Dodaj do ulubionych

Rządowy CBOS donosi

04.11.13, 19:18
Że polski sejm ma najbardziej parszywe notowania od ćwierćwiecza. Powszechnie uważany za małpiarnię. Na tej fali może popłynąć akcja - nie głosuj na obecne małpy sejmowe, wybierz nowych ludzi.

Potęga internetu na taką skalę jeszcze się nie sprawdziła. Ale kto wie, kiedyś "Zabierz babci dowód" było całkiem skuteczne.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Rządowy CBOS donosi 04.11.13, 19:43
      hjeniek prochy!
      • haen2010 Re: Rządowy CBOS donosi 04.11.13, 20:23
        Hrabio, ja nie zabrałem babci dowodu. Tylko zawlokłem ją na wózku, żeby na Tuska zagłosować. Słowo honoru!
        • wiosnaludzikow Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 06:12
          Po prostu oszukał i Ciebie i babcię.
          Również w pierwszych wyborach zagłosowałem na PO. Póżniej zerwałem z oszustami politycznymi.
          • cymber.gaj Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 06:25
            wiosnaludzikow napisał:

> Póżniej zerwałem z oszustami politycznymi.

Dobre! Znaczy kogo teraz popierasz? Chyba sam będziesz musiał wszędzie kandydować, jak, za przeproszeniem, prof. Gliński.
            • haen2010 Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 07:12
              Nasz system wyborczy wspaniale zabezpieczył interesy kadry partyjnej. Podają nam na tacy wybór pomiedzy łajdactwem i nieudolnością. Ja piszę o ogólnopolskiej akcji - od czwartego miejsca down! Na wszystkich listach!

• wiosnaludzikow Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 07:12
              cymber.gaj napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
              >
              > > Póżniej zerwałem z oszustami politycznymi.
              >
              > Dobre! Znaczy kogo teraz popierasz? Chyba sam będziesz musiał wszędzie kandydow
              > ać, jak, za przeproszeniem, prof. Gliński.
              Na pewno nie na tak wielkich oszustów.
              Na kogo ? Nie wiem jeszcze. Obecnie zastanowiłbym się między SLD a ew. TR ale tę decyzje podejmę tuż przed wyborami. POwinieneś trochę mniej nerwowo reagować na krytykę oszusta politycznego Tuska. Nie jestem idealistą. Wszyscy w politycy kombinują i obiecują ale Tusk przekroczył granice nawet niesłowności PiS i to wielokrotnie.
              • gtxl Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 07:29
                Każda krytyka PO czy Tuska w ocenie forumowych zwolenników platformy czyni tego krytykującego zwolennikiem PiS i Kaczyńskiego.
                Dlaczego tak się dzieje?
                Temat do oceny dla socjologów czy psychologów?
                • haen2010 Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 07:46
                  Dość naturalny odruch. Też go mam, bo wielu wieszających psy na palikociarni kwalifikuję do kościelnych. Z duzym prawdopodobieństwem.
                  • gtxl Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 07:51
                    haen2010 napisał:

> Dość naturalny odruch. Też go mam, bo wielu wieszających psy na palikociarni kw
                    > alifikuję do kościelnych. Z duzym prawdopodobieństwem.

Ja również krytykuję TR, najbardziej samego Palikota.
                    Jeżeli zaliczasz mnie do kościelnych to popełniasz dokładnie ten sam błąd co zwolennicy PO,
                    • haen2010 Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 08:11
                      Oczywiście, też na nim psy wieszałem za polityczną głupotę. Nie chce mi się jej detalować.

Ale jest to pierwszy syndrom, że Układ Zamknięty się kończy. Przez co rozumiem rządy najgorszego łajdactwa triady Kościół-Komuchy-Solidaruchy. Piszę świadomie łajdactwa, bo zła moneta wyparła i zlikwidowała lepszą.

Sentyment na pogrzebie Mazowieckiego pokazał, kogo Polacy kwalifikują do porządnych polityków. Nie będzie tego na pogrzebie Kaczora-Donalda. Cwaniaków i cyników nie wahających przed żadnym świństwem narodowi wymierzonym.
    • wanda43 Re: Rządowy CBOS donosi 05.11.13, 15:18
      - nie głosuj na obecne
      > małpy sejmowe, wybierz nowych ludzi.

oni tak sobie ten system ustawili, że do parlamentu i tak wprowadzą kogo bedą chcieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka