nigdypisuuwladzy 04.10.13, 16:47 jaja jak berety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 16:55 No kto? Kukła PrezesaPana. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 16:55 nigdypisuuwladzy napisał: > jaja jak berety Kim by musiał być,żeby debatował z HGW? P.S a referendum nad odwołaniem Kropiwnickiego pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 16:57 Gliński to pacynka ,nikt -człowiek wykreowany sztucznie przez PIS Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 16:58 nigdypisuuwladzy napisał: > Gliński to pacynka ,nikt -człowiek wykreowany sztucznie przez PIS To facet,który uzyskał tytuł profesora bez pomocy Kaczyńskiego? O co więc chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 16:58 niedługo to każdy obszczymurek będzie żądał debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl [...] 04.10.13, 17:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Gdzie masz, wuju, czapkę!? 06.10.13, 15:01 jarozbaw : "Gdybym był mieszkańcem Łodzi, to bym na to referendumNIE POSZEDŁ". Odpowiedz Link Zgłoś
maszmi Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:07 to taki techniczny Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:15 Gliński to jest (o mało co): * - prezydent Warszawy - prezydent Polski - premier - prymas - papież - Bóg Ojciec - Syn Boży - Duch Święty - Najświętsza Maryja Panna Zawsze Dziewica ------------------------------------------------------ *Niczego nie skreślać. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:20 prymas - papież - Bóg Ojciec - Syn Boży - Duch Święty - Najświętsza Maryja Panna Zawsze Dziewica To możesz sobie skreślić. Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. To jest do mnie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:45 > To możesz sobie skreślić. Ja mogę skreślić sobie? Ja się za żadną z tych postaci nie uważam. Gliński może sobie skreślać. > Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. No to co? A czy mu ktoś tytuł naukowy kwestionuje? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:48 damakier1 napisała: > > To możesz sobie skreślić. > > Ja mogę skreślić sobie? Ja się za żadną z tych postaci nie uważam > . Gliński może sobie skreślać. > > > Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. > No to co? A czy mu ktoś tytuł naukowy kwestionuje? Ty nie kwestionujesz, ale taki jeden tu obszczymurek w tym wątku to sugerował. Żeby było jasne.Gliński nie jest z mojej bajki. Jednak,uważam że dla dobra demokracji HGW może przestać się krygować. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 19:38 > Jednak,uważam że dla dobra demokracji HGW może przestać się krygować. Odmawianie debatowania z Glińskim uważasz za krygowanie się? A niby dlaczego prezydent miasta miałaby stawać do debaty z każdym, komu przyjdzie taka ochota? I w ogóle, co to za pomysł, żeby nagle teraz urządzać jakieś debaty? Gdyby to było przed wyborami i Gliński by był oficjalnym kandydatem na prezydenta, to co innego. Pomysł z debatą przed referendum jest tak samo kuriozalny, jak cały ten Gliński. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 19:44 Gdyby to było przed wyborami i Gliński by był oficjalnym kandydatem na prezydenta, to co innego. Pomysł z debatą przed referendum jest tak samo kuriozalny, jak cały ten Gliński. Wybacz ale ja myślałem właśnie o takiej konfiguracji. Możliwe,że źle zrozumiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
damakier1 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 19:55 > Wybacz ale ja myślałem właśnie o takiej konfiguracji. > Możliwe,że źle zrozumiałem. Najwyraźniej nie sądziłeś, że Gliński może być aż tak głupi i podświadomie starłeś się nadać tej propozycji jakiś pozór racjonalności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 20:08 damakier1 napisała: > > > Wybacz ale ja myślałem właśnie o takiej konfiguracji. > > Możliwe,że źle zrozumiałem. > > Najwyraźniej nie sądziłeś, że Gliński może być aż tak głupi i podświadomie sta > rłeś się nadać tej propozycji jakiś pozór racjonalności ;) Nie, nawet przez moment tak nie pomyślałem. Z prostej wszakże przyczyny,nie kibicuję ani Zglińskiemu ani HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:02 damakier1 napisała: > > Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. > No to co? A czy mu ktoś tytuł naukowy kwestionuje? A HGW to habilitację napisała za pomocą PiSu??? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:07 ploniekocica napisała: > damakier1 napisała: > > > > Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. > > No to co? A czy mu ktoś tytuł naukowy kwestionuje? > > A HGW to habilitację napisała za pomocą PiSu??? Myślę,że bez pomocy PiSu. Niech więc staną naprzeciw siebie "dwa profesory". Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:10 gtxl napisał: > ploniekocica napisała: > > > damakier1 napisała: > > > > > > Ten człowiek nie zdobył tytułu naukowego za pomocą PiS. > > > No to co? A czy mu ktoś tytuł naukowy kwestionuje? > > > > A HGW to habilitację napisała za pomocą PiSu??? > > > Myślę,że bez pomocy PiSu. > Niech więc staną naprzeciw siebie "dwa profesory". Ale w Polsce jest parę tysięcy doktorów habilitowanych i każdy może syanąc do debaty z urzędującym prezydentem Warszawy? Jeśli HGW będzie ponownie startować i Gliński też to zapewne debata się odbędzie, jak na razie to bez sensu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 05.10.13, 08:06 Potem się powie, że HGW nic nie robi, tylko debatuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:25 damakier1 napisała: > Gliński to jest (o mało co): * > > - prezydent Warszawy > - prezydent Polski > - premier > - prymas > - papież > - Bóg Ojciec > - Syn Boży > - Duch Święty > - Najświętsza Maryja Panna Zawsze Dziewica > > ------------------------------------------------------ > > *Niczego nie skreślać. dodam: cgk.czestochowa.pl/wp-content/uploads/2010/11/marionetka_pasek.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bew-is Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:28 A kto to jest HGW, ze nie raczy z nim debatować? nigdypisuuwladzy napisał: > jaja jak berety Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:31 A kto to jest HGW, ze nie raczy z nim debatować? a niby dlaczego ma raczyć ? myślisz ,że nie ma zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:31 bew-is napisał(a): > A kto to jest HGW, ze nie raczy z nim debatować? > Nie wiesz kim jest HGW? To się doinformuj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:37 ave.duce napisała: > bew-is napisał(a): > > > A kto to jest HGW, ze nie raczy z nim debatować? > > > > Nie wiesz kim jest HGW? To się doinformuj ;) Z kim może debatować HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:40 A już wiesz, kim jest HGW? Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:42 ave.duce napisała: > A już wiesz, kim jest HGW? Niech zgadnę. Protegowaną Ducha Świętego? No to faktycznie nie będzie z byle kim debatować o Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:47 Nie tylko. Zgaduj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:50 ave.duce napisała: > Nie tylko. Zgaduj dalej. Dalej już nie muszę zgadywać. Po odbytym referendum przekonamy się czy miała układy z Duchem Świętym, czy Duch ją, mówiąc kolokwialnie olał. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:55 Jestem ateistką, więc Duch Święty mi zwisa i powiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 17:58 ave.duce napisała: > Jestem ateistką, więc Duch Święty mi zwisa i powiewa. To podobnie jak mnie, ale HGW chwaliła się kiedyś układami z tym osobnikiem. Dlaczego Gliński jest bardziej śmieszny niż HGW,która powołuje(powoływała się) się na układy z Duchem Świętym? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:07 Śmieszny? Tego nie powiedziałabym. HGW nie była (o ile mi wiadomo) niczyją marionetką. Została wybrana na dwie kolejne kadencje (na drugą - w I turze) przez mieszkańców Warszawy w demokratycznych wyborach. Nie jest z mojej bajki, ale po Lechu śp. Kaczyńskim i Marcinkiewiczu - wreszcie Warszawa się zmienia. Na lepsze. Gliński - jak na razie - jest wyłącznie wybrankiem Jarosława prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:10 Tablet Glinski = pisowski dupek nadajacy sie na KAZDE stanowisko... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:14 Gliński - jak na razie - jest wyłącznie wybrankiem Jarosława prezesa. i nie ,a powodu aby HGW go promowała , będą wybory, będzie kandydatem oficjalnie zarejestrowanym ,niech debatują. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 18:18 I o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 21:00 Proponuję Pani Prezydent nowatorską i sprawdzoną przez Największego Prezydenta Warszawy Wszechczasów firmę debaty: "Spieprzaj dziadu !" Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 04.10.13, 21:57 Kowalski tez chce , dzis mnie o tym zapewniał;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 05.10.13, 03:40 PIS jak zawsze stawia wszystko na głowie Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Gliński oficjalnie zapowiedzial, ze bedzie kandyda 05.10.13, 05:49 kandydatem PiS na stanowisko prezydenta RP wiec z tym debatowaniem z HGW to jakiś całkowicie nieodpowiedzialny wygłup - nawet jak na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Gliński oficjalnie zapowiedzial, ze bedzie ka 05.10.13, 07:16 facet robi z siebie durnia ,jego wybór - a że popisowe media Go kreują to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Gliński oficjalnie zapowiedzial, ze bedzie ka 06.10.13, 10:40 zatracił facio poczucie realizmu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 08:27 na usługach obywatela. Zdaje się, że ta pchnięta palcem Ducha Świętego o tym zapomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 08:37 w przypadku Glinskiego zamiast DS będzie Jaroslaw Kaczynski, obywatel Glinski będzie w 100% na usługach obywatela, tego obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 08:51 nie bełkocz, spytaj co masz napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 09:30 > nie bełkocz, spytaj co masz napisać. widze, ze pracujesz nad swoja polszczyzna jakies intensywne kursy w FSB po godzinach ?? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkazuzka111 Re: obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 09:34 > widze, ze pracujesz nad swoja polszczyzna > > jakies intensywne kursy w FSB po godzinach ?? Już jesteś po konsultacjach? Dostałoś POzwolenie? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 10:00 > Już jesteś po konsultacjach? Dostałoś POzwolenie? :-)) tym razem nie ma cie co chwalić za polszczyne - stara, znana ruska zuzka Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Re: obywatelem RP, a HGW urzędnikiem 05.10.13, 12:09 ruska ma teraz intensywna powtorke z polskiego, żeby znowu nie dala ciala na forum Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A uzyskał pozwoleństwo od żony? 05.10.13, 08:31 nigdypisuuwladzy napisał: > jaja jak berety Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Kalisz też chce debaty 05.10.13, 09:08 Właśnie przed chwilą rubaszny Rysio w TVN powiedział,że również domaga się debaty z HGW. Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Re: Kalisz też chce debaty 05.10.13, 12:10 kuja konie, zaba podstawia lapy Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 05.10.13, 09:37 Nic dziwnego. Przecież to kandydat na Prezydenta Warszawy. ( no jak nie ma szans na premiera to dobre i takie stanowisko ) Odpowiedz Link Zgłoś
calun_torunski Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 05.10.13, 10:08 www.wprost.pl/ar/415787/PiS-ma-kandydata-na-prezydenta-Ale/ Glinski będzie kandydowal na kazde stanowisko, jakie mu wskaze Kaczynski jest nikim w polityce i podnóżkiem prezesa zostanie odwolywanie HGW zaczelo się od hucpy Guziala i Maciejowskiego, którzy nawet nie udawal, ze maja kandydata - konczy się jako hucpa PiS, które kosztem Warszawiakow chce rozgrywać krajowa polityke - przy czym PiS nie tylko nie ma kandydata na prezydenta Warszawy, ale nie nawet 20% gabinetu cieni i taka mamy lekcje demokracji w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 05.10.13, 11:42 Tak to prawda. Żenujące jest to "wpychanie" Glinskiego na każde możliwe stanowisko. Nie wiem czemu to ma służyć. Nawet gdyby zdarzył się cud i otrzymałby jakieś stanowisko to byłby tylko i wyłącznie figurantem. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 06.10.13, 12:58 Jeszcze nie kandydat. Nikt go nie zgłosił. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 07.10.13, 10:05 Według filozofii Prezesapana nie trzeba być zgłoszonym aby być kandydatem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 ewakuacja HGW 05.10.13, 13:15 Debata już zbędna. Prezydent Warszawy Hanna Gronkiewicz-Waltz została wybrana przewodniczącą Platformy Obywatelskiej w Warszawie. Była jedyną kandydatką na to stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
cronny Gliński to ten kaczy "słup" gadający z tabletu? 05.10.13, 23:14 Facio kandydatopodobny gotów objąć posadę: technicznego premiera, prezydenta ogólnopolskiego, albo choć prezydenta warszawskiego... Albo którakolwiek jeszcze z innych posad, które się mogą zwolnić w najbliższej przyszłości. Zastanawiam się czemu jego główny promotor, ów geniusz strategiczny który go wymyślił, jeszcze nie wpadł na pomysł by go wystawić na swoje miejsce w PiSie? Przecież "prezes" to też na "p". Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Gliński to ten kaczy "słup" gadający z tablet 05.10.13, 23:16 Facio kandydatopodobny gotów objąć posadę: technicznego premiera, prezydenta og > ólnopolskiego, albo choć prezydenta warszawskiego... awansuje jednym słowem , podobno wieś Grzmiąca poszukuje kandydata na sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Gliński to ten kaczy "słup" gadający z tablet 06.10.13, 09:29 moze tam.. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Gliński to ten kaczy "słup" gadający z tablet 06.10.13, 21:43 PIS mnie nie jest w stanie zadziwić - Oni już przekroczyli wszelkie granice skretynienia Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Premier z tableta-uniwersalny kandydat na wszystki 06.10.13, 10:41 e stanowiska! Z pozwoleństwem żony Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Gliński jak Bednarski 06.10.13, 12:44 Gliński jest dobry na każdą sprawę niczym Bednarski: www.filmweb.pl/serial/Na+k%C5%82opoty...+Bednarski-1986-36254 Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Wątpię ;) bt. 06.10.13, 12:49 wiosnaludzikow napisał: > Gliński jest dobry na każdą sprawę niczym Bednarski: > www.filmweb.pl/serial/Na+k%C5%82opoty...+Bednarski-1986-36254 Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: Gliński jak Bednarski 06.10.13, 14:45 dziękuję , sprawdzać nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 07.10.13, 00:23 Jaja to fakt,że semitka znikąd,rządziła tym grajdołem przez 7 lat i goliła lemingów jak chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
nigdypisuuwladzy Re: a kto to jest Gliński ,że chce debaty z HGW ? 07.10.13, 06:47 PIS uwielbia odwracać proporcję - to tak jakby Sparta Kacze Dołki chiała zagrać z Górnikiem Zabrze . Tylko ,że Górnik ma prawo nie chcieć . Nie ten poziom . Odpowiedz Link Zgłoś