Dodaj do ulubionych

witajcie forumowicze inteligentni !!!

22.05.03, 16:51
a ja juz sie zastanawialem, gdzie sie niektore osoby podziewaja (nie pokaze
palcem o kogo chodzi), a tymczasem osoby te sie przyczaily tutaj, liczac
zapewne, ze najciemniej jest pod latarnia i ze je tu nie znajde. :)))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 16:59
      yhyh bo Ci wytnę ;) (posta) ;))
      • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:04
        i jak bys mi mogla potem spojrzec w oczy? :)))
        • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:05
          normalnie. zza rzęs firanek ;))
          • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:09
            ale policzki by ci splonely rumiencem (przy tym patrzeniu)...
            • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:11
              jagod na policzkach bym dostala. jeszcze zielonych wiec czerwonych (yhhy noco?
              same widzicie ze to sie az cisnie na ust korale;)
              • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:18
                widze, ze lubisz sobie dworowac z jagod, za pomoca kolorowych z-aluzji.
                • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:23
                  aha to jej ulubione zarciki sa :)aleale Wy sie zdaje sie nie znacie jeszcze?
                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 22.05.03, 17:25
                    aniela_ napisała:

> aleale Wy sie zdaje sie nie znacie jeszcze?

... spytala z niepokojem aniela_.

:)))
    • znawca Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 23.05.03, 09:12
      Znawca, uznaję ten wątek za najsłodszy w historii tego forum.
      Szczególnie ten wzrok zzarzęsowy rzucany na gitczłowieka.
      • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 26.05.03, 09:20
        aha ta lyzka dziegciu w beczce z miodem jest zupelnie a propos wiec.
        • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 10:40
          bynajmniej tak.
          • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 11:37
            o widze ze przechodziles obok i pomyslales ze wpadniesz? :)
            • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 13:27
              wolalbym nie wpasc, szczerze mowiac. ;)))
              ps ciekawa sprawa, ze w watku zaadresowanym do forumowiczow inteligentnych
              odpowiedzieli mi jak na razie tylko aniela_ i znawca ...
              • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 13:38
                gitman napisał:

> ps ciekawa sprawa, ze w watku zaadresowanym do forumowiczow inteligentnych
                > odpowiedzieli mi jak na razie tylko aniela_ i znawca ...
                wejdź na wątek Refor_matora, to się dowiesz
                • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 28.05.03, 23:51
                  to sie nazywa czynem nieuczciwej konkurencji;P
                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 00:03
                    to bylo typowe wyjasnienie nie wprost.
                    • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 09:42
                      gitman napisał:

> to bylo typowe wyjasnienie nie wprost.
                      to było wyjaśnienie jak najbardziej wprost
                      • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:07
                        jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ...
                        ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne ale sa czerwone gdy sa
                        zielone? :)))
                        • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:21
                          yhyh jawiem! jawiem! to jest ulubiony tekst jagody ;))
                          • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:23
                            ulubiony? na pewno sie ucieszy!!! ;)))
                            • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 11:07
                              :)))
                        • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 11:32
                          gitman napisał:

> jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ...
                          zwyczajowo zakładam, że oi rozmówcy są inteligentni, w zwiazku z czym nie chcę
                          ich urażać podrzucaniem linki, skoro sami mogą sobie znaleźć pożądany wątek, a
                          i przy okazji po drodze kielka innych ciekawych (lub mniej ciekawych) rzeczy
                          przeczytać

> ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe, ale sa
                          czerwone gdy sa
                          zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda???

>
                          • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:21
                            czarnajagoda napisała:

> gitman napisał:
                            >
                            > > jakie tam wprost, nawet linki mi nie rzucilas i musialem szukac sam ...
                            > zwyczajowo zakładam, że oi rozmówcy są inteligentni,

inteligencja jest czesto przydzialana razem z lenistwem ;)))

w zwiazku z czym nie chcę
                            > ich urażać podrzucaniem linki, skoro sami mogą sobie znaleźć pożądany wątek,
                            a
                            > i przy okazji po drodze kielka innych ciekawych (lub mniej ciekawych) rzeczy
                            > przeczytać

wolabym dostac linke na srebrnej tacy.

>
                            > > ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe, ale
                            > sa
                            > czerwone gdy sa
                            > zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda??

mysle, ze w tej kwestii jestes juz forumowym autorytetem.
                            • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:30
                              gitman napisał:

> inteligencja jest czesto przydzialana razem z lenistwem ;)))
                              wiem z autopsji ;))

> wolabym dostac linke na srebrnej tacy.
                              weisz, przywykłam, że ja dostaję, a nie daję różne rzeczy na srebrnej tacy...
                              > >
                              > > > ps pytanie mam - co to jest, mowi sie ze sa czarne jak są fioletowe,
                              > ale
                              > > sa
                              > > czerwone gdy sa
                              > > zielone? - to chyba tak brzmieć powinno, prawda??
                              >
                              > mysle, ze w tej kwestii jestes juz forumowym autorytetem.
                              wygląda na to, że tak :))
                              • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 12:54
                                moja autopsja jest do podobna do twojej. ;)))
                                ps a nie wiesz, co to sie stalo z pewnym koza i jego forum, bo pewnego
                                pieknego dnia nie zobaczylem juz ani tego ani tego?
                                • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 17:13
                                  wiem tylko żekiedyś napisał,że jak się znajdziechętny, to odda forumw dobre
                                  ręcei podał nr na gg.chętna nie byłam, gg nie mam więc numeru nie zapisałam, a
                                  nazajutrzforum jużnie było. a szkoda :((
                                  gdiześjeszcze powinnam mieć doniegoadres mailowy, więc jak bardzo chcesz, to mu
                                  napiszę, że kochasz i tęsknisz ;))
                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 17:49
                                    pewnie sie staralismy nie dosc, by forum kwitlo i rozrastalo na boki.
                                    ale dosc juz tych wspominkow, jeszcze aniela zacznie sie dopytywac, o co
                                    chodzi. :)))
                                    • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 18:58
                                      o co chodzi? ;)

aha jestescie moze po przejsciach oraz z przeszloscią? (co goorsza wspolna)
                                      • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 21:13
                                        Tez sie zaciekawilam. Wyglada na to, ze wiele ich laczy, a my nie wiemy co.
                                        • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 21:31
                                          piekna dzis byla pogoda, nieprawdaz miltoniu? ;)))
                                          • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:01
                                            aha nam chyba mozesz powiedziec? Waszą tajemnice wezmiemy do grobu. zawsze tak
                                            robie.
                                            • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:15
                                              my tylko rozmawialismy...
                                              czemu tak na mnie patrzysz? ;)))
                                              • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:19
                                                aha a gdzie to miejsce schadzek? (noco, ciekawa jestem jak kazda aniela)
                                                • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:27
                                                  Temat zmienil bardzo dwuznacznie. Podejrzewam, ze to nie tylko schadzki byly.
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:33
                                                    to nie to co myslisz! :))))
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:39
                                                    No nie, gorzej juz nie moge sobie pomyslec, bo sie czerwona jak burak robie. A
                                                    w czerwonym mi nie do twarzy.
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:50
                                                    jednakowoz ladna mamy dzis pogode ...
                                                    (no co ja tylko probuje zmienic tory tej rozmowy) ;)))
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:56
                                                    No wlasnie, i to nam daje wiele do podejrzen.
                                                    Ps. Odpowiem Ci na @ jutro, bo dzis nie mam sily, a chce sie troche pomadrzyc.
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 22:58
                                                    dobrze, przestane wiec zerkac do skrzynki co 5 minut. ;)))
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:24
                                                    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:26
                                                    o. macie moze cos do ukrycia? cos o czym nie chcielibyscie zebym sie
                                                    dowiedziala?
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:35
                                                    Moze mamy, ale akurat nie przed Toba.
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:37
                                                    aha szkoda bo chetnie bym posluchala o czym wolelibyscie mi nie mowic ;)
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 23:52
                                                    To dlatego nie mowimy, zebys nawet sie nie domyslila o czym wolelibysmy nie
                                                    mowic.
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:02
                                                    dobrze powiedziane. proponuje odciac przeszlosc gruba kreska i przejsc do
                                                    nowego dnia ... (tu rozlegaja sie gromkie brawa).
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:05
                                                    aha premier mazowiecki tez lubil grube kreski. jak cpun jakis :P
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:07
                                                    A to cpuny tez lubia? No nie wiedzialam.....
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:09
                                                    aha amfetaminiarze podejrzewam lubia. domyslam sie mgliscie
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:11
                                                    ale to z cudzej autopsji mam nadzieje. ;)))
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:12
                                                    aha. i z literatury faktu oraz z filmu akcji.
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:19
                                                    I kolorowe pisemka zalegajace poczekalnie u dentysty, tez podejrzewam, mialy
                                                    swoj udzial w zdobywaniu tak bezcennej wiedzy.
                                                  • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:21
                                                    w poczekalni u dentysty to ja wangogi podziwiam
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:24
                                                    dobry to dentysta znaczy (jak ma oryginaly oczywiscie). ;)))
                                                  • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.05.03, 00:29
                                                    Nie kazdy dentysta jest tak wrazliwy na sztuke. I nie kazdy pacjent. A ile razy
                                                    mozna te vangogi podziwiac, kiedy ciagle te same, a w kolorowych pisemkach tyle
                                                    sie dzieje?
                                                  • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 01.06.03, 10:12
                                                    dentysta wrazliwy na sztuke uwazniej dobiera wiertla ...
                  • czarnajagoda Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 09:41
                    jakiej nieuczciwej konkurencji??? a kto reklamował to forum na plaży??? to było
                    uczciwe???
                    no nie, troochę chyba przesadziłam, z plaży i tak nikt nie zrejteruje tu na
                    stałe... ;))
                    • aniela_ Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 10:20
                      jak ine jak tak. a ja to co? pies? (moze i pies ale w internecie tego nie widac
                      przyjamniej)
                      • mmpm Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 29.05.03, 15:13
                        Aha. (zauważę inteligentnie)
    • gitman Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.12.03, 20:00
      o a to byl watek z czasow kiedy bylem mily i mialem fajne sygnaturki. aha i
      lazilem za aniela wszedzie wtedy hyhy.
      • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 30.12.03, 20:30
        A teraz uganiasz sie za polowa bab na forum.
        • j_karolak Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 08:44
          No wlaśnie. Kiedyś była aniela, a teraz baby. Na starość się człowiek starzeję.
          • edzioszka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 09:31
            hyhy, teraz to się ze mną zadaje, na inne zerka ukradkiem ;)))
            • miltonia Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 10:45
              Nie takim ukradkiem znowu.
            • zarlaczka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:07
              Oj, zaślepionasz Edzioszka, On chciał Cię opylić Karolakowi, żeby wolną rękę
              mieć, a Ty jeszcze piszesz, że zerka ukratkiem. Ślepa ta nasza, kobieca,
              miłość, oj, ślepa.
              • j_karolak Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:24
                Ślepa na uczucia i wyrachowana wielce.
                • zarlaczka Re: witajcie forumowicze inteligentni !!! 31.12.03, 11:30
                  Na uczucia otwarta, nawet na te, których nie ma. I nie wie co to wyrachowanie.
                  Tyś nas z mężczyznami pomylił, o luby Januszu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka