m.c.hrabia 27.03.14, 19:33 Ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski dołączył do protestujących w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwnik_klamstwa Kto nie popiera tego protestu w Sejmie? 27.03.14, 20:28 m.c.hrabia napisał: > Ksiądz Tadeusz Isakowicz-Zaleski dołączył do protestujących w Sejmie ... przeciwnicy protestu tudzież owi, co to robią sobie prześmiewki nie tylko z protestujących lecz również z tych co popierają ten protest - wiecie co wam powiem ? Jesteście pełnym obrazem Platformy Obywatelskiej. Jaki to obraz? To jest właśnie obraz złodzieja. Od kiedy to złodzieje mieliby dbać o dobro wspólne? ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. 3."jak się go słucha(czyt.:Putina)to racja jest jego", ryj=kgb Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kto nie popiera tego protestu w Sejmie? 27.03.14, 20:48 wiecie co wam powiem ? możesz mówić nikt nie broni ja tobie powiem ,żeś debil. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kto nie popiera tego protestu w Sejmie? 27.03.14, 21:21 Pozwalam sobie dodać ze do tego patologiczny kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Kto nie popiera tego protestu w Sejmie? 27.03.14, 21:38 ten argument rzeczywiscie powala. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Jeszcze jeden lansik 27.03.14, 21:12 ciekawe, kiedy jakiś biskup się pojawi..... Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Jeszcze jeden lansik 27.03.14, 21:17 > ciekawe, kiedy jakiś biskup się pojawi.... I poświęci kryki za "co łaska ale nie mniej niż 50 tysięcy" (no bo biskupie poświęcenie kosztuje więcej niż poświęcenie przez proboszcza a to więcej niż poświęcenie przez wikarego). Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jeszcze jeden lansik 28.03.14, 00:04 fiu-bzdziu2010 napisała: > ciekawe, kiedy jakiś biskup się pojawi..... Gdyby nie rodzice, to by do dzieci paru przyleciało. Poprzytulać. S. Odpowiedz Link Zgłoś