Dodaj do ulubionych

Ogłoszono mnie szaleńcem

06.06.13, 10:34
Dzień czwartego czerwca ma być świętem wolności. Proponuję to zrobić przypominając fragment książki o "ścieżkach zdrowia": "...nie bijcie mnie, jestem w ciąży! ...Taaaak ? to poronisz !!!" To tytuł książki Mateusza Wyrwicha,
Tym co wydawali wtedy rozkazy proponuję by Komoruski dołożył jeszcze po jednym medalu!
www.amazon.de/Ogloszono-mnie-szalencem-Mateusz-Wyrwich/dp/8373995285
Obserwuj wątek
    • cookies9 Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 10:46
      >Dzień czwartego czerwca ma być świętem wolności

I bardzo dobrze.To wyjatkowy dzień w historii współczesnej Polski.
      • 1normalnyczlo.w.i.e.k Żaden wyjątkowy!Nie tylko w tym dniuKomorowskiTusk 06.06.13, 10:54
        cookies9 napisała: To wyjatkowy dzień w historii współczesnej Polski.

---> i reszta koncesjonowanych współpracowała z komuchami, tak jak przy pierwszych wyborach i przy pierwszej nocnej zmianie ...
        Wcale się nie dziwię, że Bronisław Komorowski chce świętować cały rok - przecież: Nie było dnia ... Coś o tym wie nie tylko Boni czy Maleszka!
        • cookies9 Re: Żaden wyjątkowy!Nie tylko w tym dniuKomorowsk 06.06.13, 10:57
          Dzień Wolnosci już mamy,a teraz pora na wolne,bez ideologii i uprzedzń umysły...esbeckie pranie mózgów można uznać za zakończone:-)
        • sclavus Re: Żaden wyjątkowy!Nie tylko w tym dniuKomorowsk 06.06.13, 11:16
          ... pierwszy byś oddał całą swoją krew, gdybyś ...
          ... gdybyś nie był goowniarzem wtedy...
          Praaaawda???
          Trzeba dodać, że koncesjonowanym... - koncesjonowanym goowniarzem (i nie istotne ile miałeś wtedy lat - zdajesz sobie chyba sprawę, że goowniarzem można być, mając i sto lat... w pewnych kręgach, toto nazywa się infatylizmem(!) a ty przejawiasz wszystkie oznaki tegoż...)
    • x2468 Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 11:00
      Ten który tak odpowiedział z pewnością był szkolony przez Kaczoruskiego.
    • sclavus Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 11:09
      to co wypisujesz tutaj, na FK, to nie tylko szalestwo, ale i paranoja...
      Paranoja obsceniczna!
      ... lub - jeli wolisz - obscenia paranoiczna!
    • wujaszek_joe Wassermann, Kryże, Jasiński 06.06.13, 11:22
      to bohaterowie z twojej bajki normalsie
      • simera16 Re: Wassermann, Kryże, Jasiński 06.06.13, 16:15
        wujaszek_joe napisał:

> to bohaterowie z twojej bajki normalsie
        >
        Nie ma bohatera większego niż normals...tu i teraz, nie wówczas.
    • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 13:27
      Tak myśłałem: młode pokolenie ma już po części spreparowany "nowy"umysł. Stąd też biorą się te internetowe rzesze zwolenników radosnego świętowania. To przejawia się nawet w takich brobiazgach w pisowni, jak np.: "Kaczoruski" - a przecież wszyscy w Polsce wiedzą, że chodzi tutaj jak raz o Komoruskiego.
      • wujaszek_joe Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 13:33
        to Komorowski pochodzi z Odessy ?
        • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 13:35
          mój kolega z Łomży urodził się w Berlinie, ciołku.
    • kotek.filemon Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 13:31
      polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> Dzień czwartego czerwca ma być świętem wolności. Proponuję to zrobić przypomin
      > ając fragment książki o "ścieżkach zdrowia":

A. To znaczy, że po czwartym czerwca same ścieżki zdrowia są, dobrze rozumiem?
      • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 13:37
        kotek, musiałbyś powrócić do nauki początkowej szkoły podstawowej...
        • kotek.filemon Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 16:11
          A to w szkołach teraz ścieżki zdrowia robią?? Paczpan co się porobiło...
        • simera16 Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 16:17
          polska_tuska_na_sprzedaz napisał(a):

> kotek, musiałbyś powrócić do nauki początkowej szkoły podstawowej...
          >
          sam się "doedukuj", bo w sempiternie byłeś i guano widziałeś...
    • alistair-p Żadnego trupa i lamentów nad trumnami. 06.06.13, 13:40
      Do dupy z takimi obchodami.A mozna by kogos ekshumować albo na mogiłach napisac czerwona farbą Precz z Komuną. Nawet jakiejs strasznej katastrofy nie udało się dopasowac do tej daty.To nie rocznica :-))
      • zgred-zisko Re: Żadnego trupa i lamentów nad trumnami. 06.06.13, 16:11
        Masz rację! Świętowanie czegoś, co się udało, jest bez sensu.
    • czlowieczek-kuspitek Patronat honorowy 06.06.13, 13:41
      powinien objąć TW "Ketman", gdyż jest on symbolem przemian pookrągłostołowych. Jak powidziałby pupil WSI tow. Komoruski, chwała zdrajcom.
      • x2468 Re: Patronat honorowy 06.06.13, 16:22
        Zdecydowanie polskojęzyczny Kaczoruski który na wniosek Kiszczaka brał udział w okrągłostołowej imprezie a później czerpał(i czerpie) z jej wyników pełnymi garściami.
    • zapijaczony-ryj kto to jest Komoruski? 06.06.13, 16:48
      i dlaczego?
      Czyżby to był ten do przyjaciół Rosjan a haju przemawiał?:
      www.youtube.com/watch?v=rjfUm6mbBv4
    • zotres Szaleniec dla Ciebie to nietrafne określenie. 06.06.13, 17:39
      Mam lepsze.
    • man_sapiens Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 17:44
      Rozumiem twoją tęsknotę za czasami sprzed 4 czerwca 1989. Wtedy miałeś sklepy za żółtymi firankami, komendant czasem sypnął kuponem na Fiata 126p, na twojej ulicy mieszkali sami pracownicy MSW więc dzieci w szkole mogły być dumne, że tatuś to oficer SB. A dzisiaj?
      Do Żabki chodzisz ze wszystkimi i żaden to przywilej, na samochód musisz zapracować (a za bicie pałą nikt ci płacić nie chce), na dodatek dzieci na studiach muszą się wstydzić, że w rodzinie mają SBka.
      Ale nie będziesz musiał świętować. Będziesz mógł cierpieć i w ukryciu zalewać robaka, będziesz mógł żółć wylewać na FK albo nawet z żalu pościć. Nikt ci tego nie zabroni, a to my, wolni Polacy, będziemy świętować. Bez ciebie. Dasz radę!
      • simera16 Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 06.06.13, 17:53
        man_sapiens napisał:

> Rozumiem twoją tęsknotę za czasami sprzed 4 czerwca 1989. Wtedy miałeś sklepy z
        > a żółtymi firankami, komendant czasem sypnął kuponem na Fiata 126p, na twojej u
        > licy mieszkali sami pracownicy MSW więc dzieci w szkole mogły być dumne, że tat
        > uś to oficer SB. A dzisiaj?
        > Do Żabki chodzisz ze wszystkimi i żaden to przywilej, na samochód musisz zaprac
        > ować (a za bicie pałą nikt ci płacić nie chce), na dodatek dzieci na studiach m
        > uszą się wstydzić, że w rodzinie mają SBka.
        > Ale nie będziesz musiał świętować. Będziesz mógł cierpieć i w ukryciu za
        > lewać robaka, będziesz mógł żółć wylewać na FK albo nawet z żalu pościć. Nikt c
        > i tego nie zabroni, a to my, wolni Polacy, będziemy świętować. Bez ciebi
        > e. Dasz radę!
        >
        Trafnie!
        • polska_tuska_na_sprzedaz Re: Ogłoszono mnie szaleńcem 07.06.13, 18:23
          simera16 napisał:
          > Trafnie!

.... trafnie o zdradzie...? ... niech będzie, ale tylko "trafnie"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka