unkannier.sking 23.01.14, 18:46 fakty.interia.pl/swiat/news-cia-zaplacila-15-milionow-za-tajne-wiezienie-w-polsce,nId,1094067 "Plujacze" z FK będa mieć na tyle odwagi , że publicznie odszczekają swoje bluzgi?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariner4 Nie przeproszę, Gołda. 23.01.14, 18:50 To był śmieć. A co do tych więzień CIA? Nie przeszkadzały mi. Dobry terrorysta to martwy terrorysta. Jak tam w Twoim kraju? Lepiej? M. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Nie przeproszę, Gołda. 23.01.14, 19:02 mariner4 napisał: > co do tych więzień CIA? Nie przeszkadzały mi. Dobry terrorysta > to martwy terrorysta. Skąd u Ciebie tak wysoka pewność, że Ci torturowani to byli akurat terrorystami. faszysto ! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 To Ty tak uważąsz. 23.01.14, 19:11 Dla Ciebie WTC to słuszny gniew arabskiego ludu? M. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: To Ty tak uważąsz. 23.01.14, 19:21 Odpowiadasz na: mariner4 napisał: > Dla Ciebie WTC to słuszny gniew arabskiego ludu? > M. Nawet problemu czy postawionego pytania nie zrozumiałeś. ochłoń. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja nie wiem jak to było 24.01.14, 09:42 naprawdę. I Ty też nie wiesz. Opierać się na skargach terrorystów, którzy tam byli (co nie w każdym przypadku jest pewne), na mediach i tym całym szumie? Ja chcę po prostu wyjaśnienia sprawy, wolnego od politycznej młócki. Wywiady prowadzą różne gry, a Polska stała się partnerem niewiarygodnym. Tylko idiota może chcieć współpracować z polskimi służbami. Zmieni się rząd i zaraz zostanie wydany. Dla mnie zdrajca (może z głupoty) Macierewicz i ci co go kryją, są większym problemem. M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: To Ty tak uważąsz. 23.01.14, 22:15 mariner4 napisał: > Dla Ciebie WTC to słuszny gniew arabskiego ludu? Na WTC Jankesi zapracowali sobie sami, swoją ślepą i bezsensowną polityką zagraniczną. Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking Re: To Ty tak uważąsz. 24.01.14, 09:33 Te 15 milionów dolarów nie trafiło do skarbu państwa tylko w konkretne ręce. To była gotówka, dla osób decyzyjnych które dadzą zielone światło. Więc tytuł, Polacy woleli gotówkę mnie nie dotyczy ! Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-autor-artykulu-w-wp-polacy-woleli-gotowke,nId,1094192#commentReplyForm-main?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox mariner4 napisał: > Dla Ciebie WTC to słuszny gniew arabskiego ludu? > M. Odpowiedz Link Zgłoś
dominofats Re: To Ty tak uważąsz. 24.01.14, 10:08 "nie trafiło do skarbu państwa tylko w konkretne ręce" Maladcy Kwasniewskiego? Pytanie retoryczne. Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking terroryści wiedzą więcej od nas 24.01.14, 09:10 wiosnaludzikow napisał: > mariner4 napisał: > > > co do tych więzień CIA? Nie przeszkadzały mi. Dobry terrorysta > > to martwy terrorysta. > Skąd u Ciebie tak wysoka pewność, że Ci torturowani to byli akurat terrorystami > . faszysto ! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nie przeproszę, Gołda. 23.01.14, 22:13 mariner4 napisał: > To był śmieć. A co do tych więzień CIA? Nie przeszkadzały mi. Dobry terrorysta > to martwy terrorysta. Terroryści ci przeszkadzali? W czym? Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking co za czasy: 24.01.14, 09:14 dziś patriotów nazywa się w POlsce faszystami ale skąd forumowi szczekacze mogą wiedzieć czy więzieni w Kiejkutach to byli terroryści???? no skąd??? uwierzyli na słowo GW? Kwachowi? Millerowi???? A ci "terroryści" to za pewnie byli z nieistniejącej Al Kaidy stworzonej na użytek CIA i Mossad? Idąc tokiem twego rozumowania to mogę śmiało idioto napisać: dobry leming to martwy leming. douglasmclloyd napisał: > mariner4 napisał: > > > To był śmieć. A co do tych więzień CIA? Nie przeszkadzały mi. Dobry terro > rysta > > to martwy terrorysta. > > Terroryści ci przeszkadzali? W czym? > > Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 19:43 Ja nie, chociaż na Leppera głosowałem, i to właśnie dlatego, że sprzeciwiał się międzynarodowemu bandytyzmowi państwa polskiego. Ale o talibach w Klewkach opowiadał - z całym dla niego szacunku - bzdury. Tajnych więzień CIA w Polsce chyba się nawet nie domyślał. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 19:49 Za mało wzięli. Gdyby się zaparli ale z widokiem na załatwienie - Amerykanie byli zdeterminowani i chcieli tego za wszelką cenę. Kto taki marny interes uskutecznił? Co za łamaga? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 20:06 TY, gołda, przepraszaj....za swoją żydowską głupotę. Kajaj się, ruska swołocz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 20:10 Yyyy... chyba masz sklerozę. Już pytałaś o to. Gdzieś z rok, może dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 21:36 Czapeczka Lepperowi , a cala polska z Leppera sie smiala. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 23.01.14, 23:27 a74-7 napisał: > Czapeczka Lepperowi , > a cala polska z Leppera sie smiala. Bo mówił o Klewkach, a nie o Kiejkutach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 04:47 douglasmclloyd napisał: > Bo mówił o Klewkach, a nie o Kiejkutach. Cóż za istotna uwaga :) Lepper mówił też o rozwiązaniu rezerw walutowych . Też go obśmiano. Stało się za Tuska :) Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 09:19 Wtedy to było nie do pomyślenia , że A. Lepper mówi prawdę!!!!Tak rozumowały lemingi wychowane na propagandzie rodem z PRLu. Pamiętam , że "Samoobrona" jako jedyna partia w Polsce była przeciw wstąpieniu Polski do UE. Dlatego musiała zniknąc z mapy politycznej. a74-7 napisał: > Czapeczka Lepperowi , > a cala polska z Leppera sie smiala. Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 21:56 teraz tez jest nie do pomyslenia ale ciii. trzeb z pradem isc:))) borgia Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re:"Kto przeprosi śp. A. Leppera?"Niech przeprasza 23.01.14, 23:16 ten co go załatwił! Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re:"Kto przeprosi śp. A. Leppera?"Niech przeprasz 24.01.14, 21:59 Re:"Kto przeprosi śp. A. Leppera?"Niech przeprasza lionold 23.01.14, 23:16 Odpowiedz ten co go załatwił! no to ciekawy jestem. borgia bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe a niby za co? 23.01.14, 23:35 Lepperowe Klewki były rok wcześniej niż więzienia CIA. No i wg Leppera talibowie hodowali tam wągliki :) a wrobił go oszust gasiński, który udając zootechnika w Klewkach narozrabiał tam nieco i zwalił na talibów. Odpowiedz Link Zgłoś
olejpis Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 03:58 ta polska swinia mmusiala tez sluzyc, bo po to sa polskie swinei, by sluzyc panom przeroznym swoim. tylko i az tyle polskim swiniom pozwala sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Gasiński powinien 24.01.14, 09:12 To jego objawy pozytywne wystawiły Leppera na pośmiewisko. Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 09:31 Lepper opowiadał brednie o talibach w Klewkach. Gadał o tym w 2001 roku a te więzienia powstały w 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking za to 15 mln $ to nie sa już brednie 24.01.14, 09:35 Te 15 milionów dolarów nie trafiło do skarbu państwa tylko w konkretne ręce. To była gotówka, dla osób decyzyjnych które dadzą zielone światło. Więc tytuł, Polacy woleli gotówkę mnie nie dotyczy ! Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-autor-artykulu-w-wp-polacy-woleli-gotowke,nId,1094192#commentReplyForm-main?utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking datę powstania zapisali w dzienniku budowy 24.01.14, 09:40 heheheheheheheheheheheheh oj ty naiwny lemingu Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: datę powstania zapisali w dzienniku budowy 24.01.14, 10:20 znajdź jakiś link o więzieniu w Kiejkutach z datą wcześniejszą niż wszyscy twierdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking wszyscy znaczy się KTO???? 24.01.14, 17:18 wujaszek_joe napisał: > znajdź jakiś link o więzieniu w Kiejkutach z datą wcześniejszą niż wszyscy twie > rdzą. Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: wszyscy znaczy się KTO???? 24.01.14, 21:53 i co bylo dalej, bo mnie zaciekawilo? 1. pyt. w sprawie dat 2. w sprawie przeprosin borgia ps a moze to juz koniec watku? Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 21:55 rozwin, bo ciekawie mowisz. borgia Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 09:46 Nie jestem pewny, ale śp. Jędruś gadał swoje o Klewkach zanim wylądowały pierwsze samoloty z talibami. Musiał mieć wiedzę o negocjacjach w sprawie piętnastu mln baksów. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 10:19 nie bądź taki Macierewicz. miał wiedzę od oszusta gasińskiego, któremu bydło padło w Klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 11:36 Gasiński to nie tylko oszust ale i zdiagnozowany szaleniec, więc z Maciorą mu byłoby po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
1borgia Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 21:54 bydlo mu jeszcze nie padlo, czego dowodem sa dwa chlewy. "oborowy" i turysta Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 17:26 miał dużą wiedzę o Kiejkutach i kto wie czy nie dlatego dopadł go "seryjny samobójca" Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 11:38 Dla ciebie jeszcze nie potwierdzone newsy prasy są prawda objawioną? Odpowiedz Link Zgłoś
unkannier.sking czekasz az sami winni potwierdzą? 24.01.14, 18:05 oj ty naiwny lemingu Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: czekasz az sami winni potwierdzą? 24.01.14, 21:53 unkannier.sking napisała: > oj ty naiwny lemingu > Łykaj każde guano...pelikanku piękny (a naiwny) ptaszku... :p Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Kto przeprosi śp. A. Leppera????? 24.01.14, 13:24 byl kiedys ciekawy blog prawda2.info/viewtopic.php?t=304 Odpowiedz Link Zgłoś