99venus 16.11.13, 19:00 przeglądając to forum zauważyłem,że podnietą i zródłem wielu wpisów są Żydzi.okazuje się,że bez nich żyć nie możemy.nawet jak ich nie ma to ich znajdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1all.correct Re: semickie podłoże twórczości 16.11.13, 19:04 99venus napisał: > przeglądając to forum zauważyłem,że podnietą i zródłem wielu wpisów są Żydzi.o > kazuje się,że bez nich żyć nie możemy.nawet jak ich nie ma to ich znajdziemy. Tym bardziej to dziwi, że ich idol Wypierdek Zawszedziewica to judejczyk (określenie Michalkiewicza). Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: semickie podłoże twórczości 16.11.13, 19:09 99venus napisał: > przeglądając to forum zauważyłem,że podnietą i zródłem wielu wpisów są Żydzi.o > kazuje się,że bez nich żyć nie możemy.nawet jak ich nie ma to ich znajdziemy. Zawsze Polacy nie lubili mądrzejszych od siebie ,no a juz wolacy wprost takich nienawidzą Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Ameryki nie odkryłeś... 16.11.13, 19:13 ... w końcu np. obiektem kultu religijnego większości populacji jest rodzina Żydów z Palestyny... Odpowiedz Link Zgłoś
teodor_jeske_choinski_1 Re: semickie podłoże twórczości 16.11.13, 19:24 Owszem, Chasydow juz nie ma... ale Zydzi to cos wiecej jak "maly Franek" Odpowiedz Link Zgłoś