Dodaj do ulubionych

PiSowska szkoła,

06.02.14, 16:42
Mularczyk ten to dopiero pilnie uczył się od Ziobry i reszty tych ..... ( tu wstaw odpowiednie słowo).
Koło jego domu mieszka były bezdomny, któremu sasiadka Mularczyka podarowała kontener do zamieszkania, ale Mularczykowi to się nie podoba, bo jak to koło niego bezdomny i do tego w melinie, i zaczął nasyłać kontrole, niby to z troski o zdrowie bezdomnego, a w rzeczywistości chcąc się go pozbyć z okolicy.
Gdy to opisała "Polityka" zagroził jej procesem i zakazem kolportażu, a także straszy sądem inne media, Mularczyk, ja nie jestem żadnym medium, ale jakoś nie boję się pisać.
I mam pytanie dlaczego nie interesuje się innymi bezdomnymi, bo nie wierzę że w Nowym Sączu jest tylko jeden bezdomny?

natemat.pl/91163,arkadiusz-mularczyk-chce-zakazu-kolportazu-polityki-i-grozi-innym-mediom-za-sugestie-ze-w-nowym-saczu-neka-bezdomnego
Obserwuj wątek
    • dystans4 Re: PiSowska szkoła, 06.02.14, 16:51
      Dlaczego nakłaniasz do używania wyrazów powszechnie uznawanych za wulgarne, nieprzyzwoite, niecenzuralne - ( tu wstaw odpowiednie słowo).
      Jeśli będzie odpowiednie, cenzura wytnie cały wpis.
      • man_sapiens Re: PiSowska szkoła, 06.02.14, 17:22
        Napisz "Arkadiusz Mularczyk". Czyli (tu wstaw odpowiednie słowo) - znaczy to samo i cenzura się nie przyczepi.
    • cookies9 Re: PiSowska szkoła, 06.02.14, 17:43

czan-dra napisał:

>ale Mularczykowi to się nie podoba, bo jak to koło niego bezdomny i do tego w melinie

Bezdomny nie mieszka w melinie:-) - mieszkańcy go chwalą...

'Sąsiedzi chwalą Gromalę, bo choć biedny i bezdomny, nie sprawia żadnych kłopotów: nie pije, nie awanturuje się. Wręcz przeciwnie, pomaga im w utrzymaniu ogrodów i dba o porządek w okolicy...."

Poseł Młynarczyk nie lubi bednych ludzi i to jest fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka