Dodaj do ulubionych

No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich?

17.09.13, 07:18
wyborcza.pl/1,75478,14617664,Jak_eksperci_Macierewicza_skompromitowali_sie_w_prokuraturze.html#MT
Co i tak niczego nie zmieni?
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 07:29
      Napisaliśmy prawie jednocześnie,gdy pisałem Twojego wątku jeszcze nie było sorry.
      • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 07:40
        Ok, co i tak niczego nie zmieni!
      • wiosnaludzikow Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 07:42
        alistair-p napisał:

> Napisaliśmy prawie jednocześnie,gdy pisałem Twojego wątku jeszcze nie było sorr
        > y.
        Zdarza się.
        Ad rem
        Od samego początku uważam, że to postawa prokuratury i komisji śledczej powoduje, że aż taki znaczny jest odsetek wierzących w zamach.
        To tak jak z zakazaną publikacją, która jest czytana dotąd ...dokąd jest zakazana.
        • lumpior Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 07:58
          A jednak błaznów,sekty smoleńskiej.Macierewicz to naczelny błazen,namaszczony przez PrezesaPana i Rydzyka,ale to polityk,dziwak i świr podobnie jak inni z PiS,SP,czyli prawicy.A "autorytety" naukowe,z tytułami naukowymi? Polityka można "skasować" w wyborach,a co z tymi "uczonymi",kto ich rozliczy?Kto im płacił za te wypociny,propagandę,"wykłady" i inne draństwa?
        • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:00
          Nie sądzę, to jest zwyczajna ordynarna propaganda bazująca na naiwności!
          • tanebo Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:02
            Ciemny lud podkarpacia łyknie to jak pelikany...
            • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:10
              I Mohery!
            • simera16 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:49
              tanebo napisał:

> Ciemny lud podkarpacia łyknie to jak pelikany...
              >
              Po kiego generalizujesz? Ja jestem z Podkarpacia i nie "łykam"....
        • sverir Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:15
          > Od samego początku uważam, że to postawa prokuratury i komisji śledczej powoduj
          > e, że aż taki znaczny jest odsetek wierzących w zamach.

Jeżeli tak, to w takim razie kolejny raz mamy dowód na to, że lud jest ciemny. Wystarczy, że ktoś zachowuje się niejasno, żeby lud kupował wszystkie fantazyjne teorie spiskowe.
          • wiosnaludzikow Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:17
            sverir napisał: .
            > Wystarczy, że ktoś zachowuje się niejasno, żeby lud kupował wszystkie fantazyjn
            > e teorie spiskowe.
            To dotyczy wszystkich w zasadzie społeczeństw.
            • sverir Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:27
              > To dotyczy wszystkich w zasadzie społeczeństw.

I tak, i nie. Bardziej wykształcone społeczeństwa mają tendencję do racjonalizowania dziwnych wydarzeń, te mniej wykształcone preferują mity. Abstrakcyjny, ale prawdopodobny przykład: dwumetrowy wilk chodzący na tylnych łapach, przemyka głównymi ulicami miasta, policja i służby specjalne milczą. Wykształcone społeczeństwo powie "kampania reklamowa, albo film kręcą", a milczenie władz uznają za potwierdzenie domysłów. Mniej wykształcone powie "o, wilkołak!", a milczenie służb potraktują jako próbę ukrycia czegoś.
              • wiosnaludzikow Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 11:42
                I tak, i nie.
                To zależy jak przebiega debata publiczna. Jeżeli bez żadnych osłonek, transparentnie to nie ma problemu ale jeże ktoś mówi, że np widział zwłoki przy sekcji a nie widział to w najbardziej wykształconych społeczeństwach będą wątpliwości i mity.
                • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 11:45
                  Coś kręcisz?
                  • wiosnaludzikow Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 12:51
                    1zzarda napisał(a):

> Coś kręcisz?
                    To zobacz :
                    www.tvn24.pl/etpc-polska-naruszyla-konwencje-praw-czlowieka-ws-przemyka-zaplaci-odszkodowanie,355267,s.html
                    Jak ma tu być zaufanie ?
                    • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 16:21
                      A co to ma ze sobą wspólnego?
    • widz102 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 08:46
      Już zmienia. Nie bez powodu prezespan już kilka miesięcy temu zaczął wygaszać antka o dziwnym uśmiechu i marsze sekty voodoo smoleńskiego, podobnie jak nie bez powodu kilkanaście dni temu antek powrócił, pomstujc już jedynie na kontrolerów. Słowem - nie bez powodu yaro trotyl najpierw wykorzystał swe łgarstwa o Smoleńsku jako pierwszy człon rakiety, która ma go wynieść do władzy, a jak się wypalił, to go odrzucił. Narodowi socjaliści zawsze tak mieli.

Kłamstwo im większe, mawiał ponoć Goebbels, tym łatwiej uczynić z niego kanon wiary.
      • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 09:16
        Prezes wie, że to już nie ma znaczenia, bo kto uwierzył ten wierzy!
    • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 09:31
      wywczas.salon24.pl/534101,kariera-biniendy-sie-konczy
      A idioci płacą?
    • anwad Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 09:43
      Do "Gazety Wyborczej" i skompromitowanej w śledztwie smoleńskim prokuratury czy profesorów polskich i amerykańskich uczelni?
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 09:45
        Na pewno nie do Olka Ściosa, dzięki któremu dowiedziałem się, że w internecie może być taki idiota jak on.
      • lumpior Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 09:50
        Myślisz o sobie i innych moherach? Litości,proszę.
      • 1zzarda Re: Też sklejałaś modele? W szopie? 17.09.13, 10:17
        Co?
      • widz102 A od kiedy szarlatan Binienda jest profesorem? 17.09.13, 10:48
        I od kiedy inteligentny człowiek wierzy Wądzi?
        • 1zzarda Re: A od kiedy szarlatan Binienda jest profesorem 17.09.13, 10:56
          No ale sklejała samoloty czy nie?
      • erte2 Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 10:58
        anwad
        Żabciu, zaniechaj...Twoje smoleńskie fascynacje są już nawet nie śmieszne, są żałosne. Twój autorytet naukowy, "profesor" Binienda po taz kolejny okazał się hohsztaplerem próbującym wmówić w otoczenie że właśnie wynalazł perpetuum mobile, rozwiązał kwadraturę koła i odkrył kamień filozoficzny.
        Tak że żabuchno wrzuć na luz bo każde twoje smoleńskie wyznanie wiary tylko cię bardziej kompromituje i pogrąża.
        • bozon.higgsa Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 17:16
          anwad
          Żabciu, zaniechaj

Ach ty protekcjonalny prostaku...nic i nikt nie jest cię w stanie chamie nauczyć pokory?
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,146931684,146939064,Re_Kiedy_z_PO_odejda_nastepni_poslowie_.html
      • gat45 Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 11:12
        Inteligentny człowiek nie szafuje swoim zaufaniem według etykietek i tytułów prasowych. Na zaufanie inteligentnego człowieka trzeba sobie zasłuzyć.
        • anwad Dokładnie 17.09.13, 12:47
          Na to zaufanie nie zasługuje ani Agnieszka Kublik, ani "Gazeta Wyborcza", ani skompromitowana w śledztwie smoleńskim prokuratura.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Dokładnie 17.09.13, 12:56
            Ani skompromitowany współpracą z zespołem Matierewicza Bimenda.
          • neouser Okazuje się, że skompromitowany jest Macierewicz 17.09.13, 13:25
            i jego eksperci - idioci.
          • sverir Re: Dokładnie 17.09.13, 13:55
            Czyli nieprawdą jest, że profesor Binienda dopiero teraz prosił o parametry dla samolotu? Nieprawdą jest, że prof. Obrębski postawił swoje wnioski na podstawie organoleptycznej analizy, a o samolotach wie tyle, co o sklejanych modelach i zachowaniu skrzydeł w czasie lotu? Nieprawdą jest, że prof. Rońda nie przedstawił żadnych dowodów na poparcie swoich tez?
          • gat45 To nie tak, Anwad 17.09.13, 14:11
            anwad napisała:

> Na to zaufanie nie zasługuje ani Agnieszka Kublik, ani "Gazeta Wyborcza", ani s
            > kompromitowana w śledztwie smoleńskim prokuratura.

Nie znam na tyle pani Kublik, żebym mogła jej ufać lub nie. Wydaje mi się jednak, że można rozsądnie założyć, że nie podawałaby do publicznej wiadomości faktów, których inni nie mogą sprawdzić. Tak więc moje zaufanie do prawdziwości tekstu jest dość wysokie.

Natomiast nigdy i w żadnym przypadku nie wezmę na poważnie żadnego, najmniejszego stwierdzenia "naukowca", który - przedstawiając wyniki symulacji - odmawia podania pakietu danych wyjściowych. Takie coś już nawet nie zaufania się ode mnie domaga, tylko ślepej wiary.
            • anwad "Wiarygodność" Kublik 17.09.13, 16:24
              Kublik: "Jest świadek, który słyszał, jak tuż przed wylotem prezydenckiego Tu-154 dowódca sił powietrznych gen. Andrzej Błasik zwymyślał kapitana samolotu Arkadiusza Protasiuka. Awanturę słyszał chorąży BOR. Ale nie powiedział o niej prokuratorow.
              Rano 10 kwietnia 2010 r. chorąży był jednym z trzech oficerów z tzw. zespołu lotniskowego; ich zadaniem jest kontrola pirotechniczno-radiologiczna pasażerów wchodzących na pokład. Nie podlegają jej tylko prezydent, premier i marszałkowie Sejmu i Senatu.

- Słyszał, jak między Błasikiem a Protasiukiem wybuchła ogromna kłótnia - opisuje oficer BOR, który zna relację chorążego. - Chodziło o to, że Protasiuk nie chciał lecieć, bo nie miał informacji o sytuacji pogodowej nad lotniskiem w Smoleńsku, a wiedział o pogarszających się warunkach. Generał zwymyślał go w wulgarnych słowach."
              Więcej... wyborcza.pl/1,76842,9169106,Awantura_przed_Smolenskiem_.html#ixzz1TV8sqrWQ

"Miller podkreślił też, że przed wylotem samolotuz Warszawynie było kłótni między dowódcą załogi Tu-154M kpt. Arkadiuszem Protasiukiem, a Błasikiem. "Nie było żadnej kłótni między jakimikolwiek pasażerami i członkami załogi" - zapewnił." /źródło: PAP/

Nie było kłótni, żadnej, nie tylko ogromnej. Jest krzywda wyrządzona rodzinie gen. Błasika. Co zrobią Kublik, Czuchnowski i Wroński? Czy stać ich na przeprosiny? A może powinien skłonić ich do tego sąd?Sadzę, że wdowa po generale Błasiku wygraną ma w kieszeni.

mampytanie.salon24.pl/328525,utracona-wiarygodnosc-kublik-czuchnowskiego-wroblewskiego
              A tu jej "chęć" przeprosin za kłamstwa wyssane z brudnego palca: www.youtube.com/watch?v=rUVze9AP8H8

Podać inne przykłady?
              • szwampuch58 Re: "Wiarygodność" Kublik 17.09.13, 16:39
                Golebico wolska jeszcze nie ploniesz ze wstydu,buahahaha,sproboj z eksperymentem myslowym w szopie bez roztepow za to ze sklejonym modelem samolotu w garsci:
                • widz102 Proszę nie kpić z ekspertów antkowych 17.09.13, 16:49
                  Borykających się aż z CZTERDZIESTOMINUTOWYM eksperymentem myślowym, zaznaczam z całym naciskiem. Trzy kwadranse to jak na takich dziarskich ekspertów naprafffdę baaaardzo dużo. Potem mózg im się niestety lasuje i muszą sobie dla odmiany eksperrrcko popatrzeć z siedzenia pasażera na machające skrzydła w samolocie (jak z góry wiadomo dla "ekspertów" Antoniego (oczywista oczywistość!) - samoloty latają TYLKO dlatego że machają skrzydłami: jak leci w dół, np. w turbulencji, to nabiera siły do machnięcia (pozycja - skrzydła uniesione), a jak wzlata, to właśnie machnął (dowód? Pozycja - skrzydła opuszczone!) - i widać to bardzo dokładnie z okna pasażera na koniuszkach onych skrzydeł).
                  Więc niech tu się cały kraj nie śmieje w politowaniu i zgrozie z owych "ekspertów", bo wielce oni mądrzy są, czego dowodzi FAKT, że Binienda proffffesor nawet bez schematu budowy tupolewa - a zrobił taką udatną prezentacyję, że hej!
              • gat45 Re: "Wiarygodność" Kublik 17.09.13, 16:54
                Zwykle to Ty zarzucasz innym brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, a tu wykazujesz się tym, co zarzucasz innym.

NIE pisałam o wiarygodności pani Kublik. Wypowiedziałam się o wiarygodności tego konkretnego artykułu i nawet wytłumaczyłam, dlaczego tak a nie inaczej go osądzam. Wytłlumaczyłam równie przystepnie, dlaczego pan Binienda w moich oczach jest ekspertem absolutnie niewiarygodnym.

Wyraźniej nie potrafię. Spróbuj włączyć własne myślenie i pojąć. Dopiero wtedy będę mogła ewentulanie z Tobą rozmawiać. Nie zgadzam się na niepasujące do tematu emocjonalne wrzutki zza węgła. Ja swoich rozmówców tak nie obrażam i domagam się tego samego.

• anwad Re: "Wiarygodność" Kublik 17.09.13, 17:12
                  Niunia, myślę, że ani Ty, ani p. Kublik, ani nikt z tutejszych nie jest w stanie ocenić kompetencji profesorów polskich i amerykańskich uczelni technicznych. Nie będziemy więc na ten temat dyskutować. To dyskusja poniżej jakiegokolwiek poziomu.
                  • gat45 Re: "Wiarygodność" Kublik 17.09.13, 17:44
                    anwad napisała:

To dyskusja poniżej jakiegokolwiek p
                    > oziomu.

Co ja na to poradzę, że nie dorastasz ? Mogę tylko ubolewać nad smutnym losem osoby, dla której "amerykańskość" to ewidentnia wyższość. I obiecać, że już nigdy nie spróbuję z tobą poważnie rozmawiać - słowo harcerza (którym nigdy nie byłam). Ciężko się napracowałaś, bo ja wyjątkowo cierpliwa i wyrozumiała jestem dla maluczkich i ubogich duchem, ale teraz chyba dopięłaś swego. Zostały mi już tylko znudzenie i politowanie.

A ten wołacz na początku to było chamstwo, biedactwo ty moje.
                    • 1zzarda Re: "Wiarygodność" Antka= wiarygodność inaczej 17.09.13, 19:47
                      A czy Wybuchowy Czarek dał głos?
              • aniechto.only Re: to Macierewicz się według ciebie wydurnił? 17.09.13, 16:59
                Bo właśnie potwierdził wiarygodność Kublik:
                "Zdaniem posła PiS, prokurator ujawnił dziennikarce "Gazety" tajne informacje ze śledztwa ws. Smoleńska, łamiąc tym samym Kodeks postępowania karnego."

• szwampuch58 Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 11:13
        Golebico wolska zabierz z soba niegracza w podroz do Ameryki.Tam jest odpowiednio gleboki
        Grand Canyon i skoczcie.Po tym "wszystkim" z waszej strony inteligentny człowiek tak by zrobil.
        • 1zzarda Re: Do kogo ma zaufanie inteligentny człowiek? 17.09.13, 11:20
          Utworzą za IV RP Bis stanowisko I Błazna i kto nim zostanie, bo kandydatów jest sporo?
    • 1zzarda Re: Antek da głos? 17.09.13, 10:49
      Około 13. Ciekawe co wymyśli, bo że wymyśli to pewne.
      • alistair-p Re: Antek da głos? 17.09.13, 10:53
        I co teraz będzie z kasą?
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,146938559,146941039,Za_publiczna_kase_.html
    • obraza.uczuc.religijnych Dziwię się że Antek puścił ich samych do prokuratu 17.09.13, 11:00
      ry. Do tej pory robił z nich niepełnosprawnych umysłowo i niezdolnych do samodzielnej egzystencji.
      • 1zzarda Re: Dziwię się że Antek puścił ich samych do prok 17.09.13, 11:06
        Pereira już sugeruje że to spisek?
        • pies_na_czarnych Re: Dziwię się że Antek puścił ich samych do prok 17.09.13, 11:26
          Posada two jeszcze śpi? Taki news, a oni nie komentują.
    • 10x10 Re: No i stało się 17.09.13, 11:48
      Po tej informacji poczułem się jak Szaweł na drodze do Damaszku.
      W błysku objawienia zrozumiałem, że wszystkie informacje z ostatnich lat połączyłem w konstrukcję spaczoną i obłąkaną. Że - ze złej woli - mylnie ścigałem ciemnymi myślami ostatnich sprawiedliwych na ziemi. Że bogactwo duszy i czystość motywacji premiera pułkownika Putina musi pozostać dla takiego płaza jak ja nieprzeniknioną tajemnicą, przed którą mogę tylko w akcie skruchy się ukorzyć.
      Muszę wyrzucić wszelką truciznę, wszelkie kłamstwo i wszelki jad ze swej duszy, wszystkie tzw. powszechnie znane fakty, którymi reakcja mami słabsze głowy i charaktery.
      • obraza.uczuc.religijnych Re: No i stało się 17.09.13, 11:50
        A jakie są owe powszechnie znane fakty?
      • 1zzarda Re: No i stało się 17.09.13, 11:53
        Czyli dalej twierdzisz, że gó... to czekolada?
        • 10x10 Re: 17.09.13, 12:12
          Prawdę o Smoleńsku najlepiej widać w wytrzeszczu oczu ryżegocw...a.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: 17.09.13, 12:18
            Bimenda zdaje się nie jest ryży. Ale wytrzeszcz chyba ma.
      • erte2 Re: No i stało się 17.09.13, 14:41
        10x10 napisała:
        ...Że bogactwo duszy i czystość motywacji premiera pułkownika Putina musi pozostać dla takiego płaza jak ja nie przeniknioną tajemnicą, przed którą mogę tylko w akcie skruchy się ukorzyć.

Żona do męża:
        - Kochany, czy to prawda że płazy nie maja mózgu ?
        - Tak, żabciu....
    • neouser Za taką błazenadę powinni odpowiadać karnie 17.09.13, 12:59
      Rzucając bezpodstawnie oszczercze hipotezy mogące powadzić nawet do niepokojów społecznych powinni być aresztowani, skazani i osadzeni za kratami.
      • wiosnaludzikow Re: Za taką błazenadę powinni odpowiadać karnie 17.09.13, 13:09
        neouser napisał:

> Rzucając bezpodstawnie oszczercze hipotezy mogące powadzić nawet do niepokojów
        > społecznych powinni być aresztowani, skazani i osadzeni za kratami.
        No pewnie. Więzienia polityczne jak najbardziej :) Demokrato !
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Za taką błazenadę powinni odpowiadać karnie 17.09.13, 13:13
          A to politycy są, ci tzw. eksperci?
        • neouser Re: Za taką błazenadę powinni odpowiadać karnie 17.09.13, 13:32
          To jest planowe, celowe i zorganizowane łgarstwo, obliczone na wywołanie niepokojów społecznych. W świetle KK to poważne przestępstwo ścigane z urzędu , a Ty coś majaczysz o politycznych więzieniach.
        • erte2 Re: Za taką błazenadę powinni odpowiadać karnie 17.09.13, 14:51
          wiosnaludzikow
          Przyjacielu - demokracja to nie jest to samo co anarchia. W każdym państwie i w każdym ustroju nawet najbardziej demokratycznym nie można bezpodstawnie oskarżać nikogo o najcięższe zbrodnie -zdradę, spisek, zamach - niezależnie od tego czy pomawianym jest Prezydent czy zwykły Kowalski. Nawet tak chętnie cytowana przez katolików Biblia ostrzega: "Nie będziesz dawał fałszywegioświadectwa przeciw bliźnienu swemu".
          Fałszywe oskarżenie czy pomówienie jest po prostu zwykłym przestępstwem kryminalnym. A za takie prezestępstwa w każdy kraju nalezy ponieść karę.
    • hasch1 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 13:35

> Co i tak niczego nie zmieni?

Bo prawdziwej wiary nie podważy nic.
      • neouser Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 13:50
        Wiara jest tylko wiarą i nie ma nic wspólnego faktami z prawdą.
        To wiedza opiera się na faktach, a wiara najczęściej na niewiedzy i głupocie.
    • obraza.uczuc.religijnych Była już ta konferencja Matierewicza? 17.09.13, 14:17
      Wydukał coś o Putinie i inne swoje blefy?
      • szwampuch58 Re: Była już ta konferencja Matierewicza? 17.09.13, 14:30
        Wszystko potwierdzil o dziwo,zaznaczyl jednak wielce oburzony ze te jego bzdury sOm tajne.
    • rccc błaznów smoleńskie? :) 17.09.13, 15:04
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,8137874,TVN24_nieoficjalnie__Pilot_mowil____jak_nie_wyladuje_my_.html

albo tutaj:
      www.youtube.com/watch?v=9h2_wgaperg Żakowski i Sikorski - to był zamach

no i megablazen :)))
      www.wprost.pl/ar/202887/Prezydent-nie-byl-pijany-Tym-gorzej-dla-niego/
      • rccc błaznów smoleńskich mialo byc 17.09.13, 15:07
        no to nastepni w kolejce:
        www.youtube.com/watch?v=OmhbsfGyQIA Komorowski śmieje się nad trumnami ofiar tragadii pod Smoleńskiem

a z tym trotylem tez na poczatku robiono niezle podsmiechujki

a naukowcy nie chca odrazu popelniac samobojstwa
      • szwampuch58 Re: Tylko takiego? 17.09.13, 15:41
        pacana sekta smolenska wyslala na "front" obrony tajnych bredni....cieniasy !!!! hehehehe
        • rccc malo? - Komorowski,Tusk, Sikorski, Palikot, TVN,GW 17.09.13, 23:27
          blaznow smolenskich jest od groma

• bew-is Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 16:08
      No faktycznie, prokuratura ma kompetencje, by skompromitować naukowców, zna się na tym, jak Turek na wodzie święconej. Wybiórcza każdy nonsens, byle przeciwko PIS a za Tuskiem , rozdmucha jak balon. Trochę krytycyzmu drodzy towarzysze z Czerskiej. Nie ośmieszajcie się tak swymi nonsensownymi artykułami, których kiedyś będziecie się wstydzić. Ale pewnie nie, bo wstyd to ostatnia rzecz na świecie, do jakiej jesteście zdolni. Aby odczuwać wstyd trzeba mieć poczucie honoru, godności i odpowiedzialności za słowo. A tego u Was ani na lekarstwo.

1zzarda napisał(a):

> wyborcza.pl/1,75478,14617664,Jak_eksperci_Macierewicza_skompromitowali_sie_w_prokuraturze.html#MT
      > Co i tak niczego nie zmieni?
      • gat45 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 16:10
        Czyli twierdzisz, że eksperci nie powiedzieli w prokuraturze tego, co zacytowała GW ?
      • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 16:25
        To nie prokuratura kompromituje, to oni sami i Antek!
      • widz102 Już nawet Bew-is podważa stanowisko Antka? Zgroza! 17.09.13, 16:38
        Bew-is, przecież Antek złożył doniesienie, a tym samym POTWIERDZIŁ: Gazeta Wyborcza zdradziła (za Prokuraturą) całemu narodowi PRAWDĘ i TYLKO PRAWDĘ - czyli TAJEMNICĘ PAŃSTWOWĄ (bo gdyby to była nieprawda, nie byłaby tym samym tajemnicą państwową, co zrozumiałe dla wszystkich poza Antkiem i tobą):
        A owa Tajemnica Straszszszliwa jest: "eksperci" Antka od Sekty Smoleńskiej to spece-naturszczyki od szopy, podróży lotniczych, ginekologii i najprafffdzifszego PLASTIKU w modelikach samolocików z serii "Sklej mi to Tato"! I to tacy "eksperci", co najpierw robią symulacyje, a dopiero potem proszą o konkretne dane dotyczące budowy zsymulowanego przez siebie jakże udatnie (buhahaha!) obiektu. Z dżwigarami grubymi zamiast na 1-2 mm - na 1,2 centymetra, na przykład.;)
        I takiej to Tajemnicy żałujesz Polakom? Żeście są wszyscy w tej smoleńskiej sekcie do szpiku kości łgarze, dla waszej narodowo-socjalistycznej władzy dzielący kłamstwami naród? Niczym typowi sabotażyści-agenci wpływu?
        To nic dziwnego, że się burzysz. Mleko się wylało. Lud polski (a nawet wolski) może i naiwny, może i niedouczony niekiedy, ale baaaardzo nie lubi jak się go aż tak rżnie na bezczelnego.
        Plastikowymi samolocikami i wybuchami w szopie... Oj, nie lubi....
        :D
        • 1zzarda Re: Już nawet Bew-is podważa stanowisko Antka? Zg 17.09.13, 18:18
          A przy okazji AM przyznał że 10 przykazań ma w dupie!
    • douglasmclloyd Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wali nt 17.09.13, 18:20
      • 1zzarda Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:28
        Kto tym ekspertom dał tytuły naukowe?
        • bozon.higgsa Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:45
          1zzarda napisał(a):

> Kto tym ekspertom dał tytuły naukowe?

Odważysz się sam sprawdzić?
          • 1zzarda Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:50
            Bizon przecież to jasne - wyszli na idiotów i łgarzy!
          • bozon.higgsa Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:51
            Poczytaj sobie zzadra na temat innych ekspertów.

www.kontrowersje.net/
            • 1zzarda Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:54
              Teraz jest mowa o tych!
        • bew-is Re: Dlatego Maciora się wściekła i szajba jej wal 17.09.13, 18:51
          Na szczęście nie Ty masz na to wpływ.

1zzarda napisał(a):

> Kto tym ekspertom dał tytuły naukowe?
          • bew-is Kompromitacja "Wyborczej" 17.09.13, 19:27
            wpolityce.pl/wydarzenia/62747-kompromitacja-wyborczej-do-jakiej-dziury-schowa-sie-teraz-redaktor-kublik-prokuratura-ujawnia-protokoly-z-zeznan
            Wklejam ponownie link
            • gat45 Re: Kompromitacja "Wyborczej" 17.09.13, 19:36
              bew-is napisał(a):

> wpolityce.pl/wydarzenia/62747-kompromitacja-wyborczej-do-jakiej-dziury-schowa-sie-teraz-redaktor-kublik-prokuratura-ujawnia-protokoly-z-zeznan
              > Wklejam ponownie link

A ja wklejam komentarz pod tąsensacją -z zalinkowanego przez ciebie portalu

Przeczytałem jeden w pełni i dwa gdzie eksperci mówili o swoich kompetencjach. GW nie skłamała tym razem. Eksperci pana Macierewicza naprawdę nie mają odpowiedniego doświadczenia i odpowiedniego wykształcenia do badania katastrof lotniczych. Maja olbrzymi dorobek naukowy, ale nie w tych dziedzinach które są niezbędne. GW wycięła fragmenty które nigdy nie powinny paść z ust osób które chwalą się dowodami. Skoro je mają nie powinni podpierać się takimi głupotami jak wybuch w szopie i składanie modeli. A teraz pytanie do redakcji. Czy określenia : „parówkowym portalu”, „wypociny "redaktorki" z Czerskiej” przystają do osób które pragną stworzyć portal opiniotwórczy ? Rozumiem że według państwa język polski nie jest na tyle piękny i bogaty by używać słów nie będących obraźliwymi epitetami? Wstydźcie się !
            • aniechto.only Re: Kompromitacja "Wyborczej" 17.09.13, 20:00
              Bardzo dziekuje za link.
              Kublik była litościwa.

"jeżeli chodzi o materiały wybuchowe i skutki ich użycia, to zeznaję, że byłem w wojsku, gdzie miałem do czynienia na przykład z bronią strzelecką, granatami czy środkami strzeleckimi przeciwpancernymi". "Dodatkowo, jako dziecko oglądałem wybuchające stodoły w czasie pożarów po wojnie" - zaznawał. Świadek ten podtrzymał swe zdanie, że "wszystko wskazuje na to", iż przyczyną katastrofy była "wielopunktowa, dobrze przygotowana eksplozja". "Na zadane pytanie, co należy zrobić, aby ustalić liczbę wybuchów, ich lokalizację, ilość i rodzaj materiału wybuchowego świadek zeznaje: nie wiem tego, nie jest to moją rolą jako inżyniera budowlanego" - zapisano w protokole.

• douglasmclloyd Ale komedia 17.09.13, 19:44
          Cała Polska może dowiedzieć się o ekspertach Maciory i porażających wynikach ich badań.

fakty.interia.pl/raport-lech-kaczynski-nie-zyje/przyczyny-tragedii/news-awantura-wokol-komisji-macierewicza-prokuratura-ujawnia-prot,nId,1028107
    • police.men.1 to GW się skompromitowała 17.09.13, 19:09
      wpolityce.pl/wydarzenia/62747-kompromitacja-wyborczej-do-jakiej-dziury-schowa-sie-teraz-redaktor-kublik-prokuratura-ujawnia-protokoly-z-zeznan
      • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:19
        w tym wątku,poczynając od założyciela wątku bazującego na relacjach eksperta Kubik, do eksperta literatury francuskiej,który nie wie ile wynosi tzw. "wiek balzakowski" kobiet. Fiu,fiu,fiu
        • 1zzarda Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:30
          Pewnie, że wysyp, ja np. też sklejałem!
          • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:33
            1zzarda napisał(a):

> Pewnie, że wysyp, ja np. też sklejałem!

Wiem,że jesteś ekspertem od wszystkiego,ale co w twoim wątku robi ekspert od literatury francuskiej?
            Też się zna na wszystkim?
            • 1zzarda Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:38
              Bizon, przestań już - sprawa się rypła - oszustwo Antka ujawnione!
              • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:51
                1zzarda napisał(a):

> Bizon, przestań już - sprawa się rypła - oszustwo Antka ujawnione!

Ja nigdy nie broniłem wersji Antka i nie bronie teraz.
                • 1zzarda Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:15
                  No jak, przecież sugerowałeś zamach?
                  • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:18
                    1zzarda napisał(a):

> No jak, przecież sugerowałeś zamach?

Pokaż mi choć jeden post, sugerujący zamach.
                    Parę dni temu prosiłem żebyś pokazał mi jeden post w którym chwale PiS lub Kaczora.
                    Napisałeś,że w moich postach aż kapie od tego.
                    Dowody... zzadra...i nie umykaj z odpowiedzią tak,jak to zrobiłeś w poprzednim wątku.
                    Powiedzieć ci jak można znaleźć posty czy sam sobie poradzisz.
                    • 1zzarda Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:33
                      Twierdziłeś że raport Millera kłamie?
                      • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:37
                        1zzarda napisał(a):

> Twierdziłeś że raport Millera kłamie?

Dawaj link do tej mojej wypowiedzi.

Mogłem i mam zastrzeżenia do raportu Millera,ale to co innego niż stwierdzenie,że raport Millera kłamie.

Kiedyś napisałem,że do katastrofy doszło przez głupotę naszych pilotów i szympansów z wieży smoleńskiej.
                        To jest zgodne z głównymi tezami raportu Millera.
        • scoutek Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:44

bozon.higgsa napisał(a):

też się kompromitujesz, nawet nazwiska dziennikarki nie piszesz poprawnie
          • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 19:53
            scoutek napisała:

>
            > bozon.higgsa napisał(a):
            >
            > też się kompromitujesz, nawet nazwiska dziennikarki nie piszesz poprawnie

Fakt...straszna kompromitacja.
            Mea po trzykroć culpa.
        • aniechto.only Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:05
          No i oczywiscie od savoir-vivre'u .

bozon.higgsa napisał(a):

> w tym wątku,poczynając od założyciela wątku bazującego na relacjach eksperta Ku
          > bik, do eksperta literatury francuskiej,który nie wie ile wynosi tzw. "wiek bal
          > zakowski" kobiet. Fiu,fiu,fiu
          • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:08
            No i oczywiscie od savoir-vivre'u .

Sorry,nie zauważyłem.
            • aniechto.only Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:17
              Siebibozon.higgsa napisał(a):

> No i oczywiscie od savoir-vivre'u .
              >
              > Sorry,nie zauważyłem.

Siebie?!
              Nie bądż taki skromny.
              • bozon.higgsa Re: Wysyp ekspertów od katastrof lotniczych 17.09.13, 20:20
                aniechto.only napisała:

> Siebibozon.higgsa napisał(a):
                >
                > > No i oczywiscie od savoir-vivre'u .
                > >
                > > Sorry,nie zauważyłem.
                >
                > Siebie?!
                > Nie bądż taki skromny.

No właśnie, nie zauważyłem. Ale widzę,że przybył nowy ekspert w tej dziedzinie do wątku.
    • losiu4 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 20:14
      nic nie obnażyli. Zbłaźnił się jakiś wybiórczy cyngiel. Jak zawsze zresztą, tyle ze tym razem riposta w postaci skanów zeznań nadeszła szybko, więc na pomoc wystartowała jakaś podstarzała panienka w rynsztoczku i jakiś wyrobnik w gejzetce. Powazniejsze cyngle i "ałtorytety" pewnie dopiero dadzą głoś :)

Pozdrawiam

Losiu
      • 1zzarda Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 20:35
        Dalej twierdzisz że białe jest czarne?
        • losiu4 Re: No i stało się, obnażyli błaznów smoleńskich? 17.09.13, 21:00
          1zzarda napisał(a):

> Dalej twierdzisz że białe jest czarne?

nie. po prostu przeczytałem skany protokołów :)

Pozdrawiam

Losiu
      • corakaczyzmu Losz, to tutaj tez dlao. malwersanta robisz? 17.09.13, 23:36
        katoobegi zamiast logiki rzucasz, jak katodyskutas moherowy? Moze pedofila Wesolowkiego z marginesu marginesu sciagniesz i pol miliona od tego co NIC nie ma z konta wybierzesz? Znow sie moherki poglupialy? Orban tez jzu dal ciala i przyznal sie , ze nazista probowal oszukiwac narod. Taka jest sila demokracji liberalnej ze mohery i nazistow pokazuje, razem z katopedofilami w purpuratkach. I NIC o. malwesant nie moze zrobic. NIC, bo zlodziej przed prawda ucieka.
        • 1zzarda Re: Eksperci Pis? strach pomyśleć jakich ma ekper 18.09.13, 04:25
          tów z innych dziedzin?
          • alistair-p Re: Eksperci Pis? strach pomyśleć jakich ma ekper 18.09.13, 04:45
            Taka np.Szydło będąc dziewczynką bawiła się w bank i sklep,a taki np.Brudzinski jeżdził za młodu duzo pociągami.I dwoje ministrów,to jest finansów i infrastruktury mamy gotowych.
            • 1zzarda Re: Czy pisowcy leczą zawał u dentysty? 18.09.13, 15:13
              A przecież to lekarz i to lekarz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka