Dodaj do ulubionych

Kutz podsumował Millera

27.01.14, 07:20
– KUTZ O MILLERZE: „Jest tak przepojony żądzą władzy, że nie można na to patrzeć. Niby to jest zabawne i dowcipne, ale po co łazi pod te kamery? On, gdyby mógł, toby się rozpłynął w tych wszystkich mediach i gadał, gadał, gadał. Jeśli to ma być główne zajęcie i cel uprawiania polityki, to jest bez sensu”.

Dziwnym zbiegiem okoliczności mam identyczne zdanie o tej starej szui politycznej.
Obserwuj wątek
    • grba Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 07:29
      Na tę samą chorobę czyli ostrą mediozę cierpi sam Kutz Kazimierz. O każdej porze na każdy temat od lat dupi fleki...
    • wiosnaludzikow Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 07:39
      Przy czym Miller i obecne SLD nie wnosi nic nowego do polskiego życia społecznego lub gospodarczego. Kompletna pustaka intelektualna typu "powrót do starego podziału administracyjnego".
      Nikt znany, twórczy za tą partią nie stoi...no bo kto ?
      • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 07:59
        wiosnaludzikow napisał:

> Przy czym Miller i obecne SLD nie wnosi nic nowego do polskiego życia społeczne
        > go lub gospodarczego. Kompletna pustaka intelektualna typu "powrót do starego
        > podziału administracyjnego".
        > Nikt znany, twórczy za tą partią nie stoi...no bo kto ?

Kto znany i twórczy stoi za partia PSL?
        Jest to jedyna partia,która po wyborach zawsze znajdzie się w koalicji ze zwycięzcą wyborów.
        Obojętnie czy jest to SLD,czy PO.

Partia samych intelektualistów,Piechociński,Bury,Kłopotek.......
        • az43 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:14
          SLD to partia wymierających emerytów w stanie ostrej nostalgii.Bez żadnej mysli,mimo dzisiejszych sukcesów(12% poparcia) bez przyszłosci.Niestety żadnej lewicy w Polsce nie ma.
          • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:25
            az43 napisał:

> SLD to partia wymierających emerytów w stanie ostrej nostalgii.Bez żadnej mysli
            > ,mimo dzisiejszych sukcesów(12% poparcia) bez przyszłosci.Niestety żadnej lewic
            > y w Polsce nie ma.

Wymierających emerytów....spodziewasz się polemiki?
          • wiosnaludzikow Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 15:29
            az43 napisał:

> SLD to partia wymierających emerytów w stanie ostrej nostalgii.Bez żadnej mysli
            > ,mimo dzisiejszych sukcesów(12% poparcia) bez przyszłosci.Niestety żadnej lewic
            > y w Polsce nie ma.
            Fakt bo Napieralskiego i Jońskiego można nie liczyć. Olejniczak jak Kalisz, czy Arłukowicz czeka tylko na sensowną prozycję tu PO.
            • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 15:32
              Fakt bo Napieralskiego i Jońskiego można nie liczyć. Olejniczak jak Kalisz, czy Arłukowicz czeka tylko na sensowną prozycję tu PO.

Kalisz to był zawsze celebryta, niczym więcej. Spasiony jak lewica?.....dobrze,że odszedł.
              Olejniczak,jest jednak mądrzejszy i nie daje się skosić.
              Arłukowicz...miszczu nigdy nie był w SLD......never.
              To taki sam karierowicz i celebryta jak Kalisz.
    • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 08:40
      Dziwnym zbiegiem okoliczności mam identyczne zdanie o tej starej szui politycznej.

Mołodiec Kutz wygłaszający takie opinie....no,no.........

Jeżeli chodzi o starą szuja szuję polityczną,to Kutz jest starszy tylko o 17 lat od Millera.
      • haen2010 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 08:44
        To prawda, ale bystrym okiem byłego artysty i osądem ludzi bije Millera na głowę.
        • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 08:50
          haen2010 napisał:

> To prawda, ale bystrym okiem byłego artysty i osądem ludzi bije Millera na głow
          > ę.

Nie tylko bystrym okiem ale i bystrym umysłem...w wieku 85 lat.
          Ja akurat Kutza lubię, ale czasami jak coś "chlapnie"....
          • haen2010 Kutz to Ślązak 27.01.14, 09:08
            A Miller z Żyrardowa.

KUTZ O ŚLĄSKU: „Ślązacy muszą sobie zdawać sprawę, że niedługo skończy się węgiel i nie będzie pieniędzy. Nie mogą liczyć na polityków, bo wiedzą z doświadczenia, że śląscy politycy są niedołęgami i listonoszami władzy centralnej. Nie ma stąd wybitnych polityków, którzy mogą być liderami w partiach. Dlatego mówię Ślązakom: „Weźcie sprawy w swoje ręce, bo was oszukają. Śląsk nie może być wieczną kolonią Polski”.
            • gtxl Re: Kutz to Ślązak 27.01.14, 09:12
              Ja wiem,że Kutz to Ślązak....dlatego też go lubię,bo to mój "ziomal".
              Ale nie zawsze mu przyznaję rację.
    • mila2712 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:29
      Hean ......bałwanku.
      Nie łazi ale jest zapraszany po to by komentować bieżące sprawy polityczne. W dodatku ma coś mądrego do powiedzenia....no cóż nie każdy jest w stanie to pojąć. Tak bywa.
      • haen2010 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:46
        Jakbyś trochę głupia jesteś. Zaprasza się SLD do programu, jako partię sejmową. Chyba piątą w kolejności. Tam zawsze Miller. Bardzo rzadko Czarzasty z Wojtusiem.

Oczywiście, taka Paradowska zawsze zaprosi Millera. Stara miłość nie rdzewieje. Uważa, że Tusk z Millerem to idealny rząd do złupienia Polaków. Alzheimer.
        • remez2 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:50
          Oczywiście, taka Paradowska zawsze zaprosi Millera. Stara miłość nie rdzewieje. Uważa, że Tusk z Millerem to idealny rząd do złupienia Polaków. Alzheimer.
          Bardzo Ci współczuję. :- (
        • mila2712 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:53
          Jeżeli ktoś jest goopolkiem to tylko TY.
          Tkwij dalej w oparach absurdu...
          • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 10:37
            mila2712 napisała:

> Jeżeli ktoś jest goopolkiem to tylko TY.
            > Tkwij dalej w oparach absurdu...

Postaraj się go zrozumieć użytkowniczko.
            Kiedyś stawiał mocno na Tuska i PO,potem Tusk go zdradził a Miller uczynił to dużo wcześniej.
            Ostał mu się tylko Janusz Palikot,ale ten, choć jest tylko cieniem tych dwóch wymienionych,ostał się tylko haenowi,gdyż słusznie nie darzy miłością Kaczora i Ziobry.

Nie będę się wypowiadał na temat Kwaśniewskiego i "grubego kauzyperdy"Kalisza (nazewnictwo haena) bo tych,kiedy jeszcze się nie związali z Palikotem haen nie raz dosłownie opluł na forum.

Jeszcze trochę czasu upłynie,zanim haen wyleczy się z kolejnej swojej "miłości".
            • mila2712 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 11:01
              gtxl napisał:

> Postaraj się go zrozumieć użytkowniczko.
              Przykro mi ale to niemożliwe. Jak zrozumieć kogoś ( ba..... próbować zrozumieć )kto nie podaje argumentów merytorycznych a tylko pluje na oślep ?
              :)
              • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 11:05
                mila2712 napisała:

> gtxl napisał:
                >
                > > Postaraj się go zrozumieć użytkowniczko.
                > Przykro mi ale to niemożliwe. Jak zrozumieć kogoś ( ba..... próbować zrozumieć
                > )kto nie podaje argumentów merytorycznych a tylko pluje na oślep ?
                > :)

Nie dostrzegłaś ironii w moim poście?
                • mila2712 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 11:25
                  gtxl napisał:

> mila2712 napisała:
                  >
                  > > gtxl napisał:
                  > >
                  > > > Postaraj się go zrozumieć użytkowniczko.
                  > > Przykro mi ale to niemożliwe. Jak zrozumieć kogoś ( ba..... próbować zroz
                  > umieć
                  > > )kto nie podaje argumentów merytorycznych a tylko pluje na oślep ?
                  > > :)
                  >
                  >
                  >
                  > Nie dostrzegłaś ironii w moim poście?
                  Ależ, ależ......dostrzegłam.
                  A to nie odezwała się litościwa strona uzytkownika ( dla bałwanków )?
    • remez2 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 09:39
      Gdybym Cię nie lubił, napisałbym - "swój swego zawsze rozpozna". Ale po co, skoro Ty o tym dobrze wiesz.
      • haen2010 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 11:13
        Jakieś zidiocenie was dopada. Przecież Tusk obiecał, że zajmie się biedą polską.
        • remez2 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 11:19
          haen2010 napisał:

> Jakieś zidiocenie was dopada. Przecież Tusk obiecał, że zajmie się biedą polską.
          Jaki to ma sens/związek w tym wątku?
          • gtxl Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 12:49
            remez2 napisał:

> haen2010 napisał:
            >
            > > Jakieś zidiocenie was dopada. Przecież Tusk obiecał, że zajmie się biedą
            > polską.
            > Jaki to ma sens/związek w tym wątku?

Palikot rozwiąże wszystkie problemy związane z biedą, razem z Kwachem,Siwcem i Kaliszem.
            Będziemy wszyscy bogaci,syci i zadowoleni,jak ci wymieni na sweet foci w Davos.
            • haen2010 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 13:29
              Jest coś na rzeczy. Bo wiemy jak przez 25 lat wyglądają rządy solidaruchów i komuchów kościelnych. Niewiele się różnią od tych na Ukrainie.
              • remez2 Re: Kutz podsumował Millera 27.01.14, 14:37
                haen2010 napisał:

> Jest coś na rzeczy. Bo wiemy jak przez 25 lat wyglądają rządy solidaruchów i ko
                > muchów kościelnych. Niewiele się różnią od tych na Ukrainie.
                Przeczytaj własny wątek (wpis otwarcia) i oprzytomniej.
    • tornson Jaaaasne, lepiej się schować i utrwalać prymitywny 27.01.14, 14:48
      obraz sceny politycznej ograniczony do POPiSu.
      • gtxl Re: Jaaaasne, lepiej się schować i utrwalać prymi 27.01.14, 15:02
        tornson napisał:

> obraz sceny politycznej ograniczony do POPiSu.

Co Ty chciałeś właściwie powiedzieć.
        Palikot,który był w PO nic nie wiedział na ten temat.
        Dziewica?
        • zdybex Re: Jaaaasne, lepiej się schować i utrwalać prymi 27.01.14, 15:30
          Kutz kiedyś oglosił, że jest tak stary, że może mówić w końcu to co myśli. Widać całe życie był hipokrytą. A teraz jest hipokrytą z pielucha przy dupie. Dziadzina z plamami watrobowymi chce budować przyszłość świata, Europy? Pomyśl o testamencie aby rodzina sie nie pozabijała w dzień po pogrzebie.
      • wiosnaludzikow kto ma to zmienić? Ten ....? 27.01.14, 15:27
        tornson napisał:

> obraz sceny politycznej ograniczony do POPiSu.
        Joński ma to zmienić ? Napieralski ?
        • gtxl Re: kto ma to zmienić? Ten ....? 27.01.14, 15:28
          wiosnaludzikow napisał:

> tornson napisał:
          >
          > > obraz sceny politycznej ograniczony do POPiSu.
          > Joński ma to zmienić ? Napieralski ?

Jestem pewien,że zmieni to Kłopotek lub Bury.
          • wiosnaludzikow Re: kto ma to zmienić? Ten ....? 27.01.14, 15:30
            gtxl napisał:

> wiosnaludzikow napisał:
            >
            > > tornson napisał:
            > >
            > > > obraz sceny politycznej ograniczony do POPiSu.
            > > Joński ma to zmienić ? Napieralski ?
            >
            > Jestem pewien,że zmieni to Kłopotek lub Bury.
            Kłopotek i Bury nic nie zmienią. Oni liczą tylko na "przyssawkę".
            • gtxl Re: kto ma to zmienić? Ten ....? 27.01.14, 15:33
              > Jestem pewien,że zmieni to Kłopotek lub Bury.
              Kłopotek i Bury nic nie zmienią. Oni liczą tylko na "przyssawkę".

Wiadomo....chłopek jak chłopek......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka