crotalus1 11.07.13, 14:15 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14260401,Najnowszy_sondaz__PO_odrabia_straty_do_PiS.html#BoxWiadTxt Jeśli mamy uprawiać politykę sondażową... Teraz to pewnie sfałszowany sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujcio44 Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 14:20 Ja w sondaże nie wierzę, chyba że PiS-owi rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 14:22 PO jest kaputt. Wystarczy poczekać jak dostaniemy informacje o wysokości emeryt, które nam oferuje państwo. Na Tuska czekają taczki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 14:45 ... i PiS przejmie władzę... *** acobydzie wojciechu, kiedy się okaże, że te emerytury będą jeszcze niższe???? :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 14:28 Byłby wiarygodny,gdyby wybory odbywały się w najbliższą niedzielę:-) Do wyborów ponad dwa lata i nie ma co się entuzjazmować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow remez 11.07.13, 14:35 No powiedz dlaczego SLD tak się stara, tak się wytęża a ...ma 9 procent ? Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki :))))))))))))))) 11.07.13, 14:50 Ty, hrabia, mariner jesteście najlepszym dowodem na to, że żaden inteligentny człowiek nie może głosować na PO. Dawno temu pisałem, że uporczywe kłamanie w sondażach nt pierwszej pozycji Platformy służy wyłącznie utrzymaniu tej partii w jednym kawałku. Kiedy w końcu PO pierwsze miejsce straciła, od razu zaczęły się w tej partii ruchy odśrodkowe. Tym razem to "odrabianie strat" ma na celu reanimację trupa Donalda Tuska przed partyjnymi wyborami. Że on coś niby jeszcze może, że niby jeszcze jakieś nadzieje z tym nieudacznikiem można wiązać. I nic ponadto. Jesteście na równi pochyłej i nic tego nie zmieni. Można jedynie próbować podać DT na krótko kroplówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
1zzarda Re: :))))))))))))))) 11.07.13, 14:52 jozef.moneta.salon24.pl/520223,myslalam-ze-to-gosc-niedzielny Zaplecze intelektualne jest takie, to jaki jest elektorat? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: :))))))))))))))) 11.07.13, 14:58 platfusy.do.paki napisał: > Ty, hrabia, mariner jesteście najlepszym dowodem na to, że żaden inteligentny c > złowiek nie może głosować na PO. Liczby mowia cos innego Inteligencja poparła Tuska Potwierdziła się opinia, iż "wykształciuchy" wolą Platformę. Osoby z wyższym (PO - 52, 5 procent, PiS - 24,1) i średnim (PO - 41,6, PiS - 31,7) wykształceniem poparły obóz Tuska, a ludzie z podstawowym (PiS - 44,4, PO - 25,4) i zawodowym (PiS - 41,5 PO - 29) zagłosowali na PiS. Na uwagę zasługuje też trzecie miejsce PSL wśród wyborców z podstawowym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Jaka inteligencja??? :))) 11.07.13, 15:07 Ty, mariner, hrabia, crotalus to inteligencja? Wy jesteście zgrają intelektualnych miernot, które mają irracjonalną potrzebę zostania elitą wbrew naturalnym uwarunkowaniom :))) Specjaliści od socjotechniki wmówili wam, że zagłosowanie na PO spowoduje, że staniecie się mądrzejsi niż jesteście. Wykorzystali wasze kompleksy tak jak wykorzystali miliony zakompleksionych lemingów wywodzących się ze wsi badź z lumpenproletariatu. Inteligencja to dokonywanie właściwych wyborów celem polepszenia swojej sytuacji. A wy głosowaniem na PO wpier.doliliście się w totalne gó.... Zaraz zabraknie na kredytu, spłatę mieszkań a nawet papu. To nie jest inteligencja, to jest frajerstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jaka inteligencja??? :))) 11.07.13, 15:13 dokonywanie właściwych wyborów celem polepszenia swojej sytuacji dokonuj więc. ja ze swoich wyborów jestem zadowolony ,nawet bardzo. a z ciekawości głodny jesteś nie masz na chleb ? podaj namiary, jak się wstydzisz to na poste...... jakąś paczkę z suchym podeślę. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Jaka inteligencja??? :))) 11.07.13, 15:19 platfusy.do.paki napisał: > Specjaliści od socjotechniki wmówili wam, że zagłosowanie na PO spowoduje, że s > taniecie się mądrzejsi niż jesteście. Im ktos mniej wyksztalcony tym latwiej go oglupic a trzeba byc mocno oglupionym by zaglosowac na PiS. Dlatego elektorat PiSu to wies i ludzie z wyksztalceniem podstawowym i zawodowym. Podobno rowniez dobrze wyoadl w zakladach psychiiatrycznych. Ty jestes swietnym przykladem wyborcy PiSu. Nie rozumiesz, ze to co podrzucilem to analiza po wyborach wiec co ty chrzanisz o "socjotechnice" ? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Sparwa jest dość prosta 11.07.13, 15:23 Sondaże skazujące na wzrost PIS są prawdziwe, a te korzystne dla PO są sfałszowane. Tak samo jest z sądami, historią, itd... platfusy.do.paki napisał: > Ty, hrabia, mariner jesteście najlepszym dowodem na to, że żaden inteligentny c > złowiek nie może głosować na PO. > > Dawno temu pisałem, że uporczywe kłamanie w sondażach nt pierwszej pozycji Plat > formy służy wyłącznie utrzymaniu tej partii w jednym kawałku. Kiedy w końcu PO > pierwsze miejsce straciła, od razu zaczęły się w tej partii ruchy odśrodkowe. > > Tym razem to "odrabianie strat" ma na celu reanimację trupa Donalda Tuska przed > partyjnymi wyborami. Że on coś niby jeszcze może, że niby jeszcze jakieś nadzi > eje z tym nieudacznikiem można wiązać. > > I nic ponadto. Jesteście na równi pochyłej i nic tego nie zmieni. Można jedynie > próbować podać DT na krótko kroplówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 15:18 Rozbawił mnie wynik SLD, bo już widziałem na forum podnietkę, że lada moment zrówna się w sondażach z PO. crotalus1 napisał: > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14260401,Najnowszy_sondaz__PO_odrabia_straty_do_PiS.html#BoxWiadTxt > Jeśli mamy uprawiać politykę sondażową... Teraz to pewnie sfałszowany sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: PO odrabia powoli straty 11.07.13, 15:24 boblebowsky napisał: > Rozbawił mnie wynik SLD,.... To jednak dwukrotnie tyle ile otrzymal Palikot. Dla wielu to sie wlasnie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosel_maruwi Re: No własnie. 11.07.13, 15:22 spinkas napisał: > PIS je będzie wykożystywał. Jestes zwolennikiem PiSu, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś