Dodaj do ulubionych

Lemingi, "As You like it ?" :)))

04.07.13, 22:43
Do mnie mogą wysłańcy Vincenta pukać , nie otworzę :) , a później się zobaczy , może skieruję sprawę do Strasburga i wygram w cuglach :) Może być tak, że takich jak ja będzie więcej i Vincent będzie miał się z pyszna :)
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: panie freelancer.. 04.07.13, 22:50
      ... czyzby waszmosc za 300 zl nieopodatkowal,spoko loserze po twoje parszywe bebki nie przyjda,hehehehe ,Strasburga wazeliniarzowi sie zachciewa
    • dr.krisk Ho, ho, ho.... 04.07.13, 23:04
      Ależ się nasz kamilek nadął.... sprawę w Strasburgu zakladać będzie i wygra!!
      Coś mi się wydaje jednak, że nasz kamilek małoletni jest okropnie, i na kieszonkowym od tatusia i mamusi jedzie. Taki jakiś infantylny jest i młodzieńczo głupkowaty.
    • obraza.uczuc.religijnych A co ukradłęś że mają do ciebie przyjść? 05.07.13, 09:12

• erte2 Re: Lemingi, "As You like it ?" :))) 05.07.13, 09:53
      camille_pissarro
      kamilciu, a czego mogliby szukać "wysłańcy Vincenta" w twojej altance na działkach ? Bo rozumiem że jeśli piszesz "pukać" to już się spod tych kartonów wyprowadziłeś...
    • lepkie.lapki How do do do? 05.07.13, 11:31
      Mucho comprende, no?
    • mietowe_loczki Re: Lemingi, "As You like it ?" :))) 05.07.13, 12:23
      kamilku, naprawdę uważasz, że jeżeli po "as you like it" postawisz znak zapytania, to wyjdzie polski odpowiednik "jak wam się podoba"? Jezuuu ://

ad rem, do mnie mogą wchodzić. Niewinni nie mają się czego bać.
      • kota7 Re: Lemingi, "As You like it ?" :))) 05.07.13, 12:33
        Oj tam.
        Tak mu się przekleiło.
    • snajper55 Jak się nie ma nic za uszami 05.07.13, 12:30
      to nie trzeba się obawiać - jak mówił Jarosław Kaczyński protestującym przeciwko uprawnieniom CBA.

S.
      • zbysio45 Znowu odezwał się Pan snajper55 ktory zna jezyk 05.07.13, 13:01
        niemiecki i na Forum Gazety po kazdym pscie napisanym o tym wszystkich zawiadamia.Moim zdaniem powinien dostac ekstra dodatek pieniżny za znajomosc języka niemieckiego.
        • man_sapiens Re: Znowu odezwał się Pan snajper55 ktory zna je 05.07.13, 19:45
          > amia.Moim zdaniem powinien dostac ekstra dodatek pieniżny za znajomosc jęz
          > yka niemieckiego.
          A co z Camille? Taka piękna angielska poezja...
          • chateau Re: Znowu odezwał się Pan snajper55 ktory zna je 05.07.13, 19:54
            Two beer or not two beer?
    • mariner4 Do you speak english? 05.07.13, 13:11
      Sorry, but I don't think so!
      Your question is sensless.
      M.
      • mietowe_loczki kamil speak mozambik 05.07.13, 15:27
        • chateau Re: kamil speak mozambik 05.07.13, 19:19
          Po angolańsku wyszło.

PS. Moja się nie bać, bo nie ubiegać się o zwolnienia podatkowe.
      • camille_pissarro Re: Do you speak english? 05.07.13, 19:46
        żenada .
        • mariner4 Tylko tyle 05.07.13, 22:24
          menelu?
          M.
          • camille_pissarro Re: Tylko tyle 05.07.13, 23:29
            Ty ćwoku, mustrowałeś się na chińskie jednostki, a tam obowiązuje pigeon english :)))
            • mietowe_loczki Re: Tylko tyle 06.07.13, 19:34
              I to widać w jego wypowiedzi? Konkretnie gdzie? Ale konkretnie.
    • bogucjusz Kamilcio popisał się znajomością wolsgielskiego :) 05.07.13, 13:22
      Czekamy na następne, równie spektakularne, pokazy erudycji :-))))

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • chateau Re: Kamilcio popisał się znajomością wolsgielskie 05.07.13, 19:23
        Jest taki stary dowcip o Kamilku, jak to na kursie angielskiego każdy miał ułożyć zdanie zawierające słowa green, pink i yellow.

Po różnym rozmaicie udanych próbach przyszła kolej na bohatera. Cytuję.
        The phone made green-green, I pink up the phone and say - yellow.
    • hummer Puk, puk. Kto tam? Harcerze 05.07.13, 19:30
      camille_pissarro napisał:

> Do mnie mogą wysłańcy Vincenta pukać , nie otworzę :) , a później się zobacz
      > y , może skieruję sprawę do Strasburga i wygram w cuglach :) Może być tak, że t
      > akich jak ja będzie więcej i Vincent będzie miał się z pyszna :)

- Nie wierzę.
      - Otwieraj chamie, PO nie kłamie.

Jak widać nadal aktualne.
    • bogucjusz Jakaż kawaleria Kamilciowi w sukurs przyszła :-) 05.07.13, 22:21
      Do boju, orle, napisz coś jeszcze :-)

---
      "Ląduj, dziadu!"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka