mal-sia 06.07.09, 22:37 Yves Rocher ?jak oceniacie te kosmetyki?jakie są?wyrazcie swoje opinie.dziekuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: Yves Rocher 06.07.09, 22:54 Pytanie już kiedyś tutaj było. Ja lubię i cenie sobie niektóre kosmetyki z tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Yves Rocher 07.07.09, 10:47 bardzo lubie kremy Yves Rocher i praktycznie od lat glownie ich a nie innych marek uzywam. swietne sa plyny do kapieli, do demakujazu itd itp Nie przepadam za ich kosmetykami do malowania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Yves Rocher 07.07.09, 11:33 Ja nie mam zadnych alergii ani nic, a chusteczek do demakijazu firmy, ktora uwaza, ze robi kosmetyki nie wywolujace alergii, nie moge uzywac - skora (i oczy!) potwornie szczypia, a skora jest sciagnieta. Pisze o chusteczkach rumiankowych Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Yves Rocher 07.07.09, 13:37 > Pisze o chusteczkach rumiankowych Ulalala, rumianek to BARDZO silny alergen. Firma, która faktycznie dodaje do swoich kosmetyków wyciągi roślinne (a nie tylko maluje te roślinki na pudełku kremu) musi liczyć się z tym, że kogoś zawsze coś będzie uczulać... Substancje pochodzenia 'naturalnego' zawsze niosą ryzyko uczulenia. Odpowiedz Link Zgłoś
brak.slow Re: Yves Rocher 07.07.09, 12:01 mam eyeliner ale jakis starszy, bo teraz widzialam juz w innym opakowaniu. musze przyzanc ze swietny, doskonale sie trzyma itd. jedna uwaga to taka iz odnosze wrazenie ze te kosmtyki sa mocno naszpikowane chemią,,ale ktore nie są// Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Yves Rocher 07.07.09, 14:58 całkiem fajne, chociaz duzego doswiadczenia nie mam z ta firma..miałam raz mleczko do demakijazu - jedno z lepszych jakie uzywałam..maja rowniez fajne wody toaletowe, w szczególnosci te owocowe.. Odpowiedz Link Zgłoś