Dodaj do ulubionych

Pajac brnie i sie pograza

27.02.14, 16:00
im predzej go DT odstrzeli tym lepiej

- Są sytuacje, gdy zwłaszcza w relacjach z Niemcami puszczają nerwy. To oni powinni być nadwrażliwi i powinni przejść prawdziwą denazyfikację również w umysłach - tak Jacek Protasiewicz, wiceprzewodniczący Parlamentu Europejskiego i szef dolnośląskich struktur PO, tłumaczył się z awantury na niemieckim lotnisku.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,15534077,Protasiewicz_o_awanturze_na_lotnisku__Celnicy_i_policjanci.html#ixzz2uXDZHTO8
Obserwuj wątek
    • bardzolysapala Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:26
      Ukrainiec Protasiewicz jak usłyszał, że bili jego rodaka eksplodował . te winka były wielkości wiader?
      • zoil44elwer Re: Pajac brnie i sie pograza 01.03.14, 00:09
        bardzolysapala napisał:

> Ukrainiec Protasiewicz jak usłyszał, że bili jego rodaka eksplodował . te wi
        > nka były wielkości wiader?
        Wrocławiak zza Buga Jacek P(strong) na konferencji prasowej:.....w kraju gdzie "mieszkam" ......!?Weg,€uropOśle do swoich korzeni,na łono swej,ukraińskiej Ojczyzny!
    • ayran Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:26
      Musiał się niezgorzej awanturować, skoro zdecydowali się na zakajdankowanie go już wiedząc, że ma immunitet. Zakładając że w jego wersji jest jakieś ziarnko prawdy, powinien natychmiast złożyć urząd wiceprzewodniczącego i wystąpić z wnioskiem o "zrzeczenie się" immunitetu.
      • szwampuch58 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:32
        juz zdecydowal: isc w zaparte ,grac role ofiary....moim zdaniem przegra
      • wiosnaludzikow Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 18:39
        Miło mi się z Tobą zgodzić.
        ayran napisał:

> Musiał się niezgorzej awanturować, skoro zdecydowali się na zakajdankowanie go
        > już wiedząc, że ma immunitet. Zakładając że w jego wersji jest jakieś ziarnko p
        > rawdy, powinien natychmiast złożyć urząd wiceprzewodniczącego i wystąpić z wnio
        > skiem o "zrzeczenie się" immunitetu.
    • x2468 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:34
      Zastanawia mnie skąd macie tak głęboką wiedzę na temat tego co się tam wydarzyło, może zgłosicie się w tamtejszej prokuraturze na świadków?
      Ja niemiecka policje znam(nieporównywalnie bardziej wredna od naszej) dlatego poczekam i zobaczę.
      • szwampuch58 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:40
        hmmm,a skad znasz? .......tak jak ten kibic mam nadzieje ,nie z realu?
        www.gazeta.tv/Wideo/12,130309,15525955,Kabaret_Nowaki_w_skeczu_pt___Mecz_Polska_Niemcy_.html#CukVid
        • x2468 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 17:04
          Z realu.Kibicem nie jestem lecz pomimo to przesiedziałem 2 godziny posadzony o kradzież w policyjnym aucie.Nawet nie wiem co miało zginać,z pewnoscia nic wartościowego bo było to w sklepie spożywczym. Zrobili mi rewizje osobista,z kieszeni wydłubali kurz,paszport i inne papiery oglądali z wszystkich stron i po dwóch godzinach wściekli bez słowa wypuścili.Nawet nie powiedzieli o co im chodzi. Rozumie ze mogą klienta obmacać lecz wydłubywać kurz z kieszeni? Mrówek szukali? Czegoś takiego w Polsce nie widziałem.Nawet w komunie.Innym razem ofiara był chłopak który pokłócił się na ulicy z dziewczyna. Został skuty kajdankami,rzucony na maskę auta i zamknięty w budzie.Najgorsze jednak było to ze kajdanki były zepsute i nie potrafili ich otworzyć, a ze (chyba złośliwie) zacisnęli je b. mocno to chłopak wył i skręcał się z bólu a dziewczyna płakała a policaje się wściekali. Po mniej więcej godzinie zawołali posiłki i w 4 próbowali młodego uwolnić dociskając kajdanki coraz mocniej. po dłuższym czasie udało się. Powiedzieli chłopakowi aby sp..i pojechali. Wszystko to widziałem i słyszałem ponieważ działo się w upalny dzień pod oknami znajomych u których bawiłem w Belinie. Policjanci czuja się tam bezkarni wiem o tym od znajomego niemieckiego prawnika.Rozbicie zbyt głośno grającego sprzętu na prywatce, podeptanie antyradaru, pobicia itd są na porządku dziennym.Dlatego wole poczekać jak się zakończy sprawa Protasiewicza. Gdyby trafiło na szaraczka to nie pomógłby monitoring bo..ochrona danych osobowych.Zobaczę. Wy oczywiście wiecie lepiej.
          • szwampuch58 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 19:34
            "fajne" historyjki ktore moga wydarzyc sie na calym swiecie
            Na miedzynarodowym lotnisku w sektorze obsludzi VIP -ow jednak malo prawdopodobne pochopne zachowanie policjantow,czekac nalezy ale jak znam zycie "ukreca leb" sprawie zarowno Polacy jak i Niemcy
            • zoil44elwer Re: Pajac brnie i sie pograza 28.02.14, 12:12
              szwampuch58 napisał:

> "fajne" historyjki ktore moga wydarzyc sie na calym swiecie
              > Na miedzynarodowym lotnisku w sektorze obsludzi VIP -ow jednak malo prawdopodob
              > ne pochopne zachowanie policjantow,czekac nalezy ale jak znam zycie "ukreca leb
              > " sprawie zarowno Polacy jak i Niemcy
              Wałęsa po kontroli JEGO bagażu na lotnisku w Londynie:MOJA stopa już nigdy tutaj nie stanie!!JA,JA-rewidowany jak "normalny" człowiek?// No paczta ludziska,Brytole uznali MĘDRCA EUROPY za normalsa ignorując polskie legendy i "CD(Reise)pass"Lecha W!
      • lech.junosza Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:41
        Narzygał sobie na buty i to najbardziej go rozwścieczyło.
      • bardzolysapala Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 16:43
        Zabrali mu pasek aby się nie obwiesił. W majtkach nazwanych przez podmiot sprawy bokserkami broni nie znalezli. Z przodu zółte z tyłu brązowe Na gwałciciela bez broni niezbednej do tego. . Kązdy facet ma w gaciacgh broń na baby. Mamy wyjątek.
      • pis_da_deby Re: Pajac brnie i sie pograza 28.02.14, 08:13
        x2468 napisał:

> Zastanawia mnie skąd macie tak głęboką wiedzę na temat tego co się tam wydarzył
        > o, może zgłosicie się w tamtejszej prokuraturze na świadków?

Jaka trzeba miec wiedze by ocenic wypowiedz tego pana ?

To oni powinni być nadwrażliwi i powinni przejść prawdziwą denazyfikację również w umysłach - tak Jacek Protasiewicz,

To juz czwarte pokolenie po wojnie a jak widac dla pana P Niemcy to nadal nazisci bo nie przeszli "prawdziwej denazyfikacji"

Jak sie ma takie fobie to trzeba miec na tyle rozumu by sie zastanowic zanim sie cos powie.
        Jak widac alkohol panu P rozum odebral
        • gtxl Re: Pajac brnie i sie pograza 28.02.14, 08:31
          Jak sie ma takie fobie to trzeba miec na tyle rozumu by sie zastanowic zanim sie cos powie.
          Jak widac alkohol panu P rozum odebral

Może nawet to nie alkohol odebrał mu rozum,ale po prosto woda sodowa,bąbelki w główce pana posła.

Dobrze,że wyrzucił temu niemieckiemu celnikowi tylko okres ostatniej wojny,bo mógł przejść do czasów Marchii Brandenburskiej a skończyć na Kulturkampf Bismarcka.

Facet naoglądał się za dużo seriali typu,Czterej pancerni i pies,oraz Stawka większa niż życie.
    • zupakacza Protasiewicz i Rokita - dwa bratanki 27.02.14, 17:32
      polaki pokazali co potrafia. byc polakami. Polnische Wirtschaft wiecznie zywe.
      • gtxl Re: Protasiewicz i Rokita - dwa bratanki 27.02.14, 17:49
        zupakacza napisała:

> polaki pokazali co potrafia. byc polakami. Polnische Wirtschaft wiecznie zywe.

Co do tej sytuacji Protasiewicza i Rokity mają słowa Polnishe Wirtschaft cielęciu wolski...? wszystko ci się pieprzy.
        • x2468 Re: Protasiewicz i Rokita - dwa bratanki 27.02.14, 18:28
          Zobacz sam co niemiecka policja potrafi z nudów.
          www.retter.tv/de/polizei.html?ereig=-Selbst-gedrehtes-Video-der-Polizei-Kuriose-Bilder-werden-zum-Skandal-&ereignis=23308
      • przeciwnik_klamstwa Re: Protasiewicz i Rokita - dwa bratanki 28.02.14, 23:38
        dunia, a to w jakiej intencji miałoby być ...?
    • zoil44elwer Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 17:55
      Polizisti spostponowali zastępcę D Tuska,viceprzewodniczącego PE,I Sekretarza KW PO!? €uroscandal!
      • cronny Są kraje, gdzie Polak może się spodziewać prowoka 27.02.14, 19:07
        Trzeba sie pod tym względem mieć na bacznosci u sąsiadów takich jak: Litwa, Białoruś, Rosja, Niemcy...
        Choć niedawno na Słowacji wracałem z nart i policja zatrzymała na dmuchanie w alkomat. Tam u nich nie wolno mieć w chuchu ani śladu alkoholu. Trzeba mieć "0". A na każdym stoku jest piwo, wino, grzaniec...
        No to dmucham i jest "0". Wkurzyli się, każą dmuchać drugi raz. No to proszę żonę, żeby telefonem filmowała, ze zbliżeniem na wyświtlacz alkomatu. Znów jest "0". Każą dmuchać trzeci raz... Po co? Żebym odmówił i dał pretekst do interwencji?...
        A juz zwłaszcza w Niemczech trzeba uważać w kontaktach z policjantami i celnikami. W samochodzie dobrze jest mieć caly czas czynna kamerę. Dla nich każdy Polak to podejrzany kryminalista i Untermensch...
        • x2468 Re: Są kraje, gdzie Polak może się spodziewać pro 27.02.14, 19:34
          Wcale nie lepsi są w stosunku do Niemców.
        • szwampuch58 Re: Są kraje, gdzie Polak może się spodziewać pro 27.02.14, 19:51
          "Dla nich każdy Polak to podejrzany kryminalista"
          Jak myslisz tacy wredni od urodzenia czy ktos na to intesywnie zapracowal w latach 90 -tych?
    • zayka_nr11 Re: Pajac brnie i sie pograza 27.02.14, 18:49
      czy Jacuś się łapie na tą ustawkę psychiatryczną ?

alkoholizm, agresja....
    • wiosnaludzikow Protasiewicz może pójść siedzieć 27.02.14, 18:58
      Więzienie niemieckie więc wygodne ale z sędziami niemieckimi panie Protasiewicz nie da się nic załatwić za wspólny pobyt w loży Vipowskiej na meczu.
      To nie ten "znasz li ten kraj" i tam dzięcielina nie pała.
      cytat (TVN)
      Prokuratury we Frankfurcie nad Menem, jeśli prokuratura stwierdzi, że wiceprzewodniczący PE Jacek Protasiewicz wypowiadał takie słowa jak "Heil Hitler" czy "Sieg heil" to będziemy mieli do czynienia nie tylko z obrazą urzędnika, ale też z użyciem słów-symboli organizacji sprzecznej z niemieckim porządkiem konstytucyjnym.

Za taki czyn grozi trzy lata więzienia lub grzywna czyli kara wyższa niż za obrazę urzędnika (dwa lata i grzywna). Poza tym zasądzonych kar powyżej dwóch lat nie można w niemieckim systemie prawnym zawiesić.

- Prokuratura rozpocznie jednak śledztwo dopiero wtedy, gdy Parlament Europejski uchyli immunitet Jackowi Protasiewiczowi - dodała rzeczniczka.
      • x2468 Re: Protasiewicz może pójść siedzieć 27.02.14, 19:39
        Rozumem to ty z cala pewnoscia nie grzeszysz.Protasiewicz nie przeczy ze wypowiedział te słowa a niemieckich organach to ty masz pojecie takie jak wilk o gwiazdach.
    • wiosnaludzikow Ten pajac to szef kampanii wyborczej PO 27.02.14, 19:18
      ..a ma większą fobię antyniemiecką niż Kaczyński. Ma szansę być przyjęty do PiS.
      • x2468 Re: Ten pajac to szef kampanii wyborczej PO 27.02.14, 20:04
        Popatrz głupolu:
        www.youtube.com/watch?v=460Ag62bQ34
        www.youtube.com/watch?v=otpasIohg1g
        www.youtube.com/watch?v=eExftF41Pfc
        www.youtube.com/watch?v=Z_AiQkdrRao
        • wiosnaludzikow Re: Ten pajac to szef kampanii wyborczej PO 28.02.14, 02:35
          x2468 napisał:

> Popatrz głupolu:
          Agresja i prostactwo jest dowodem bezsilności w argumentacji.
    • wujaszek_joe my takich psycholi eksportujemy do UE? 28.02.14, 08:46
      to jest dziki kraj.
      • wiosnaludzikow Re: my takich psycholi eksportujemy do UE? 28.02.14, 08:56
        wujaszek_joe napisał:

> to jest dziki kraj.
        Tak ! A nawet ustawiamy ich jako viceprzewodniczących parlamentu UE ! W końcu to nasza elita z elit.
        • zoil44elwer Re: my takich psycholi eksportujemy do UE? 28.02.14, 11:32
          wiosnaludzikow napisał:

> wujaszek_joe napisał:
          >
          > > to jest dziki kraj.
          > Tak ! A nawet ustawiamy ich jako viceprzewodniczących parlamentu UE ! W końcu t
          > o nasza elita z elit.
          Elity z jElit(grubych)
    • ludekpolski Re: Sorry, ale takiemy mamy... 28.02.14, 11:36
      wszystkie POkraki...
      • zoil44elwer Re: Sorry, ale takiemy mamy... 28.02.14, 12:21
        Jest kilku uczciwych w Peło ale prawdę mówiąc to,też świnie.
    • bnov Re: Pajac brnie i sie pograza 28.02.14, 23:18
      wnuk wehrmachtowca załatwi tego naiwniaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka