Dodaj do ulubionych

Profesor???

24.10.13, 20:41
Czy ci Amerykanie powariowali? Kogoś takiego przyjąć do pracy na uczelni jako adiunkt?
"Naukowiec" opiera swoje badania na informacjach z Wikipedii? Coś tu nie gra.
www.tvn24.pl/prof-cieszewski-tlumaczy-u-macierewicza-jak-zlokalizowal-smolenska-brzoze,365748,s.html
Obserwuj wątek
    • androles Re: Profesor??? 24.10.13, 20:46
      W sumie biedny, prosty chłopak, któremu zawrócili w głowie.
    • wanda43 Re: Profesor??? 24.10.13, 20:48
      Pamietam, ze w technikum do nauczyciela mowilo sie kiedys panie profesorze, moze u jankesow podobnie?
      • pies_na_czarnych Re: Profesor??? 24.10.13, 20:50
        wanda43 napisała:

> Pamietam, ze w technikum do nauczyciela mowilo sie kiedys panie profesorze, moz
        > e u jankesow podobnie?

On nie jest tam profesorem, jest asystentem frofesora czyli adiunktem.
    • kaczy_mozdzek Mierzy wys. obiektu ze zdjęcia dwuwymiarowego zrob 24.10.13, 20:48
      zrobionego z nieznanej odległości, nieznanej wysokości i pod nieznanym kątem??!

To zwykły hochsztapler, nie znający funkcji trygonometrycznych, ani nawet twierdzenia Pitagorasa!
      Dyletant, który w Polsce nie byłby dopuszczony do zdjęć lotniczych i satelitarnych, bo w tej dziedzinie te twierdzenia są podstawą wszystkiego!!
      • dystans4 Re: Mierzy wys. obiektu ze zdjęcia dwuwymiarowego 24.10.13, 20:53
        A nie cyniczny szubrawiec?
        --
        bul.
        • pies_na_czarnych Re: Mierzy wys. obiektu ze zdjęcia dwuwymiarowego 24.10.13, 21:02
          Ciekawe ile mu PiS za to płaci?
      • douglasmclloyd Re: Mierzy wys. obiektu ze zdjęcia dwuwymiarowego 24.10.13, 23:13
        kaczy_mozdzek napisał:

> zrobionego z nieznanej odległości, nieznanej wysokości i pod nieznanym kątem??!
        >
        > To zwykły hochsztapler, nie znający funkcji trygonometrycznych, ani nawet twier
        > dzenia Pitagorasa!
        > Dyletant, który w Polsce nie byłby dopuszczony do zdjęć lotniczych i satelitarn
        > ych, bo w tej dziedzinie te twierdzenia są podstawą wszystkiego!!

PiC i fotomontaż to podstawa w tym zespole.
    • piiiii-bziuuuuu Re: Profesor??? 24.10.13, 20:50
      czy amerykański uniwersytet wie co wyczynia ten pacjent razem z Rońdą i szalonym Antkiem ?
    • a74-7 Re: Profesor??? 24.10.13, 21:10
      zastanawiam sie czy wam godziwie placa za te wypociny ,
      na waszym miejscu zazadala bym podniesienia stawki :-)
      Nie musieli byscie sieM tak ciezko pocic :-D
      • porannakawa01 Re: Profesor??? 24.10.13, 21:14
        a74-7 napisał:

> zastanawiam sie czy wam godziwie placa za te wypociny ,
        > na waszym miejscu zazadala bym podniesienia stawki :-)
        > Nie musieli byscie sieM tak ciezko pocic :-D

Masz rację!
        Widziałam jak publicznie ten "profesor" brzozowy zrobił z siebie durnia kłamiąc publicznie.
        Za takie osmieszenie (kazali mu?) powinien zażądać podwyżki!
      • snajper55 Re: Profesor??? 24.10.13, 22:17
        a74-7 napisał:

> zastanawiam sie czy wam godziwie placa za te wypociny ,
        > na waszym miejscu zazadala bym podniesienia stawki :-)
        > Nie musieli byscie sieM tak ciezko pocic :-D

Nie sądź innych według siebie.

S.
    • szwampuch58 Re: Narescie ktos reaguje!!! 24.10.13, 22:11
      Prof. Czapiński: "Proszę nie nazywać mnie profesorem. Ten tytuł został zohydzony"
    • dr.krisk W tej Hameryce same Profesory siedzą! 24.10.13, 22:45
      A poczciwe Wolaki myślą że taki np. Assistant Professor to niebywały naukowiec jest, profesor nad profesory....
      W mojej katedrze mamy takich ośmiu - bo to adiunkci zwykli są.....
      Przyjedzie taki adiunkcina do wolskiego kraju, a tu wszyscy czołem biją i wielce się podniecają.
      Pamiętam jak "profesor" Binienda pokazywał wolskim tubylcom komputer z zainstalowaną LS-DYNĄ.....
      • a74-7 Re: W tej Hameryce same Profesory siedzą! 24.10.13, 22:53
        ale ten "zwykly adiunkt" zaznaczyl ,zreszta slusznie i sprawiedliwie ,
        ze na polskich Uczelniach kroluje tzw
        polityczna korektnes .
        I w tym pies pogrzebany :-)
        • obraza.uczuc.religijnych Re: W tej Hameryce same Profesory siedzą! 24.10.13, 23:03
          A skąd on to wie, skoro podobnie jak ty z Polską ma niewiele wspólnego?
          • a74-7 Re: W tej Hameryce same Profesory siedzą! 24.10.13, 23:06
            hehehe :-D
            You guess !
            :-D
        • dr.krisk Hmm.... 24.10.13, 23:10
          a74-7 napisał:

> ale ten "zwykly adiunkt" zaznaczyl ,zreszta slusznie i sprawiedliwie ,
          > ze na polskich Uczelniach kroluje tzw
          > polityczna korektnes .
          Jeżeli niezgodą na political correctness maja być analizy parówkowe/puszkowe itp, to ja dziękuję. Jestem staromodnie przywiązany do poważnego traktowania swego zawodu.
          • pies_na_czarnych Re: Hmm.... 25.10.13, 11:08
            :)
        • sclavus Pokazał również co innego... bardzo dokładnie 24.10.13, 23:46
          pokazał!!!
          ... ten, tak uwielbiany w caluśkim pisie i fanpisie... typek... szarlatan... :D:D:D
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,147640536,147640791,Mierzy_wys_obiektu_ze_zdjecia_dwuwymiarowego_zrob.html
          :D:D:D:D:D
    • douglasmclloyd Re: Profesor??? 24.10.13, 23:11
      pies_na_czarnych napisała:

> Czy ci Amerykanie powariowali? Kogoś takiego przyjąć do pracy na uczelni jako a
      > diunkt?
      > "Naukowiec" opiera swoje badania na informacjach z Wikipedii? Coś tu nie gra.
      > www.tvn24.pl/prof-cieszewski-tlumaczy-u-macierewicza-jak-zlokalizowal-smolenska-brzoze,365748,s.html

Nie zapominajmy, że motolotnia odegrała kluczową rolę, chociaż myślę, że brzoza została odnaleziona dzięki lotom na miotle.
      • a74-7 Re: Profesor??? 24.10.13, 23:43
        douglasmclloyd napisał:

> pies_na_czarnych napisała:
        >
        > > Czy ci Amerykanie powariowali? Kogoś takiego przyjąć do pracy na uczelni
        > jako a
        > > diunkt?
        > > "Naukowiec" opiera swoje badania na informacjach z Wikipedii? Coś tu nie
        > gra.
        > > www.tvn24.pl/prof-cieszewski-tlumaczy-u-macierewicza-jak-zlokalizowal-smolenska-brzoze,365748,s.html
        >
        > Nie zapominajmy, że motolotnia odegrała kluczową rolę, chociaż myślę, że brzoza
        > została odnaleziona dzięki lotom na miotle.
        >
        >
        a z zupelnie powaznych zrodel zapewnienie ze na drzwiach od stodoly tez mozna latac :-)
        • douglasmclloyd Re: Profesor??? 24.10.13, 23:50
          a74-7 napisał:

> > Nie zapominajmy, że motolotnia odegrała kluczową rolę, chociaż myślę, że
          > brzoza
          > > została odnaleziona dzięki lotom na miotle.

> a z zupelnie powaznych zrodel zapewnienie ze na drzwiach od stodoly tez mozna
          > latac :-)

W poszukiwaniu złamanej brzozy, bo współrzędnych brak?
    • titerlitury Re: Profesor??? 24.10.13, 23:49
      Facet ściąga dane w łikipedii, przetwarza pritskriny z filmu dostępnego w sieci w paintcie, porównuje je ze zdjęciami z paralotnii, a gawiedź z otwartą gębą łyka te bzdury jak pelikan... I do tego brzoza nie sikała sokami! Nie mogę w to uwierzyć, że ktoś to bierze na poważnie! ten facet specalizuje się w modelowaniu zadrzewień, on bada gdzie jakie drzewo zasadzić i jak szybko urośnie, a nie ma pojęcia o tym jak identyfikować obiekty na zdjęciach! Ludzie, czy ten świat do reszty zwariowął????
      • pies_na_czarnych Re: Profesor??? 24.10.13, 23:57
        titerlitury napisała:

> Facet ściąga dane w łikipedii, przetwarza pritskriny z filmu dostępnego w sieci
        > w paintcie, porównuje je ze zdjęciami z paralotnii, a gawiedź z otwartą gębą ł
        > yka te bzdury jak pelikan... I do tego brzoza nie sikała sokami! Nie mogę w to
        > uwierzyć, że ktoś to bierze na poważnie! ten facet specalizuje się w modelowani
        > u zadrzewień, on bada gdzie jakie drzewo zasadzić i jak szybko urośnie, a nie m
        > a pojęcia o tym jak identyfikować obiekty na zdjęciach! Ludzie, czy ten świat d
        > o reszty zwariowął????

Liczy na miejsce na liście PIC do Europarlamentu. Jaskółki mówią, że Amerykanie chcą go wywalić z univ na bruk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka