie, jak zawsze, więc takze Aniu nie jestem w
        temacie. Jaki profesor Nowak, jakie pytania?
        • Gość: ania Re: Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski IP: *.upc.chello.be 23.03.02, 22:50
          reggie napisał(a):

> Ja też jestem zakochany, ale w sobie, jak zawsze, więc takze Aniu nie jestem w
          > temacie. Jaki profesor Nowak, jakie pytania?

Jest taki znany profesor z Czestochowy nie rznij glupa tak jak kiedys rzad co
          szybko zauwazyl Janusz Korwin Mikke Twoj czteroletni brat Ci podpowie bo on
          slucha naprawde Radia Maryja a nie tak jak Ty tylko udajesz ,ze sluchasz.
    • Gość: Piast Re:A może zabór rosyjski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 23:04
      reggie napisał(a):

> Tak, nie mamy innego wyjścia, musimy tam wejść, będziemy mieli nowe drogi,
      > parkingi, zdrowszą żywność, napływ turystów, nową walutę, zniknie ksenofobia i
      > nienawiść, a jak nie, to Niemcy zrobią z nami porządek, oni nie lubią, jak im
      > się podskakuje.
      > Wchodzić, głosować na tak. Po prostu musimy.

Widocznie wolisz ruską cywilizację, to jazda na wschód!
      • reggie Re:A może zabór rosyjski 23.03.02, 23:17
        Mój 4 letni brat, hm... Nie mam takiego brata, ów post o wychowaniu dzieci to
        były takie sobie tam żarty.
        Natomiast profesora Nowaka kojarzę, pojawia się taki na falach RM, ale nie
        jestem w pełni przekonany co do jego pochodzenia, a także do szczerości
        wyznawanych poglądów.
        Pana Korwina Mikke także rozpoznaję, ale nie mamy wiele wspólnego poza
        postulatem o karze śmierci dla morderców.
        Pytanie nr 1 do pana Nowaka:
        Czy jest Pan aryjczykiem?
        Jeśli będzie kontynuował polemikę, można zapytać o jego synalka.
        Wtedy się zdenerwuje pewnie, ale o to Aniu chyba chodzi?
        • Gość: ania Re:A może zabór rosyjski IP: *.upc.chello.be 23.03.02, 23:51
          Widzisz moj drogi Reggie i po co glupoty wypisujesz?Co Ci Piast
          opowiedzial "Jazda na wschod" jak by byl z RZEPICHA to by Cie wsadzili w
          kibitke i na Sybir.Co do pana profesora Nowaka to jest tu taki watek o tych
          jego pytaniach ten Twoj kolega Oszolom chyba sie pogniewal bo ciagle sie
          czepialismy,ze kopiuje i zrobil jakies idiotyczne odsylacze a ja kobieta puch
          marny nie wiem ,z ktorej strony sie do tego zabrac .Wyobraz sobie,ze GRM zajal
          sie jakimis idiotycznymi aferami a na nasze krajowe forum wdarla sie banda
          dzikusow z forum swiatowego.Hania ma lykend doktor ma weckend Jaceq chyba
          zlopie piwo a ja na poniedzialek musze miec skopiowane te pytania.Do roboty!
    • reggie Re: Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski 24.03.02, 08:04
      Mół to ściągnąć ze stronki Radia, czyli radiomaryja.pl
      Na tej stronce jest kilka różnych odnośników, m.in. na stronę Instytutu
      Rydzyka, jak również zdaje się na inne przybytki tego typu.
      Kolego GMR mógł również wpisać po prostu daną frazę w wyszukiwarkę i skopiować
      ją tutaj, co by nikt nie powiedział, zebezmyślnie kopiuje z oficjalnej strony.
      Tak podejrzewam zrobił.
      Co do tego Wschodu, to faktycznie Aniu alternatywy za dużej nie mamy, dlatego
      też napisałem, albo Unia albo trumnia, czy jakoś tak.
      Musim wchodzić, musim....
      • Gość: ania Re: Unia jedyną drogą dla udręczonej Polski IP: *.upc.chello.be 24.03.02, 13:09
        Wejsciee to tez jest jakies wyjscie no nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka