Dodaj do ulubionych

Dzieci Chazana

13.07.14, 08:48
Nie wytrzymaliśmy. A właściwie kobiety z Ruchu nie wytrzymały. Dość tej obłudy.

W poniedziałek w Wołominie, przed szpitalem, rozpoczniemy akcję pokazywania drastycznych zdjęć dzieci z wadami, akceptowanymi przez PiS i Kościół - Dzieci Chazana! Będziemy odczytywać nazwiska lekarzy, którzy podpisali deklaracje wiary oraz rozdawać ulotki mówiące o prawach kobiet w szpitalach.
Objadą tak całą Polskę! Niech ludzi zobaczą, o co chodzi w tym diabelskim pomyśle!
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 08:51
      ciekawe na jak długo pary starczy ,czy jak zwykle u Januszka na jednym happeningu
    • 99venus Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:12
      to nie dzieci Chazana,to bękarty.
      • antyk-acap Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:14
        Dlaczego grzeszysz naruszając VIII przykazanie? Dlaczego uważasz je za bękarty?
      • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:31
        99venus napisał:

> to nie dzieci Chazana,to bękarty.

Znaczy się mamusie nie wiedza z kim i kiedy? . To nie dziwi .
      • felinecaline Niebywale! 13.07.14, 13:04
        Bekarty - dawno zarzucone pojecie okreslajace "dzieci z nieprawego loza" (pozamalzenskie).Dawno zreszta tez zrownane w prawach z dziecmi poczetymi przez legalnych malzonkow.
        "Dziecko Chazana" to okreslenie z gruntu chybione: nie byl ani genitorem, ani wykonawca zabiegu IV, nie potrafil odczytac wyniku USG, wiec dlaczego to mialoby byc "jego" dziecko?
        Zreszta czy to w ogole bylo dziecko czy niestety, raczej twor zwany "potworniakiem", bo chyba o czlowieczenstwie decyduje obecnosc i funkcjonalnosc mozgu.Tu czekam na wyniki skanera post mortem, ktory ujawni na jakim poziomie rozwoju bylo mozgowie tego plodu.
    • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:30
      antyk-acap napisał:

> Nie wytrzymaliśmy. A
      > właściwie kobiety z Ruchu nie wytrzymały. Dość tej obłudy.
      >
      > W poniedziałek w Wołominie, przed szpitalem, rozpoczniemy akcję pokazywania dra
      > stycznych zdjęć dzieci z wadami, akceptowanymi przez PiS i Kościół - Dzieci Ch
      > azana! Będziemy odczytywać nazwiska lekarzy, którzy podpisali deklaracje wiary
      > oraz rozdawać ulotki mówiące o prawach kobiet w szpitalach.
      > Objadą tak całą Polskę! Niech ludzi zobaczą, o co chodzi w tym diabelskim pomyś
      > le!

Uśmiech losu ,czy durne feministki? Zapraszam do siebie . Mam kopę zgniłych jaj ,to wasze perfumy ,wiec nie POgardzicie ?

Jesteś brzydka ,głupia i nikt cie nie kocha ? Zostań feministka .
    • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:51
      antyk-acap napisał:

> Zawsze takie suki widziałem na mszach podlące się by choć pies chciał je puknąć
      > ...
      O porca miseria !!!!!!!!!! to ty jednak chodzisz do kościoła ? Nie wstydź się ,nawet Jaruzelski się nawrócił .
      • antyk-acap Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 09:52
        Chodziłem by się pośmiać z wariatów.
        • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 10:00
          antyk-acap napisał:

> Chodziłem by się pośmiać z wariatów.

To musisz iść na występy Palikota ,albo do sali sejmowej .A już na pewno dużych ilości śmiechu dostarczy ci pan premier .
          • antyk-acap Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 10:07
            Pedofila pieprzącego o wstrzemięźliwości nic nie pobije. Ale gdy zapieprzył kilkaset tysięcy z kościelnej kasy odpuściłem.
            • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 10:23
              antyk-acap napisał:

> Pedofila pieprzącego o wstrzemięźliwości nic nie pobije. Ale gdy zapieprzył kil
              > kaset tysięcy z kościelnej kasy odpuściłem.

Eee ,tam . Nawet nie wiesz ilu pedofilów codziennie słuchasz. W samej europejskiej wierchuszce jest ich sporo . Cicho sza jednak .Jeden nawet książkę spłodził o swoich zboczeniach .I co ? i nico . Dalej w stołek pierdzi .Sprawiedliwe osądy pochwalam . wybiórcze traktuję jako prowokacje . Ksiądz pedofil to wyjątkowy sku...syn . I tyle . Takim samym jednak sku...synem jest każdy ,kto krzywdzi dzieci . Nie można jednak wszystkich wrzucić do jednego wora . Czy jeden polityk może odzwierciedlać całe to towarzycho ? czy dzięki temu mogę mówić ,że wszyscy politycy to zboki ? A tak traktujecie księży i kościół Trochę pokory b y sie przydało .
              • antyk-acap Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 10:31
                A znasz choć jedną dyrektywę UE chroniących pedofili? Bo Kościół taki dokument ma - Crimen sollicitationis!
                • mayaca Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 11:02
                  antyk-acap napisał:

> A znasz choć jedną dyrektywę UE chroniących pedofili? Bo Kościół taki dokument
                  > ma - Crimen sollicitationis!

A znasz choć jeden przypadek by UE kogoś zboczonego wyautowała ? Papież walczy z pedofila w Kościele ,lecą kolejne głowy .W unii jakoś nie słychać o wielkich czystkach ,chodzą natomiast słuchy o zmniejszeniu wieku ochronnego dla osób współżyjących z dziećmi . Walczą o bodaj 11lat!. Taki miałby być wiek który chroniłby przed kara zboka !! teraz jest to 15 lat .
    • l_zaraza_l Re: Dzieci Chazana 13.07.14, 17:29
      Tolerancja, wyrozumiałość czy też bierność z jaką radykałowie spotykali się przez ostatnie lata okazały się słabością wykorzystaną przez garstkę oszołomów do terroryzowania i ogłupiania całego społeczeństwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka