zdybex 17.02.14, 17:28 Ale jak zobaczyłem prezydium i dwa pierwsze rzędy klaskających to zwątpiłem. Ci ludzie są za głupi aby sortować grzyby. A co dopiero rzadzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Konwencja programowa PiS . Program niezły 17.02.14, 17:32 Program jest cud-miód. Jak kazda bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Konwencja programowa PiS . Program niezły 17.02.14, 18:43 ...na papierze:-) Nie sztuka napisać,wydrukować i wylansować się w spocie wyborczym... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Konwencja programowa PiS . Program niezły 17.02.14, 18:48 Jak twierdza fachowcy którzy zapoznali sie z programem pis jest to lekko podrasowana kopia programu SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Konwencja programowa PiS . Program niezły 17.02.14, 18:53 ... socjal-komunistyczny... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
rekowskikrzysiek Re: Konwencja programowa PiS . Program niezły 17.02.14, 19:19 Ja tam już w nic z tego nie uwierzę... ___________________________________________________ torby papierowe, torby reklamowe, torby bawełniane, torby Odpowiedz Link Zgłoś