Dodaj do ulubionych

O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to diabeł

• Gość: andrzej Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: 217.153.98.* 28.07.04, 20:59
      a co można powiedzieć o grzybie z tego tam radia i jego siedemdziesięcioletnich
      fankach?Zamiast zająć się sobą, patrzą co robią inni i tylko w chamski sposów
      krytykują. Co o.Grzyb dał jakiemuś szpitalowi? Czy ubogiemu? Nic- jeszcze mu
      odbierze. Ot katolik ...
      • Gość: kolo Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:02
        Jaki on tam Katolik? To przebiegla hiena przebrana za kleche
      • sabrinara Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di 28.07.04, 21:09
        Gość portalu: andrzej napisał(a):

> a co można powiedzieć o grzybie z tego tam radia i jego
        siedemdziesięcioletnich
        >
        > fankach?Zamiast zająć się sobą, patrzą co robią inni i tylko w chamski sposów
        > krytykują. Co o.Grzyb dał jakiemuś szpitalowi? Czy ubogiemu? Nic- jeszcze mu
        > odbierze. Ot katolik ...

...a co mozna powiedziec o tasieeeemcu z tej lorkiejstry pomocy?
    • Gość: BELIAL Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:03
      Na Rydzyku psów nie wieszajcie.Tak on funkcjonuje jak mu na to pozwala
      istniejący system i ciemnota wegetująca w tym quasi państwie.To ,ze ciemnota
      dzieli swe renciny i połowę nosi w zębach wydrwigroszowi w sutannie to ich
      sprawa,tragedią jest natomiast to ,iż to porąbane quasi państwo przewala
      miliardy rocznie bez zgody podatników na tą zlodziejską
      instytucję.Instytucję,która za swe uczynki powinna zostać zdelegalizowana tak
      jak partie komunistyczne.
    • Gość: Czarna Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:05
      Leszczyński ma racje... Rydzyk leczyc sie, zajmij sie swoimi sprawami i odp....
      sie od woodstock a w szczegolnosci od Owsiaka!!pozdrawiam wszystkich zdrowo
      myslacych:)
      • Gość: bigdebet Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:12
        brawa dla ks.Rydzyka, mowi na glos to co wielu mysli
    • Gość: AntyRydz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:11
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: bigdebet Re: Trzy słowa do ojca Rydzyka :-)) IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:19
        widac mama synka dobrze wychwala,
        • Gość: AntyRydz Re: Trzy słowa do ojca Rydzyka :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:26
          No faktycznie ten Rydzyk taki jakoś mało wychowany :))
      • Gość: bigdebet widac mama dobrze ciebie wychowala IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:27
        • Gość: AntyRydz Wyslij oszołomku(ko) ojczulkowi troszke pieniążków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:34
          bo mu brakuje na paliwo do Maybacha
          • Gość: http://pamietamy.t Re: wlasnie ma wybor i nie musi :-PP, a na owsiaka IP: *.cegs.itesm.mx 29.07.04, 08:55
            z publicznych pieniedzy placi czy chce czy nie chce
            wybiera bolszewia bialoczerwona w telewizji publicznej
            i w samorzadach

pamietamy.tripod.com
    • Gość: BOLIGLOWA RADIA MARYJA SLUCHA 10 MILIONOW.TO FENOMEN IP: *.sympatico.ca 28.07.04, 21:11
      RADIA MARYJA slucha 10 milionow. Bedzie sluchalo pod koniec roku 17 milionow.
      Sluchaja chorzy, kalecy, emeryci, kobiety, rodziny. To fenomen. Jak trwoga to
      do Boga.
      • Gość: sarlak Re: RADIA MARYJA SLUCHA 10 MILIONOW.TO FENOMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:44
        za hitlerem poszło jeszcze więcej. demagogia szowinizm nietolerancja ewoluują
        razem z cywilizacją to niewątpliwie fenomen populistyczny
      • Gość: ja Re: RADIA MARYJA SLUCHA 10 MILIONOW.TO FENOMEN IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 15:10
        Taaaaaaaaaaaaaaak...10 milionów powiadasz! No może..nikt nie policzył, ja zaś
        mam przyjaciela, który włącza RM jak jedzie samochodem w nocy, a to po to -
        żeby słuchając tego tam dyrygenta tegoż radia - nie móc zasnąć przy kierownicy,
        bo wtedy go krew zalewa, cholera bierze...dobre radio! Spać nie daje! Może
        jeszcze od wypadków ochronić. Nawiasem mówiąc - z rzadka, ale czasami
        włączam... o ile samo się nie włącza przypadkiem, stwierdzam, iż nie znam
        większego podżegacza niż Rydzyk. A co co z tym Owsiakiem chodzi? Wcale nie o
        diabła ani nie o narkotyki, jeno o kasę która RM, czaj: Rydzykowi spod ręki
        ucieka!
        Niech słucha 10 mln ....a niech się aby policzą i Rydzykowi zapłacą
        Jak w Gąbinie w szczerym polu miał stanąć masz polskiego radia - huki były że
        szkodliwie promieniuje! W Toruniu w samym środku miasta stoi rydzykowy maszt i
        co? I nic! - sama łaska uświęcająca promieniuje! Zakłamany ten nasz Kraj
    • Gość: Janek Owsiak wart tyle co jego owsiki. Ma w d młodzież IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 21:24
    • Gość: anonim mw Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:26
      Dla mnie to diabłami są czarni z O. Rydzykiem na czele - nie dbają o swe
      owieczki, tylko o własną kabzę. Dla nich każdy co mysli inaczej, robi cos dla
      ludzi, tylko w imie przyjaźni to jest godny pogardy. Bo dla O. Rydzyka nawet
      Papież nie jest autorytetem. A CZARNI nawet chcą małpować wielką orkiestrę?
      • Gość: bigdebet Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:30
        brawo ks.Rydzyk
        • nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli 28.07.04, 21:32
          też go podziwiwiam
        • Gość: AntyRydz Re: Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:36
          I okrada tych biednych ludzi tak jak ty pewnie byś chciał(ła)
          A tego nie podziwiam
          • nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli 28.07.04, 21:37
            jesli ktos tu kogoś okrada to tacy debile jak ty okradają ks Rydzyka z jego
            dobrego imienia
            • Gość: AntyRydz Re: Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:41
              Żeby z czegoś okraść to trzeba to mieć, a wielebny oszust czego jak czego, ale
              dobrego imienia napewno niema :)
              Ale za to ma Maybacha...
              A debilem to ty jesteś głupi kutafonie
              • Gość: bigdebet ales ty prostak czlowieku IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:57
                a nie pomyslales, ze moze tym jezdzil tym samochodem dla reklamy firmy, ktorej
                filmie niezalezy na rozglosie reklamie, a ona na pewno to osiagnela juz.
                przeciez nie dadza michnikowi jezdzic bo nawet nazwy nie wymowi
                • Gość: AntyRydz :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:18
                  No chyba faktycznie prosty jestem bo o tym nie pomyslałem :))
            • Gość: boliglowa Re: Rydzyk mowi na glos to co wielu mysli IP: *.hiding / *.jgora.dialog.net.pl 29.07.04, 00:51
              w rzeczy samej hebrajski najemniku! Do której reklamówki zrzuta na zestaw suround do majbaszka?
    • Gość: HENRYK, GDAŃSK Rydzyk wyłudza pieniądze od biednych zagubionych IP: 62.233.169.* 28.07.04, 21:54
      W AMERYKAŃSKIM STYLU. KTOŚ ŚPIEWA NIBY POBOŻNĄ PIOSENKĘ A U DOŁU EKRANU PODJE
      NR KONTA - BRAKJUE TYLKO "JESUS WILL SAVE YOU' - TO WSZYSTKO ŚMIERDZI
    • Gość: BeeS Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.icpnet.pl 28.07.04, 21:55
      Ja nie popieram Pana Rydzyka, Lubie Pana Owsiaka i lubie uczciwosc... może tak
      Wyborcza powinna na pierwszej stronie portalu, przyznac się i przeprosić za
      zmanipulowanie kaczki dziennikarszkiej o Maybachu Rydzyka? Trzeba grać do konca
      fair Panowie!
      • Gość: bigdebet zastanow sie IP: *.dip.t-dialin.net 28.07.04, 21:59
        a niepomyslales, ze moze tym jezdzil tym samochodem dla reklamy firmy, ktorej
        filmie niezalezy na rozglosie reklamie, a ona na pewno to osiagnela juz.
        przeciez nie dadza michnikowi jezdzic bo nawet nazwy nie wymowi
    • Gość: Łukasz Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.lcs.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:05
      Polecam zaprosic ojca R. na przystanek, tylko niewiadomo czy babcie dadza mi
      tyle hajsu na paliwo do Maybacha
    • Gość: Krzysztof K. Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 28.07.04, 22:09
      Tacy ludzie jak Rydzyk doprowadzą w perspektywie do odwrócenia się przyszłych
      generacji od Kościoła w Polsce.
    • Gość: MART Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.range217-43.btcentralplus.com 28.07.04, 22:13
      JESZCZ RAZ POLSKA TO KRAJ CIEMNYCH KATOLI!!!!!
    • Gość: Krzysztof K. Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 28.07.04, 22:15
      Panie Prezesie Związku Lekarzy Polskich - niech się pan weźmie za moralność
      polskich lekarzy! To w większości wyjątkowe kanalie, łapownicy potrafiący
      wyciągać ostatnie pieniądze od rodzin ludzi chorych na raka!
      Zostaw Pan w spokoju Jurka Owsiaka, bo większość lekarzy mu do pięt nie dorasta.
      A swoją drogą O. Rydzyk mógłby też parę słów przygadać lekarzom na temat
      ich "etyki". (Oczywiście nie mówię o wszystkich, ale jednak o przeważającej
      większości).
      • Gość: pizarro widziałem w ub.r. jakOws w szale kopał to stoisko IP: *.torun.mm.pl 28.07.04, 22:57
        Widziałem jak w ub roku kopał to stoisko z okularami,gdyż jego właściciel nie
        zapłacił haraczu organiazatorom i nie dał ani grosza na sekte hari kriszna.
        Szał w jaki wpadł owsiak i jego plugawy,bluzgajacy język to była esencja tego
        cwanego wydrwigrosza, terapeuty na usługach nihilizmu i wulgaryzmu. nie dziwię
        sie niektórym przyzwoityn kapelom co tam grają, ale oni nie graja dla tego
        wypasionego buca tylko dla tysięcy słuchaczy!
        • Gość: kasia Re: widziałem w ub.r. jakOws w szale kopał to st IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:10
          Mial racje, ze kopal. Trzeba przestrzegac pewnych regul. Jestes zaslepiony i
          zly - co widac po twoim jezyku... bueee
          • Gość: http://pamietamy.t Re: jakich regul ? wszak robta co chceta :-PPPPPPP IP: *.cegs.itesm.mx 29.07.04, 09:01
            owsiak to zwykly wytwor prl-u
            najlepiej sie zyje z publicznych pieniedzy

pamietamy.tripod.com
        • Gość: 306 Re: widziałem w ub.r. jakOws w szale kopał to st IP: *.ic.invar.com.pl 29.07.04, 13:00
          Widze, ze nigdy nie byles organizatorem zadnej imprezy, o imprezie masowej nie
          wspominajac.
          1. Dzierzawisz teren na ktorym organizowana jest impreza, przez co stajesz sie
          odpowiedzialny za to co dzieje sie na tym terenie. Przez okreslony czas stajesz
          sie rowniez wlascicielem i gospodarzem tego terenu - nie widze powodu aby
          tolerowac sklepikarzy, ktorzy nie placa "placowego". Jesli organizator postawil
          okreslone warunki, to nalezy ich przestrzegac - koniec, kropka. I kto tu jest
          niemoralny? Sklepikarz chcacy na "krzy ryj" podczepic sie pod impreze masowa,
          czy jej gospodarz, wywalajacy takiego delikwenta na zbity pysk?
          2. Sprobuj zapanowac nad tak wielka rzesza ludzi i stoj spokojnie widzac jak
          ktos lamie wyznaczone przez Cieie reguly - zobaczymy, czy Cie szlag nie trafi.
          Widzialem na krotkim filmie w akcji Wielickiego pod K2 - chlopaki nie
          przesortowali paczek zywnosciowych w bazie przejsciowej - jakie tam sie sypaly
          bluzgi! I co? I ja obu tych panow rozumiem - sa odpowiedzialni za to, co pod
          nich podlega, wiec i nerwy maja napiete do granic mozliwosci. Ale zeby to
          zrozumiec, to trzeba jeszcze cos robic.
          A co do epitetow rzucanych przez Ciebie pod adresem Owsiaka - przypominam o
          obowiazujacym osmym przykazaniu.... Dekalogu, jakbys nie wiedzial o czym mowa.
          • Gość: http://pamietamy.t Re: rzecz w tym ze kopal na cudzym gruncie :-PPPP IP: *.cegs.itesm.mx 30.07.04, 08:13
            a na dokladke to on szerzy haslo robta co chceta
            tylko ze chodzi
            o to
            ze robta co ja chce, co ja lubie , co ja wam wciskam do glowy
            i z czego dobrze zyje

jest odbiciem tego co najgorsze w kazdej zorganizowanej spolecznosci
            rowniez tu tak obsmarowywanym kosciele kat
            ktory na szczescie jeszcze nie ma takiego wsparcia propagandowego

pamietamy.tripod.com
            • Gość: 306 Betoniara bis IP: *.ic.invar.com.pl 30.07.04, 11:29
              Tak? To moze powiesz mi na czyim gruncie postawili ci ludzie swoje stragany?
              Jesli wiesz, ze nie na terenie "Przystanku", to zakladam, ze wiesz na czyim.
              Czekam na wyczerpujaca odpowiedz ;)
              > a na dokladke to on szerzy haslo robta co chceta
              Uwiesiles sie tego hasla jak nadziei na lepsze jutro. A nwet nie znasz jego
              genezy i wymowy. I to jest zabawne u wszystkich krytykujacych Owsiaka - nie
              znajac faktow odczytuja je bezposrednio, czego nie czyni nikt, kto
              dzialalnoscia Owsiaka sie interesuje i w mniejszym lub wiekszym stopniu sie w
              nia angazuje. Paradoks, ktory nigdy nie przestanie mnie zadziwiac.

A tak na marginesie opowiem pewne zdarzenie, dzieki ktoremu moge zrozumiec
              reakcje Owsiaka podczas tego zajscia ze straganami, abstahujac juz od tego, czy
              ci sklepikarze wystawili sie na terenie "Przystanku" czy poza nim.
              Oboz zeglarski (kilka lat temu), szkole mlodych ludzi na wodzie (wiek od 7 do
              12 lat). Zatoka na ktorej plywamy w operacie wodno-prawnym ma
              zapisane "przystan zeglarska". Przychodza na nia rowniez wedkarze, bo nie ma na
              niej zakazu lowienia ryb. W pewnym momecie jednemu z panow wedkarzy zachcialo
              sie ustawic w miejscu gdzie plywaly dzieciaki. Jedno z nich wplynelo w
              zarzucony zestaw tego jegomoscia i mieczem lodki zerwalo mu splawik. Facet
              wpadl w szal, zaczal rzucac przeklenstwami w strone dzieciakow. We mnie
              zawrzalo, ale spokojnie zdjalem zestaw z miecza lodki dzieciaka, podplynalem do
              brzegu, oddalem go facetowi i wytlumaczylem, ze dzieci maja tu pierwszenstwo, a
              on zagraza ich bezpieczenstwu, wiec prosze, aby sie z tego miejsca wyniosl.
              Odpowiedzia bylo "wypchaj sie pan". No to niewiele dalej myslac zlapalem faceta
              za kark, sprzedalem kilka kopniakow w dupsko i z calym majdanem wyrzucilem z
              lowiska. Co ciekawe jestem od 17 lat wedkarzem, tylko ze w tym przypadku bylem
              odpowiedzialny za dzieciaki, za ich bezpieczenstwo i mimo, ze moja interwencja
              chluby mi nie przynosi, to wiem, ze drugi raz postapil bym tak samo.
    • Gość: pasażer BUSA Re: O.Rydzyk w nowym autku o Przystanku Woodstock IP: 195.136.30.* 28.07.04, 22:24
      Coś to nowe autko wielebnego nie wpływa dobrze na intelekt pasażera!
      • rolotomasi Re: T.Rydzyk w nowym ataku na Przystanek Woodstock 28.07.04, 23:00
        "Woodstock . Przystanek Demoralizacja
        Pomimo protestów mieszkańców Kostrzyna nad Odrą 30 lipca rozpocznie się tam
        Przystanek Woodstock. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że do większości
        rodziców dotrze fakt, że to nie jest miejsce odpowiednie dla ich dzieci. Nie od
        dziś wiadomo, że impreza organizowana w myśl ulubionego hasła Jerzego
        Owsiaka "Róbta, co chceta" demoralizuje młodzież, a nawet dzieci. "
        itd, i w tym stylu.

^^Klasyczny donos do wos, na Wasze dzieci - tą razą.

I Ja, Ja też ! uprzejmie donoszę,Szanownym,że RydzykRadio właśnie traci młodzież
        Za jakiś czas straci wpływy, a później ludzi, bo starzy nie młodnieją, a ich
        populacja maleje, jako i tacowe. hłe hłe
        • Gość: http://pamietamy.t Re: logika w mysleniu to ty nie grzeszysz:-PPPPP IP: *.cegs.itesm.mx 29.07.04, 09:06
          nie mowiac o samym mysleniu
          zmien sobie plyte w gramofonie, ktory masz zamiast glowy
          nie bedzie moze tak nudno

pamietamy.tripod.com
    • Gość: sarlak Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:48
      pan rydzyk jest zaprzeczeniem nauki chrystusowej w kazdym calu. wywołuje on
      nowe antagonizmy społeczne, dzieli naród zarabiając na tym przy okazji... a
      propos czy zakonnik nie składa ślubów ubóstwa,czystości itp. ten zakonnik
      chyba juz dawno przestał nim być. Panie Rydzyk kryminał pana czeka...oby...
    • Gość: ja Dla mnie o. Rydzyk to diabeł! IP: 81.15.254.* 28.07.04, 22:50
      I złodziej! Za pieniądze tych naiwnych emerytów kupuje sobie najdroższe
      samochody swiata!
    • mars5 Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di 28.07.04, 22:54
      Rydzyk to taki mały grzyb,jeszcze rośnie.
      Ale broda rozumu nie dodaje.
    • Gość: Chopin Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.rojcanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:00
      Po przeczytaniu tekstu powyzej az sie dziwie ze jeszcze nie spadlem ze stolka :D
    • Gość: automobilista A jak sie sprawuje MAYBACH? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 23:17
      Nie psuje się Ojcu ten złom?
      • Gość: Polak Katolik Re: A jak sie sprawuje MAYBACH? IP: *.hackerproof98.com, / *.anon-online.org 29.07.04, 00:47
        Ty Lewacka świnio! Propagujesz kłamstwa redaktora M. za nic mając troskę Ojca Dyrektora o najuboższych! To nie mAybach tylko ubozuchny Mercedes klasy S, z darów eremitów- emerytów z OdeSS'y! Służy tylko do niesienia Słowa i wożenia samego Ojca Dyrektora! Jestem emerytme i mam prawo robic ze swoją emeryturą co mi się żywnie podoba!!! RODAKU! Strzeż się szatana i manipulacji!
        • Gość: mentos Re: A jak sie sprawuje MAYBACH? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 01:07
          no z tym maybachem to niezbyt tadziowi wyszło...taka fura a teraz musi stać
          schowana w siedzibie "lux veritatis"...hahaha...pewnie go sobie do USA
          przerzuci bo ciągle tam dupy wożą - "zacny" dyrektor i jego świta...
          • Gość: Krzys [...] IP: *.sympatico.ca 29.07.04, 04:00
            • Gość: Polak Katolik Re: A jak sie sprawuje MAYBACH? IP: *.ufoproxy.com, / *.anon-online.org 29.07.04, 10:39
              von? tylko lewacy i nazisci piszą rosyjskie słowa z niemiecka zaciekłością!!! Precz libertyński manipulatorze!
        • Gość: europejczyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:55
    • Gość: GOsc Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: 195.114.160.* 29.07.04, 07:49
      Jak tam, dajecie dalej skladki na benzyne do Maybacha? Dawajcie dawajcie a Wam
      nigdy nie bedzie dane, he he, Parobki Rydzykowe
      • Gość: http://pamietamy.t Re: a jak tam,placisz podatki na bolszewie z sejmu IP: *.cegs.itesm.mx 29.07.04, 09:18
        i samorzadu ?
        oplate telewizyjna
        na propagande owsiaka
        ulubienca panow mullerow, buzkow i reszty holoty z bezpieki kiszczaka?

utrzymuj ten folwark zwierzecy z prl-u dalej
        az polska
        doczolga sie do konca swiata w statystyce (za bangladeszem)
        na razie mija meksyk i jest za bialorusia jak pewnie tego nie wiesz
        ale jescze jeden dzien z owsiakiem i jego kolesiami z ferajny janika
        i owsiak spedzi emeryture na hawajach
        a was wyeksmituja do przedpokojow i sluzbowek europy

pamietamy.tripod.com
    • Gość: Bozia A Rydzyk to BELZEBÓB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 08:41
      poza tym ze złodziej i oszust
    • g_shark Nasz (Wasz) Dziennik dał głos 29.07.04, 08:59
      R. Popielewicz w dzisiejszym „Naszym Dzienniku” napisał:
      „Warto wspomnieć również, że po naszej wtorkowej publikacji internauci byli
      zaskoczeni, wręcz nie chcieli uwierzyć, iż Przystanek Woodstock jest
      organizowany m.in. z pieniędzy uzbieranych przez Wielką Orkiestrę Świątecznej
      Pomocy.”
      To się nazywa wybiórczość organu prasowego Radia Maryja: z kilkuset tematów
      poruszonych w Necie zauważył jeden! Poza tym na Forum same słowa poparcia dla
      Ojca Rydzyka i jego dzieł ;-)
      Dla ciekawych:
      www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20040729&id=po21.txt
    • Gość: Europejczyk Pan Rydzyk,przed sądem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 09:51
      Niejasne machlojki finansowe, zawiodą tego pana prędzej czy póżniej przed SAD
      RZECZYPOSPOLITEJ, WOLNEJ OD KLERYKALNEJ MAFII,stanie to już niedlugo,,po
      śmierci papierza!!!!!!!!!!
    • Gość: Roland Re: O.Rydzyk o Przystanku Woodstock: Owsiak to di IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.07.04, 11:18
      Co za idiota wymyślił, że pacyfa to symbol satanizmu :):):) Sama nazwa już
      wskazuje coś zupełnie innego. Peace !!! I dobrej zabawy życzę
      woodstockowiczom... Pozdrawiam
      • Gość: aniuchna pacyfki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:31
        Widzisz, w podstawówce moja matematyczka jechała po nas, że ten znak
        wyewoluował od znaku jakiejś grupy prześladującej chrześcijan... różniły się
        tylko jedną kreską [chyba wyglądały jak te kółeczka pkp czy pks :P]

PS nie mam z kim jechać na łudstok, mogę się do kogoś przyłączyć? :P
    • Gość: aniuchna Jesteście po prostu słabej wiary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:20
      jeżeli sądzisz że Rydzio jest zdrowo szurnięty to znaczy że Twoja wiara jest
      chwijena i powinieneś się więcej modlić o taki stan mysłu, który pozwoliłby Ci
      ujrzeć prawdę, że tak na prawdę bogiem jest Rydzyk, a ci wszyscy, którzy z
      niego szydzą są skazani na wieczne potępienie!
      • Gość: €Patriota Re: Jesteście po prostu słabej wiary! IP: *.red / 217.199.123.* 29.07.04, 14:44
        ha! Swiete slowa Siostro w wi€rze! Masz trzecie miejsce u Jego stołu na bank. No może czwarte. Zaraz po Ojcu, i Synu.Obok zlotego symbolu dolara;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka