Dodaj do ulubionych

Platforma Obywatelska

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 00:53
Mam pytanie: czy Platforma Obywatelska to naprawdę coś nowego? Czy wierzycie,
że będzie w stanie coś zmienić w Polsce?
Obserwuj wątek
    • Gość: nemo Re: Platforma Obywatelska IP: *.kielce.ppp.tpnet.pl 15.03.01, 11:23
      Mo?e i chce zmienif osobniki przy korytach.
    • Gość: tyu Re: Platforma Obywatelska IP: 157.158.68.* 15.03.01, 19:25
      To reanimowany Kongres Liberalno-Demokratyczny Tuska (obrażony nie wybraniem go
      na szefa UW, zabrał zabawki) powiększony o paru innych, którzy też chcieli się
      załapać.
      • Gość: sceptyk Re: Platforma Obywatelska IP: 195.15.57.* 16.03.01, 15:52
        Lubie Cie tyu i ten Twój nihilizm. Wszystko na pohybel, o kant dupy potluc,
        zostawic jeno SLD w spokoju. I przy wladzy.

A tak na marginesie, to nie moglbys tej swojej ksywki internetowej zmienic?
        Czuje sie tak, jakbym dyskutowal z Chinczykiem. Nie tylko, ze nie rozumiesz co
        sie do Ciebie pisuje, ale tez nie moge skonstruowac poprawnego zdania po polsku
        z Twym imieniem w srodku. Podobnie bym chyba dyskutowal z Mao. Meczy mnie to.

Wracajac zas do Twego stwierdzenia, ze sie zalapali. Do czego i w jakim celu
        "zalapal" sie Olechowski?
    • Gość: Robek Unia=komuchy IP: 172.30.254.1, 62.180.71.* 16.03.01, 15:02
      W UW pozostały same komuchy, przywiązani do stołków politycy od siedmiu boleści
      z hasłem "sprawiedliwości społecznej" na ustach. Nie wywodzą się z SLD ale
      łączy ich to samo - walka o władzą samą w sobie i zamiłowanie do okradania
      podatników. Jedyny kto chciał a nie mógł zwiać to Geremek, gdyby to zrobił
      byłby skończony. Ponieważ został przewodniczącym jedyne co może zrobić to
      nawoływać synów marnotrawnych do powrotu. A ci co popierają Unię (a raczej to
      co z niej zostało) więcej dostaną od SLD więc po co obstawiać przegranego konia
      na wyborach?
      Dajcie spokój, unia za bardzo zboczyła na lewo dlatego się rozdarła.
      • otsoa Re: Unia=komuchy 16.03.01, 15:47
        Witam!
        Czy mógłbyś podać przykłady, skręcania Unii na lewo?
      • Gość: trop Re: Unia=komuchy IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 20:49

Gdyby rzeczywiście UW była choć trochę podobna do Komuchów to miałaby w
        sondażach ok.20%, a nie 5%.Widać,że z logiką jesteś Kolego na bakier.Dlatego
        ratunek dla Ciebie to Platforma Obywatelska.Olechowski stale powtarza "pójdż
        dziecię ja cię uczyć karzę".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka