Dodaj do ulubionych

Policjantka co spałowała posła to "Vox populi"

09.11.14, 15:18
I niech ktoś rzuci pierwszy kamieniem, kto nie miał ochoty tak potraktować posła....
Obserwuj wątek
    • mariner4 Wiplerowi wp...... 09.11.14, 15:30
      Gender!
      M.
    • stary_anonim Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 15:52
      ma już popularność
      ludzie dzwonią na komendę i chcą jej płacić za trzepanie dywanów przed świętami
      • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 17:53
        ma wprawę :-)
    • gtxl_3 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 15:54
      1zzarda napisał:

> I niech ktoś rzuci pierwszy kamieniem, kto nie miał ochoty tak potraktować posł
      > a....

Słowo wyleci wróblem, a powróci wołem.
      • 1zzarda Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 15:57
        To byłą parafraza RAZ-a.
    • jacekm22 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 17:02
      Nalezalo mu sie ... Brawa dla policjantki !!!
    • fiu-bzdziu2010 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 09.11.14, 17:07
      żona powinna go wałkiem spałować za nocne eskapady w stanie wskazującym na nietrzeźwość
      • smutas13 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 17:33
        Gdyby nie zaczął wierzgać nogami, policjantka nie tknęłaby go.
        Pan poseł wciąż czuł się ważną osobą i nie mógł uwierzyć, że policja chce go zakuć w kajdanki...
        jego, jaśniepana posła Wiplera?
        • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 17:55
          Odwrotnie, wierzgał bo go lali.
          • 1zzarda Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 18:07
            Ty widzisz tak inni, w tym prokurator, odwrotnie.
            • gtxl_3 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 06:22
              1zzarda napisał:

> Ty widzisz tak inni, w tym prokurator, odwrotnie.

Ja bym chciał widzieć ciebie zzarda na miejscu Wiplera, czy byś wierzgał nóżkami czy byś tylko kwiczał.Wiesz zzarda dlaczego świnia nie ma rogów.
              Policjantka była sadystką, w policji jest ich sporo, ty masz nierówno pod "kiepełą".

• wiosnaludzikow Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 06:33
                gtxl_3 napisał:

> 1zzarda napisał:
                >
                > > Ty widzisz tak inni, w tym prokurator, odwrotnie.
                >
                >
                > Ja bym chciał widzieć ciebie zzarda na miejscu Wiplera, czy byś wierzgał nóżkam
                > i czy byś tylko kwiczał.Wiesz zzarda dlaczego świnia nie ma rogów.
                > Policjantka była sadystką, w policji jest ich sporo, ty masz nierówno pod "kiep
                > ełą".
                Robi tu po prostu propagandę ale skoro mu za te cienkie wypociny płacą, why not :)
                W tym wątku zachowuje się jak posłanka PiS (nazwiska nie pomnę), która uznała, że Kużniarowi należy się dydaktyczny wpier....ol.
                Takie POPiSowe standardy.
                • gtxl_3 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 06:45
                  Robi tu po prostu propagandę ale skoro mu za te cienkie wypociny płacą, why not :)
                  W tym wątku zachowuje się jak posłanka PiS (nazwiska nie pomnę), która uznała, że Kużniarowi należy się dydaktyczny wpier....ol.
                  Takie POPiSowe standardy

To forum przez kilku propagandzistów, między innymi takich jak autor tego wątku jest już cuchnącym bagnem.Czas pakować manatki.

• wiosnaludzikow Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 06:48
                    gtxl_3 napisał:
                    > To forum przez kilku propagandzistów, między innymi takich jak autor tego wątku
                    > jest już cuchnącym bagnem.Czas pakować manatki.
                    Od czasu kiedy "poznałem" nowego moderatora też o tym myślę. Toleruje każde chamstwo wobec krytyków PO. Szczytem było pozostawienie wpisu z życzeniem śmierci Kaczyńskiemu.
                    Takie wpisy też mu nie przeszkadzają :
                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,155420787,155421041,Re_Wyludzanie_pieniedzy_z_kasy_sejmowej_Wiadomy.html
                    • 1zzarda Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 08:36
                      Wiosno a Ty i Gtx ciągle tak samo......
                      • wykress Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 09:02
                        ... dobrze, że Ty inaczej niż zazwyczaj ;-))
                    • x2468 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 09:15
                      ośmiorniczki weź na drogę.
                      pl.wikipedia.org/wiki/Ka%C5%82amarnice
              • x2468 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 09:14
                Nie zobaczysz.1Zzarda nie zwykła zalegać w rynsztoku niczym nie obrażając nikogo Wipler.
          • simera16 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 18:15
            volupte napisał:

> Odwrotnie, wierzgał bo go lali.
            >
            Chyba filmiki z CCTV od tył oglądałeś..
            • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 20:52
              Zmień okulary.
              • jacekm22 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 21:10
                Premia dla policjantki ... !!!
                • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 21:13
                  Owszem za ....glupotę:-)
      • snajper55 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 09.11.14, 21:17
        fiu-bzdziu2010 napisała:

> żona powinna go wałkiem spałować za nocne eskapady w stanie wskazującym na niet
        > rzeźwość

Może to była właśnie jego żona? :D

S.
    • haen2010 Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:10
      Że miała orgazm. To się podobno leczy, ale wymaga wielkiego zachodu.
      • jacekm22 Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:12
        Orgazm to moze (??) mial Wipler jak dostal pala w przyrodzenie... !!! Calkiem slusznie... !!
      • volupte Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:14
        Nimfomanka?
        • jacekm22 Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:18
          To Wipler zmienil plec ..?!
          • volupte Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:19
            Po takim ciosie do dzis cienko mówi:-)
      • snajper55 Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:19
        haen2010 napisał:

> Że miała orgazm. To się podobno leczy, ale wymaga wielkiego zachodu.

Orgazm się leczy? Ty już sobie poradziłeś?

S.
        • haen2010 Re: Ja skromnie uważam 09.11.14, 21:38
          Chodzi mi o orgazm pani, która bije facetów. Znana sprawa i dokładnie opisana.
      • zoil44elwer Re: Ja skromnie uważam 10.11.14, 15:04
        haen2010 napisał:

> Że miała orgazm. To się podobno leczy, ale wymaga wielkiego zachodu.
        Wipler był tak narąbany że zapomniał powiedzieć:Wicie kto JA jestem?
    • taniarada Policja z Częstochowy 09.11.14, 21:20
      W akcji www.youtube.com/watch?v=OQ3bww4Ej9k
      • jacekm22 Re: Policja z Częstochowy 09.11.14, 21:22
        A co ma piernik do wiatraka ...?
      • volupte Re: Policja z Częstochowy 09.11.14, 21:27
        Do czego sie czepiasz?
        • jacekm22 Re: Policja z Częstochowy 09.11.14, 21:34
          Broniacym menela Wiplera , polecam projekcje - co by bylo w tej sytuacji , gdyby zamiast polskiej policji bylaby ta z USA .....
          • haen2010 Re: Policja z Częstochowy 09.11.14, 22:05
            Pieprzy ci się. Gdyby to był zwyczajny facet - to bez problemu dostał by wszystko, czym kodeks dysponuje. Włącznie z odsiadką.

To jest policja i całe jej qrestwo.
          • cronny Pijana władza centralna wywyższała się nad lokalną 09.11.14, 23:00
            ale okazało się, że ta lokalna władza traktuje swoje obowiązki poważnie i na swoim terenie potrafi być asertywna.
            Poseł Wipler z KNP odczul to gdy o 4 nad ranem próbował narzucić swoją interpretację prawa warszawskim policjantom. Odczuł to tym dotkliwiej, że za niewłaściwe zachowanie skarciła go niewieścia ręka.
            Posłowie PiS odczuli to 29 października, gdy usiłowali swoja interpretację prawa narzucić hiszpańskiej stewardessie w samolocie linii Ryanair, lecącym z Warszawy do Madrytu.
            O incydencie poinformowal "Fakt". Przypomnijmy sobie:

" "Towarzystwo już wsiadając było podpite" - opowiada gazecie jeden z pasażerów.

Towarzystwo, czyli europoseł Dawid Jackiewicz z PiS oraz posłowie tej partii: Adam Hofman, Mariusz Antoni Kamiński, Adam Rogacki. Wszyscy wraz ze swoimi żonami.

Z relacji świadka, na którego powołuje się gazeta wynika, że na pokładzie samolotu zamówili oni alkohol. Mieli też swój, który postanowili wypić, czego zabrania regulamin linii lotniczych. Na prośbę stewardesy o zwrot butelek - jak podaje tabloid - "żona europosła Jackiewicza zaczęła ich bronić jak lwica".

"To są nasze prywatne rzeczy!" - miała krzyczeć wraz z Joanną Hofman, następnie chwycić hiszpańską stewardesę za łokieć i odpychać od siedzenia.

Z informacji gazety wynika, że stewardesa zagroziła im policją.

Wówczas żona Jackiewicza miała ją "szturchać i prowokacyjnie mówić, także po angielsku: „I touched you, call the police” (Dotknęłam cię! Wezwij policję)".

"Fakt" zaznacza, że jedynie żona Rogackiego nie uczestniczyła w tej awanturze.

Mimo że kobiety oddały alkohol, stewardesa miała zawołać kapitana, co "otrzeźwiło" polityków i ich żony. Zdali sobie sprawę - pisze"Fakt" - że kolejnym posunięciem obsługi będzie już przymusowe międzylądowanie, co oznacza m.in. obarczenie ich kosztami i przekazanie w ręce policji."
            www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/awantura-pijanych-zon-politykow-pis-w-samolocie-ryanair-sprawa-jest-zamknieta,485868.html
            Dwa starcia pijanych reprezentantów władz centralnych z wykonującą swe obowiązki władzą lokalną i dwie porażki.
            2 : 0 dla władz lokalnych. Dobry prognostyk dla samorządowców przed wyborami.
    • cymber.gaj Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 06:40
      A mnie bardzo się spodobało określenie, które padło we wczorajszym „Szkle kontaktowym” - że policjantka lała Wiplera jak wół do karety.
      • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 12:27
        Pewnie jakis rozgarniety telefoniczny rozmówca tego uzył ?
        • cymber.gaj Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 14:27
          Nie wiem, kto. Pani Maria Czubaszek to zacytowała. Wyobraziłem sobie, jak ten wół leje do tej karety.
        • zoil44elwer Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 14:55
          volupte napisał:

> Pewnie jakis rozgarniety telefoniczny rozmówca tego uzył ?

TVN to zawsze ma właściwych świadków i rosmufcuf.DUR(CZ)OK-mówi wam to coś?
    • wykress Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 08:59
      Nie upadlaj się 1zzardo!
      • x2468 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 09:18
        Chciałeś napisać: "nie zniżaj się do mojego poziomu"?
      • 1zzarda Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 14:20
        Napisałem to co część - tych mądrzejszych - Polaków myśli o ekscesach pijanego posła. Potem - jak u każdego pisowca - wszyscy winni a on lelija....
        • gtxl_3 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 16:04
          1zzarda napisał:

> Napisałem to co część - tych mądrzejszych - Polaków myśli o ekscesach pijanego
          > posła. Potem - jak u każdego pisowca - wszyscy winni a on lelija....

Dla takich nierozgarniętych jak ty, wyjaśniam nie interesuje mnie co podobno robił Wipler, oceni to Sąd.Natomiast każdy, który ma rozum i nie ma rybich łusek na oczach widział jak brutalnie zachowała się policja a szczególnie "nabuzowana" policjantka,która biła palą po nogach leżącego człowieka.
          Wstyd i hańba dla policji i innych durniów.... platfusi propagandzisto zzarda.

• wykress Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 12.11.14, 08:48
          1zzarda napisał:

> "Napisałem to co część - tych mądrzejszych - Polaków myśli ......"

.... nie schlebiaj sobie 1zzardo! ;-/
          • 1zzarda Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 12.11.14, 09:03
            Ha ha ha ha ha ha ha - cieniasek,,,
            • wykress Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 12.11.14, 09:53
              pozdrawiam cieplutko :-)
      • zoil44elwer Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 14:59
        wykress napisał:

> Nie upadlaj się 1zzardo!

Zzardoll siem modli i POdli.
    • sverir Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 09:47
      Rzuciłbym, ale mi ustawa nie przyznaje uprawnień do bicia ludzi.
      • x2468 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 09:51
        Co ty pleciesz? Przecież Wipler jest z partii która walczy o to aby każdy zadbał sam o siebie.Nie obrażaj działacza od Korwina.
        • sverir Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 09:54
          > Co ty pleciesz?

"Rzuciłbym, ale mi ustawa nie przyznaje uprawnień do bicia ludzi"

Mam nadzieję, że teraz doczytałeś, co ja plotę.
          • wykress Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 10:00
            sverir napisał:

> "Rzuciłbym, ale mi ustawa nie przyznaje uprawnień do bicia ludzi"

> Mam nadzieję, że teraz doczytałeś, co ja plotę.

..... zbyt wiele od niego oczekujesz! ;-)
            • cronny Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 10.11.14, 14:12
              Nikt jej nie powiedział:
              Widzisz pijanego, sprawdź czy to nie poseł zmierzajacy do Madrytu
    • zoil44elwer Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 14:37
      Takie czasy,wnuczka ZOMO pałując zyskuje akceptację lemingów.Lech W:policja powinna spałować demonstrantów Solidarności P Dudy/Prezydent LW w Indiach:JA i Mahomet(?) Ghandi POKOJOWO i po katolicku pokonaliśmy naszych wrogów.
      • stary_anonim Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 15:18
        youtu.be/T_noQ48EFIc?list=UUdfRZ1u4b1pT68er47tb5vA

:)
    • weteranus Powinna dostać podwyżkę i medal. 10.11.14, 15:36
      Przynajmniej ona wie po co ustanowiono środki przymusu bezpośredniego i to jest dla niej niezaprzeczalny duży plus.
      • gtxl_3 Re: zzarda... 10.11.14, 16:06
        Ty jesteś typowy katolik. Nie mów, że cie obrażam, sam się do tego przyznałeś. A ffuuuj

• 1zzarda Re: zzarda... 10.11.14, 16:18
          Że tak powiem, nie mssz zdolności do obrażenia mnie, sorry!
          • gtxl_3 Re: zzarda... 10.11.14, 16:21
            1zzarda napisał:

> Że tak powiem, nie mssz zdolności do obrażenia mnie, sorry!

Przecież cię nie obraziłem, powiedziałem ci tylko prawdę.
            Pytanie dlaczego świnia nie ma rogów, jest pytaniem nie tylko retorycznym.
            Bywaj....miszczu.

• zoil44elwer Re: Powinna dostać podwyżkę i medal. 12.11.14, 09:02
        weteranus napisał:

> Przynajmniej ona wie po co ustanowiono środki przymusu bezpośredniego i to jest
        > dla niej niezaprzeczalny duży plus.
        Skuli i rzucili posła na glebę.Pałowała leżącego za to że wierzgał nogami.Czy jest taki człowiek co jest nieruchomy,nie rusza się, podczas pałowania? Chyba po śmierci.
      • sverir Re: Powinna dostać podwyżkę i medal. 12.11.14, 09:10
        > Przynajmniej ona wie po co ustanowiono środki przymusu bezpośredniego i to jest dla niej
        > niezaprzeczalny duży plus.

Marne masz widać zdanie o policji, skoro chcesz dawać medal i podwyżkę za posiadanie teoretycznej wiedzy o pracy w policji. Bo z praktyką kiepsko. Użyte przez nią środki przymusu bezpośredniego były nieskuteczne, skoro dopiero osoby podobno postronne pomogły ujarzmić posła, a kolega sam mocował się z obcym facetem, który - któż to wie? - mógł posiadać nóż albo inne ostre narzędzie. A wtedy nie byłoby pochwały dla policjantki za nieskuteczne pałowanie.
    • volupte Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox populi 10.11.14, 21:17
      A ten to kiedy .....do dymisji?wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16946516,Szef_Policji__Takie_osoby_jak_Wipler_nazywamy__niesmiertelnymi__.html#BoxWiadTxt
      • zoil44elwer Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 12.11.14, 10:04
        Dziennikarz:Czy dziś wydałby Pan rozkaz strzelania do robotników?
        A Michnik:Wydałbym!
        • gtxl_3 Re: Policjantka co spałowała posła to "Vox po 12.11.14, 10:25
          zoil44elwer napisał:

> Dziennikarz:Czy dziś wydałby Pan rozkaz strzelania do robotników?
          > A Michnik:Wydałbym!

Co Ty z tym "szczelaniem"?
          Policjantka tylko "szczelała" pałą po goleniach, żeby poseł przestał wierzgać, bo ją to wqurqwiało. To ona chciała być dominatorką.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka